Κουράσατε κύριε Σαμαρά

Του Αδέξιου Δεξιού

«Στη συντριπτική της πλειοψηφία η κοινωνία έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη για αυτό το ζήτημα και εγώ θα τοποθετηθώ όταν έρθει η ώρα στη Βουλή».

«Εγώ ξέρω ότι επί χρόνια όλοι οι πολιτικοί λέμε στον Ελληνικό λαό ότι πρέπει να μην απέχει από τις εκλογές και να ψηφίζει για το καλό της Δημοκρατίας. Θα λέμε, λοιπόν, στον Ελληνικό λαό να ψηφίζει και να μην απέχει, και, λέμε ταυτόχρονα στους βουλευτές και τους υπουργούς να απέχουν;».

Τάδε έφη ο Αντώνης Σαμαράς από την Καλαμάτα για τον γάμο ομοφυλόφιλων καθώς και για τα περί αποχής των βουλευτών από την ψήφιση του νομοσχεδίου που είπε τις προάλλες ο Μητσοτάκης.

Τώρα αν πιστεύει ο κύριος Σαμαράς ότι έπραξε το πατριωτικό – δεξιό χρέος του… κατακεραυνώνοντας για μια ακόμη φορά τον Μητσοτάκη, πάμε πάσο.

Δε νομίζετε πάντως πώς έχετε γίνει κουραστικός;

Κι ότι η κούραση αυτή φανερώνει πλέον στα μάτια του λαού ότι επί της ουσίας είστε το δεξιό δεκανίκι του Μητσοτάκη;

Τα ίδια ακριβώς λέγατε και για τη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών και ποιο ήταν το αποτέλεσμα;

Να γίνει κανονικότατα νόμος του κράτους και με τις ψήφους των «δικών» σας βουλευτών κι εσείς να παριστάνετε τον δεξιό τσοπάνο επειδή καταψηφίσατε.

Γελάνε μέχρι και οι πρωτοετείς φοιτητές πολιτικών επιστημών με τα τερτίπια σας.

Αντίστοιχο σκηνικό θα επαναληφθεί και με τον γάμο των ομοφυλόφιλων.

Απλά τώρα δε θα το ψηφίσουν ούτε οι «δικοί» σας βουλευτές καθώς φρόντισε ήδη ο Κασσελάκης να βάλει πλάτη στον Μητσοτάκη και να τους… απελευθερώσει.

Κοινώς, όλοι στο κόλπο.

Έτσι, θα μπορείτε κατόπιν να συνεχίσετε ανεμπόδιστα να υποδύεστε τον πατριάρχη της δεξιάς, βαυκαλιζόμενος ότι πριν τη συνταξιοδότησή σας θα καταφέρετε να καθίσετε στην πολυπόθητη καρέκλα του Προεδρικού Μεγάρου.

Μιλάμε για ρεσιτάλ πατριωτισμού!

Ο Μητσοτάκης διαλύει και ξεπουλάει τα πάντα κι εσείς απλώς διαφωνείτε προς ικανοποίηση της ακόρεστης ματαιοδοξίας σας.

Ας υποθέσουμε όμως ότι στο τέλος πετυχαίνετε τον στόχο σας και γίνεστε Προέδρος της Δημοκρατίας σε μια ρημαγμένη χώρα.

Αποικία των Αμερικανών. Με κατακρεουργημένη κυριαρχία. Άντρο αναρχοκαπιταλιστών. Με έναν λαό εξαθλιωμένο από την κρατική αναλγησία που θα αποτελεί πια μειοψηφία στη χώρα του ένεκα του διαβόητου μπολιάσματος.

Είμαστε περίεργοι να δούμε τι θα λέτε και τι θα κάνετε ως αρχηγός μιας γονατισμένης και εξευτελισμένης Ελλάδας.

Δε νομίζουμε ότι δύναται να διασφαλιστεί η υστεροφημία σας κατά αυτόν τον τρόπο.  

Μοναδική λύση διασφάλισης είναι η συμπόρευση με τον Καραμανλή.

Η παραίτηση δηλαδή, όπως επανειλημμένα έχουμε γράψει, προς δημιουργία των απαραίτητων πολιτικών τετελεσμένων που θα επιτρέψουν στην Ελλάδα να ανασάνει.

Διαφορετικά, θα γραφτείτε στην Ιστορία ως ο πολιτικός που με τις ραδιουργίες του συντέλεσε καθοριστικά στη μετατροπή της Ελλάδας σε πλήρως ελεγχόμενο προτεκτοράτο.  

Θα επανέλθουμε…

  1. Δεν κούρασε ο Σαμαράς. Αυτός κοιτάει την πάρτη του όχι την πατρίδα. Κουράσατε εσείς που με τέτοια άρθρα νομίζετε πως θα του αλλάξετε ρότα ή πως θα τον κάνετε πατριώτη. Αφού αυτός έβαλε πλάτη να γίνει ο Μητσοτάκης αρχηγός στη ΝΔ και έφερε τον Αδωνι που σήμερα είναι ένα στάδιο πριν βγει σε άρμα σε γκεη παρειντ σαν βραζιλιάνα με φτερά στο καρναβάλι του Ρίο,… Ο ΑΡΧΙΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ. Δείτε επιτέλους τι συμβαίνει. Η χώρα πάει ολοταχώς για πολιτειακή ανωμαλία με δεκανίκια παντού. Ο Θεός να βάλει το χέρι του

  2. Επαναλαμβάνετε κάτι εντελώς άκυρο: Ο Κώστας Καραμανλής ΔΕΝ παραιτήθηκε. Αποσύρθηκε από την πολιτική. Η παραίτηση γίνεται εν μέσω θητείας και με δήλωση αιτίας της παραίτησης. Τίποτα από τα 2 δεν έκανε ο ΚΚ Β. Και που είναι άραγε να μιλήσει για αυτά τα θέματα που μίλησε ο Σαμαράς; Βουβός. Και θέλετε να τον μιμηθεί ο Σαμαράς. Περίεργες οι συμβουλές σας…

  3. @ Γεώργιος Τ.

    Καραμανλής ο βραχύς (έκφραση Γιανναρά) παραιτήθηκε μία φορά, το 2009, από πρωθυπουργός. Όποιος, όμως, αποσύρεται από την πολιτική, πηγαίνει στο σπίτι του, αντί να καταλαμβάνει έδρανο στην Βουλή με το δικαίωμα τού πρώην πρωθυπουργού, στερώντας το από κάποιον νεότερο και ίσως ικανό, αμειβόμενος ως βουλευτής, χωρίς να προσφέρει απολύτως τίποτε. Οι άνθρωποι αυτοί, με την πάροδο των ετών, νομίζουν ότι ο ελληνικός λαός έχει υποχρέωση να τούς ταΐζει εσαεί. Το θεωρούν φυσική υποχρέωση τού Έλληνα φορολογουμένου.

  4. Υπάρχει μια λεπτομέρεια που σε κάθε περίπτωση διαφεύγει και χάνεται η ουσία.
    Τα πολιτικά πρόσωπα της χώρα μας καλώς ενεργούν αφού έχουν μετατρέψει την πολιτική από προσφορά στην πατρίδα, σε επαγγελματική θητεία.
    Τα ίδια πολιτικά πρόσωπα στο ίδιο χώρο, Ελληνικό Κοινοβούλιο με διάφορους κατά καιρούς υπαινιγμούς έχουν καταφέρει να πείθουν να κολακεύουν και να εξαπατούν τον ψηφοφόρο πλειοψηφικά.
    Μα αφού τα ίδια πρόσωπα ανακυκλώνονται είναι ποτέ δυνατόν κάτι το διαφορετικό, το σημαντικό να επέλθει προς όφελος της χώρας.
    Τυχόν αλλαγή πορείας δεν θα επέλθει από την εσωτερική μας μεγαλοψυχία.
    Εξωτερικοί παράγοντες που μάχονται όχι για δικό μας καλό, αλλά για να ανατρέψουν
    κατεστημένα πολλών ετών, θα επιφέρουν και στην χώρα μας το διαφορετικό από αυτό
    που βιώνουμε από ιδρύσεως κράτους.
    Ίδιοι προστάτες, εκλεκτοί σύμμαχοι ,ίδια συμφέροντα αλωνίζουν τον τόπο, δυναστεύουν
    τον λαό και διαρκώς τα κατάλληλα πρόσωπα στις κατάλληλες θέσεις με προθυμία,
    τυφλή υπακοή και εκτέλεση.
    Κάπως έτσι διαβρώθηκε η Ελληνική οικογένεια, βολευτήκαμε σε φανταστική πραγματικότητα, πιστέψαμε σε δυνάμεις που δεν υπάρχουν, περιμένουμε εκεί που το θαύμα οδηγεί στο σκοτάδι.
    Μακρά σε βάθος χρόνου η υποτιθέμενη κόντρα-έχθρα οικογένειες Σαμαρά – Μητσοτάκη τους παρέχουν την διαρκή παρουσία στην πολιτική σκηνή και η χώρα βυθίζεται από το κακό στο χειρότερο.
    Ας αναλύσει κάποιος σήμερα τα βαθύτερα αίτια σε τι εξυπηρετεί το επίμαχο θέμα περί
    ομοφυλοφιλίας που τόσα χρόνια βιώνεται μέσα στην κοινωνία, αλλά τούτη την δεδομένη χρονική στιγμή ξέσπασε υποτιθέμενος πόλεμος με δεδομένο το αποτέλεσμα.
    Τον λαό τον κατευθύνει η παραπληροφόρηση εκεί που κάθε φορά στοχεύουν κάποια συμφέροντα.
    Η κοινωνία έχει γονατίσει, τα νοικοκυριά εμφανίζουν εικόνες που τρομάζουν, πολλά παιδιά μεγαλώνουν έρμαια παρουσίας κηδεμόνα, οικογενειακής εστίας, ποιος νοιάζεται?
    Μέσα σε αυτό το κοινωνικό γίγνεσθαι ζούμε, κινούμαστε, έχουμε μάτια βλέπουμε, αλλά το αποτέλεσμα δεδομένο.
    Βαδίζουμε λοιπόν ολοταχώς σε εποχές που βίωσαν άλλοι πριν από εμάς, που μας άφησαν να πιστέψουμε ότι οι δικές μας γενιές πορεύονται στην πρόοδο και την ευημερία, αλλά !!!
    Θα κλείσω με το ερώτημα στους κάθε ένθερμους που ξέρουν να ψηφίζουν από τη σωστή πλευρά της ιστορίας, πόσο ευτυχισμένοι γονείς εάν τα βλαστάρια τους ζευγαρώσουν
    με ομοφυλόφιλα εμπρός στα μάτια τους?
    Η αποδοχή ότι υπάρχει μια όποια πέρα της φύσης ιδιαιτερότητα, αντιμετωπίζεται με τρόπους έτσι ώστε το φαινόμενο να γίνεται ελάχιστο και ποτέ να αυξάνεται με μεθοδεύσεις ότι δήθεν λύνεται προβλήματα.
    Αυτές οι κατηγορίες που κεντρίζουν έχει αποδειχθεί ότι μόνο όσοι διαθέτουν χρήμα, άφθονο χρήμα, εντάσσονται στον περίγυρό τους με ανάστημα.
    Πόσοι δύστυχοι παραμένουν στο σκοτάδι, στην κατακραυγή, στο περιθώριο?
    Πόσο η Ελληνική Κοινωνία διαθέτει υποδομές ώστε να προσπεράσει ριζωμένες αρχές που άλλοτε γονείς-παππούδες μόχθησαν να μας αφήσου παρακαταθήκη?
    Υ.Γ.
    Το αποικία των Αμερικανών απαιτεί πολύ μελάνι, πολλά κείμενα, μπας και ο ραγιάς αλλάξει ρότα.
    Να μάθει να πονάει τα δικά του χώματα, να μάχεται για την δική του ταυτότητα, την δική του ζωή μέσα στη χώρα του. Τεράστια διαφορά – απόκλιση έχω ενημέρωση τι συμβαίνει στον έξω κόσμο από το μου
    επιβάλλουν να ζω και να ενεργώ όπως αυτοί αποφασίζουν με κανόνες που ορίζουν.

  5. όσο ζω, παραμένει ένας γραφικός τύπος με ψευδαισθήσεις μεγαλείου σύνδρομο μεσσιανισμού και χίλια δυο συμπλέγματα από αυτά που χρήζουν επιστημονικής μελέτης. Παρ’ολ’αυτά τον κάνατε μέχρι και πρωθυπουργό.

  6. Ο Σαμαράς ίσως κουράζει κάποιους εμμονικούς σχολιαστές, είτε επώνυμους (Δρυμιώτης, Μανδραβέλης κλπ), είτε ανώνυμους.
    Τους δεξιούς ψηφοφόρους, όμως, πώς ακριβώς τους κούρασε ;
    Εκφράζοντας αταλάντευτα απόψεις που συμμερίζονται ;
    Ας θέσουν οι δημοσκόποι ερωτήσεις συγκρίνοντας Μητσοτάκη και Σαμαρά.
    Τότε θα δούμε ποιος “κούρασε”.
    Και βεβαίως η όλη πολιτική στάση Σαμαρά δεν δείχνει στόχευση προς … Προεδρικό Μέγαρο.
    Αλλά για τα δύσκολα που έρχονται όταν ο Μητσοτάκης χάσει.
    Κάτι που πιθανότατα δεν θα αργήσει:
    https://www.antinews.gr/48817/politiki/pos-thelete-na-chasete-kyrie-mitsotaki/

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ο Ερντογάν ζητεί αποχώρηση του ΝΑΤΟ από το Αιγαίο!

Η Τουρκία πρόκειται να υποβάλει, σύντομα, στις πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές της Ατλαντικής Συμμαχίας επίσημο αίτημα αναστολής ή και...

Οι μεταφράσεις λένε ψέματα

Αν είχαμε μια ελπίδα να μάθουμε από τους διερμηνείς τι ακριβώς συζήτησαν, έστω στο «περίπου», οι ηγέτες της Ελλάδος...

Ντροπή κουνελάκι!

Μετά τη γνωστή αηδιαστική φωτογραφία του ασπόνδυλου Γεραπετρίτη με τον Ερντογάν… Η γλώσσα του σώματος του κ. Μητσοτάκη όπως...

Ο Ζούλας ανταποδίδει

Αναρωτιούνται οι δημοσιογράφοι, ευγενικά θα έλεγα, με ποια ιδιότητα πήγε ο Ζούλας στη Σουηδία, να παρακολουθήσει τη Eurovision -...