Η πολιτική Νενέκου, που εφαρμόζει σταθερά η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, οδηγεί από τη μια υποχώρηση στην επομένη, από τη μια ήττα στην άλλη. Ακυρώνει εθνικά δικαιώματα και υπονομεύει τη συλλογική πορεία του έθνους. Δίνει ευκαιρίες σε δυνάμεις που επιβουλεύονται την πατρίδα μας να «απλώνουν χέρι» πάνω στα όσια και τα ιερά μας.
Είναι τόσο ηχηρό το σάλπισμα της υποχώρησης που έχει σαλπίσει το δίδυμο Μητσοτάκη – Γεραπετρίτη, ώστε έχει ακουστεί έως τη διαλυμένη Λιβύη, η οποία με ρηματική διακοίνωσή της στον ΟΗΕ καταγγέλλει την Ελλάδα ότι προβαίνει σε παράνομες ενέργειες, που παραβιάζουν την κυριαρχία της!
Με τη ρηματική διακοίνωση η Λιβύη αμφισβητεί τη μέση γραμμή που έχει ορίσει η χώρα μας (βάσει της οποίας έχουν χαραχθεί τα οικόπεδα στην περιοχή γύρω από την Κρήτη, όπου θα μπορούσαν να διεξαχθούν έρευνες για κοιτάσματα φυσικού αερίου ή πετρελαίου). Επιπλέον, με αυτό το έγγραφο αποτυπώνεται η επίσημη διεκδίκηση της Λιβύης εις βάρος της χώρας μας, βάσει του παράνομου τουρκολιβυκού μνημονίου!
Έχουμε, δηλαδή, μια χώρα μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, στην οποία υπάρχουν κυβερνήσεις αλληλοσπαρασσόμενων φυλάρχων, που νιώθει… αρκετά άνετη ώστε να εγείρει αξιώσεις και να κάνει υβριδικό πόλεμο εναντίον μας, στέλνοντας καραβιές ισλαμιστών λαθρομεταναστών, τους οποίους «διασώζει» το Λιμενικό μας και συντηρούν οι άγρια φορολογημένοι, πτωχοποιημένοι Έλληνες πολίτες.
Η μόνη σοβαρή απάντηση σε τέτοιες γελοιότητες, που μπορεί να έχουν τραγική εξέλιξη για τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα, είναι η επέκταση της Αιγιαλίτιδας Ζώνης στην περιοχή εγγύς της Κρήτης στα 12 ναυτικά μίλια και η παντί τρόπω υπεράσπιση του θαλάσσιου χώρου, που μας ανήκει βάσει του Διεθνούς Δικαίου. Έτσι και ο «βήχας» των φυλάρχων θα κοπεί και το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο θα ακυρωθεί και τύποις και εν τοις πράγμασι. Έτσι το Πολεμικό Ναυτικό μας, πλέον, θα μπορεί να δρα εναντίον των μεταφορέων λαθρομεταναστών πολύ πιο κοντά στα λιβυκά παράλια.
Όλα τα υπόλοιπα είναι χατζηαβατισμοί και μειοδοτική πολιτική, που αντιστρατεύεται τα συμφέροντα του λαού και της πατρίδας.
Δημοσιεύεται στη «δημοκρατία»
Οσο έχει υπό την εξουσία της την χώρα η συμμορία αυτή κινδυνεύουμε με μεγάλη εθνική καταστροφή.
την πολιτική νενεκου δεν την ασκεί μόνο η κυβέρνηση αλλά όλη η ομάδα που κατάχραται το όνομα πολιτικό κόμμα που τον κρατά δυνατά να μη πέσει
Σε όλους πρέπει να απαγγελθεί η κατηγορία της εσχάτη προδοσία και να δικαστούν από νέους μη διαβρωμενοι δικαστές
ντροπή και αίσχος σε αυτούς που τους τοποθέτησαν σε αυτή την θέση