Τελειώνουν την Ελλάδα. Θα τους αφήσουμε;

Του Αγανακτισμένου Δεξιού

Το σχέδιο των δυναστών της πατρίδας ήταν απλό. Να βρουν κάποιους πρόθυμους να μετατρέψουν την κρίση δανεισμού σε κρίση χρέους για να την οδηγήσουν σε καθεστώς πλήρως ελεγχόμενου προτεκτοράτου.

Κι όπως διαπιστώνετε τα κατάφεραν άψογα.

Υπήρξε μια μεταξύ τους διελκυστίνδα, σχετικά με το ποιος θα κάνει κουμάντο στη νεοσύστατη μπανανία, αλλά αντιμετωπίστηκε κι αυτό το πρόσκομμα.

Με τους Αμερικανούς να κονιορτοποιούν τους Γερμανούς, αποκτώντας κυριολεκτικά τζάμπα την 51η πολιτεία τους.

Μένει η λεπτομέρεια των Πρεσπών του Αιγαίου για να μη γκρινιάζει ο επεκτατικός τραμπούκος γείτονας, ώστε να κατοχυρωθεί και η ασφάλεια της νεόκοπης αποικίας… and job is almost done.  

Και λέμε… almost διότι ναι μεν έχουν στο τσεπάκι τους όλο το σύστημα (συμπολίτευση μαζί πλέον με αντιπολίτευση, βασικούς ολιγάρχες και λοιπούς λακέδες για να προπαγανδίζουν το μεγαλείο τους), αλλά δεν έχουν τη λαϊκή πλειοψηφία. 

Η τεράστια αποχή στις εκλογές το απέδειξε περίτρανα.

Επειδή λοιπόν γνωρίζουν ότι η δυσαρέσκεια θα αυξηθεί κυρίως λόγω της συνεχόμενης πτώσης του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων (από το ’24 έρχεται νέος γύρος πείνας, πραγματικότητα που πασχίζει απεγνωσμένα να επισκιάσει ο… παραλίγο Μωυσής διά της τρύπιας επενδυτικής βαθμίδας), κάτι που θα εκτοξεύσει την αποχή καθιστώντας δύσκολο ή και ανέφικτο τον σχηματισμό κυβέρνησης-μαριονέτας, τι κάνουν;

Προχωρούν σε αντικατάσταση ψηφοφόρων.

Μέσω της νομιμοποίησης 300.000 λαθρομεταναστών (τάχα γιατί δεν υπάρχουν εργατικά χέρια, όπως πληροφορηθήκαμε εσχάτως), με τις ορδές προφανώς να αυξάνονται μέχρι να επιτευχθεί ο πολυπόθητος στόχος.

Στο μεταξύ, με πομφόλυγες τύπου Κασσελάκη θα εξασφαλίσουν κι άλλους χειροκροτητές χειραγωγώντας τους θιασώτες της πολιτικής ορθότητας, των identity politics, της woke ατζέντας κλπ., κι έπειτα ας σκούζει όσο θέλει η πλειοψηφία των γηγενών διαφωνούντων.

… Job done, θα λένε οι «σύμμαχοι» χασκογελώντας παρέα με τη ντόπια ραγιαδίστικη μειοψηφία.   

Εννοείται ότι είναι στο χέρι μας να τους τρίψουμε στα μούτρα τα χαχανητά.

Βασική προϋπόθεση να σηκωθούμε επιτέλους από τους βολικούς καναπέδες μας. 

Η αποχή όπως βλέπετε είναι τζούφια…

  1. Είναι ξεκάθαρο ότι ο θρίαμβος της νδ στις εκλογές ήταν αποτέλεσμα ευνοικών πολιτικών συγκυριών και όχι απόρροια παραγωγής έργου ή επιτυχούς αντιμετώπισης των κρίσεων που προέκυψαν.
    Προσωπικά δεν αλλάζω την άποψη μου ότι ο κυριάκος ως θεματοφύλακας και διαιτητής των καπιταλιστικών συμφερόντων μπορεί να είναι χρήσιμος για την ολιγαρχία είναι πολύ λίγος όμως για την πατρίδα και τα λαικά στρώματα.
    Η διαχείριση στην πανδημία ήταν τραγική και με γνώμονα την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων. Στα εθνικά φοβικός κατευνασμός απέναντι στον σουλτάνο και ντε φάκτο παραίτηση από τα κυριαρχικά δικαιώματα στο αιγαίο με το ορουτς ρεις να πλέει ανενόχλητο εντός των 12 ν.μ. Όσο για την οικονομία αυτή πάει από το κακό στο χειρότερο, ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας έχει πλέον πληβειοποιηθεί, η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια θερίζουν, οι έμμεσοι φόροι που πλήττουν τα χαμηλότερα στρώματα στο θεό, οι δημόσιες επενδύσεις ανύπαρκτες και οι μισθοί ουσιαστικά καθηλωμένοι γιατί κατά την μητσοτακική νεοφιλελέ προσέγγιση αυτοί είναι κόστος για το κεφάλαιο και όχι εισόδημα προς κατανάλωση. Βέβαια πως θα τονωθεί η οικονομία με την καταναλωση σε τραγικά επίπεδα και με τα μαγαζιά να κλείνουν το ένα μετά το άλλο, αυτό ίσως τα νεφελίμ μπορούν να το εξηγήσουν.
    Για να μην πούμε και για τα ανύπαρκτα δημόσια έργα, μέχρι και ο χειρότερος όλων σημίτης έκανε το ρίο αντιρριο και το μετρό. Επί κυριάκου ούτε ένα μεγάλο έργο δεν έχει γίνει ούτε καν η τηλεδιοίκηση στην λάρισα δεν ολοκληρώθηκε που δεν θα έχαναν την ζωή τους άδικα τόσες ψυχές.
    Η αλήθεια είναι ότι η αριστερά αυτήν την στιγμή βουτηγμένη στο βούρκο των εθνομηδενιστικών και ελευθεριακών ιδεοληψιών της είναι ιδεολογικά εντελώς αδύναμη για να ρίξει τον κυριάκο από την εξουσία.
    Ο κυριάκος μπορεί να πέσει μόνο από μια σύγχρονη κοινωνική συντηρητική δεξιά η οποία ουσιαστικά δεν υπάρχει στο πολιτικό σκηνικό. Η δεξιά που υπάρχει αυτή την στιγμή στην βουλή είναι πιο γραφική και από το μέτσοβο, μια σαλάτα δελαπατριδισμού, επαρχιώτικου σοβινισμού, αυτιστικού αντικομμουνισμού και θρησκοληψίας. Αν υπάρχει κάποιο κάποιο ψήγμα alt right δεξιάς αυτή υπάρχει είτε εξωκοινοβουλευτικά σε κάποιες αυτόνομες οργανώσεις είτε είναι εγκιβωτισμένη στην νδ ως σαμαρική φράξια η οποία όμως ουδεμία επιδραστικότητα έχει στην χάραξη των κεντρικών πολιτικών γραμμών της κυβέρνησης. Άντε να την δούμε μόνο σε καμιά ομιλία του αντώνη και μέχρι εκεί.
    Οπωσδήποτε το ιδεολογικό κενό στο πολιτικό σκηνικό είναι μεγάλο, η φύση απεχθάνεται το κενό, αλλά και στην ελλάδα τι λειτουργεί φυσιολογικά…

  2. Βάλτε να δείτε την εξαιρετική συνέντευξη Κασσελάκη, ακούστε για πατριωτική αριστερά, και κόψτε τις γκρίνιες και την ασύνειδη ή συνειδητή υποστήριξη στον Κυριάκο.

    Το πατριωτική δεξιά μας τελείωσε. Πήγε άπατο με το τσίρκο Σαμαρά και τους πατριδοκάπηλους των Πρεσπών. Ανοίξτε τα μάτια σας πριν είναι αργά.

  3. Τόσα χρόνια τους βοηθήσατε στηρίζοντας και προπαγανδίζοντάς τους. Τώρα είναι πολύ αργά… Πράγματι,” job is almost done”.

  4. Ζούμε την εποχή της ψηφιακής επικοινωνίας με κύριο μέτοχο τα ΜΜΕ.
    Μέχρι η πλειοψηφία να αντιληφθεί δυναμικά αλλά και έμπρακτα όλο αυτό που έχουν προετοιμάσει εν αγνοία της η κατάσταση θα εξελίσσεται θολή- με πισωγυρίσματα.
    Όταν ο χρόνος θα έχει πλέον φθάσει στο κορεσμό τότε τα ΜΜΕ θα αλλάξουν το πανηγύρι έτσι ώστε να έρθει και η αλλαγή σε ολόκληρο το σκηνικό της πολιτικής ζωής.
    Δοκιμάζουμε στο σήμερα το πόσο παραμένουν υγιής αλλά και αδιατάραχτοι θεσμοί που δεν τους κλονίζουν όσες επιρροές και αν δεχθούν.
    Πλύση εγκεφάλου γίνεται και θα γίνεται, διότι η κοινωνία τα θέλει όλα, ώστε να αποτελούν αλυσίδα στην ύπαρξη της.
    Τα έντονα φαινόμενα που έρχονται από εξωγενής παράγοντες δεν αποτελούν φόβο, αντιθέτως εκφράζουν σύντομο πέρασμα.
    Η χώρα μας είναι μικρή και θα έπρεπε να υπάρχουν θωρακίσεις σε πολλούς τομείς, αλλά ουδείς ασχολήθηκε πως και γιατί μας παραπλάνησαν σε ξένες επιρροές, σε ανέμελες εποχές, σε λάθος κατευθύνσεις.
    Δεδομένο ότι γεωπολιτικά βρισκόμαστε σε σταυροδρόμι Ανατολής-Δύσης θα έπρεπε να έχουμε περισσότερο ισχυρή άμυνα.
    Ωστόσο ως λαός που τον διακρίνει σκέψη και αναζήτηση, ευελπιστώ, μπόρα είναι θα περάσει με ανάλογο κόστος.
    Αυτό που όμως μας χαρακτηρίζει από αρχαιοτάτων χρόνων ας παραμείνει ελπίδα φωτός, ας το ενισχύσουμε όσο περισσότερο γίνεται, αναφέρομαι στο θεσμό οικογένεια και οικογενειακή εστία.
    Θα έχουν καταφέρει να μας τελειώσουν εάν χάσουμε αυτές τις αξίες τότε και μόνο τότε.

  5. Υπάρχει κάποια αλλόκοτη αίσθηση στην ελληνική κοινωνία. Παντού τεράστιος εκνευρισμός και αγωνία Και φέρεται, σαν εγκλωβισμένο αγρίμι το οποίο, διαισθάνεται οτι- απο την στιγμή που έχει παγιδευτεί- κάτι πολύ κακό θα του συμβεί. Ακαθόριστη, αλλά αλάνθατη αίσθηση οτι θα του συμβεί κάτι…….πολύ άσχημο .

    Θα πρέπει να ετοιμαστούμε για τα χειρότερα Τα οποία βρήσκονται πλέον μπροστά μας .
    Τώρα, στο πόσο αποτελεσματικά έχουν γίνει τα πράγματα αυτά απεδείχθησαν περίτρανα Μονάχα μακαρίζω τους ξένους .Εκείνοι θα φύγουν πίσω στις ασφαλείς και ισχυρές χώρες τους. Οι οποίες μέν έχουν θέματα και προκλήσεις αλλά, δεν ειναι σαν εμάς .Ούτε πρόκειται να γίνουμε εμείς σαν αυτούς.
    Η αποχή δεν λύνει το πρόβλημα ποτέ δεν το έλυσε .Η αποχή που έγινε το καλοκαίρι, δεν δικαιολογούταν πλήν ορισμένων εξαιρέσεων Για αυτό οι πολλοί που δεν πηγαν διότι είτε δεν ήθελαν- είτε βαριόντουσαν- δεν θα πρέπει να παραπονιούνται.
    Ας φρόντιζαν εφόσον είχαν την ευκαιρία (Διότι άλλοι δεν είχαν ευκαιρίεςΓια παράδειγμα, οι εργαζόμενοι στην εστίαση ) αντί να τσαντίζονται, με ενα φρέντο στο χέρι όλη μέρα σε καφετέριες την ημέρα των εκλογών ή ,να πηγαίνουν σε ταβέρνες ή σε παραλίε να αφιέρωναν μια ωρα για να πάνε να ψηφίσουν(για το μέλλον τους) Που άλλοι σε αλλα κράτη, δεν έχουν αυτό το δικαίωμα -στο δικαιωμα να καθορίζουν το μέλλον τους. Οπότε Σασμός σε αυτούς τους ανεκδήγητους και ας λάβουν την πολιτική αναξιοπρέπεια που τους αξίζει .
    Και μιας που αναφέρεται αυτό μόλις σήμερα ή απο εχθές βγήκε η πρώτη δημοσκόπηση .Αν θέλετε πιστέψετε την Συνεπώς ούτε ο κίκης φταίει ούτε ο κασσελάκης ούτε οι λοιποι ξένοι .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ο Ρεχάγκελ, η δημοκρατία και… το πόσιμο νερό

Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του, στην επέτειο των 20 ετών από την κατάκτηση του Euro 2004, ο Ότο Ρεχάγκελ...

Και πολύ καλά μας κάνουν…

Όταν ένας από εμάς, τα συνήθη φορολογούμενα κορόιδα, κριθεί προφυλακιστέο για κακούργημα και φυσικά δεν έχει να πληρώσει εγγύηση...

Το αλφάβητο της λευτεριάς

Όταν αναφωνούμε «ζήτω το έθνος!», ουσιαστικά εκφράζουμε έναν πόθο και μία προτροπή. Ζητάμε από τους συμπατριώτες και τον εαυτό...

Οικο-μανιακός χιτλερισμός

«Οι άνθρωποι είναι μικρόβια, που καταστρέφουν τη γη». «Είμαστε αρρώστια, είμαστε η αληθινή πανδημία που έχει χτυπήσει τον πλανήτη»....