Μετά το Food Pass έρχεται το Mitsotakis Exit

Πρόκειται για τον απόλυτο εμπαιγμό σε λαό από πρωθυπουργό.

Την ώρα που βοά ο τόπος για τις απευθείας αναθέσεις δισεκατομμυρίων σε γαλάζιους ημετέρους καθώς και για τα δισεκατομμύρια που έβγαλαν και βγάζουν οι ολιγάρχες της ενέργειας και των αγορών τροφίμων, τι κάνει ο ιταμότατος κύριος Μητσοτάκης υποδυόμενος τον ηγέτη που κόπτεται για τα βάσανα του λαού του;

Συνεχίζει να τον εξαπατάει δίχως αιδώ.

Μοιράζοντας λίγα ακόμη ψίχουλα στον δρόμο προς τις κάλπες, τάχα φορολογώντας τους πετρελαιάδες.

Άραγε κύριε Μητσοτάκη (που δεν είστε του… χαβιαριού και της… πολυτέλειας) για πόσες μέρες θα μπορούσε να είναι χορτάτη η οικογένειά σας με το άθλιο Food Pass που παρουσιάσατε ως πανάκεια για την πείνα των πολιτών;

Προφανής η απάντηση. Άλλωστε, σε παλιότερη συνέντευξή σας είχατε σχεδόν τρομάξει μπροστά στο ενδεχόμενο να ζήσετε με το μηνιάτικο που παίρνει η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.

Και περιμένετε ότι μέσω του εξανδραποδισμού των πολιτών θα καταφέρετε να βγείτε πάλι αυτοδύναμος.

Πιθανότατα, κλεισμένος στη γυάλα του Μαξίμου με τους… άριστους να σας λένε αυτά που θέλετε να ακούσετε, δε μπορείτε να καταλάβετε ότι τέτοιες ταπεινωτικές κινήσεις αυξάνουν έτι περαιτέρω την οργή του καθημαγμένου λαού με μια μονάχα σκέψη να κυριαρχεί στο μυαλό του.

Το Mitsotakis Exit.

Και να είστε σίγουρος ότι όταν θα έρθει η στιγμή που θα βρεθεί πάνω από την κάλπη θα κάνει τα πάντα για να το υλοποιήσει.

Επειδή του μαυρίσατε κι άλλο τη ζωή.

Επειδή μετατρέψατε τη χώρα του σε ένα απέραντο παρακράτος για να εγκαθιδρύσετε το καθεστώς σας.

Επειδή παραδίδετε τεχνηέντως τη χώρα του στα νύχια των… συμμαχικών κορακιών για να σας στηρίζουν λες και είναι χωράφι σας, γράφοντας στα παλαιότερα των πανάκριβων υποδημάτων σας το αίμα που χύθηκε για να φτιαχτεί αυτή η περήφανη χώρα.

Η ώρα της κρίσης πλησιάζει.

Κι όπως αποδείξατε και αποδεικνύετε καθημερινά, δε μπορείτε να κάνετε τίποτα για να την αποφύγετε.    

  1. Έρχεται σε λίγους μήνες και το παγκόσμιο εισόδημά. Στην Ελλάδα θα είναι από 300 έως 400 ευρώ. Θα δίνεται σε όλους πάνω από την ηλικία των 16 ετών. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα ηρεμήσουν οι κοινωνίες στις δομικές αλλαγές που έρχονται. Όποιος θέλει να το επιβεβαιώσει η να ξέρει το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στο μέλλον δεν έχει παρά να δει την ταινία αριστούργημα “THE NETWORK” , όλα οδηγούν κάπου!!!

  2. “Πρόκειται για τον απόλυτο εμπαιγμό σε λαό από πρωθυπουργό.”

    Όχι.
    Πρόκειται για τον απόλυτο εμπαιγμό σε λαό από ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΜΜΑ.
    Η ΝΔ ολόκληρη ΕΜΠΑΙΖΕΙ τον ελληνικό λαό.

    Οι γαλάζιοι ημέτεροι, τα κοράκια της διαπλοκής, οι ανίκανοι πρώην ΠΘ, οι κοτζαμπάσικες βαρονίες, οι διεφθαρμένοι βουλευτές και ευρωβουλευτές, τα βύσματα διευθυντες, οι γαλάζιοι περιφερειάρχες και αυτοδιοικητικοί, οι κολλητοί των ολιγαρχών και των μηντιαρχών, οι γαλάζιοι βαλτοί στη δικαιοσύνη, τα θύματα υποκλοπής που δεν έχουν τα κότσια να ανοίξουν το στόμα τους, οι χιλιάδες μετακλητοί … όλοι αυτοί δεν είναι … ο Μητσοτάκης, είναι ένα ολόκληρο κόμμα, μια συμμορία που βρήκε στο πρόσωπο του Μητσοτάκη τον κατάλληλο Capo di tutti Capi.

    Όπως και στις μαφίες, ο Capo είναι απλά επικεφαλής. Εγκληματίες είναι όλοι.

  3. Με συγχωρείτε για την παρέμβαση αλλά δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη ο Μητσοτάκης για το κατάντημα αυτό.
    Δυστυχώς την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ φέρουν οι λεγόμενες “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ” ήτοι ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – ΣΑΜΑΡΑΣ που ανέχονται, επιτρέπουν και κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ενώ η χώρα βρίσκεται στο χειρότερο σημείο από την μεταπολίτευση. Λυπάμαι πάρα πολύ που οι δημόσιες παρεμβάσεις τους αρέσκονται σε φθηνές διαπιστώσεις ενώ θα έπρεπε να του υποδείξουν χωρίς δεύτερη σκέψη την έξοδο αφού μονίμως διαβεβαιώνουν ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η σωτηρία της πατρίδας. Αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τους ενδιαφέρει η ομαλότητα, η ευημερία των Ελλήνων, η σταθερότητα και η διαφύλαξη των δημοκρατικών θεσμών, έννοιες εντελώς αντίθετες με τα πιστεύω της διακυβέρνησης Μητσοτάκη, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ και ΣΑΜΑΡΑΣ μπορούν να μας απαλλάξουν από το μόρφωνα του Γαλάζιου ΠΑΣΟΚ που το μετέτρεψαν οι σώγαμπροι της παράταξης. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ …

  4. Αυτο που ενδιαφερει τoν Μητσοτακη ειναι να καθυστερησουν οι εκλογες οσο γινεται περισσοτερο μεχρι να προλαβει να εισπραξει λεφτα απο το Ταμειο Ανακαμψης και να τα μοιρασει στους λιγους ολιγαρχες που τον στηριζουν. Επισης, να προλαβει να ιδιωτικοποιησει το νερο, την ακινητη περιουσια του ΕΦΚΑ, να προχωρησουν οι κατασχεσεις των funds, να παραχωρησει δημοσιες εκτασεις σε εργολαβους κλπ. Μαζι μ’ αυτο το “take the money and run” υπαρχει και η ελπιδα πως λογω της καθυστερησης θα ατονισει καπως κι η οργη του κοσμου για τις ληστειες των καρτελ της ενεργειας, των super markets, των ιδιωτικων κλινικων, των απ ευθειας αναθεσεων, για τα σκανδαλα των υποκλοπων, για την πρωτοφανη χειραγωγηση της δικαιοσυνης, για την αποστρατικοποιηση των νησιων κλπ, ωστε οι υπαιτιοι να να αποφυγουν τις διοικητικες και ποινικες ευθυνες που τους βαραινουν. Δεν αρκει λοιπον η εκλογικη πανωλεθρια και το exit, χρειαζεται να υπαρξει και καθαρση, ακομα και για διδακτικους λογους.

  5. Ευτυχως που ζουμε στην καπιταλιστικη Ελλαδα του 2022 και δεν ζουμε σε κομμουνιστικη χωρα να εχουμε συσιτιο στα τροφιμα και στα καυσιμα..

  6. Ρε πρωθυπουργάρα , μήπως μπορείς να λύσεις το πρόβλημα της θείας μου της Κακάβως από την Άνω Ραχούλα ; Για την υποβολή της αίτησης θέλει 30€ για ταξί για τη χώρα,, άλλα 30€ για να επιστρέψει, 20€ για το λογιστή και 300€ για έξυπνο τηλέφωνο, ενώ θέλει και 20€ για εξάμηνη κάρτα τηλεφώνου. Συνολικό κόστος για τη θεία 400€, απαιτείται επίσης και μια μπάλα σανός προκειμένου δελεάσει την κατσίκα για να διδάξει στη θεία τη χρήση του έξυπνου τηλεφώνου, αυτού που όπως τελικά προκύπτει είναι χαζό γιατί τίποτα δεν μπορεί να κάνει μόνο του χωρίς πολύπλοκο χειρισμό.
    κ. Πρωθυπουργέ, περιμένω εναγωνίως να λύσετε το πρόβλημα της θείας μου, εγώ βλέπετε δεν έχω τα μέσα να πάω για να την βοηθήσω, δεν με βοηθά η σύνταξη η σύνταξη μου.

  7. Διαβάζω (Ρουμπινί): έρχεται η «μητέρα όλων των οικονομικών κρίσεων»! Εμείς δυστυχήσαμε να δώσουμε την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας σε γόνο που αποδείχθηκε νήπιος πολιτικά. Η κρίση προκλήθηκε από το βαθύ κράτος της Δύσης προς χάριν των πολυεθνικών της παγκοσμιοποίησης . Η δική μας πολιτική υπηρέτρια, τρώει τη μπανάνα, κάνει κολοτούμπες και μορφασμούς και χασκογελάει, εφαρμόζει όμως κατά γράμμα τις εντολές του διευθυντηρίου βλάπτοντας Ελλάδα και Έλληνες. Η μούφα κλιματική αλλαγή καταστρέφει ό,τι έχει απομείνει από την οικονομία, αφανίζει οποιαδήποτε παραγωγική προσπάθεια και σπρώχνει τη χώρα στο τούνελ της πείνας. Ταυτόχρονα, ο Ουκρανικός πόλεμος έγινε Ευρωπαϊκός, τα αρπακτικά του χρήματος που διοικούν την ΕΕ κάνουν μόνο για μπουκώματα τύπου Καιλή, ενώ κάθε διεθνής τους πολιτική επέμβαση καταλήγει να βλάπτει τα συμφέροντα των Ευρωπαίων πολιτών. Βέβαια, ως χειρότερος όλων των Ευρωπαίων πολιτικών φιγουράρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο άνθρωπος στον οποίο εμπιστευτήκαμε τη διακυβέρνηση της Ελλάδας, μπράβο μας, σκλαβώνουμε τη χώρα που απελευθέρωσαν χύνοντας ποταμούς αίματος οι προγονοί μας.

  8. Τα διάφορα pass που μοιράζει ο υποκλοπέας είναι ακριβώς η κουλτούρα των νεοφιλελέδων. Αφου πρώτα μοιράσουν το κρατικό χρήμα στους ημέτερους επιχειρηματικούς ομίλους, αφού νομοθετήσουν για την υπερκερδοφορία τους και την εργοδοτική τους ασυδοσία στην συνέχεια θα δώσουν και κάποια ψίχουλα δίκην ελεημοσύνης στο προλεταριάτο. Αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά μεταξύ νεοφιλελευθερισμού και λαικής δεξιάς στο καπιταλιστικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί μετά την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού. Ο προλετάριος για τους νεοφιλελέ είναι το ταξικό περιθώριο που περιμένει ως επαίτης την ελεημοσύνη του ηγεμόνα, για την λαική δεξιά είναι ο άνθρωπος που αγωνίζεται για την αξιοπρεπή του διαβίωση και που μάχεται για να αποκτήσει τον δικό του ζωτικό χώρο μέσα σε αυτό το περιβάλλον. Σε ιδεολογικό επίπεδο ο τσίπρας πολύ σωστά αντιπαρέβαλλε το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα στα κουπόνια των κούληδων και στα λάχανα των αδώνηδων. Βέβαια τίποτε απ όλα αυτα δεν πρόκειται να σώσουν τον μεγαλομανή άριστο από το προδιαγεγραμμένο πολιτικό του τέλος. Ο πλειβιοποιημένος λαός και κυρίως η ελληνική νεολαία, αυτή που έχει φάει όλη την κρατική μητσοτακική καταστολή αγωνιζόμενη και για μας τους μεγαλύτερους, θα είναι αμείλικτοι μαζί του στις επερχόμενες εκλογές.

  9. Nομιζω οτι το καλυτερο δωρο αυτη τη στιγμη δεν ειναι το δελτιο σιτησης,αλλα ενα αλεξισφαιρο γιλεκο! τωρα για τα χριστουγεννα. ΤΕΛΟΣ.
    ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΙΣΤΟΛΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ 20ΑΡΙ ΤΟ ΜΗΝΑ;
    πως δεν το σκεφτηκαν οι Αριστοι και πεφωτισμενοι που λαμβανουν αποφασεις στο βουνο κανωντας σκι!

  10. Πόσο υπερήφανος αισθάνεται ο γόνος ως πρωθυπουργός της χώρας,
    όταν δηλώνει 36 ακίνητα, όταν η σύζυγος του πανέμορφη, ταξιδεύει σε
    σαλούν ομορφιάς στο Λονδίνο, αλλά ανακοινώνει μέσα στην βουλή
    επίδομα 10% σε είδη διατροφής για τον εξαθλιωμένο πολίτη.
    Ποιος άραγε ευθύνεται για αυτή την εικόνα της χώρας?
    Πως και συνυπάρχουν το επιτυχές έργο της δικής του διακυβέρνησης
    με την απόλυτη φτώχεια?
    Η μήπως και αυτό το χρεώνονται οι άλλοι……..
    Όποιος έχει να θυμάται θλιβερή εικόνα πέρα αυτής σε χρονικά ζωής,
    παρακαλώ να το αναφέρει ώστε να κάνουμε συγκρίσεις.
    Εύκολα το γράφεται περί εξόδου, αλλά ούτε από σκέψη του ιδίου.
    Πιθανόν εξωγήινοι ψηφίσουν και τον αποθεώσουν σε απόλυτη αυτοδυναμία.
    Καλά κρατεί ο χορός των δημοσκοπήσεων.
    Και ότι λάβει , αποβλέπει σε ψήφους και με το 10% .Και τα ψίχουλα ακολουθούν σκοπό.
    Τα παίζουμε όλα για όλα.
    Ώς προφητεία θέλησε να το δώσει το παρακάτω άρθρο?
    ………………………………………………………………
    Newsroom 20/12/2022, 12:07
    ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Τι ψηφίζει η Κρήτη – Η εντυπωσιακή διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ:
    Η δημοσκόπηση της MRB
    Οι Κρητικοί «βάζουν φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό της χώρας
    Στοιχεία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πώς οι Κρητικοί αντιμετωπίζουν την πολιτική κατάσταση και τα φλέγοντα θέματα της καθημερινότητας παρουσίασε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας MRB στις “Αντιθέσεις”.
    Ενώ η χώρα μπαίνει σε χρονιά εκλογών, η διαφορά μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ έχει μειωθεί στο 5,4%. Ο διευθύνων σύμβουλος της MRB Δημήτρης Μαύρος, καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής“Αντιθέσεις” της “ΚΡΗΤΗ ΤV” με τον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη, παρουσίασε και ανέλυσε τους πίνακες της νέας δημοσκόπησης, απομονώνοντας τα ποσοστά με τις απαντήσεις των Κρητικών οι οποίες και καταγράφουν την εντυπωσιακή υπεροχή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο νησί.
    Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία τα οποία απομόνωσε ο Δημήτρης Μαύρος από τις απαντήσεις των Κρητικών που έλαβαν μέρος στη νέα έρευνα της MRB.
    «Ας υποθέσουμε ότι είχαμε βουλευτικές εκλογές την επόμενη Κυριακή. Από τα παρακάτω κόμματα σάς παρακαλώ κυκλώστε τον αριθμό που ανταποκρίνεται στο κόμμα που θεωρείτε πιο πιθανό να ψηφίζατε». Στην ερώτηση αυτή, οι 2.000 που ερωτήθηκαν: Ν.Δ. “ψήφισε” το 28,5% πανελλαδικά, αλλά στην Κρήτη το 26%. ΣΥΡΙΖΑ “ψήφισε” το 23,1% πανελλαδικά, αλλά το 38,9% στην Κρήτη. Ενώ ΠΑΣΟΚ “ψήφισε” το 11,3% πανελλαδικά, αλλά το 14,9% στην Κρήτη.

    Μιλάμε ουσιαστικά για μια εκκωφαντική διαφορά σχεδόν στις 13 μονάδες υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων στις βουλευτικές εκλογές του 2019 ήταν 7 μονάδες.
    Σύμφωνα με τον Δημήτρη Μαύρο, «στην Κρήτη είναι χαρακτηριστικό αυτό που συμβαίνει. Εδώ υπάρχουν ισχυρές οικογένειες. Και υπάρχουν και ισχυρές ιδεολογίες. Σαν αντίληψη, στην Κρήτη υπάρχουν ισχυρές ταυτίσεις τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και με το ΠΑΣΟΚ»… Ο «καταλληλότερος για πρωθυπουργός»
    Ποιος είναι όμως «ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός» σε πανελλαδικό επίπεδο και ποιες ήταν οι απαντήσεις των Κρητικών; Τον Κυριάκο Μητσοτάκη θεωρούν καταλληλότερο οι Έλληνες πανελλαδικά σε ποσοστό 39,3%. Στην Κρήτη το ποσοστό είναι 39,6%. Όμως, τα ποσοστά για τον Αλέξη Τσίπρα είναι 31,3% πανελλαδικά και 40,5% στην Κρήτη.

  11. @ original ranger

    O Τσίπρας δεν ήταν (όπως και ο ΓΑΠ και ο Σαμαράς πριν από αυτόν) που αντιστεκόταν στη τριπλέτα που ζητούσε η Τρόικα (Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. στεγαστικό επίδομα, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη) ?
    Που αναγκάστηκαν να το βάλουν σε τρία μνημόνια για να γίνει έστω και αυτό το λίγο που έγινε?
    Ο Τσίπρας δεν ήταν που ζήτησε και πέτυχε από τη Μέρκελ να μην πάει 1 δις από τις συντάξεις στα κοινωνικά επιδόματα με αντάλλαγμα τη συμφωνία των Πρεσπών?

    Μην δουλευόμαστε μεταξύ μας. Η Ελλάδα σχεδόν το σύνολο των κοινωνικών δαπανών (22% του ΑΕΠ που είναι από τα μεγαλύτερα ποσοστα παγκοσμίως) τα πάει στους συνταξιούχους για να μπορεί να δίνει συντάξεις σε 45χρονες με 15 χρόνια εργασίας, σε 50χρονους από ΔΕΚΟ και σε άγαμες θυγατέρες.
    Κανένα κοινοβουλευτικά κόμμα (παρά μόνο ελάχιστα εξωκοινοβουλευτικά) δεν ενδιαφέρθηκε πραγματικά για τους αδύναμους. Μόνον για τα ψηφαλάκια.

    Και η Ελληνική “αριστερά”, πρωτη φορά τραλαλά του Τσίπρα όπως και πιο παλιά το σοσιαληστικό ΠΑΣΟΚ είχαν την ευκαιρία και δεν το άλλαξαν.
    Και τα τρία κόμματα (ΠΑΣΟΚ,ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ) έκαναν το μίνιμουμ στη κοινωνική πολιτική για να πάρουν τη δόση τους από την Τρόικα και μόνο γιατί το είχαν βάλει οι τύποι στα Μνημόνια.
    Αν δεν ήταν εκεί δεν θα είχε γίνει τίποτα απολύτως όπως άλλωστε δεν είχε γίνει τίποτα από το 1974 μέχρι το 2010 με την Ελλάδα να είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη χωρίς κοινωνικό κράτος.
    Και φυσικά δεν πρόκειται να γίνει κάτι άλλο παρά μόνο το επίδομα-δώρο έναντι ψήφου του Κυριάκου που είναι αντιγραφή του “δώρου Χριστουγέννων” στη σύνταξη….τον προεκλογικό Μάιο!!! του 2019 του Τσίπρα και των επιδομάτων του Σαμαρά. Η εξαγορά ψήφων έχει ταυτιστεί με την κοινωνική πολιτική.
    Είναι παλιά ιστορία το άρτος και θέαμα για τους πλήβειους αλλά κοινωνικό κράτος δεν είναι.

  12. Δεν θα είναι στην έξοδο μόνο ο Π/Θ θα είναι και όλη η κυβέρνηση. Όποιος δεν το βλέπει ας κάνει τους μετεκλογικής υπολογισμούς και θα καταλάβει τι εννοώ

  13. Αυτη η ψυχολογικη επιθεση με ξενογλωσσες ονομασιες σε σοβαρα θεματα που απτονται της αξιοπρεπρεπειας του λαου απο τον κ.Κουλη σπαει καρυδια,ονοματιζουν λοιπον το δελτιο σιτισης ως φουντ πας για να μην καταλαβαινει κανεις την σημασια του και ανατρεχει σε αλλες εποχες φτωχιας και δυστυχιας με γνωμονα το πολλοι θα δουνε λιγοι θα καταλαβουνε.Προφανως και οι αμερικανοι συμβουλατορες που τον συμβουλευουν νομιζουν οτι εχουν να κανουν με γελαδαρηδες του φαρ ουεστ και κανουν οτι σε αμερικη που οι εκει προεδροι λαμβανουν αποφασεις ειτε σε χειμωνιατικα θερετρα π.χ ,βερμοντ η σε καλοκαιρινα π.χ Μαιαμι οπως ειπε οτι θα κανει και ο δικος μας στο Καρπενησι!

  14. Αν έρχεται μαζί με τις πατριωτικές δυνάμεις άστα να πάνε καλύτερα…
    Άλλο έρχεται και δεν υποφέρεται νέα νίκη του ανίκανου κούλη επί του άχαστου στο μία στο εκατομμύριο.

  15. Η επίσημη δεξιά κυβερνά αυτόν τον τόπο από το 1936 από την δικτατορία Μεταξά, μέχρι σήμερα με κάποια μικρά διαλείμματα. Τον τόπο τον θεωρούν δικό τους και τον λαό δούλους και ζητιάνους.
    Έχουν δομήσει ένα κράτος όπου ο πολίτης αρκείται στην ζητιανιά. Όσοι αντιστάθηκαν σε αυτό, βγήκαν στο περιθώριο. Υποσχέσεις σε τρείς γεννιες για διορισμούς, εξυπηρετήσεις, ρουσφέτια.
    Έτσι και ο σημερινός πρωθυπουργός ξέρει πολύ καλά πως σκέφτεται αυτός ο λαός. Το έμαθε από τον γέρο του. Και αυτός να αλλάξει, η πολιτική ίδια θα είναι. Επιδόματα ζητιανιας θα μοιράζουν.

  16. Προς κοψοχέρηδες ψηφοφόρους Κούλη Μητσοτάκη και … πατριωτικών δυνάμεων:

    Ψηφίσατε ΝΔ

    1. Για να παταχθεί η εγκληματικότητα.

    Αποτέλεσμα:
    – Η εγκληματικότητα εκτοξεύθηκε. Η βία είναι καθημερινή, η ενδοοικογενειακή βία χωρίς τέλος, και πλέον η κυβέρνηση συνεργάζεται με τον υπόκοσμο. Η αστυνομία είναι ανεξέλεγκτη, ανεξέλεγκτες είναι και οι μάγκες και φατριες. Οι Σύριζα/ΑΝΕΛ ήταν καλύτεροι

    2. Για να τιμωρήσετε τον Τσίπρα για τις Πρέσπες και να ενισχύσετε τα εθνικά.

    Αποτέλεσμα:
    – Αποστρατικοποίηση των νησιών, μονομερής αφοπλισμός της χώρας, αποτυχία στην Λιβύη, τραγελαφος στην Αλβανία και το Κόσοβο, μόνιμη τουρκική παρενόχληση, απώλεια των γεωπολιτικών κεκτημένων των Συριζανελ, υποταγή στις ΗΠΑ δίχως ανταλλάγματα, διάρρηξη σχέσεων με Ρωσία, υπερχρέωση της χώρας για αγορά όπλων δίχως επένδυση στην ελληνική βιομηχανία. Οι Σύριζα/ΑΝΕΛ ήταν πολύ καλύτεροι (ακόμη και μετρώντας τις Πρέσπες).

    3. Για να έρθουν επενδύσεις, να κινηθεί η οικονομία και να ελεγχθεί το κράτος.

    Αποτέλεσμα:
    – Πλήρης επενδυτική στασιμότητα. Το Ελληνικό ακόμη περιμένει. 9 δις σε απευθείας αναθέσεις ημετέρων και γκρίζες ΜΚΟ. Διαφθορά και μίζα. Ρεκόρ μετακλητων. Επιδοματισμος των συσσιτίων, βουλευτες-κορακια. Υπερδανεισμός που οδηγεί σε νέα μνημονια. Οι Σύριζα/ΑΝΕΛ τα πήγαν πάρα πολύ καλύτερα.

    Στη θέση σας δεν θα εμπιστευομουν καθόλου τον εαυτό μου. Άλλη μια τέτοια λάθος ψήφος και τελειώσαμε σαν έθνος.

  17. Μην ακούτε food pass και τέτοιες αηδίες, πείνα έπεσε στη χώρα που μεγαλώνει καθημερινά.

  18. @ George N

    Το περίφημο ανταλλάξετε την Μακεδονία με τις συντάξεις ήταν μια αθλιότητα. Δεν είναι του επιπέδου σου.

    Ειδικά όταν έχει πλέον αποκαλυφθεί πως ο Μητσοτάκης έστελνε την Σπυράκη στον Ζαεφ και τον παρακαλούσε να περιμένει την “αλλαγή” στην Ελλάδα και να συμφωνήσει μαζί του.

  19. Θέλουμε και «κάλαντα pass» δεν ανοίγουμε την πόρτα και κακοχαρακτηριζόμαστε από τη μαρίδα της γειτονιάς.
    Χρόνια πολλά

  20. Οι πιο γραφικοί εδώ μέσα οι ζαιοι που αναπαραγωγουν την κομματική γραμμή και οι μπλε ζαιοι που αποκαλούν πουλημένο τον νυν όταν τρέχει ένα απο τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας έχοντας συνάψει παράλληλα διεθνείς συμμαχίες

  21. @ Παναγιώτης Blue

    Άρα με την λογική σου, εάν το μέγεθος των εξοπλιστικών είναι μέτρο πατριωτισμου τότε ο δεύτερος στην λίστα με τους πατριώτες είναι ο Τσοχατζόπουλος.

    Οσο για τις συμμαχίες, όταν το βασικό μας πρόβλημα είναι ένας σύμμαχος, καλό είναι να κριθούν και όχι να θεωρούνται a priori ως καλές, έτσι δεν είναι?

  22. @παναγιωτης Blue. Γιατι ρε αρρωστε οι Τουρκοι δεν ειναι συμμαχοι μας; Τι φοβασαι απο εναν συμμαχο στο ΝΑΤΟ. Να σου πω και το αλλο, γιατι εισαι πολυ ασχετος. Τα συνορα της ΕΕ που ειναι, δεν ειναι στο Αιγαιο. Οταν οι Τουρκοι παραβιαζουν τα συνορα μας,δεν περαβιαζουν και συνορα της ΕΕ; Αλλα θελουν να μας τα παιρνουν και απο τα οπλα.

  23. Δεν είναι food pass , είναι δελτίον σίτισης. Η Ελλάδα θα υποστεί την μεγαλύτερη επισιτιστική καταστροφή στην Ευρώπη. Χώρα χωρίς σοβαρές υποδομές με πλήρη εξάρτηση σε παραγωγή τροφίμων από το εξωτερικό και με εντελώς εχθρική στάση προς την Ρωσία. Α ξέχασα, και με μια Τουρκία της παραγωγής απέναντι έτοιμη να αρπάξει έδαφος. Στην Ελλάδα μετά από τρομερές αρνητικές αλλαγές και αλλαγή των συνόρων θα γίνει μια πολύ μαζεμένη χώρα που όποιος αξιωματούχος επιλέγει το : πούλα την χώρα , grab the money and run, θα πάει άμεσα στην αγχόνη. Η ευρωπαϊκή ένωση έδωσε πολλά άλλα έχει πάρει ακόμα περισσότερα. Θα είναι ευχή να φύγουμε από αυτό τον οχετό και να πάρουμε την τύχη της χώρας στα χέρια μας. Να μπορεί να ισχύει η θανατική ποινή για εσχάτη προδοσία

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Άπιαστο όνειρο οι διακοπές λόγω ακρίβειας

Κάποτε είχαν χαρακτηριστεί «μπάνια του λαού». Αναφέρομαι στις καλοκαιρινές διακοπές, που είναι αναγκαίες για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του...

Η δυσώδης μπίζνα με τις ανανεώσιμες πηγές

Το «κόλπο» με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας το πήραν πρέφα πρώτοι οι τραπεζίτες. Μόλις αντιλήφθηκαν ότι το «περιβάλλον» είναι...

Από ψέμα σε ψέμα ο Κ. Μητσοτάκης για τις τιμές του...

«Τις τελευταίες 10 μέρες είδαμε μία τεράστια έξαρση των τιμών στη χονδρική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας». Πίσω από αυτή την...

Σε δίνη διαρκείας η Ελλάς

Τέσσερα παγωτά από το ψυγείο περιπτέρου, δύο μικροί πύραυλοι και δύο ξυλάκια, 10,80 ευρώ το σύνολο. Δύο τσίζμπεργκερ και...