«Νίκη», «Πρέσπες» και Κασιδιάρης

Του Χρήστου Μπολώση

Η «Νίκη» υπέβαλε μια ερώτηση προς τον ΥΠΕΞ κ. Γεραπετρίτη, με την οποία τον ερωτά για ποιον λόγο αδιαφορούν, ενώ γνωρίζουν τις παραβιάσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών εκ μέρους των Σκοπιανών.

Για την ιστορία, οι παραβιάσεις μέχρι στιγμής είναι πάνω από 345 και έπεται συνέχεια! Χωρίς να έχω… δίπλωμα μάγου, μπορώ να προβλέψω με ποσοστό επιτυχίας πάνω από 100% την τύχη της ερωτήσεως.

Θέλοντας, λοιπόν, να υποστηρίξω την ερώτηση, θα πρότεινα στον κ. Νατσιό να συναντηθεί μυστικά (μα πολύ μυστικά) με τον Ηλία Κασιδιάρη και να τον πείσει να κάνει την εξής δήλωση: «Συντάσσομαι πλήρως και στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Αυτομάτως, σαν να το βλέπω μπροστά μου σε ζωντανή σύνδεση, θα ξεσηκωθούν όλοι οι συνταγματολόγοι, οι δημοκράταροι όλων των τόξων, μηδέ και του ουρανίου τόξου εξαιρουμένου, καθώς και διάφορες συλλογικότητες, φορείς και ΜΚΟ, και θα ζητήσουν να καταργηθούν οι συμφωνίες, αφού τις στηρίζει ο Κασιδιάρης.

Μόλις έδειξα στο στεφάνι μου περήφανος το κείμενο αυτό, με κατακεραύνωσε: «Όλο αηδίες γράφεις, καημένε».

Δικαιολογήθηκα ψελλίζοντας «όχι εγώ, ρε γυναίκα, αλλά τα γεγονότα. Τα γεγονότα, που έλεγε και ο Πάντζας στη “Σωφερίνα”».

Κάτι μουρμούρισε, αλλά ποιος δίνει σημασία στις γυναίκες.

Παρακαλώ αυτό το τελευταίο να μη εκληφθεί ως ρατσιστικό.

  1. Καλύτερο :

    Να πει “Στηρίζω θερμά την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη!”.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ευημερούμε, αλλά δεν το ξέρουμε

Το τι μπορείς να ακούσεις από φανατισμένους και παρωπιδοφόρους ανθρώπους είναι άλλο πράγμα. Με το παιδαριώδες επιχείρημα ότι το...

Ούτε ο Μπάιντεν δεν θα μας σώσει

Αμερικανίδα δημοσιογράφος διαπίστωσε ότι, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο ένα πρωί που ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν παίρνει το γεύμα...

Γεμίσαμε «βασιλιάδες»…

Μια φορά κι έναν καιρό ένας Γερμανός βασιλιάς (δεν θυμάμαι το όνομά του, αλλά και να το θυμόμουνα, σιγά...

Τα αμελέτητα* της Ευρωβουλής

Άλλοι υπολογίζουν το ευρωβουλευτικό μηνιάτικο καμιά εικοσιπενταριά χιλιάδες τον μήνα (ο βασικός μισθός μαζί με τα εξτραδάκια). Άλλοι το...