Άμεση χρεία για περισσότερον Γιάννη Οικονόμου στην τιβί

Του Παναγιώτη Λιάκου

Οι γκουρμέδες τηλεορασάκηδες δεν μπορούν πλέον να ικανοποιηθούν εύκολα. Μπουρλέσκ τιβί έχουν φάει με το κουτάλι. Εκπομπές που έχουν λειτουργήσει σαν ψυχιατρικά άσυλα έχουν παρακολουθήσει με την οκά και τον τόνο. Ξέφτισε η επίδραση που είχαν πάνω τους και οι βαρετές παρλάτες από σολίστες εκπομπάρχες, οι οποίοι αποφαίνονται επί παντός επιστητού – από σινεμά και πολιτική μέχρι θρησκευτικά δόγματα και τηλεμάρκετινγκ. Ο υπουργός «Προστασίας» (μη γελάτε, βρε) του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου είναι ακριβώς ό,τι ζητούν οι κορεσμένοι σομελιέ τηλεορασάκηδες. Παράγει αφειδώλευτα ακούσιο χιούμορ. Ξετσούμισε χθες από το υπουργείο του και εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά γούστα. Ξεκίνησε πολύ δυνατά. Το μέγα φιάσκο με τον Σύρο βιαστή, που τον πιάνανε, τον αφήνανε, τον αποφυλακίζανε, δεν τον αναζητούσαν ως παραβιάζοντα τους περιοριστικούς όρους, πώς λέτε να το παρουσίασε; Σαν επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ., η οποία τον συνέλαβε (εικ. 1)!

1

Δυο τρεις τέτοιες επιτυχίες ακόμα και θα γίνομεν όλοι μετανάστες. Θα τρέξουμε στα ξένα να σώσουμε τις ζωές μας από τους «ευάλωτους», που αναγνωρίζονται ως πρόσφυγες στην Ελλάδα. 

Μετά ο κ. Οικονόμου υποσχέθηκε ότι η κυβέρνηση ΘΑ νομοθετήσει για να μην αφήνονται ελεύθεροι οι βιαστές (εικ. 2).

2

Λες και δεν κυβερνά ο Μητσοτάκης από το 2019 και δεν έχουν αντιληφθεί ότι υπάρχει πρόβλημα με την ατιμωρησία. Στο τέλος μάς φίλεψε και με τη χαρμόσυνη είδηση πως η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ΘΑ κάνει εθνικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων (εικ. 3). 

3

Κάτσε, βρε, να γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος και θα σας δείξει… 

Ηθικό δίδαγμα: Υπάρχει άμεση χρεία για περισσότερον Γιάννη Οικονόμου στην τιβί.

  1. Ο Οικονόμου υπουργός ΠΡΟΠΟ, χα χα χα χα χα χα χα χα, εμ τι, θα βάζανε κάποιον ικανό ? Τους ανίκανους που είναι στελέχη τους και της κακόμοιρης Ελλαδίτσας που ηγείται χα χα χα χα χα χα χα της 6,7,8,9, ξεύρω γω ποιας, βιομηχανικής επανάστασης.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Κρίμα την πειθαρχία

Για πολλά μπορεί κανείς να κατηγορήσει τους Έλληνες, εκτός από το ότι ήμαστε λαός απείθαρχος. Τουναντίον, είμαστε ίσως ο...

Εγώ, ο ευθικτότατος

Έχουμε και λέμε: 1. Ήταν υπουργός Συγκοινωνιών όταν έγινε το έγκλημα των Τεμπών. 2. Η πολιτική ευθύνη σε ποσοστό...

Αυτογκόλ…

*** Προ ημερών ο κ. Αλαφούζος, μετά την ισοπαλία με τη Λαμία στη Λεωφόρο, βγήκε λάβρος και  κατήγγειλε ότι...

… Μοιραία μάχη: Βαρουφάκης εναντίον Κασσελάκη

Είναι απορίας άξιον πως ούτε ένας συριζαίος δεν σκέφτηκε (ή, έστω, δεν τόλμησε) να προτείνει τον Γιάνη, με το...