Μετατρέπει την Ελλάδα σε φέουδό του ανεμπόδιστος. Ως πότε θα καθόμαστε στους καναπέδες μας;

Του Αδέξιου Δεξιού

Δεν ξέρουμε αν θα πάει τελικά στις Βρυξέλλες ο Μητσοτάκης εγκαταλείποντας τον έρμο τούτο τόπο στο έλεος του Θεού ένεκα της… άριστης ηγεσίας του ή αν πρόκειται για διαρροές προς αποπροσανατολισμό των αντιπάλων του.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα πάντως δείχνουν ότι ο βασικός στόχος του είναι να μετατρέψει την Ελλάδα σε φέουδό του. Κι αν αδειάσει καμιά θέση στην Ευρώπη… βλέπουμε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αλαζονεία του Μητσοτάκη πλέον χτυπάει κόκκινο και νομίζει ότι είναι ο νέος Βενιζέλος.

Σκοπός του η κυριαρχία στο κέντρο, θεωρώντας ότι θα τα καταφέρει διότι δεν υπάρχει σοβαρός αντίπαλος από τα δεξιά για να τον σταματήσει.

Με την αριστερά και την κεντροαριστερά δεν ασχολείται γιατί τις έχει στο τσεπάκι του. Επί της ουσίας δουλεύουν γι’ αυτόν. Κάτι που δε χρειάζεται ρεπορτάζ φυσικά για να το εμπεδώσετε. Το διαπιστώνετε καθημερινά από τις… πάσες για τη μακροημέρευση του Κυριακού τόσο από τον Κασσελάκη όσο και από τον Ανδρουλάκη.

Προς επίρρωση της επέλασης στο κέντρο υπενθυμίζουμε την… ηγετική εμφάνιση του Μητσοτάκη στην εκδήλωση για τον Σημίτη.

Τι έδειξε η σημειολογία; Ότι ο Μητσοτάκης είναι η συνέχεια του εκσυγχρονιστικού και δήθεν προοδευτικού κεντροαριστερού εσμού.

Ο Κυριάκος όμως όπως αναφέραμε έχει μεγάλες βλέψεις και δε θέλει να ξεπεράσει μόνο τον Σημίτη, αλλά και τον Βενιζέλο.

Και για να το καταφέρει πρέπει να φτιάξει ισχυρή πολιτική πλατφόρμα.

Στο μυαλό του Μητσοτάκη βέβαια για να αποδώσει αυτή η πλατφόρμα πρέπει να εμπεριέχει τον εθνομηδενισμό, τον κρατικοδίαιτο νεοφιλελευθερισμό, τη woke ατζέντα και το σημαντικότερο, την εκτέλεση των εντολών από τα αφεντικά της Νέας Τάξης Πράγματων ώστε να διατηρεί την επίπλαστη κυριαρχία του.

Καταλάβατε τώρα γιατί προωθεί τον γάμο και την τεκνοθεσία ομοφύλων, γιατί οδηγεί τη χώρα στις ταπεινωτικές Πρέσπες του Αιγαίου, γιατί πίνει το αίμα του λαού με το μπουρί της σόμπας για να θησαυρίζουν οι ολιγάρχες, γιατί ξεπουλάει τα πάντα μπιρ παρά στους αναρχοκαπιταλιστές και γιατί διατυμπανίζει νυχθημερόν ότι βρίσκεται στη… σωστή πλευρά της Ιστορίας αδιαφορώντας για τη ζημιά που προκαλεί στη χώρα;

Διότι έτσι θαρρεί ότι θα γίνει ο νέος Βενιζέλος.

Το τραγικό είναι ότι εγκληματεί ανεμπόδιστος.

Η εκκλησιά πχ. θα μπορούσε να κατεβάσει τον λαό στους δρόμους με αφορμή το νομοσχέδιο για τον γάμο ομοφύλων και να παραλύσουν τα πάντα. Αλλά δεν το κάνει για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά της (βλέπε εκκλησιαστική περιουσία) εκτοξεύοντας επικοινωνιακές πομφόλυγες όπως αυτή με το δημοψήφισμα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ο Κασσελάκης και ο Ανδρουλάκης παίζουν κανονικότατα το παιχνίδι του Μητσοτάκη όπως είπαμε (θα πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί ποιείται την νήσσαν για τις υποκλοπές ο Ανδρουλάκης και γιατί αίφνης το αμερικανικό πυροτέχνημα Κασσελάκης βάζει πλάτη στον Κυριάκο).

Η δεξιά της ΝΔ με πατριάρχη τον Σαμαρά θα μπορούσε να… τραβήξει την πρίζα στον Κυριάκο, αλλά δεν πρόκειται να το κάνει. Σιγά μη διακινδυνεύσουν να χάσουν τα προνόμια. Θα διαφωνούν παίζοντας τα παιχνίδια τους, ευελπιστώντας ότι κάποια στιγμή θα πέσει για να συνεχίσουν να βυσσοδομούν υπό ευνοϊκότερες συνθήκες.

Οι μόνοι που κρατούν αξιοπρεπή στάση είναι το ΚΚΕ και ο Βελόπουλος. Δεν έχουν όμως την απαιτούμενη δύναμη για να προκαλέσουν ανατροπές.

Εξυπακούεται, ότι αν δε βρεθεί ένας σοβαρός πολιτικός να φτιάξει ένα σοβαρό δεξιό κόμμα (καλώς ή κακώς μόνο από τα δεξιά δύναται να αναχαιτιστεί ο Κυριάκος. Τα στατιστικά το αποδεικνύουν περίτρανα), πολύ φοβούμαστε ότι η Ελλάδα θα καταντήσει… μικρή οθωμανική επαρχία. Έτσι την είχε χαρακτηρίσει ο Μητσοτάκης  σε ανύποπτο χρόνο.

Κι ο καθημαγμένος λαός θα μπορούσε να τη σώσει. Θα πρέπει όμως να αντιληφθεί επιτέλους ότι οι εποχές που δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Το μενού πλέον διαθέτει μόνο φτώχια και μιζέρια. Το βιώνει στο πετσί του ήδη 14 χρονιά. Άραγε, πότε σκοπεύει να σηκωθεί από τον καναπέ του για να διεκδικήσει τα αυτονόητα, όταν τον σηκώσουν άλλοι για να τον στείλουν στο υπερπέραν;

  1. Επειδή αναφέρθηκε το ΚΚΕ Το τελευταίο έχει αναφέρει πολλές φορές οτι μονάχα ο λαός θα σωθεί απο μόνος του Δηλαδη να κάνει κάτι Είδαμε τι έφερε ο καναπές Και επειδή αγανακτούμε πότε θα φύγει ή οχι ο Κυριάκος ας αναφερθούμε στα εξής:
    Πως ανεδείχθη ο Κυριάκος; Απο την αδιαφορία των απλών μελών/ψηφοφόρων του κόμματος της ΝΔ Οι οποίοι άφηναν /αδιαφορούσαν /κοιτούσαν και σχολίαζαν καθώς βλέποντας τις ίντριγκες των γόνων Οσαν να επρόκειτο για τηλεοπτική σαπουνόπερα Και όχι για τους ιδίους για το μέλλον τους για τα πιστεύω τους Δεν σκεφτόντουσαν τι δουλειά είχαν σε μια παράταξη η οποία και αξιοκρατική δεν είναι διότι δεν επέλεγε ανθρώπους απο την βάση Και ούτε ουσιαστικό λόγο ύπαρξης εχει Διότι ήταν κατασκεύασμα για διατήρηση αεργων/ μη ικανών ατόμων Τα οποία τυγχάνει να είναι μέλη πολιτικών οικογενιών Επίσης για την δική τους επιβίωση οι πολιτικές οικογένειες φρόντιζαν μονάχα για τον εαυτό τους και για τους δικούς τους χρησιμοποιωντας το κόμμα ως οχημα Παράλληλα όμως φοβόντουσαν μήπως κάποιος απο εμας πιο ικανός τους φτάσει και τους εξωστρακίσει Και είναι λογικο και δη ανθρώπινο να φοβούνται Οι γόνοι μην έχοντας άλλη απασχόληση και μη ενδιαφερόμενοι για την πραγματική ζωή προτιμούν τα αξιώματα χωρίς εκείνα δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν Οπότε χρησιμοποιούσαν τα μέλη του κόμματος να τους ψηφίζουν προκειμένου να διατηρούνται Να υπάρχει σοβαρός λόγος ΑΛΛΑ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ Και αυτή η κατάσταση ήταν το ιδανικό πεδίο για την ανάδειξη του Μιτσοτάκη (Και καλά έκανε διότι ο νδ κράτης είναι το συνόνυμο του χρήσιμου ηλιθίου Τους διατηρεί με την ψήφο του και δέχεται απαθώς οτι δούλεμα ότι κοροιδία του σερβίρει (Οπότε καλά κάνει και πάλι ο Κυριάκος)
    Να όμως που έρχονται οι εξωκοινοβουλευτικοί κοινώς οι Σημητικοί Οι οποίοι όμως αναδείχθησαν απο τα απλά μέλη του ΠΑΣΟΚ Το τελευταίο είναι πολύ σοβαρό κόμμα σε σχέση με την ΝΔ Τα απλά μέλη του δεν επιδέχονται ούτε κοροιδίες ούτε διαθέτουν μνήμη και νοημοσύνη κουνουπιού iq Σέβονται την παράταξή τους Ακόμη και αν τους επέλεξε η ΝΔ για το ΠΑΣΟΚ εργάζονται Δεν προδωσαν Τι έχουν να πούν οι νδ μοκράτες για αυτό ; Τίποτε Γιατί ; Διότι με τα τόσα που γίνονται φαίνεται οτι δεν έχουν μυαλά Αλλιώς θα έφευγαν Τώρα; Μετά την ψηφιση για τα ομόφυλα ζευγάρια Θα έρθει το συνιποσχετικό με την Τουρκία Και; Τους νοιάζει ; Που ήταν ; Οπότε με την στάση τους αυτή τα απλά μέλη προξενούν τουλάχιστων την χλεύη
    Πως ανεδείχθει ο Μιτσοτάκης δύο φορές: Απο τον φόβο των ανθρώπων για την επιστροφή του Σύριζα Ο Κατρούγκαλος δούλεψε άρτια για τον Κίκη λέγοντας οτι θα φορολογηθούν άπαντες Και ο φόβος ενέργησε υπέρ της ΝΔ η οποία θα ασκήσει και ασκεί φορολογίες εις βάρος άπαντος και υπέρ κάποιων Και έτσι ο λαός δλ το 25 % του έδωσε την πρωθυπουργία Που ήταν ο λαός ; Δυο φορές είχε την ευκαιρία και προτιμησε να την πετάξει στα σκυλιά Πήγε στα φρέντο και στις παραλίες Γιατί τώρα παραπονιούνται; Που ήταν ; Με τον φρέντο για μυαλό και ο καναπές δεν δίνουν την λύση Αλλά η ενέργεια Και πάλι ο λαός θα περιμένει τους εθνοσώτηρες να ψηφίσουν Πέρα απο την αστειότητα ο λαός φταίει με την στάση του Καλύτερα λοιππον όσοι απο εμάς έχουμε μυαλά να ψηφίσουμε Μην εμπιστευόμαστε τις μάζες χωρίς σκέψη Δεν προκειται να κάνουν τίποτε Ετσι φώναζαν πέρισι ήρθαν οι εκλογές δύο φορές μαλιστα και δεν ψήφισαν Και έτσι αναδείχθει ο Μιτσοτάκης Και καλά κάνει οτι τους κάνει
    Ο Κασσελάκης δεν είναι παρά η καθαρή εικόνα του τι είναι το Σύριζα Οταν εφυγε ο Χαρισματικός Τσίπρας φάνηκε η εικόνα Τουλάχιστον εκείνοι είναι ειλικρινείς Τώρα οι νδμοκράτες να πάνε να ζητήσουν την βοήθεια του Στέφανου (Και καλά θα τους κάνει και στον λαό και στους νδμοκράτες )
    Ο Βελόπουλος απο μόνος του δεν μπορεί να κάνει κάτι Και κανείς τους Αλλά παρακαλούμε όλους εδω μέσα και παντού αν ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΦΡΕΝΤΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥς ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΨΗΛΟ ΓΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΑ Και όσοι δεξιοι είστε αναγακτησμένοι αντί να ψηφίζετε τους ιδίους βλέποντας την καταντια οτι πιστευατε Πάρετε παραδείγματα απο τα απλά μέλη του ΠΑΣΟΚ

  2. Μα πως θα αντιδράσετε ενώ ακόμη μιλάτε με όρους του προηγούμενου αιώνα; Ακόμη και το ψευδώνυμό σας το ομολογεί.

    Πάρτε το χαμπάρι, στην Ελλάδα η Δεξιά ήταν που μεταπολεμικά εξυπηρέτησε τα συμφέροντα και το ιδεολογικό στίγμα των ΗΠΑ. Έτσι ορίστηκε και συνεχίζει να ορίζεται.

    Ταυτίστηκε δηλαδή με μια αγορά ανοιχτή σε σχέση με την κρατιστική οικονομία της ΕΣΣΔ, με τον κοινωνικό φιλελευθερισμό έναντι της σοβιετικής δικτατορίας του συλλογικού, με στήριξη των σχεδιασμών του ΝΑΤΟ και με εξυπηρέτηση των σχεδίων του εντόπιου και διεθνούς κεφαλαίου.

    Η σημερινές θέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι απολύτως λογική συνέχεια και συνέπεια των ανωτέρω. Είναι η σημερινή ‘Δεξιά’.

    – Ο δικαιωματισμός εξυπηρετεί απόλυτα την περεταίρω διάσπαση κάθε συλλογικότητας προς δημιουργία ρευστών, ατομικιστικών, καταναλωτικών συμπεριφορών που ταυτίζονται μόνο με τον εαυτό τους.

    – Η μετανάστευση εξυπηρετεί την πλήρη διάσπαση του εντόπιου προλεταριάτου, με νέους προλετάριους που θα γίνουν πελάτες της φιλελεύθερης δεξιάς που τους έφερε, και σε περίπτωση αποτυχίας θα πολεμούνται ως ‘τρομοκράτες’.

    – Ο δυτικός καπιταλισμός έχει ανάγκη να συγκρατήσει την Τουρκία στο δυτικό στρατόπεδο, καθώς μόνο μέσω των τουρκογενών χωρών της Ασίας και της Ινδίας δύναται να ανασχετηθεί ο Κινεζικός οικονομικός και γεωπολιτικός σχεδιασμός. Ο Μητσοτάκης ως γνήσιος Δεξιός φυσικά θα εξυπηρετήσει αυτές τις ανάγκες, αποστρατικοποιώντας και δίνοντας στην Τουρκία ό,τι ζητάει.

    – Πανικόβλητη εμπρός στην εξελισσόμενη αποδολαροποίηση και την τεχνολογική εκτόξευση της Κίνας και παρασυρμένοι από τον ενδημικό αντι-ρωσισμό της Αμερικανικής διοίκησης, η Δύση αποφάσισε να εργαλειοποιήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία με στόχο την εξολόθρευση του ‘μικρού’ αντιπάλου. Έκανε μοιραίο λάθος, αλλά ο Κυριάκος σαν καλός Δεξιός ακολούθησε τις επιταγές του ΝΑΤΟ, δίνοντας γη και ύδωρ.

    Σας συμφέρει να το ονομάζετε όλο αυτό ‘κεντροαριστερό εσμό’ επειδή αρνείστε να κοιτάξετε στον καθρέφτη και να κάνετε αυτοκριτική. Οι κεντροαριστεροί το μόνο που κατάφεραν ήταν να κάνουν όσα έκαναν και δίδαξαν οι δεξιοί, στις εξελισσόμενες γεωπολιτικές συνθήκες. Ο δικαιωματισμός ήταν το δόλωμα του κεφαλαίου προς την αριστερή διανόηση ήδη από τα τέλη του 1970.

    Για να μην μπερδεύεστε, να σας θυμίσω ότι την σακατεμένη από εμφύλιο Ελληνική επαρχία, η Δεξιά την άφησε να ρημάξει με προγραμματική αστυφιλία και σχεδιασμένη μετανάστευση. Δεν υπήρξε μεγαλύτερο τσάκισμα της Ελληνικής παράδοσης, της οικογένειας, της γης, από τον οικονομικό σχεδιασμό των μεταπολεμικών Δεξιών κυβερνήσεων.

    Επίσης να σας θυμίσω ότι η Ελληνική Δεξιά ήταν που υπακούοντας στις ΗΠΑ έστειλε τα παλικάρια μας να σφάζονται … στην Κορέα, ώστε να δείξει υπακοή στην Παγκόσμια Τάξη, όπως κάνει τώρα.

    Η ίδια Ελληνική Δεξιά αποστρατικοποίησε την Κύπρο και εν τέλει την έχασε, υπακούοντας στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ, των Αμερικανών και της Τουρκίας, όπως κάνει τώρα.

    Η ίδια Ελληνική Δεξιά (ο … πατριάρχης σας) άνοιξε πρώτη φορά τα ελληνικά σύνορα προς εύρεση φτηνού προλεταριάτου, διαλύοντας κάθε εναπομείνασα σχέση του Έλληνα με την πρωτογενή παραγωγή. Τα ίδια σχεδιάζει μαζικά να κάνει τώρα.

    Κανένα λοιπόν σοβαρό δεξιό κόμμα δεν θα φτιάξει κανένα σοβαρός δεξιός πολιτικός γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.

    Μόνη ελπίδα αποτελούν κινήσεις σαν της Σάρα Βάγκενκνεχτ στην Γερμανία, που έχει ειλικρινές φιλολαϊκό προφίλ και έχει ξεπεράσει τους διαχωρισμούς του προηγούμενου αιώνα που εσείς δυστυχώς αδέξια συνεχίζετε.

  3. γράφεις
    “Με την αριστερά και την κεντροαριστερά δεν ασχολείται γιατί τις έχει στο τσεπάκι του”
    και μετά εξυμνείς το ΚΚΕ, συμφωνούμε στο ότι το ΚΚΕ δεν είναι αριστερά (του εικοστού πρώτου αιώνα τουλάχιστον), δεν συμφωνούμε σε τίποτα άλλο.

  4. Η ΝΙΚΗ ειναι συμπολιτευση μαλλον για σενα. απο τα ΜΜΕ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;
    ο φίλος σου ο βελοπουλος που κανει αντιπολιτευση μερα νυχτα ειναι στα καναλια ΤΥΧΑΙΟ Ε;

  5. Και τελικά, αδέξιε, ο μόνος που βγαίνει καθαρός από αυτήν την σαπίλα είναι ο Τσίπρας και ο Πάνος ο Καμμένος, που και τους δυο τους ξεφτιλήσατε, τους πολεμήσατε, και τους βγάλατε από τη μέση, πρώτα για να ‘σώσει την πατρίδα’ ο επαγγελματίας πατριδοκάπηλος Σαμαράς και μετά για να ‘φύγουν οι ‘ζαίοι’ και οι ‘κακοί’ Καραμανλικοί.

    Εδώ ήμασταν, τα είδαμε όλα.

    Τώρα καθίστε κι εσείς και υπομείνετε τις συνέπειες των επιλογών σας.

  6. Ερώτηση 1η,
    τελικά ο Καραμανλής, ο Τσίπρας, ο Καμένος αποσύρθηκαν από την πολιτική σκηνή η παραμένουν στο παρασκήνιο δεδομένων των συνθηκών, όπως!!!!!!!!!!!!!!
    Ερώτηση 2η,
    με δεδομένα τα γεγονότα όπως τρέχουν σήμερα τόσο στην εσωτερική εικόνα της χώρας, αλλά κυρίως
    στις γεωπολιτικές εξελίξεις, μια αλλαγή πολιτικής εικόνας στα εσωτερικά της χώρα είχε πιθανότητες να αποδώσει με ριζικές μετατροπές?
    Όταν η φθορά ακολουθεί κατιούσα πορεία, λίγο περισσότερο δεν έγινε και ο κατακλυσμός.
    Ερώτηση 3η,
    Η παρούσα κυβέρνηση έχει πιθανότητες να εξαντλήσει την τετραετία?
    Ερώτηση 4η,
    Μία πιθανή αλλαγή πολιτικής των ΗΠΑ μήνα Νοέμβριο 2024 πόσο επηρεάζει την χώρα μας και την πολιτική?
    Ερώτηση 5η,
    Η ΗΠΑ με την οικονομία όπως έχει σήμερα στα εσωτερικά της χώρας, διαθέτει τις δυνατότητες να επιβάλλεται και να δρα όπως γνωρίζαμε μέχρι και σήμερα ως καλός φίλος και σύμμαχος?
    Ερώτηση 6η
    Επηρεάζει, άλλως συμμετέχει δραστικά – ενεργά στις εξελίξεις, ο… αριστερός πυλώνας λογικής που εδρεύει στον Περισσό?
    Και τέλος η χώρα μάχεται με δυνάστες, όπως η τρόικα, τα μνημόνια, τα δάνεια, οι χρεοκοπίες, οι βαθιά ριζωμένοι γόνοι πλούσιων οικογενειών, τα σκάνδαλα που ουδείς ευθύνεται, και με όλα αυτά, η Ελλάδα ακόμα παλεύει και θα παλεύει να στέκεται όρθια, πάνω από τα φουρτουνιασμένα κύματα της θάλασσας, έχουμε την τύχη να διαθέτουμε και τεράστια ακτογραμμή.
    Επαναλαμβάνομαι ως προς αυτό, κάπως πρέπει να αλλάξει η πορεία ενημέρωσης, ο λαός να αναπτερώσει το ηθικό του.
    Συνεχής κατήφεια, ομιχλώδες τοπίο, δεν παρέχει οξυγόνο ώστε να τρέξουν κάπως διαφορετικά αυτά που ούτως η άλλως θα ακολουθήσουν.
    Η ελπίδα ούτε εγκαταλείπεται, ούτε παραμερίζεται, ούτε χάνεται στο σκοτάδι, δουλεύετε με πολλούς τρόπους, έτσι ώστε την κατάλληλη ώρα, χρονικές συγκυρίες, το πεδίο δράσης αποφέρει το ποθούμενο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

AstraZeneca: Ούτε μια συγγνώμη από τον… υπεύθυνο πρωθυπουργό

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψάχνει κάθε φορά την ευκαιρία για να αυτοπαρουσιαστεί ως πρωτοπόρος σε ευρωπαϊκό επίπεδο, εμφανίζοντας δήθεν καινοτόμες...

Καταγγελία της ανίερης συμφωνίας και αποβολή των Σκοπίων από το ΝΑΤΟ

«Η μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα δικαιούται την κατοχύρωση των μειονοτικών της δικαιωμάτων, σύμφωνα με τους σχετικούς ευρωπαϊκούς χάρτες». Αυτό...

Όταν η υποχώρηση βαφτίζεται «ψύχραιμη στάση»

Ο Ράμα φυλακίζει με προσχηματικές κατηγορίες τον Έλληνα εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη. Η κυβέρνηση των «αρίστων» του Μητσοτάκη...

Κυβέρνηση υποτελής, αντιπολίτευση ιδιοτελής

Ο ενδοτισμός και η υποτέλεια της κυβέρνησης είναι τόσο πασιφανείς που δεν χρειάζεται καν ανάλυση. Και ενώ ο πρωθυπουργός...