Από τον πόλεμο με τη Ρωσία στον πόλεμο με το Ισλάμ και άλλες πονεμένες ιστορίες

Του Γιώργου Χατζηδημητρίου

Εδώ και 27 ημέρες ο ισραηλινός στρατός έχει εγκλωβίσει 2.500.000 Παλαιστινίους στη Γάζα και τους σφυροκοπεί ανελέητα με σκοπό να τους αφανίσει. Όσοι αντέχουν βλέπουν ότι δεν πλήττουν στρατιωτικούς στόχους της Χαμάς οι Εβραίοι. Σκοτώνουν αμάχους και κυρίως παιδιά.

Το σχέδιό τους, όπως λένε στο ανεξάρτητο ισραηλινό πρακτορείο ειδήσεων Mekomit, είναι να διώξουν 2.500.000 Παλαιστινίους έξω από τη Γάζα, στην έρημο του Σινά. Δεν υπάρχει έλεος για τον λαό της Παλαιστίνης. 

Προσπάθησε χρόνια η ανθρωπότητα να αφήσει πίσω της τον Χίτλερ. Κανείς δεν λογάριασε ότι θα τον διαδεχόταν το κράτος του Ισραήλ. 

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Θάνος Πλεύρης δημοσίευσε (στο liberal) ένα άρθρο με το οποίο υποστηρίζει ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε πόλεμο με το Ισλάμ. Γράφει μεταξύ άλλων: «Ο πόλεμος ξεκίνησε και όποιος τον θεωρεί πόλεμο άλλων απλά εθελοτυφλεί. Ο πόλεμος είναι πόλεμος της Δύσης και απλά έχουμε να αποφασίσουμε εάν θα συντρίψουμε την ισλαμική τρομοκρατία στη Μέση Ανατολή ή θα γίνουμε θύματα αυτής στην Ευρώπη».

Μετά λοιπόν από τον πόλεμο που έχει κηρύξει η κυβέρνηση της Ν.Δ., δηλαδή η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη εναντίον της Ρωσίας, τώρα ο Θάνος Πλεύρης κηρύσσει τον πόλεμο της Δύσης εναντίον του Ισλάμ. Κάνει ό,τι μπορεί ο φουκαράς, αλλά το εβραϊκό λόμπι δεν λέει να τον βγάλει από τη «μαύρη λίστα» των αντισιωνιστών. 

Τον περασμένο Απρίλιο, όταν οι δυτικοί μεγαλοπαράγοντες έγλειφαν αηδιαστικά την Άγκυρα για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ και καθώς ολοκληρώνονταν οι νέοι αναθεωρημένοι επιχειρησιακοί χάρτες για ασκήσεις και αποστολές του Βορειοατλαντικού Συμφώνου, ώστε να περιλαμβάνουν τις νέες απειλές, η Τουρκία αξίωσε και πέτυχε την απάλειψη της Κυπριακής Δημοκρατίας. Οι Αμερικανοί, που πάντα βρίσκουν έναν τρόπο να ικανοποιούν τις τουρκικές επιδιώξεις, διαμόρφωσαν μια «συμβιβαστική» πρόταση που, όπως συνήθως, αποσκοπούσε στην ικανοποίηση των τουρκικών αξιώσεων. 

Σύμφωνα με τη φαινομενικά ουδέτερη αμερικανική παρέμβαση, σβήστηκαν από τους χάρτες ονομασίες εκτός ΝΑΤΟ, όπως η Κυπριακή Δημοκρατία και οι θαλάσσιες ζώνες, και αντικαταστάθηκαν με συντεταγμένες οι οποίες παραπέμπουν σε συγκεκριμένα σημεία. Αυτό συνέβη επειδή η Τουρκία δεν θέλει καμιά αναφορά στην Κύπρο, την οποία επιμένει να θεωρεί «εκλιπούσα χώρα». Έτσι πληρώνεται η προθυμία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δεν τολμά να βήξει αν δεν το εγκρίνει η μεγάλη του φίλη… 

Η Ελλάδα δεν διαθέτει ένα σταθερό και δίκαιο φορολογικό σύστημα και ο λόγος είναι απλός. Η φοροδιαφυγή και η παραοικονομία που οργιάζουν στη χώρα και προσβάλλουν κατάστηθα με την αναίδειά τους τα φορολογικά υποζύγια συνιστούν πλέον «καταξιωμένο» πυλώνα του συστήματος. Διαθέτουν πολιτικούς εκπροσώπους στα κυβερνητικά κόμματα και συνεπώς συγκεντρώνουν ισχυρή πολιτική επιρροή και γι’ αυτό δεν τους αγγίζει κανείς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.