Κυριάκο, πάει η Ευρώπη

Του Όφι Ιοβόλου

Και με την ευρωπαϊκή βούλα πλέον η Ελλάδα μετονομάζεται σε Κολομβία (βλέπε: Νέος διασυρμός για την κυβέρνηση Μητσοτάκη: Εγκρίθηκε το ψήφισμα-καταδίκη για το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα).

Κοινώς, αν ο Κυριάκος δεν έχει ήδη αρχίσει το ψάξιμο λαγουμιού για να κρυφτεί, καλό είναι να ξεκινήσει πάραυτα τις διαδικασίες.

Αυτό ήταν φίλτατε Κυριάκο, τέλειωσες!

Ό, τι κι αν κάνεις πια δεν πρόκειται να απαλλαγείς από το στίγμα του… άρχοντα της διαφθοράς και δη δια χειρός Ευρωκοινοβουλίου.

Θα παραμείνει ανεξίτηλο παρά τις προσπάθειες των σφουγκοκωλάριων και των πετσωμένων κονδυλοφόρων να πείσουν τους χαχόλους για το αντίθετο (τα μέσα του κουμπάρου πάντως φαίνεται ότι αυτονομήθηκαν και κρατάνε το ευρωπαϊκό ράπισμα κεντρικό θέμα από το μεσημέρι. Κακή εξέλιξη Κυριάκο, πολύ κακή!).

Αν δεν το έχεις καταλάβει αγαπητέ Κυριάκο, κατόπιν της ευρωπαϊκής σφαλιάρας όποιος ανά την υφήλιο γκουγκλάρει το όνομά σου αυτομάτως θα σε κατατάξει στη συνομοταξία των πολιτικών της Κολομβίας και του Μεξικού.

Διότι μόνο εκεί, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων στη Δύση, υποκλέπτουν συνομιλίες με κατασκοπευτικά λογισμικά για να πλήξουν του αντιπάλους τους, φιμώνουν τον Τύπο αφήνοντας παράλληλα δολοφονίες δημοσιογράφων ανεξιχνίαστες, κονιορτοποιούν το Κράτος Δικαίου για να εγκαθιδρύσουν τα καθεστώτα τους και επιχειρούν να θάψουν καραμπινάτα σκάνδαλα που οδήγησαν στον θάνατο δεκάδες πολίτες.

Κρίμα Κυριάκο, και ήσουν ένα βήμα από την κατάκτηση της Ευρώπης. Όπου θα υποδυόσουν τον… παγκόσμιο ηγέτη.

Δυστυχώς, ούτε κλητήρας της Ούρσουλας δε μπορείς να πας έπειτα από τον επικό διασυρμό.

Εδώ θα μείνεις, να βράζεις στο ζουμί σου…!!!

Το πρόβλημα είναι ότι με τις αριστοτεχνικές-απανωτές γκάφες σε συνδυασμό με την εγκληματική πολιτική κατά της χώρας και των πολιτών, οι πολιτικές μέρες σου είναι μετρημένες και στην Ελλάδα.

Ήδη και μάλιστα χωρίς αντίπαλο καταρρέεις στις δημοσκοπήσεις.

Δεν έχει σημασία που παραμένεις πρώτος με διαφορά.

Σημασία έχει το γεγονός ότι κυβερνάς επί της ουσίας μόνος σου και τα έχεις κάνει μπάχαλο μόλις σε επτά μήνες από τότε που ανέλαβες πάλι τα ηνία της χώρας.

Φαντάσου τι χάος θα επικρατεί πάνω στον χρόνο.

Στην εξίσωση βάλε και τις συνέπειες που θα υπάρξουν λόγω του μπουρλότου που έριξες στη ΝΔ για να τη μετατρέψεις σε ΝΣ (Νέα Σημιτοκρατία).

Με απλά λόγια Κυριάκο, είσαι εγκλωβισμένος σε ένα σκηνικό lose-lose.

Και πολύ φοβούμαστε ότι δε διαθέτεις στη φαρέτρα σου τα όπλα που θα σου επιτρέψουν να απεγκλωβιστείς.

Πάντως δε θα πρέπει να είσαι παραπονεμένος.

Και μόνο που παραμένεις ακόμα πρωθυπουργός αποτελεί άθλο!!!

  1. Βλέπω περισσή χαρά στο κείμενο του αρθρογράφου και φοβάμαι ότι θα απογοητευτεί.

    Ο Κυριάκος παίζει μπάλα μόνος του, και στο κόμμα και στην χώρα. Στην ΝΔ οι βαρονίες έχουν τελειώσει.

    – Ο Σαμαράς είναι για λύπηση, ελευθέρας βοσκής που λέει κι ο κος Μάξιμος, και οι περισσότεροι πρώην δικοί του βαράνε προσοχή στον Κυριάκο.

    – Η οικογένεια Καραμανλή έχει τελειώσει ιστορικά. Ο ανιψιός έκαψε το χαρτί του με το έγκλημα των Τεμπών. Και να θέλει καριέρα, έχει ποινικές ευθύνες και γνωρίζει πως μόνο ο Κυριάκος μπορεί να τον προστατεύσει.

    – Η οικογένεια Βαρβιτσιώτη τελείωσε επίσης. Ο τελευταίος, αφού απομακρύνθηκε από το υπουργείο, έφυγε κι από την πολιτική.

    – Η Κεφαλογιάννη έπαιξε τα χαρτιά της με την στήριξη του Καραμανλή, αλλά η ισχύς της είναι περιορισμένη και έτσι βάρεσε συναίνεση.

    – Υπάρχουν και οι διακοσμητικοί των Βρυξελλών που όμως είναι σε απόσταση ασφαλείας. Σύντομα κι εκεί θα έχει δικούς του ο Κυριάκος.

    – Μόνο ο Δένδιας μένει, όμως είναι μόνος και μέχρι να έρθει η ώρα του, η Νέα Δημοκρατία θα έχει μετατραπεί σε καθαρά κεντρώο κόμμα, που θα φτάνει από την κεντροαριστερά ώς την κεντροδεξιά. Οπότε είτε θα προσαρμοστεί είτε θα φύγει.

    Όσο και να χάσει ο Κυριάκος από τα δεξιά του θα τα βρει από τα αριστερά όπου υπάρχει πλήρης διάλυση, αλλά και διάφοροι πρόθυμοι να τον συνδράμουν (άμεσα: Πλέυση Ελευθερίας, έμμεσα: Παπαδημούλης και Κούλογλου στην ΕΕ).

    Με άλλα λόγια, Όφι Ιοβόλε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει και plan b, και plan c.

    Αν δεν προχωρήσουν οι Βρυξέλλες, θα αρκεστεί στο να παραμείνει κυβερνήτης της χώρας για τρίτη τετραετία. Άλλωστε δεν υπάρχει κανεις στον ορίζοντα να τον σταματήσει. Οι παλιομοδίτες δεξιοί δεν είναι πάνω από 15% μαζί, ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ ασθμαίνουν να φτάσουν το 25% μαζί, κι έτσι το Κόμμα Μητσοτάκη είναι ο μόνος σχηματισμός που μπορεί να συσπειρώσει ψηφοφόρους σε ποσοστά άνω του 30%.

  2. Δεν ειναι θετικό το οτι δεν υπάρχει “αντιπολίτευση”, για την ποιότητα της Δημοκρατίας, την ποιότητα της Πολιτικής και την Ιδεολογική συγκρότηση της Δεξιάς Πολιτείας. Η υπαρξη εντονης και συγκροτημένης “αντιπολίτευσης”, ανεβάζει τις τάσεις συσπείρωσης στο μπλόκ της εξουσίας. Ετσι το 41% μαζί με το υπόλοιπο “προς τα Δεξιότερα” 13%, ενω εδωσε αέρα υπερνίκης εναντίον της αριστερόστροφης εικόνας της κοινωνίας,-οπως τουλάχιστον δινεται απο τα ΜΜΕ-, , στην πραγματικότητα λογω ελλειψης αξιόλογων αντιπάλων στην πολιτική σκηνη, οδήγησε σε ενα απίστευτο πολιτικό σκοτάδι και η Πολιτική μαχη δίνεται πανω σε μια “κινούμενη αμμο”. Η ποιότητα της νίκης του Κ.Μ. ειναι συνάρτηση των ανέντιμων οπλων που διάλεξε, και που μετέφερε την Ελλάδα στην εποχή της προχουντικής ανάπηρης δημοκρατίας, και μετέτρεψε την Ν.Δ. σε Ε.Ρ.Ε. Και οι υπάρχοντες πολιτικοί σχηματισμοί βιώνουν τον Μεσαίωνα της αναντιστοιχίας Πολιτικής συγκυρίας και Πολιτικού Λογου. Τίποτα δεν ειναι οπως φαίνεται, και η επερχόμενη Θύελλα, θα αφήσει αστεγους και προβληματισμένους οσους νόμισαν οτι η επικράτηση των “Κυρ-Παντελήδων”, στην μετεμφυλιακή Ελλάδα ηταν η μοναδική και κυρίως η σωστη πλευρά της Ιστορίας….

  3. Ρένος 7/02/2024 – 20:00 At 20:00
    Με την επιλογή του λιγότερο χειρότερου (εκ των αχρήστων) βουλιάξαμε σαν χώρα και χάσαμε ευημερία, αξίες και ελευθερία.
    Η ΝΔ βρίσκεται στην ίδια θέση με την Ένωση Κέντρου του Γιάννη Ζίγδη και του ΠΑΣΟΚ μετά το Καστελόριζο.
    Έληξε πλέον ο πολιτικός της χρόνος, πνίγηκε στην αλαζονεία και τη χαμηλή ποιότητα των στελεχών της.
    Ζημίωσαν τη χώρα και έβαλαν με όλους, κυβερνούν μέσω των ιδεοληψιών του βασιλιά Ηλίου Κυριάκου.
    Η νομοθετική εξουσία κάνει τα χατήρια του ηγέτη, η δικαστική κάνει τα στραβά μάτια και η εκτελεστική δίνει ακόμη και εντολές για μπαζώματα απόκρυψης της αλήθειας σε τόπους εγκλημάτων.
    Σαν άλλος Μακιαβέλι χρησιμοποιεί τα αρνητικά κίνητρα (παρακολουθήσεις όλων), αλλά και τα θετικά (μπούκωμα ΜΜΕ με χρήμα), ενώ περιστοιχίζεται από ακίνδυνους μέτριους.
    Αφοπλίζουν και τη χώρα, διαβάζω πως στείλαμε στα μουλωχτά 150 νταλίκες πολεμικού υλικού στον Ζελένσκι, χωρίς ενημέρωση της Βουλής.
    Όσο για το χρέος, το εκτόξευσαν, μόνο στην αποτυχημένη περίοδο του κοροναϊού ανέβηκε κατά πενήντα δις €.
    Κλάμα και με τις εξαγωγές μας, τα αγροτικά προϊόντα μένουν απούλητα λόγω της απαγόρευσης εξαγωγών στη Ρωσία, ενώ για τις υπόλοιπες έχουν ξεφύγει στο κόστος.
    φτώχεια στη χώρα, 60% των Ελλήνων καταναλωτών δεν έχει πλήρη πρόσβαση σε τρόφιμα, ενώ η αγροτική παραγωγή σταμάτησε να τροφοδοτεί τη ντόπια αγορά μα φτηνά και ποιοτικά τρόφιμα, επειδή οι κυβερνητικές αποφάσεις αύξησαν υπερβολικά τα κόστη ενέργειας και αγροεφοδίων.
    Η ανταγωνιστικότητα και η ελευθερία του τύπου κατρακύλησαν.
    Η καλλίτερη και ομορφότερη στον κόσμο, δυστυχώς δεν μπορεί να θρέψει τα παιδιά της.
    Ένα το συμπέρασμα που εξάγεται : Η ΝΔ ΠΕΘΑΝΕ.
    Αν συνεχίσει να κυβερνά, θα εκδιώξει βίαια και τους εναπομείναντες Έλληνες πολίτες.

  4. Τρέχει χωρίς αντίπαλο. Ακόμα και με τον κουμπάρο θυμωμένο (προσωρινό είναι, το είχαμε δει και στο παρελθόν) ελέγχει απόλυτα τα περισσότερα από τα υπόλοιπα ΜΜΕ. Δύσκολο να πέσει πριν το 2027.

  5. Φαίνεται ότι δεν συζητάτε με τον κόσμο και δεν αντιλαμβάνεστε την δυσαρέσκεια που υπάρχει. Και όχι μόνο για την ακρίβεια. Πάντως, ό,τι και να γίνει η υστεροφημία του νυν πρωθυπουργού δεν πρόκειται να είναι καλή.

  6. Αν φτάσει στο 27 δεν πρόκειται να έχει ποσοστό αυτοδυναμίας.Ακόμα και πρώτος να είναι που είναι αμφίβολο εάν Πασοκ σύριζα κατέβουν μαζί όπως σχεδιάζεται.
    Αλλά μέχρι τότε θα τον εχουνδιωξει οι ολιγαρχες. Διότι η εε δεν τον θέλει και συνδέει τα κονδύλια με άλλο πρωθυπουργό.
    Έχει δίκιο ο όφις Μητσοτάκης τελος

  7. Οτι μα οτι και να κάνει, η δυσαρέσκεια και ο θυμός πολλών πρωτοκλασάτων στελεχών, που παραμένουν στο περιθώριο του κόμματος σαν απλοί στρατιωτες στην πολιτική βαση της ΝΔ, θα εκδηλωθεί και αναπόφευκτα ο κομματικός μηχανισμός που προσπαθεί να στήσει ο Μητσοτάκης θα πρέπει να διαλέξει μεταξύ της διάλυσης και μετατροπής της παραδοσιακής ΝΔ σε κάτι Σημιτοκεντροδεξιό ή της αποκαθήλωσης του Μητσοτάκη…
    Να δείτε τι θα γίνει όταν έρθει και ο Τράμπ στις ΗΠΑ τι σφαλιάρα θα πέσει στα σούργελα της ΕΕ…

  8. Το 2027 δεν θα υπαρχει τίποτα. Αλλα οι κατσαρίδες που θα επιζήσουν θα ψηφίσουν ΝΔ+

  9. Την πιό κάτω πληροφορία μου την είχε δώσει τυχαία έναν περίπου χρόνο σε κάποιο forum μια Αμερικανο-Γερμανίδα ισχυριζόμενη οτι λόγω θεσεώς της γνώριζε the INF inside story στο τότε επίκαιρο θέμα του forum.
    Η ιστορία της αρχικά μου είχε κάνει κάποια εντύπωση αλλά την είχα σχεδόν ξεχάσει.
    Οι διάφορες διαχειριστικές, οικονομικές και άλλες περίεργες διαρθρωτικές μεταβολές που εν συνεχεία ελάμβαναν μέρος στην Ελλάδα με έκαναν να το θυμηθώ και αισθάνθηκα την ανάγκη να το μοιραστώ με εσας στο Antinews.
    Για κανένα λόγο δεν προσποιούμαι ότι η πληροφορία αυτή προέρχεται απο κάποια γνήσια πηγή, το γεγονός όμως ότι γίνεται όλο και περισσότερο ενδιαφέρουσα (σχεδόν σαν αληθινή) είναι και μόνη αιτία που με οδήγησε να το κάνω.
    [ Έχω σπουδάσει, κατοικώ μονίμως και εργάζομαι στις ΗΠΑ 30 περίπου χρόνια]
    ________________

    Guidlines given by INF to the Greek government as in most countries with sovereign debt :
    Cut down your bloated public sector (which is now understaffed).
    Clamp down on workers rights.
    Privatize your tax-payer-financed assets.
    Sign deals with foreign investors allowing limited liability for them and no safeguards for the public.
    Starve the state, feed the funds.
    And make sure the media is working full time to persuade people it’s all their own fault.
    ________________

  10. κ Ρενό τρολ της Ντόρας είσαι η οπαδός του Παντελή ,όχι πλαν δεν έχει την τύφλα του έχει,έλα σε επαφή με τον κόσμο και θα καταλαβεις

  11. Και ομως θα παει ! Ειναι ολα κανονισμενα εδω κ καιρο . Αυτη η ΕΕ ειναι η επιτομη των α;νικανων, ανεπαγγελτων κ ημιαγραμματων . Ειναι η χειροτερη ολων των εποχων ! Εδω εγινε αντιπροεδρος της ΕΕ ο Σχοινας !!! Και μεχρι προτινως η Καιλη ηταν αντιπροεδρος του ευρωπαικου Κοινοβουλιου !!!!!!!!! Μια χαρα θα παει Βρυξελλες ο Κ.Μ κ θα παρει ποστο κ μεγαλο μαλιστα.

  12. Το πρόβλημα δεν είναι πλέον η ΝΔ Είναι οι λεγόμενοι κυρ παντελήδες Όμως κανένας μέχρι τώρα δεν τους έχει μελετήσει και επομένως να τους ψυχολογήσει Αυτή η ακαθόριστη οντότητα ωστόσο έχει δύο χαρακτηριστικά Το ενα είναι ο ατομικισμός Δηλ το βόλεμα ανεξαρτήτως αν είναι εις βάρος τόσο των άλλων όσο και του εαυτού του Το άλλο είναι η αδιαφορία ως απόρροια του πρώτου χαρακτηριστικού Δεν τον νοιάζει Αλλά φοβάται μήπως χάσει τα κεκτιμένα του Και εκεί στηρίζονται όλοι οι κίκιδες του κόσμου τούτου Γιατί ο Κυριάκος να αποτελεί εξαίρεση; Τώρα όσον αφορά το ψήφισμα της ΕΕ όντως το χαστούκι είναι γιγαντοτεράστιο και δη για την χώρα Η οποία τον επέλεξε βάση επιλογών της δύο φορές και με αποχή (Σε αυτό δεν φταίει ο Μιτσοτάκης διότι ειναι ανθρωπίνως κρίμα και άδικο)Ομως πίσω απο αυτά ενέχει μια φρέσκια βαθεία πληγή Η συγκρίση με τον Αλέξη Τσίπρα .Ο Τελευταίος είχε προταθεί μέχρι και για Νόμπελ Ειρήνης Τώρα; Η ΝΔ έπρεπε να τελιωσει πολλά χρόνια πρίν Το λάθοςόλων των δεξιών είναι οτι στήριζαν ένα πράγμα που μόνο τους γόνους βόλευε Ενα είδος συγγενικής φιλικής οικογενιακης επιχείρησης μόνο για τα δικά τους άτομα Επρεπε να φύγουν Τώρα είναι η ευκαιρία για αυτούς Αλλωστε υπάρχουν και αλλού ικανοί άνθρωποι που μπορούν να τους εκπροσωπήσουν και οχι ονόματα

  13. Μου την πέφτετε λες και είμαι Μητσοτακικός. Απλά είπα, μην γιορτάζετε πριν το αποτέλεσμα, να είστε ρεαλιστές.

    Όσο για το αν ακούω την κοινωνία, η ίδια αυτή κοινωνία

    – υποτίθεται αντιδρούσε στα χουντικά μέτρα του Κυριάκου επί Κόβιντ,
    – μάθαινε για εκτεταμένο δίκτυο παράνομων παρακολουθήσεων από το προωθυπουργικό γραφείο,
    – μάθαινε για συνδιαλλαγές με ΜΜΕ,
    – έβλεπε τα παιδιά της να σκοτώνονται στα Τέμπη με ευθύνες υπουργού και πρωθυπουργού,
    – υποτίθεται έβαζε πάνω απ’ όλα το Μακεδονικό (τουλάχιστον όσο το παιζε ο ΣΚΑΪ)
    – είδε τα σπίτια της να καίγονται και να πλημμυρίζουν επανειλημμένα

    Αλλά πήγε στις κάλπες πριν λίγους μήνες και ψήφισε αυτόν τον άνθρωπο, και αυτό το κόμμα-εγκληματική οργάνωση.

    Αυτή η κοινωνία είχε επιλογές.

    Θα μπορούσε να έχει ψηφίσει Ελληνική Λύση, ΝΙΚΗ, Σπαρτιάτες, ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύση Ελευθερίας, ΜΕΡΑ25, και πολλά μικρότερα κόμματα μόνο και μόνο για να δείξει τη δυσαρέσκειά της στο καθεστώς Μητσοτάκη.

    Δεν το έκανε.

    Αν τώρα, κάποιοι από αυτούς τους φοβισμένους, δειλούς ή βαριεστημένους πολίτες βρούν κάπου κότσια να καταψηφίσουν την ΝΔ σε βαθμό ώστε να δημουργήσουν πρόβλημα στον Κυριάκο (δηλαδή να πέσει ΚΑΤΩ από 30%), από το στόμα σας και στου Θεού τ’ αυτί.

    Αλλά είχε ΜΟΛΙΣ την ευκαρία να διώξει μια και καλή αυτόν τον αχρείο (και μάλιστα με εκλογικό νόμο που θα επέτρεπε συνεργασίες) και την έκαψε.

    Ακούω λοιπόν αυτήν την κοινωνία, αλλά επίσης την παρακολουθώ πως στα μουλωχτά, μετά τις γκρίνιες, χώνεται στο παραβάν για να ψηφίσει έναν εγκληματία.

  14. Στην δημοσκόπηση της ALCO, το 50% του εκλογικού σώματος δηλώνει ότι οι ευρωεκογές το ενδιαφέρουν λίγο (25%) ή καθόλου (25%).

    Το 62% (!) του εκλογικού σώματος δηλώνει ότι οι ευρωεκλογές ΔΕΝ είναι ευκαιρία για την ανάδειξη ενός κόμματος σε ισχυρή αντιπολίτευση.

    Όποιος θεωρεί ότι αυτός ο λαός θα δείξει τα δόντια του στις ευρωεκλογές, ζει σε άλλη διάσταση.

  15. Ρένο σωστά τα αναρτάς Και λογικό είναι να είσαι επιφυλακτικός με τα αποτελέσματα των εκλογών όπως είναι πλέον και οι υπόλοιποι Επίσης πολύ σωστά αναφέρεσαι και στον ρόλο μεγάλου μέρου του κόσμου που είτε δεν πήγε είτε πήγε και τον ξαναψήφισε Για αυτό δεν φταίει ο Κυριάκος Αλλά καλά τους κάνει και τους δίνει πόνο ως άλλη νέμεσις Μόνο κάποιοι πήγαν και ψήφισαν στις δημοτικές Οσο για την ΕΕ μέρος του κόσμου την θεωρεί είτε ως οικονομικό στήριγμα είτε ως ο κακός Δηλαδή ότι μπορεί να επεξεργαστεί ο εγκεφαλός του με τις όποιες δυνατότητες Ομως ο λόγος για αυτό ειναι ο εξής :Πολλοι ευρωβουλευτές τα τελευταία χρόνια πλην εξαιρέσεων δεν έκαναν τίποτε Και όχι μονάχα δεν έκαναν τίποτε Αλλά παρείχαν σωρεία σκανδάλων σε όλα τα διεθνή μέσα, προσβάλλοντας παράλληλα και τον θεσμό του Ευρωκοινοβουλίου Συνεπώς λογικό ειναι να αντιλαμβάνεται απο τον κόσμο ως θέση με καλές αποδοχές Και οτι πάνε μόνο για αυτήν Και όχι για μια ουσιαστική εκπροσώπιση με βαση τα συμφέροντα της χώρας και του κόσμου μιας και που οι Βρυξέλλες δεν είναι Αθήνα είναι κάτι σικ «Οπότε γιατί να πάω να ψηφίσω ; Για να πέρνει ο άλλος τα 25.000 ευρώ και άνω και να κάθεται; Θέλει την ψήφο μου για να κάθεται όπως στην εγχώρια βουλή ; Και να μας δουλεύει ή χειρότερα να μας ευτελίζει;» Ετσι πλέον σκέφτονται

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Όταν ψηφιζόταν η Συμφωνία των Πρεσπών (για να μην ξεχνιόμαστε)

Είτε είχε γνώση ο Κ. Μητσοτάκης μέσω του Γ. Γεραπετρίτη για τη «νομική επεξεργασία» των κειμένων της Συμφωνίας των...

Ο Ερντογάν ζητεί αποχώρηση του ΝΑΤΟ από το Αιγαίο!

Η Τουρκία πρόκειται να υποβάλει, σύντομα, στις πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές της Ατλαντικής Συμμαχίας επίσημο αίτημα αναστολής ή και...

Οι μεταφράσεις λένε ψέματα

Αν είχαμε μια ελπίδα να μάθουμε από τους διερμηνείς τι ακριβώς συζήτησαν, έστω στο «περίπου», οι ηγέτες της Ελλάδος...

Ντροπή κουνελάκι!

Μετά τη γνωστή αηδιαστική φωτογραφία του ασπόνδυλου Γεραπετρίτη με τον Ερντογάν… Η γλώσσα του σώματος του κ. Μητσοτάκη όπως...