Καλά στέφανα στους ΛΟΑΤΚΙ. Εμείς ας επιστρέψουμε στις τρύπες μας

Του Κώστα Πρώιμου

Είναι αναμφισβήτητο το γεγονός πως ο κόσμος γύρω μας αλλάζει ριζικά. Για την ακρίβεια εμείς οι ίδιοι απλώς τον παρατηρούμε να μεταβάλλεται διότι δεν έρχεται ποτέ εκείνο το ανατρεπτικό πρωί που θα ξυπνήσουμε, θα κοιταχτούμε με παρρησία στον καθρέπτη του μπάνιου και θα «διορθώσουμε» πρώτα τον ίδιο μας τον εαυτό.

Όμως δύσκολα  έως ακατόρθωτα για τη συντριπτική πλειοψηφία  ψυχοσωματικά εγχειρήματα είναι τούτα.  Να, που, η πρώτη ορθόδοξη χριστιανική χώρα πέρασε με νόμο την αποδοχή του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων. Δε θα εξετάσουμε την ορθότητα της πολύκροτης πολιτικής απόφασης. Αυτή είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι θα κριθεί από τα νέα ήθη και έθιμα και από τους νικητές της ιστορίας στο άμεσο μέλλον. Πολλά γράφονται για τους παράγοντες της ομοφυλοφιλίας και άλλα τόσα ακούγονται. Ποτέ δε θυμόμαστε αυτόν τον σχετικό επικοινωνιακό χαμό και τον γενικό ξεσηκωμό. Άπαντες ασχολήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες από τη στιγμή που ανακοίνωσε τις σχετικές του προθέσεις ο  κ. Μητσοτάκης με το ζήτημα της «εις γάμου κοινωνίας» των ομοφυλόφιλων. Ξαφνικά όλοι οι προοδευτικοί ταγοί θυμήθηκαν τα ανθρώπινα δικαιώματα που πρέπει να διασφαλίζονται από ένα κράτος δικαίου.

Μακάρι οι «γλάστρες» των πρωινάδικων και οι εγχώριοι μπακάληδες της διανόησης να επιδείκνυαν ίδια ευαισθησία και για τον εγκληματικό τρόπο που σκοτώθηκαν πενήντα επτά νέοι άνθρωποι στα Τέμπη! Μάλλον ωστόσο οι νεκροί δεν απολαμβάνουν έστω και τα στοιχειώδη δικαιώματα προφανώς διότι τα ΑΦΜ τους απενεργοποιούνται…

Δε μας ενδιαφέρει τίποτα. Όμως πόσο διαφορετικό θα ήταν το πολιτικό μας σκηνικό αν όλοι οι  τάχα μου ευαισθητοποιημένοι ενεργοί πολίτες  και οι συλλογικότητες έδειχναν το ίδιο ενδιαφέρον φερειπείν για τις υποκλοπές! Είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε την κατάντια μας; Μας παρακολουθούσε με τα δικά μας χρήματα ο πρωθυπουργός της χώρας αλλά δεν ίδρωσε το αυτί κανενός! Δημοσίευσαν και συγκεκριμένες δημοσκοπήσεις προς επιβεβαίωση του ανωτέρω! Δε μας νοιάζει το γεγονός πως ο πρωθυπουργός της χώρας με άθλιες και παράνομες τακτικές υπονομεύει το ίδιο το δημοκρατικό πολίτευμα. Ούτε μας «κόπτει» ότι έρχεται το μέσον του μήνα και οι περισσότεροι δεν έχουν μία στο παντελόνι τους. Τώρα δα, μας έπιασε ξάφνου η κοινωνική ευαισθησία και η αλληλεγγύη και το δημοκρατικό μας φιλότιμο. Με τους γάμους των ομοφυλόφιλων!

Μας ευτελίζουν ποικιλοτρόπως και κατάμουτρα επιβάλλοντας μια άκρατη φτωχοποίηση, μας εξαπατούν καθημερινά και εμείς αντί να τους εξανδραποδίσουμε τουναντίον τους χειροκροτάμε και τους αποδεχόμαστε! Αποδεικνύουμε με πανηγυρικό τρόπο ότι είμαστε παιδιά ενός κατώτερου θεού! Δεν είδαμε σχεδόν κανένα από τους τηλεοπτικούς αστέρες της δημοσιογραφίας ή τους έγκριτους αρθρογράφους των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης να ενδιαφέρονται για την εθνική και κοινωνική μας κατάπτωση. Αντιθέτως, βολεμένοι με τους παχυλούς μισθούς τους έναντι παροχής φιλοκυβερνητικών υπηρεσιών τα βλέπουν όλα καλά, όλα ανθηρά στην Ελλάδα του 2024.

Παμπάλαια πολεμικά αεροσκάφη πέφτουν σαν τις μύγες κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικών πτήσεων ρουτίνας και δεν ανοίγει ρουθούνι! Χάνουμε άδικα και ύπουλα έμψυχο στρατιωτικό δυναμικό, οι οικογένειές τους θα θρηνούν για πάντα και ποτέ δεν αποκαλύπτονται οι πραγματικοί ένοχοι! Μας «ξεβράκωσε» σε παγκόσμια θέα το Ευρωκοινοβούλιο αλλά ο Άρειος Πάγος σε διατεταγμένη υπηρεσία εκλήθη να αντικρούσει το ντροπιαστικό για τη χώρα μας ψήφισμα τριακοσίων τριάντα ευρωβουλευτών! Ουδέποτε η εκτελεστική εξουσία έχει κρίνει πολιτική απόφαση  διεθνούς αποδοχής! Για πολλούς νομικούς το ανωτέρω είναι ξεκάθαρα μια αντισυνταγματική πράξη που «θολώνει» τη διάκριση των εξουσιών. Είχαμε γράψει στο antinews πρόσφατα πως οι πρώτες αντιδράσεις του καθεστώτος Μητσοτάκη στο εν λόγω  πανευρωπαϊκό ράπισμα θυμίζουν απομονωμένες και δακτυλοδεικτούμενες δικτατορίες! Ήρθε ο Άρειος Πάγος ο κατά τα άλλα θεμέλιος λίθος της δημοκρατίας από αρχαιοτάτων χρόνων ώστε να το επιβεβαιώσει με τον πιο… έγκυρο και έγκριτο τρόπο!

Διαλύουν ό,τι απέμεινε από τη δημόσια εκπαίδευση με την έλευση των ιδιωτικών ΑΕΙ και πάλι οι μόνοι που ξεσηκώνονται είναι οι φοιτητές! Και από τις τάξεις τους όχι και όλοι. Μα καλά, χαμπάρι δεν παίρνουν οι γονείς τους; Που ουκ ολίγοι τρώνε μακαρόνια μπλουμ για να μπορέσουν να σπουδάσουν τα παιδιά τους σε πόλεις μακρινές; Δεν αντιλαμβάνονται πως την επαγγελματική πιάτσα θα την ελέγχει απόλυτα το κύκλωμα της νέας ιδιωτικών συμφερόντων επιβληθείσας κατάστασης; Οι γάμοι των ομοφυλόφιλων είμαστε σίγουροι πως συζητήθηκαν περισσότερο στις οικογένειές τους από το επαγγελματικό πρόβλημα που αναμένεται να συναντήσουν τα τέκνα τους σε μια αγορά που οι ανισότητες ως προς την εύρεση εργασίας  θα διευρυνθούν αγρίως και με τη βούλα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Καλά στέφανα στους ΛΟΑΤΚΙ. Εμείς ας επιστρέψουμε στις τρύπες μας…

  1. Ποτέ άλλοτε δεν είμαστε σε τρύπες για να επιστρέψουμε τώρα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι αυτή που καθημερινά μας χώνει πιο βαθιά στην τρύπα της σπηλιάς του Πλάτωνα.
    Ξεκίνησε από την γαργάρα του σκοπιανού, συνέχισε με τους εγκλεισμούς, τα πρόστιμα των γερόντων και το τριτοκοσμικό ποσοστό θανάτων covid.
    Όταν ξεθώριασε το αφήγημα covid, νάσου η κλιματική αλλαγή που μετατράπηκε γρήγορα σε κρίση, σε αντίθεση βέβαια με τις μακροχρόνιες αλλαγές κλίματος που πιστοποιούν οι παλαιοντολογικές μελέτες( αρκετές υπάρχουν στο Πανεπιστήμιο Αθηνών).
    Με πρόσχημα όμως το κλίμα αποκλείσαμε τον φτηνό λιγνίτη από την παραγωγή ηλεκτρισμού, μόνοι εμείς από τον υπόλοιπο κόσμο.
    Χαρίσαμε τη ΔΕΗ, κάναμε το ολιγοπωλιακό χρηματιστήριο ενέργειας και μπουκώσαμε με δημόσιο χρήμα τους ολιγάρχες ενέργειας, για να μπορούν ανενόχλητα να ληστεύουν τον κοσμάκη.
    Αμέσως μετά ο ασυγκράτητος Κυριάκος άρχισε να πολεμά τον Πούτιν (έτσι δήλωσαν αυτός και η βουλευτίνα αδελφή του).
    Επέβαλε εμπάργκο, όποτε στα ύψη υγρά καύσιμα και φυσικό αέριο, στα τάρταρα όμως η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας και χαμένη η αγορά της Ρωσίας για τα αγροτικά μας προϊόντα . Το υψηλό κόστος ενέργειας έφερε πληθωρισμό, απόγνωση στους παραγωγούς και καταναλωτές και οδηγεί την οικονομία σε ύφεση και διόγκωση χρέους.
    Επόμενο βήμα, η φιλότιμη προσπάθεια Κυριάκου να διαλύσει την Ελληνική οικογένεια και να σπείρει νέα διχόνοια στο λαό (ψεκασμένους έλεγε όσους δεν ήθελαν τα μη τελικώς αδειοδοτημένα εμβόλια).
    Τελικά, ο άνθρωπος είναι εχθρός ή χαρισματικός ηγέτης για τη χώρα ?
    Αν οι Έλληνες τον χαρακτηρίζουν μέγιστο ηγέτη, τότε δεν έχουν ανάγκη κάποιου εχθρού.

  2. Ο πρωθυπουργός μίλησε για δικαιώματα όσον αφορά την ψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου.
    Θα μιλήσει στις 28 Φεβρουαρίου για τα δικαιώματα των εργαζομένων στην απεργία;
    Θα μιλήσει στις 28 Φεβρουαρίου για τα δικαιώματα των συγγενών των παιδιών στα Τέμπη;
    Θα μιλήσει άραγε για τα δικαιώματα στη δημόσια υγεία;
    Θα εξηγήσει ο πρωθυπουργός των α(χ)ρίστων για τα δικαιώματα των φοιτητών της Ιατρικής και της Νομικής που πραγματικά αρίστευσαν και δεν είναι υποχρεωμένοι να ανταγωνίζονται άτομα περιορισμένης εκπαιδευτικής ικανότητας, που ελέω πορτοφολιού μπαμπά, θα γίνονται γιατροί δικηγόροι;
    Θα εξηγήσει ο πρωθυπουργός το “δικαίωμα” της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να μην πληρώνουν τα χρέη τους;
    Τελικά δικαιώματα στη.ν Ελλάδα έχουν οι ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΛΟΑΤΚΙ…
    Ά, ρε μέγιστε Κωνσταντίνε Καραμανλή, σε ποια χέρια κατάπεσε το δημιούργημά σου.
    ΝΔ Σκέρτσος, Χρυσοχοΐδης, Γεραπετρίτης… ΝΔ ορφανά Σημίτη
    Κατάντια για τη ΝΔ που ψήφιζα να συμπορεύεται σε νομοσχέδια για gay με ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ, ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ…
    Τουλάχιστον έχω ήσυχη τη συνείδησή μου ότι η ΝΔ άλλαξε και όχι εγώ που έφυγα.
    Καλή σου τύχη, Ελλάδα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Αυτοπαγίδευση στη «Γαλάζια Πατρίδα»

Σε όλη τη διάρκεια του 2023 η ελληνική κοινή γνώμη δέχτηκε έναν ιδιότυπο ψυχολογικό πόλεμο από ακαδημαϊκούς και αρθρογράφους,...

AstraZeneca: Ούτε μια συγγνώμη από τον… υπεύθυνο πρωθυπουργό

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψάχνει κάθε φορά την ευκαιρία για να αυτοπαρουσιαστεί ως πρωτοπόρος σε ευρωπαϊκό επίπεδο, εμφανίζοντας δήθεν καινοτόμες...

Καταγγελία της ανίερης συμφωνίας και αποβολή των Σκοπίων από το ΝΑΤΟ

«Η μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα δικαιούται την κατοχύρωση των μειονοτικών της δικαιωμάτων, σύμφωνα με τους σχετικούς ευρωπαϊκούς χάρτες». Αυτό...

Το άδηλο μέλλον του Άδωνη

Καθαρά προεκλογική η χθεσινή επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στον «Αττικόν» Νοσοκομείο, αλλά αυτό που σχολιάστηκε περισσότερο ήταν μία (όχι...