Το Antinews επιστρέφει δριμύτερο… πάντα στο αντίθετο ρεύμα

Οι εχθροί μας θα λυπηθούν, οι αναγνώστες μας θα χαρούν.

Άλλωστε θα ήταν αδιανόητο για ένα μέσο που πρωτοστατεί στις επάλξεις της ελεύθερης δημοσιογραφίας εδώ και 16 χρόνια να βάλει λουκέτο όπως έσπευσαν να διατυμπανίσουν μετά βαΐων και κλάδων οι εχθροί μας.

Απλώς έπρεπε να αναστείλουμε για λίγο τη λειτουργία του Antinews (Αντίο, προς το παρόν…), ώστε να ξεπεράσουμε τα προσκόμματα που επέβαλε και συνεχίζει να επιβάλει το καθεστώς των… αρίστων στην ευρωστία του ελεύθερου τύπου.

Και βγήκαμε νικητές!!!

Με το Antinews να επιστρέφει δριμύτερο… πάντα στο αντίθετο ρεύμα, σε συνεργασία με ισχυρές εκδοτικές δυνάμεις που ηγούνται της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας (λίαν συντόμως οι επίσημες ανακοινώσεις. Πρέπει να υπάρχει και το ανάλογο του εγχειρήματος σασπένς για ευνόητους λόγους). 

Αντίθετο στη δυστοπία που πασχίζει να ολοκληρώσει το μητσοτακικό καθεστώς καπηλευόμενο την αναγκαστική επανεκλογή του, διότι ο λαός δεν είχε άλλη λύση για να διασφαλίσει  την υποτυπώδη επιβίωσή του.

Αντίθετο στην επικράτηση των αναρχοκαπιταλιστών – κολαούζων του Μαξίμου, που θέλουν να ρημάξουν τη χώρα στο όνομα μιας επίπλαστης ανάπτυξης που θα φουσκώνει αέναα τα πορτοφόλια τους ενώ θα φτωχοποιεί μέχρις εσχάτων τους πολίτες.

Αντίθετο στις Πρέσπες του Αιγαίου που πλέον βρίσκονται μια ανάσα από την υλοποίησή τους.

Αντίθετο στον αφανισμό της Ελλάδας λόγω της ανυπαρξίας του υποτιθέμενου επιτελικού κράτους, το οποίο αντί να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του εξακολουθεί να φορτώνει αλλού την ανικανότητά του.

Καλό αγώνα!!!

Πάνος Β. Ζήσης

 1. Μπράβο, παιδιά, καλώς τους, επιτέλους!
  Άρχιζα να σκέφτομαι να βγάλω το link απ’ τη μπάρα του explorer, “μπα πάει” λέω “έκλεισαν οριστικά”.
  Και βλέπω τον asta la vista να ΄χει φύγει και κάτι άρθρα 12/09/2023..
  Πολύ χάρηκα, περάσαμε τόσα γεγονότα μαζί!

  Προχωράμε μπροστά με το κεφάλι ψηλά!
  Πάνω απ’ όλα η ΕΛΛΑΣ!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Περιμένοντας την Ανάσταση

«Στη φτωχή μας χώρα, ανάμεσα στους άβουλους, αδύναμους κι αμόρφωτους ανθρώπους, για να μπορέσεις να ζήσεις όπως δικαιούσαι χωρίς...

Η γεωδιαιτητική νεοελληνική πολιτική

Στην ευθεία της πολιτικής ζωής ποτέ δεν εμφανίζονται τα προβλήματα, στους κατήφορους και στις στροφές, δηλαδή εκεί που τα...

Αυτός θα γίνει ηγέτης!

Συνέβησαν και τα δύο την ίδια μέρα. Ένας πεντάχρονος μαθητής εγκαταλείφθηκε κλειδωμένος μέσα στο σχολικό λεωφορείο από τους συνοδούς...

Ρευστόφυλα και ρευστοδιανοητικά

Λοιπόν, μετά τόσο εκτεταμένη κάλυψη του γεγονότος, θα πρέπει να έχει ήδη σε όλους εντυπωθεί ότι ο νικητής της...