Αντώνη βάστα, το συνυποσχετικό σου έμεινε…!!!

Του Αδέξιου Δεξιού

Είναι ηλίου φαεινότερο πλέον ότι τα τζούφια πατριωτικά πυρά του Σαμαρά κατά του Μητσοτάκη γίνονται για έναν και μοναδικό λόγο.

Για να ενισχύεται ο ρόλος του ως δεξιού τσοπάνου της ΝΔ μπας και καταφέρει στο τέλος να υλοποιήσει τον μύχιο πόθο του.

Ήτοι, να κάτσει στην αναπαυτική καρέκλα του Προεδρικού Μεγάρου.

Διαφορετικά αν όντως νοιαζόταν για το μέλλον αυτής της έρμης χώρας θα έκανε το εξής απλό και πραγματικά πατριωτικό.

Θα παραιτείτο, βαδίζοντας στα χνάρια του Καραμανλή όπως επανειλημμένα έχουμε γράψει, ώστε να προκύψουν τα αναγκαία πολιτικά τετελεσμένα για να απαλλαγεί η χώρα από την καταστροφική μητσοτακική λαίλαπα.

Κρίμα κύριε Σαμαρά και ελπίζαμε ότι έστω και αργά θα στεκόσασταν στο ύψος των περιστάσεων.

Δυστυχώς με τη στάση σας δεν πλήττεται βάναυσα μόνο η χώρα αλλά και η ίδια σας η υστεροφημία.

Άραγε κύριε Σαμαρά σε τι διαφέρετε από τους Κασσελάκη και Ανδρουλάκη;

Κι αυτοί… πετροβολούν τον Μητσοτάκη αλλά στο τέλος τον στηρίζουν.

Όλοι οι ψαγμένοι του χώρου γνωρίζουν τους λόγους για τη στάση τους.

Πλέον τους γνωρίζουν και για τη δική σας.

Γίνατε δηλαδή κι εσείς δεκανίκι του Μητσοτάκη έρμαιο των πολιτικών σας εμμονών.

Ο Μητσοτάκης έχει αγκαλιάσει την ατζέντα της Νέας Τάξης Πράγματων -διότι από εκεί πηγάζει η δύναμή του- ισοπεδώνοντας τη χώρα και το μοναδικό πράγμα που σας ενδιαφέρει είναι να παραμείνετε στο παιχνίδι προς ίδιον όφελος.

Ο λαός πεινάει για να φουσκώνουν τα πορτοφόλια των ολιγαρχών, ενώ κατασπαράζουν την περιουσία τόσο του ίδιου όσο και τη χώρας.

Οι Πρέσπες του Αιγαίου πλησιάζουν απειλητικά.

Η Ελλάδα έχει καταντήσει άντρο διαφθοράς και ανομίας.

Με τη μετατροπή της σε ένα πολυπολιτισμικό – δικαιωματιστικό έκτρωμα προς ενδυνάμωση της ΝΤΠ στον δρόμο προς την Παγκόσμια Διακυβέρνηση όπου δε θα υπάρχουν έθνος, λαός και οικογένεια αλλά μόνο διασπασμένες ομάδες που θα εξουσιάζει, να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Κι αντι να πράξετε τα δέοντα όπως προείπαμε, ξευτιλίζεστε βγάζοντας έναν δεκάρικο περί πατρίδας και οικογένειας σε μια άδεια Βουλή και δη με τον Μητσοτάκη απόντα για ευνόητους λόγους.

Αναμένουμε εναγωνίως και τον δεκάρικο για το κακό που θα κάνει στην Ελλάδα το συνυποσχετικό με τα μεμέτια.

Τότε που ο Μητσοτάκης θα κλείσει όλες τις… εκκρεμότητες κι εσείς θα γραφτείτε στις μαύρες δέλτους της ιστορίας θύμα των αυταπατών σας.

… Αχ, πού ’σαι, νιότη, που ’δειχνες, πως θα γινόμουν άλλος!

  1. “[ο Σαμαράς] θα έκανε το εξής απλό και πραγματικά πατριωτικό… Θα παραιτείτο , βαδίζοντας στα χνάρια του Καραμανλή όπως επανειλημμένα έχουμε γράψει, ώστε να προκύψουν τα αναγκαία πολιτικά τετελεσμένα για να απαλλαγεί η χώρα από την καταστροφική μητσοτακική λαίλαπα.”

    Ναι, ναι, είδαμε τα “αναγκαία πολιτικά τετελεσμένα” που προέκυψαν από την παραίτηση Καραμανλή.

    Για να σοβαρευτούμε, ο Σαμαράς προφανώς δεν επιδιώκει την αναπαυτική προεδρική καρέκλα.
    Άλλη καρέκλα επιδιώκει.
    Καυτή.
    Και πολύ καλά κάνει.
    Ο κόσμος της πατριωτικής δεξιάς είναι μαζί του!

  2. Ο κ. Σαμαράς είναι από τις τελευταίες αν όχι η τελευταία πατριωτική φωνή που απέμεινε στην Ελλάδα, όποια ερμηνεία κ αν δίνετε στη στάση του και εν πάση περιπτώση, δείξτε μας κάτι καλύτερο ώστε να μην είναι οι δικιές σας απόψεις “τζούφιες”

  3. Μια μικρή μειοψηφία ζητά δικαιώματα αντίθετα στο φυσικό νόμο, εδώ το κράτος μέσω της κυβέρνησης Μητσοτάκη τους δικαιώνει.
    Οι γέροντες γονείς μας αρνήθηκαν εμβολιασμό με μη αδειοδοτημένο σκεύασμα, θεώρησαν οι άνθρωποι πως τους καταργούσε τις ελευθερίες και το αυτεξούσιο.
    Όμως, η κυβέρνηση τους επέβαλε σκληρά πρόστιμα, χωρίς βέβαια να συνεκτιμήσει τις παρενέργειες. Επιπλέον, έταζε ανοσία χωρίς ποτέ αυτή να γίνει κτήμα στους εμβολιασμένους. Το χειρότερο ήταν ο χαρακτηρισμός τους από τον ίδιο τον πρωθυπουργό ως ψεκασμένους και από τα πληρωμένα ΜΜΕ ως εχθροί της κοινωνίας.
    Διαβάζω πως θα υποχρεωθούν τα παιδιά μας να μην μας ονομάζουν μάνα και πατέρα και να μας προσφωνούν γονέα 1 και 2.
    Δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια, άκουσα πως οι μάνες στα ετερόφυλα ζευγάρια θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά μουστάκια για να μην αισθάνονται άσχημα τα παιδιά των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, ελπίζω να είναι fake, όμως με την κυβέρνηση του Κυριάκου πολλά μπορούμε να περιμένουμε.

  4. Δεν τα γράφει καλά ο “Αδέξιος Δεξιός”
    Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο ο Μητσοτάκης να προτείνει τον Σαμαρά για ΠτΔ και ο δεύτερος το γνωρίζει. Πολύ πιθανό είναι στο Προεδρικό μέγαρο να συνεχίσει να κάθεται η Πρόεδρος Κατίνα. Έχει δώσει εξετάσεις … αφωνίας και έχει πάρει άριστα. Δοκιμασμένη λύση.
    Ούτε αν παραιτηθεί ο Σαμαράς, θα γίνει κάτι. Θα πάρει τη θέση του ο επόμενος. Άλλωστε, στις επόμενες εκλογές ο Κούλης δεν πρόκειται να τον βάλει στα ψηφοδέλτια. Με τη δικαιολογία της ανανέωσης.
    Υπάρχει περίπτωση ο Α.Σ., με τη στάση του, να προσπαθεί να κρατήσει στο “μαντρί” τους ψηφοφόρους της δεξιάς που έχουν απογοητευτεί από τον Κούλη και την Πασοκοποίηση της ΝΔ. Η χθεσινή ψήφιση του επαίσχυντου ν/σ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Αν συνδυαστεί με τη φτωχοποίση ευρύτερων κοινωνικών στρωμάτων με παροχές – ψίχουλα και επέλαση της ακρίβειας, η πλήρης αποτυχία της εξωτερικής πολιτικής (όλα στις ΗΠΑ χωρίς να παίρνουμε τίποτα, σιωπηρή συναίνεση στη συμφωνία των Πρεσπών από τη ΝΔ, φανερή και ακατανόητη αντιπαλότητα με τη Ρωσία, συσχέτιση της (σε διπλάσια τιμή)αγοράς των F35 με τα F16 της Τουρκίας, Τουρκολιβικό μνημόνιο το 2019, η πολυδιαφημισμένη “σχέση” με την Αίγυπτο μάλλον θα λήξη γιατί ο Σίσι τα “έφτιαξε” με τον Ερντογάν (ετοιμαζόταν να τα “φτιάξει” και ο “σύμμαχος” Νετανιάχου αλλά τα χάλασε η 8η Οκτωβρίου), ούτε τον Μπελέρη δεν μπορεί να βγάλει από τη φυλακή-δείγμα πόσο υπολογίζουν τον Κυριάκο οι άλλοι), πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να εγκαταλείψουν τη ΝΔ… Αλλά δεν έχουν που να πάνε…. Ο Βελόπουλος δεν τραβάει, με τους Σπαρτιάτες βλέπουμε τι γίνεται, ο δάσκαλος είναι “λίγος” και ακόμα “λιγότεροι” οι συνεργάτες του. Δεν υπάρχει, λοιπόν, ένα “πολιτικό ανάστημα” για να στοιχηθεί πίσω του το 15% του πατριωτικού χώρου, το οποίο μπορεί άνετα να γίνει 20 και 25%. Ο Σαμαράς διαθέτει τα “προσόντα” για να πάρει αυτό το 15, 20, 25%. Θα το αποτολμήσει, έχοντας φθάσει ηλικιακά στα όρια του και άρα δεν έχει να χάσει τίποτα (σε περίπτωση αποτυχίας, το πολύ πολύ να πάει σπίτι του) ή θα κάνει κλεφτοπόλεμο στον Κυριάκο μένοντας στο κόμμα μέχρι τις επόμενες εκλογές; Θα δείξει….

  5. Ποιος στήριξε τον Μητσοτάκη για πρόεδρο της ΝΔ, όταν ακόμη και η αδελφή του ήταν εναντίον του: Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.

    Για να τον προτείνει αργότερα ο Μητσοτάκης για πρόεδρο. Αλλά ο Μητσοτάκης του την έφερε, όπως έκανε και σε όλους τους δεξιούς που τον ψήφησαν.

    Ας αφήσει λοιπόν στην άκρη τα κροκοδείλια δάκρυα και τα μεγάλα λόγια. Αυτός είναι η αιτία και ο καιροσκοπισμός του, για αυτά που συμβαίνουν. Εμπιστεύτηκε ένα Μητσοτάκη και να τα αποτελέσματα.

    Το μόνο που μας απομένει να βροντοφωνάξουμε στις επερχόμενες ευρωεκλογές και όχι μόνο: Καμία ψήφο δεξιού ψηφοφόρου στη Νέα Σημιτοκρατία και στον Μητσοτάκη.

  6. Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Σαμαράς, Τσίπρας. Πέντε άχρηστοι πρώην πρωθυπουργοί, οι οποίοι καταλαμβάνουν έδρανο στην Βουλή, ως πρώην πρωθυπουργοί, χωρίς να προσφέρουν τίποτε, αλλά αμειβόμενοι κανονικά ως βουλευτές με όλα τα έξτρα από τον ιδρώτα τού Έλληνα φορολογουμένου. Κανείς απ’ αυτούς δεν έχει την αξιοπρέπεια να πάει στο σπίτι του, επειδή τούς έχει γίνει πια πεποίθηση, ότι ο ελληνικός λαός είναι υποχρεωμένος να τούς πληρώνει και μάλιστα ακριβά, έστω κι αν δεν προσφέρουν τίποτε. Αυτή είναι η νοοτροπία των πολιτικών (άρχουσα τάξη) τής Μεταπολιτεύσεως. Δεν διαφέρει και πολύ -αν καθόλου- από την νοοτροπία των αριστοκρατών πριν την Γαλλική Επανάσταση.

  7. Καλά έκανε ο Κυριάκος καλά κάνει και καλά θα κάνει σε όλους εκείνους σε ολα εκείνα και σε όλα τα ταύτα .
    Δείχνει τα πράγματα όπως είναι Τραβηξε απλα την μάσκα δείχνοντας το πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ Και όλων εκείνων που λειτουργούσαν τάχα προς όφελος του κόσμου Που τόσο ανόητα τους πίστευε Ο Κίκης είναι οτι είναι ο Κασσελάκης για τον Σύριζα .Βγάζει τις μάσκες Συν τοις άλλοις είναι καθαρή επιλογή Και των ηγούντων στην νδ και του κόσμου που δια της αποχής και της ηλιθιοτητας πήγε και πίστεψε .Τι τραγελαφική διάψευση για τον κοσμάκη που τώρα δίνει χαρά στον κάθε πικραμένο με το πάθημά του Αλλά και εκεί ο Κυριάκος ξεγυμνώνει Ελάτε τώρα Αν το κοιτάξει κανείς προσεκτικά ο Μητσοτάκης είναι η δίκαια νέμεσις για πολλούς Τώρα το εάν οι υπόλοιποι πιστεύατε οτι η νδ είχε ανταλακτικά και μηχανισμούς Και δη τα πράγματα θα εμπαιναν στην θέση τους και δη θα έκανε κάτι λυπάμαι που λυπάστε που διαψευστηκατε -αλλά έχετε αναρωτηθεί τι πραγματικά έκανε η συγκεκριμένη παράταξη σε όλους εσάς που τους πιστεύατε; Οπότε Δυο τινά θα έχετε εφεξής :Η θα μενετε και συνεπώς θα ανέχεσθε βλεποντας την κατάσταση ως τηλεοπτική σειρά ως αποβλακωμένοι(Αλλά πόσο θα αντέξουν οι διαχειριστές της ιστοσελίδας ας μου επιτραπεί η φράση χαζομάρες για παράπονα εφόσον η αλήθεια είναι γνωστή ) ή χρησιμοι ηλίθιοι ή….να ενεργήσετε και δη να φύγετε Το πάν εφεξής είναι να σωθεί η αξιοπρέπεια Είναι πολύ για ολους εκείνους που έχουν εσυναίσθηση Οτι βουλευτές πολιτευτες νυν και αει και μακαριστοί αρχηγοί της εν λόγω παράταξης να τους δουλεύουν Και στην πραγματικότητα να κάθονται στο σβέρκο να χλευάζουν ναποδοπατούν Και πάλι ειναι οι επιλογές εκείνων των πολλών Δίκαια Νέμεσις ο Κυριάκος ……..

  8. @Kennan
    Αγαπητέ, μάλλον εσύ δεν κατάλαβες ότι δεν κατάλαβα!
    Το άρθρο αναφέρει ότι ο Α.Σ., επιδιώκοντας τον ρόλο του δεξιού τσοπάνου, προσπαθεί να ικανοποιήσει τον μύχιο πόθο του να γίνει δηλαδή ΠτΔ. Και βγάζοντας απλώς πατριωτικούς δεκάρικους, γίνεται δεκανίκι του Κυριάκου από τα δεξιά, όπως οι Κασ, Ανδρ. από τα αριστερά. Και ότι αν παραιτείτο – όπως ο ΚΚ- θα συνέβαιναν οι απαραίτητες τεκτονικές αναταράξεις που θα αφαιρούσαν την εξουσία από τον Μητσ.
    Ε, λοιπόν, εάν παραιτείτο ΤΙΠΟΤΑ δεν θα γινόταν, όπως και ΤΙΠΟΤΑ δεν έγινε από την μη κάθοδο του ΚΚ στις πρόσφατες εκλογές. Τα ΜΜΕ θα ασχολούνταν για καμιά εβδομάδα και μετά απόλυτη αδιαφορία. Η ΚΟΥΤΑΛΑ είναι το ζητούμενο και αυτή την έχει ο Κυριάκος. Και μοιράζει όπου θέλει…
    Ο Α.Σ. -κατά τη γνώμη μου- διαθέτει αυτό που έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι για τον χαρακτήρα των Ελλήνων “… αμίξας ο Ζευς”: Εκεί δηλαδή που ο Έλληνας έχει ελαττώματα… ελαττώματα… ελαττώματα και θα μπορούσες να τον κατατάξεις στους “κακούς” , ταυτόχρονα παρουσιάζει και σημαντικά προτερήματα οπότε σε … μπερδεύει όσον αφορά την κατάταξη. Ο Α.Σ. ήταν αυτός που εν μια νυκτί απέλυσε όλους τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, κατήργησε τα δώρα των Δ.Υ., έχει παλαιοκομματική και “ιδιοκτησιακή” συμπεριφορά στην Πελοπόννησο και στη Μεσσηνία, εξωπέταξε τον πρώην περιφερειάρχη Πελ/σου για να βάλει τον εκλεκτό του, δημιούργησε αυτή την κατάσταση στο κολλέγιο με το γιό του που οδήγησε τελικά στην απόλυση (και στο θάνατο) της καθηγήτριας, ταυτόχρονα όμως έχει δυνατό πολιτικό αισθητήριο και αντιλαμβάνεται τα μηνύματα της κοινωνίας γιατί μπορεί άνετα να κουβεντιάσει τόσο με έναν πρωθυπουργό όσο και με έναν ταξιτζή ή ένα μάστορα ενός συνεργείου αυτοκινήτων. Οι θέσεις του στα εθνικά θέματα όσο και στα θέματα της οικογένειας και της κοινωνίας είναι οι θέσεις που εκφράζει ο μέσος Έλληνας. Η γνώμη μου είναι ότι το τι θα πράξει, θα το δει μετά τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών και το κατά πόσον οι πολίτες εξακολουθούν να μασούν ή όχι τον νεοταξικό σανό…

  9. @ Ξελογγωτής
    Παριστάνεις τον κουτό νομίζω.
    Όταν λέει παραίτηση εννοεί μέτωπο με τον Καραμανλή για να τον ρίξουν.
    Αντί αυτού όμως ο Σαμαράς επιλέγει τους τακτικισμούς για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του. Μεταξύ αυτών η Προεδρία της Δημοκρατίας.
    Με αυτή την τακτική όμως απλώς μετατρέπεται σε «χρήσιμο ηλίθιο» του Μητσοτάκη, ζημιώνοντας τόσο τη χώρα όσο και τον ίδιο.
    Θα τα ξαναπούμε όταν έρθει το συνυποσχετικό.

  10. Κακό πράγμα η εμπάθεια! Ότι και να κάνει και να πει ο Σαμαράς το μόνο που θα ακούσει είναι κατηγορίες. Ε, αυτοί που δεν σας αρέσει γιατί δεν υλοποιείται εσείς οι ίδιοι αυτά που ζητάτε από αυτόν τόσο επίμενα; Δεν έχετε τις δυνάμεις; Τότε αφήστε την κριτική αφ υψηλού και γράψτε με παρρησία ποιος είναι ο κατάλληλος για ηγέτης του πατριωτικού χώρου; Ενεργός πολιτικός, όχι παραιτηθείς ή κουρασμένος. Και ξεχνάτε ότι ειδικά ο Α.Σ. έμεινε 10 χρόνια εκτός πολιτικής φεύγοντας από υπουργείο και κυβέρνηση, παραιτηθείς για το μακεδονικό. Και έκανε κόμμα που πήρε 10% μια φορά και μετά έσβησε. Άρα οι συμβουλές σας είναι δοκιμασμένες από αυτόν ειδικά.

  11. @Kennan
    -Δεν παριστάνω τίποτα, απλά λέω αυτό που νομίζω (και δεν κάνω χαρακτηρισμούς για άλλους – πρόσεξε λίγο τους δικούς σου).
    -Εάν υπήρχε περίπτωση να συνεργαστεί ο Α.Σ. με τον Κ.Κ. θα το είχαν κάνει ήδη, μένοντας ενεργοί εντός κόμματος. Όσοι “προσπαθούν” να τους ενώσουν με “παραιτήσεις” κινούνται μάλλον σε παράλληλο σύμπαν.
    -Ο Κ.Κ. έχει τελειώσει.
    -Ο Α.Σ. δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ΠτΔ και το γνωρίζει. Η Κατίνα, την έχει καπαρώσει τη θέση. Άλλωστε ο Κ.Μ. “τοποθετεί” υπάκουους και όχι αντιρρησίες.

  12. @Ξελογγωτής

    O K.K. δεν έχει τελειώσει. Όπως δεν είχε τελειώσει και ο θείος του, όταν έφυγε για την Γαλλία. Του την έκανε και σε αυτόν την λαδιά ο Α.Σ. στηρίζοντας Κούλη για πρόεδρο της ΝΔ.

    Ο Κ.Κ. ξέρει να περιμένει. Και να είσαι σίγουρος στα πολύ δύσκολα που έρχονται θα ξαναεπιστρέψει.

  13. Κύριοι @Kennan και Ξελογγωτή Με όλον τον σεβασμό και αν κατανόησα σωστά αναφέρεστε στο τι θα επρεπε να κάνει ο κύριος Σαμαράς Ομως αν έφευγε απο την ΝΔ που θα πήγαινε; Δεν είχε φύγει και ύστερα γύρησε ; Ξέρει κάποιο επάγγελμα ; μια τέχνη; Που εργαζόταν πριν ασχοληθεί με την πολιτική; Οπως αρκετοί βουλευτές της νδ που απασχολούνταν πριν μπουν στα έδρανα….Επίσης Οπως για εμάς η εργασία ειναι ζωτική Και χωρίς αυτήν είμαστε ενα τίποτε έτσι και για όλους εκείνους είναι η πολιτική Χωρίς αυτήν την απασχόληση δεν έχουν κανένα ουσιαστικό ρόλο Χάντονται Η θέση τους είναι ο μανδύας που τους ξεχωρίζει απο εσας απο εμάς και απο τους αλλους ….Και βεβαίως (Θα πρέπει να )κρίνονται με βάση τις πράξεις τους
    Δυστυχώς το θέμα με τους νεοέλληνες ειναι η προβληματική μνήμη και οχι μονο Ομως ειναι και το άλλο Ο ικανός ηγέτης θέλει ώριμα σύνολα ανθρώπων Οχι μάζες χωρίς μυαλό που δέχονται να ψηφίζουν και να αναδεικνύουν διαχρονικά άτομα και παρατάξεις που το μόνο που θέλουν είναι να βελτιώσουν μονάχα την πορεία και την ζωή τους Θα το διατυπώσω πιο απλά «Δώστε μου την ψηφο σας προκειμένου να βελτιώσω το βιοτικό μου επίπεδο Να βγάζω πολλά να περνώ καλά εις βάρος όλων εσας των υπολοίπων Αν έχω οικογένεια τότε ειμαι ενας ανώτερος θεός απο εσάς που δεν έχετε τίποτε »
    Αυτά τα σύνολα δεν θέλουν οι ικανοί ηγέτες Ούτε απο αυτά βγαίνουν οι ικανοί ηγέτες ……..
    Η λύση για ηγέτες είναι δίπλα μας μπροστά στα μάτια μας Ο ικανός ο δουλευταράς ο έντιμος εκείνος που εμπνέει
    Και να είναι γενναίοι όχι να τα βαζουν με τους αδυνάτους Οι άλλοι για τους οποίους τσακώνεστε μεταξύ σας -και αδίκως- κυρίοι μου ούτε αφουγράζονται τα μυνήματα απο την κοινωνία ούτε την σέβονται Αλλά την καταπατούν Και υπάρχουν τόσα πολλές περιπτώσεις που έχουν έρθει στην δημοσιότητα οι οποίες και το αποδυκνείουν Και επειδή η κοινωνία συγκροτείται απο μικρούς και αδύνατους ολοι εκείνοι με τις ανεκδηγητες πράξεις τους την σταλαπάτησαν Συνεπώς Θελουν μονάχα την θέση για να επιβιώνουν Βγάλτε τους τον μανδύα και τότε θα διαπιστώσετε πως αυτοί οι βασιλίσκοι της νδ ειναι γυμνοί
    Μην ψάχνετε ηγέτες στην λούμπα οι οποίοι σας βάζουν και τσακώνεστε τσαλαπατώντας την δική σας αξιοπρέπεια Πρέπει ο κόσμος εκείνων των περιοχών που στηρίζουν αυτήν την απίστευτη κατάσταση να αλλάξει

  14. Γεώργιος Τ. Για το ερώτημά σας «ποιος είναι ο κατάλληλος για ηγέτης του πατριωτικού χώρου; » Θα μου επιτρέψετε να απαντήσω μέσω ερώτησης «Τι κάνει την νδ ως μοναδική παράταξη του πατριωτικού χώρου; Και γιατί μονάχα η νδ ; »Επίσης αναρωτιέμαι είναι ο Μιτσοτάκης και τα άλλα κεράσματα και δη η συγκεκριμένη παράταξη εκφραστές του πατριωτικού;; χώρου;; Αν ναί τι σας κάνει να το πιστεύετε ;; Και στην τελική τι είναι ο πατριωτικός χώρος (σαν λέξη προερχόμενη απο σκοτεινές περιόδους της ιστορίας φαίνεται) Γιατί τις ίδιες ερωτήσεις να μην γίνουν και για το Πασόκ ; Και για τους λοιπούς; Οι υπόλοιποι είναι μη πατριώτες;; Οσοι δεν είναι με την δν ; Η νδ ποτέ δεν ήταν και αν ναι ηταν μια φορά και εναν καιρό Κούρασαν πολύ τον κόσμο Το χειρότερο τον κοροιδευαν μόνο που αυτήν την φορά η χλεύη ειναι φανερή ….Οι ηγέτες βρήσκονται ανάμεσά μας Ψάξιμο θέλει εναν απο εμάς για εμάς Αλλιώς όσοι εμμένουν να ψάχνουν σε κλάμπ

  15. @ Το μπεκατσόνι

    “Οι ηγέτες βρήσκονται ανάμεσά μας”.
    Kι αν βρεθούν, πώς θα εκλεγούν; Μόνοι; Μάλλον αδύνατο. Μέσω κόμματος βέβαια, πράγμα που προϋποθέτει ότι θα τούς εγκρίνει ο αρχηγός τού κόμματος, οπότε θα είναι δεσμευμένοι να ακολουθούν την πολιτική του, άλλως θα βρεθούν εκτός. Το πολιτικό σύστημα τής χώρας είναι αυτό που εμποδίζει την ανάδειξη αξίων ανθρώπων κι ευνοεί αυτήν των μετρίων/ανάξιων.

    “Ομως αν έφευγε απο την ΝΔ που θα πήγαινε; ” ….
    Στο σπίτι του. Δεν έχουν σπίτι οι άνθρωποι αυτοί; Πρέπει να τον πάρουν τέσσερεις σηκωτό μέσα από την Βουλή; Αδούλης υπήρξε και είναι, αλλά συνταξάρα θα παίρνει. Τι άλλο θέλει; 74 χρονών είναι. Έλεος πια!

  16. Κωσταντίνε συμφωνώ μαζί σου Οι μηχανισμοί των κομμάτων είναι το πρόβλημα Και αυτοί θα είναι το τέλος τους Εκτός και αν τα μέλη τους αποφασίσουν να δράσουν Το αναρτούσα ανέκαθεν Το θέμα είναι οι αρχηγοί τους και οι διαφορες ομάδες Οπότε ψάχνοντας γυρεύοντας τοτε έχουμε το βρήσκοντας Και μην μπορώντας οι αρχηγοί να κάνουν κάτι τοτε είτε τα μέλη φεύγουν ή αν οι παραταξεις ειναι σοβαρές οπως το πασοκ θα τους στείλουν στους σκουπιδοντενεκέδες της Ιστορίας Τώρα για τον Σαμαρά το θέμα ειναι στην νδ άλλα οπως έγινε μάλλον θα πρέπει να ρωτήσουν πρώτα τα μέλη της εν λόγω παράταξης τους σημιτικούς του πασοκ Πασοκογενης κόμμα ειναι οχι επιχείρηση λογικού ανθρώπου ουτε είναι σοβαρή παράταξη που θα ρωτούσε τα μέλη της

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ακόμα και το «ποντίκι» μπορεί να βρυχάται προς την Αθήνα

Ο Χρίστιαν Μίτσκοσκι, πρόεδρος του VMRO, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο νέος πρωθυπουργός των Σκοπίων. Το μότο του...

Ο Πούτιν ως άλλοθι

Ο τρόμος που επικρατεί στις τάξεις του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και της ηγεσίας του εν όψει των επερχόμενων ευρωεκλογών...

Όταν ψηφιζόταν η Συμφωνία των Πρεσπών (για να μην ξεχνιόμαστε)

Είτε είχε γνώση ο Κ. Μητσοτάκης μέσω του Γ. Γεραπετρίτη για τη «νομική επεξεργασία» των κειμένων της Συμφωνίας των...

Μειοδοσία και υποτέλεια… διά της διαφωνίας

Όσα συμβαίνουν στη γειτονιά μας τις τελευταίες ημέρες είναι αναμφισβήτητα οδυνηρά για την πατρίδα μας. Τουρκία, Σκόπια, Αλβανία, αλλά...