Ούτε με τον Μητσοτάκη, ούτε με τον Κασσελάκη. Κανένας πατριώτης υπάρχει;

Του Factor X Jr.

Κι εκεί που νομίζεις ότι έχεις πιάσει πάτο, αίφνης πετάγεται ένα χέρι, σε αρπάζει από τα μαλλιά και σε πετάει στο άγνωστο.

Κάπως έτσι μοιάζει η Ελλάδα σήμερα.

Με έναν πρωθυπουργό που κυριολεκτικά κάνει τα πάντα για να την επαναφέρει σε καθεστώς μικρής οθωμανικής επαρχίας, όπως την είχε χαρακτηρίσει σε ανύποπτο χρόνο.

Αποφασισμένος να ξεπουλήσει την κυριαρχία της στον επεκτατικό τραμπούκο γείτονα, για να μη στεναχωρήσει τους «συμμάχους» που πασχίζουν να τον κρατήσουν στις αγκάλες τους φοβούμενοι μην αυτομολήσει σε καμιά Ντάτσα του Πούτιν.

Αφήνοντας στο μεταξύ τους πολίτες της στο έλεος της… επιτελικής ανικανότητας που καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά της.

Συνεπικουρούμενης από τους αναρχοκαπιταλιστές-κολαούζους της που τους επιτρέπει να λυμαίνονται τον τόπο για να τη στηρίζουν, αδιαφορώντας για το ανελέητο μαστίγωμα που δέχεται ο λαός μην τυχόν και χάσουν κάνα σεντ.

Και από το διαβόητο… μπόλιασμα με πρόσφυγες από χώρες που δεν έχουν πόλεμο, προς κατοχύρωση αδιαμαρτύρητων ψηφοφόρων.  

Και ποια είναι η λύση που προκρίνεται ως αντίδοτο στην εξαθλίωση;

O Κασσελάκης!!!

Ένας ακόμη άνθρωπος των «συμμάχων» δηλαδή που μας τον φύτεψαν για να είναι σίγουροι ότι μετά από την -εκ των πραγμάτων- αναμενόμενη κατάρρευση του νυν εκλεκτού τους, θα συνεχίζει να… ανθίζει η καταδυνάστευση της πλήρως πλέον ελεγχόμενης αποικίας τους.

Κι επειδή μεγάλη μερίδα του λαού θαμπώνεται από τις επικοινωνιακές πομφόλυγες που συνοδεύουν τον νέο υποψήφιο σωτήρα, είναι δεδομένο ότι θα πετύχουν τους νοσηρούς σχεδιασμούς τους.

Άραγε, κανένας πατριώτης να μπει ανάχωμα στην εξαφάνιση της χώρας, υπάρχει;

Έλεος πια…!!!

 1. “Άραγε, κανένας πατριώτης να μπει ανάχωμα στην εξαφάνιση της χώρας, υπάρχει;”

  Κι αν υπάρχει, πώς θα μπει; Ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του; Το πρόβλημα είναι ότι ο εθνομηδενισμός έχει διαβρώσει τούς πάντες και τα πάντα στην χώρα μας.

 2. Δηλαδή, Φάκτορα, ο Αντώνης Σαμαράς –προϊόν με barcode Αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής από το Κολλέγιο Αθηνών στο Χάρβαντ– δεν ήταν άνθρωπος των “συμμάχων”;
  Ξεχνάς μάλλον.
  Από το συρφετό που κυκλοφορεί, ο Κασσελάκης καλύτερος είναι.

  ΥΓ. Παρεπιπτόντως, όσοι θέλαμε να μπει ανάχωμα στην εξαφάνιση της χώρας δεν ψηφίσαμε τον Μητσοτάκη το 2019. Πολύ απλά γιατί δεν είχαμε ψευδαισθήσεις ούτε για τον ρόλο Σαμαρά, ούτε για την εκμετάλλευση του Μακεδονικού από την ΝΔ. Πέσατε τελείως έξω.

 3. Η ανάλυση είναι ανεπαρκής.

  Αυτή τη στιγμή, το εθνομηδενιστικό κομμάτι του Σύριζα που συνασπίζεται γύρω από την Αχτσιόγλου έχει συμφωνήσει ότι θα αφήσει τον Κυριάκο να κάνει περίπατο στην Χάγη με τον πειρατή.

  Οι Κασσελάκης-Παππάς είναι οι μόνοι που μιλάνε ανοιχτά για 12 μίλια και για ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ αριστερά. Εκεί είναι το μεγάλο διακύβευμα. Οι αντίπαλοι ξέρουν ότι ο Κασσελάκης με την μηντιακή φωτογένεια μπορεί να κινητοποιήσει πατριώτες όλων των χρωμάτων σε μέτωπο κατά της παράδοσης εθνικής κυριαρχίας, όταν ο Κυριάκος ανακοινώσει τις υποχωρήσεις. Η Αχτσιόγλου θα φωνάξει λίγο χωρίς να δαγκώσει, όπως είναι συμωνημένο και με τους ιδιοκτήτες της χώρας.

  Γι’ αυτό τις τελευταίες μέρες ΟΛΟ το σύστημα, από τον Γεωργιάδη στο ΠΑΣΟΚ και την Ζωή Κωνσταντοπούλου χτυπάει Κασσελάκη και στηρίζει Αχτσιόγλου και τους εθνομηδενιστές.

  Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ο δεξιός πατριωτικός χώρος είναι κλινικά νεκρός μετά τις κωλοτούμπες του Σαμαρά και της ομάδας του, και το ολίγιστο επίπεδο των σημερινών “πατριωτών” στη Βουλή.

  Ξυπνήστε και κινηθείτε πατριωτικά πριν είναι αργά.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Η σχέση Αθήνας – Λευκωσίας και τα μηνύματα Ερντογάν

Ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης δεν είναι από τους Ελλαδίτες πολιτικούς που, σε κάποια φάση της 20ετούς κοινοβουλευτικής σταδιοδρομίας του,...

Η ατίμωση βήμα βήμα

Οι μεγάλοι ηλεκτρονικοί πίνακες που υπάρχουν στα γραφεία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας στο Πεντάγωνο και δείχνουν σε real...

Σιγή Μαξίμου για τα αίσχη του εταίρου τού Ερντογάν

Η Δέσποινα Βανδή έκανε ό,τι θα έπραττε στη θέση της κάθε Έλληνας. Ακύρωσε τη συναυλία της στη Σμύρνη επειδή...

Βανδή και Δένδιας παρέδωσαν «μάθημα»!

Ακούω την ένσταση κάποιων -όσων θέλουν ντε και καλά να σπεκουλάρουν- ότι η Δέσποινα Βανδή έπραξε πολύ άστοχα, αποδεχόμενη...