Οδηγός επιβίωσης στο Μητσοτακιστάν

Είναι στα κεραμίδια. Κάνει νιάου. Έχει ουρά και μουστάκια. Ό,τι και να σας πουν οι εθνοσωτήρες, γάτα είναι…

Του Παναγιώτη Λιάκου

Οι φανατικοί ισλαμιστές μπορεί να μη γίνονταν τέτοιοι αν ανατρέφονταν με άλλες αξίες και μεγάλωναν υπό διαφορετικές συνθήκες. Μπορεί να λάτρευαν το βαλς, να ησχολούντο με την κηπουρική, τις καλές τέχνες, τη στωική φιλοσοφία. Αντί να μάζευαν κεφάλια απίστων ως τρόπαια, ίσως να έκαναν συλλογές σπάνιων γραμματοσήμων. Δεν αποκλείεται κάποια εκδοχή από τις προαναφερθείσες. Ούτε αποκλείεται να αναθεωρήσουν κάποτε τις απόψεις τους και να βλέπουν την ανθρωπότητα ως μία αδιάσπαστη ολότητα, που πρέπει αδελφωμένη ν’ ανέβει την κλίμακα της προόδου και της ηθικής τελείωσης. Όμως αυτό χρειάζεται μερικούς αιώνες εργώδους, συστηματικής, πολύμοχθης προσπάθειας. Τώρα οφείλουμε να δούμε κατάματα την τρέχουσα κατάσταση και να λάβουμε τα μέτρα μας.

Επειδή γνωρίζουμε καλά ότι α) έχουμε ήδη φάει κατακέφαλα έναν κανονικότατο ισλαμικό εποικισμό, β) το κράτος μας είναι ένα πολυέξοδο ανέκδοτο, ανοργάνωτο του θανατά, με θεσμούς της πλάκας, αρλεκίνους ανευθυνοϋπεύθυνους και ανύπαρκτη ασφάλεια και γ) η ελίτ-αλήτ στην πρώτη ευκαιρία θα την κοπανήσει στο εξωτερικό για να κάνει «αντίσταση» απέξω, εμείς οι λιγοστοί εναπομείναντες Έλληνες πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας μην τυχόν και, βλέποντας τις ειλικρινείς προσπάθειές μας, μας λυπηθεί ο Θεός και επιθυμήσει να επιβιώσουμε. 

Δεν τίθεται θέμα αν θα γίνει κάποτε στην Ελλάδα «πεσιματική» από τους Τούρκους συνδυαζόμενη με εξέγερση τζιχαντιστών (που θα έχουν και ιδιότητα πρόσφυγα, άμα λάχει). Το ζήτημα είναι πότε θα συμβεί. Πριν συμβεί, λοιπόν, ας συγκεντρώσουμε τα απαραίτητα δικαιολογητικά κι έπειτα ας μεριμνήσουμε τάχιστα να εκδοθεί στο όνομά μας άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου από το Αστυνομικό Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής της μόνιμης κατοικίας μας.

Ακολούθως συρρέουμε στα καραμπινάδικα κι αγοράζουμε ό,τι αντέχει η τσέπη μας, μαζεύουμε φυσίγγια και εξασκούμεθα, ακολουθώντας πάντα τη νόμιμη οδό, στη σκοποβολή. Οι πιο μερακλήδες και δικτυωμένοι ας βγάλουν κανονική άδεια οπλοφορίας και ας προπονηθούν στο σημάδι σε σκοπευτικό όμιλο. Επιπλέον, αποστηθίζουμε όποια μέθοδο επιβίωσης και συμπεριφορά σε πολεμικές συνθήκες εντός αστικού ιστού πέσει στα χέρια μας.

Επίσης, προτείνεται ανεπιφύλακτα η εκμάθηση πολεμικών τεχνών (αν κάνετε όλοι μαζί, οικογενειακώς, θα έχετε και έκπτωση).

Τέλος, συγκεντρώνουμε όσο περισσότερα αποθέματα πίστεως στον Κύριο δυνάμεθα. Αμήν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.