Η επίσπευση των διαδικασιών της παγκοσμιοποίησης και ο ρόλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Του Αλκιβιάδη Κεφαλά*

Τα ονόματα των Ελλήνων πολιτικών, ολιγαρχών, δημόσιων προσώπων, κρατικών υπαλλήλων, καλλιτεχνών, ακαδημαϊκών και άλλων με καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό δόθηκαν από τις διάφορες ευρωπαϊκές και τραπεζικές Αρχές ή τις μυστικές υπηρεσίες στις ελληνικές κυβερνήσεις.

Ουδέποτε όμως δημοσιοποιήθηκαν οι πλήρεις ονομαστικοί κατάλογοι και ουδέποτε κινήθηκαν οι νομικές διαδικασίες ώστε να διερευνηθεί η προέλευση των χρημάτων, πρακτική βεβαίως που ακολουθήθηκε και στην υπόθεση της Novartis.

Αντιθέτως, στις ΗΠΑ η δικαστής Loretta Preska δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει τα ονόματα των ισχυρότερων και διασημότερων πολιτικών, επιχειρηματιών και καλλιτεχνών που συχνά επισκέπτονταν το νησί του Epstein. Μεταξύ άλλων τακτικοί θαμώνες ήταν το ζεύγος Κλίντον και ο Bill Gates. Αυτό που αναδείχτηκε μέσα από τη δημοσίευση των ονομάτων είναι ότι αρκετοί από τους ισχυρότερους ανθρώπους του πλανήτη είναι ύποπτοι για υποθέσεις παιδοφιλίας.

Πριν από μερικές ημέρες μερικοί από τους συμπεριλαμβανομένους στη λίστα Epstein έφτασαν με τα ιδιωτικά τους αεροσκάφη στο Davos της Ελβετίας για να συμμετάσχουν στο συνέδριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (World Economic Forum – WEF). Ο σκοπός της συνάντησης είναι να συζητήσουν την επιτάχυνση των διαδικασιών της «Μεγάλης Επανεκκίνησης», που αποτελεί το εγχείρημα της παγκόσμιας δικτατορίας της ελίτ και την επαναφορά του πλανήτη σε μια νέα παγκόσμια φεουδαρχία, 235 χρόνια μετά τη Γαλλική Επανάσταση.

Το εγχείρημα προϋποθέτει την αποσάθρωση του παραδοσιακού κοινωνικού ιστού μέσω της μαζικής μετακίνησης των πληθυσμών, της μετανάστευσης, της φτωχοποίησης της μεσαίας τάξης, της φορολογικής ληστείας, του προσχήματος της κλιματικής αλλαγής, καθώς και του επαναπροσδιορισμού της έννοιας της οικογένειας.

Το προς ψήφιση νομοσχέδιο του γάμου των ομοφυλοφίλων από την κυβέρνηση της Ν.Δ. και η νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων μεταναστών, καθώς και ο φανατισμός και τα επιχειρήματα με τα οποία υποστηρίζονται τα νομοσχέδια, ακόμα και από πρώην ακροδεξιούς της κυβέρνησης της Ν.Δ., θα πρέπει να αποδοθούν στην απόφαση της επίσπευσης των διαδικασιών της κοινωνικής αποσάθρωσης και της διάλυσης των κρατικών δομών των εθνικών κρατών από τις παγκόσμιες ελίτ.

Ο λόγος της επίσπευσης των νομοσχεδίων οφείλεται στην αναμενόμενη ρωσική αντεπίθεση στην Ουκρανία επειδή πιθανή επιτυχία της θα απειλήσει σοβαρά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παγκοσμιοποίησης.

Θα πρέπει να είναι κάποιος αφελής ώστε να πιστεύει ότι σε περίπτωση ρωσικής νίκης ολόκληρη η επικράτεια της Ουκρανίας δεν θα προσαρτηθεί στη Ρωσική Ομοσπονδία. Μια τέτοια ενέργεια προφανώς θα διαλύσει την Ευρωπαϊκή Ένωση στα εξ ων συνετέθη και συνεπώς η ήττα της Δύσης θα αποτελέσει την αρχή του τέλος της παγκόσμιας δικτατορίας των ελίτ. Για αυτούς τους λόγους καθίσταται αναγκαία η επίσπευση των διαδικασιών της παγκοσμιοποίησης.

Ως ακολούθως, η βελγική προεδρία αφενός έχει θέσει ως άμεσο στόχο τη χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης 50 δισεκατομμυρίων ευρώ στην Ουκρανία και αφετέρου το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πριν από μερικές ημέρες ψήφισε οδηγία με σκοπό η ρητορική μίσους κατά των μεταναστών να συνιστά σοβαρό ευρωπαϊκό έγκλημα κακουργηματικού χαρακτήρα.

Επιπλέον, το Κοινοβούλιο ζήτησε από τις κυβερνήσεις των κρατών-μελών να ενσωματώσουν το ψήφισμα στην εθνική νομοθεσία τους μέχρι το τέλος Ιουνίου (https://www.europarl.europa.eu/news/en/press-room/20240112IPR16777/time-to-criminalise-hate-speech-and-hate-crime-under-eu-law).

Είναι, λοιπόν, προφανές ότι το πολιτικό σύστημα στην Ευρώπη κινείται προς την κατεύθυνση της μαζικής εισαγωγής μεταναστών και της σταδιακής αντικατάστασης των αυτοχθόνων πληθυσμών, καθώς και προς την κατεύθυνση της κοινωνικής αποσάθρωσης με πρόσχημα την κλιματική αλλαγή, τον περιορισμό της τροφής και της ενέργειας και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Θα πρέπει, λοιπόν, να αναμένεται ένας κατακλυσμός αυταρχικών νόμων, διατάξεων και οδηγιών αποσκοπούντων στην κατάπνιξη των αντιδράσεων των ευρωπαϊκών λαών και στην επιτάχυνση της φτωχοποίησης, ώστε μέσω της εξαθλίωσης να μειώσουν τις αντιδράσεις.

Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και η Ελλάδα. Δεν αποτελεί πλέον επτασφράγιστο μυστικό ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει εξαπολύσει όλα τα τέρατα της Αποκάλυψης κατά των Ελλήνων.

*∆ιδάκτωρ Φυσικής του πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, UK, τ. διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Τι συμφωνήθηκε στην Pyongyang;

Ήταν μια επίσκεψη με εκείνη την υπερβολή λόγων και εκδηλώσεων που εγγυάται μόνο ο γνήσιος κομμουνισμός: Κοντσέρτα, παρελάσεις, τυμπανοκρουσίες,...

Η πολυτελής πόρνη των πλουσίων…

Όλα βαίνουν καλώς, κυρίες και κύριοι! Δεν υπάρχει τίποτα να δείτε και να σχολιάσετε εδώ! Ο Τζο Μπάιντεν, που...

Ποιος θα ψηφίσει ποια στο Ευρωκοινοβούλιο

Την ερχόμενη Πέμπτη 18 Ιουλίου, οι 720 ευρωβουλευτές, εκ των οποίων πολλοί νεοεκλεγέντες, σε μυστική ψηφοφορία θα αποφασίσουν να...

Δεν μπορεί οι Γάλλοι να πιάστηκαν τόσο κορόιδα!

Μα είναι τρομερό! Όλα συμβαίνουν μπροστά στα μάτια του κόσμου και κανείς δεν αντιδρά στην αντιστροφή των καταστάσεων, της...