Στις πόσες παρακολουθήσεις παραιτείται ένας πρωθυπουργός; Οι πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους

Δεν έχει τέλος ο διασυρμός των ωτακουστών του Μαξίμου.

Νόμιζαν ότι θα καταφέρουν να επισκιάσουν τα ανοσιουργήματά τους με την υπόθεση της Καϊλή οι άμοιροι.

Για τέτοια απόγνωση μιλάμε.

Κι εκεί που άρχισαν να χαμογελούν χαιρέκακα τα δόλια χειλάκια τους, σκάσαν άλλες δυο απανωτές βόμβες και τους κόπηκε διά παντός η μοχθηρία.

Η υπόθεση της Σπυράκη, με τον λαό να την ταυτίζει με την Καϊλή και να τους γυρνάει μπούμεραγκ η καπηλεία των ανομημάτων της πράσινης ευρωβουλευτίνας, ασχέτως αν δε σχετίζεται με το διαβόητο Qatar gate.

Και το πλήρες ξεγύμνωμα του… επιτελικού παρακράτους, καθώς αποκαλύφτηκε ότι παρακολουθούσε άλλον έναν δημοσιογράφο, τον Τάσο Τέλλογλου, όπως και τον ανεξάρτητο ευρωβουλευτή, Γιώργο Κύρτσο.

Συνοδευόμενο μάλιστα με κατηγορίες για παρεμπόδιση της έρευνας της ΑΔΑΕ, κατόπιν σχετικών αιτημάτων τόσο από τον δημοσιογράφο όσο κι από τον ευρωβουλευτή, από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

«Βόμβα» από Euractiv: Η ελληνική Δικαιοσύνη εμπόδισε την έρευνα για τις υποκλοπές!

Η απάντηση του Ισίδωρου Ντογιάκου στις καταγγελίες του Euractiv

Παραίτηση Ντογιάκου ζητάει ο Κύρτσος μετά την σοβαρή καταγγελία του Euractiv για τις υποκλοπές

«Τσιμουδιά» για τα θύματα παρακολούθησης η ΝΔ – Τι απαντάει η Cosmote

Σφοδρή επίθεση της ΑΔΑΕ στην κυβέρνηση, με αιχμές για συνταγματική εκτροπή!

Πλέον το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής:

Στις πόσες παρακολουθήσεις παραιτείται ένας πρωθυπουργός;

Δυστυχώς η πρωθυπουργική παραίτηση αποτελεί πια μονόδρομο.

Διότι είναι ηλίου φαεινότερο ότι υπάρχουν όλα τα στοιχεία για τη δράση των ωτακουστών του Μαξίμου και αποκαλύπτονται με την τακτική του μαρτυρίου της σταγόνας για να ισοπεδωθεί συθέμελα τόσο ο μητσοτακισμός όσο και η παράταξη.

Άρα, εφόσον ο Κυριάκος συνεχίσει να συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο πριγκιπόπουλο που του κλέψαν το παγωτό, βαυκαλιζόμενος ότι στο τέλος θα κερδίσει μοιράζοντας σωρηδόν ρεγάλα, κινδυνεύει να λάβει χαμηλότερο ποσοστό από το 19% του ‘12 και να κάνει ποδηλατάδα παρέα με τον ΓΑΠ. 

Ωστόσο, ποσώς μας νοιάζει ποιο θα είναι το μέλλον του Κυριάκου. Άλλωστε, είναι σίγουρο ότι τα έχει κάνει τα κουμάντα του.

Μας νοιάζει όμως ποιο θα είναι το μέλλον της παράταξης, η οποία αν υποστεί τέτοια ήττα, θα συνέλθει από τη σφαλιάρα τουλάχιστον μια δεκαετία μετά, ακριβώς όπως συνέβη κι επί μπαμπά Μητσοτάκη, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και ο νοών νοείτω.    

Φρονούμε ότι έφτασε η στιγμή οι πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ να αφήσουν τα λόγια και να προβούν σε απτές για τη σωτηρία της χώρας και της παράταξης πράξεις.

Έλεος με τον αστικό καθωσπρεπισμό τους…!!!

  1. Χτύπησε κόκκινο, εζήλωσε τη δόξα του Ερντογάν και του Αμίν Νταντά. Τελικά το πρόβλημα είναι δικό μας, συνηθίσαμε φαίνεται τη φασιστική αντιμετώπιση της εξουσίας και δεν αντιδρούμε στο χυδαίο φασισμό.

  2. Ποιοι να αντιδράσουν; Ο Καραμανλής με τον Σαμαρά και τον Τζαβάρα; Αυτοί ψηφίζουν τα πάντα, ό,τι τους δίνει ο Κυριάκος. Δεν έχουν τα πολιτικά κότσια να το κάνουν. Θα τον αφήσουν να κυβερνάει ανενόχλητος και μετά νομίζουν πως επειδή θα χάσει θα φύγει. Αποκλείεται. Μόνον εάν μπλέξει με προανακριτικές. Σε κάθε περίπτωση θα πάρει τους δικούς του και θα φτιάξει δικό του κόμμα. Και η ΝΔ θα καταλήξει σαν τους γάλλους ρεπουμπλικάνους, ένα μικρό κόμμα του 10%.
    Τώρα πρέπει να το διώξουν, προ των εκλογών. Αλλά δεν τολμάνε.

  3. Ακόμη τα ίδια λέτε….
    Αλήθεια πόσες φορές το έχετε πει αυτό από το 2019;
    Εννοώ το ανέκδοτο με τις πατριωτικές δυνάμεις που θα αναλάβουν κάποιο καθήκον….
    Τελείωσε, πάει, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση…
    Αν θέλετε να κάνετε κάτι για την Ελλάδα είτε θα στηρίξετε τον Σύριζα και θα πιέσετε για ατζέντα κατά της διαφθοράς (θέλουμε να δούμε φυλακίσεις)
    Είτε θα κάνετε αυτό που κάναν πάντα οι πατριώτες από τον Σεπτέμβρη του 1843:
    Θα κατεβείτε στους δρόμους να συγκρουστείτε με το κάθαρμα

  4. Όπως πάνε τα πράγματα, ο Τσίπρας θα βρεθεί με ταβάνι το 35%, με τον Μητσοτάκη να ασφυκτιά να πιάσει το 30%, τον Ανδρουλάκη κάτω από 10%, τον Νεοναζί να μπαίνει στη Βουλή, τον Τηλεπωλητή να παίρνει πάνω από 4%, τους Σταλινικούς στο 6%.

    Προφανώς το επόμενο διάστημα Γκρηνμπεργκ, Πρετεντέρης, Liberal, Πρώτο Θέμα, ΣΚΑΙ, και οι φάρμες με τρολ της ΝΔ θα προχωρήσουν σε άνευ προηγουμένου μηντιακή προπαγάνδα, και ταυτόχρονα υπάρχει κίνδυνος για εκτροπή του πολιτεύματος ή θερμό επεισόδιο. Ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να αφήσει την θέση του με τίποτε. Ετοιμαστείτε για τα χειρότερα.

  5. Είναι πολλά , πάρα πολλά τα χρήματα από το ταμείο ανάκαμψης. Είναι και τα τελευταία που θα πέσουν. Μετά αρχίζουν νέα μνημόνια , χειρότερα από τα προηγούμενα. Βλέπω το τέλος του euro , δεν συμφέρει κανέναν. Καμιά χώρα. Δύσκολο να παραμείνουν στο κοινό νόμισμα. Η κατάρευση της Ευρωπαϊκής βιομηχανίας θα σημάνει πιο γρήγορα από ότι περιμένουμε την διάλυση της Ευρώπης. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και δεν υπάρχει κανείς να το σταματήσει. Όλοι το βλέπουν και ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα. Αν ανάψει η φωτιά στο Κόσσοβο τελείωσε η Ευρώπη. Η Γερμανία προχωράει στην στρατικοποιηση της οικονομίας της. Θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες βόρειες χώρες. Η Ρωσία δεν πρόκειται να σταματήσει. Έχει σχέδια για άλλα τέσσερα χρόνια πολέμου. Η επόμενη επίθεση της είναι στα σύνορα της Ουκρανίας με την Πολωνία. Θα προκαλέσει το ΝΑΤΟ. Όταν θα αρχίσει να φουντώνει η φαγομαρα στην Ευρώπη ,ωστόσο περισσότερο θα προκαλεί. Μετά από αυτόν τον χειμώνα , τίποτα στον κόσμο δεν θα είναι ίδιο!!

  6. Να δώσετε ξεκάθαρη περιγραφή ποιες οι πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ για τη χώρα.
    Πως χειρίστηκαν μέχρι και σήμερα την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.
    Πως περάσαμε στα μνημόνια και πως παρέδωσαν άδεια ταμεία.
    Οι πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ μέχρι και σήμερα ψήφισαν κάθε νομοσχέδιο
    της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη, ούτε μια διαμαρτυρία.
    Και το πόσο ποσοστό θα λάβει στις εκλογές θα δώσει πολύ καθαρή εικόνα πόσοι
    σε αριθμό παραμένουν πολύ καλά βολεμένοι, πόσο πατριώτες έχουν γεννηθεί,
    πόσο πατριωτισμό επιθυμούν για την χώρα και τον λαό της.
    Το λυπηρό όσο και δυσάρεστο έπρεπε να περάσουμε σε εμβέλεια έξω από τα
    σύνορα της χώρας ώστε να αντιληφθούμε το πόσο επιζήμια ασκείται η εξουσία.
    Ξεπλένεται όλη αυτή η κατρακύλα με ποιο τρόπο?
    Και μία ερώτηση
    Εάν η Σερβία ενταχθεί στην Ρωσική Ομοσπονδία ως κράτος, πόσο
    επιζήμια θα είναι η συνθήκη των Πρεσπών που η ΝΔ την καπηλεύτηκε αρνητικά για
    να κερδίσει τις εκλογές έτος 2019 και στην συνέχεια την εφήρμοσε πιστά?
    Τι έχουν σήμερα να πουν οι Μακεδονομάχοι Πατριώτες για τον προδότη
    του χθες και τον μεγάλο πατριώτη του σήμερα?
    Φτωχέ λαέ με τόσο χόρτο που σου σερβίρουν τα κανάλια ΜΜΕ πως να
    αντιληφθείς κάθε φορά πόσο σε οδηγούν στο φως?

  7. Πατριωτικές δυνάμεις χαχαχαχα καλό.Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

  8. Τα πραγματα ειναι απλα και μη τα εξωραϊζετε. Οι βουλευτες της ΝΔ δεν αντιδρουν σε οσα αδιανοητα συμβαινουν λογω … “αστικου καθωσπρεπισμου” αλλα λογω πολιτικου οπορτουνισμου. (Πιο σωστα, λογω επαγγελματικου οπορτουνισμου). Αυτα τα περι “ενοτητας της παραταξης” και τα λοιπα ειναι αστειοτητες. Δεν νοιαζονται ουτε για συνταγματικες εκτροπες, ουτε για την καταστροφη της χωρας. Φοβουνται απλως μηπως διαλυθει το μαγαζι, μηπως μεινουν εκτος Βουλης και χασουν μισθους και προνομια γι αυτο, μεχρι να δουνε που θα γυρει η πλαστιγγα, οι ιδιοι που χειροκροτουσαν προηγουμενως τον Καραμανλη και το Σαμαρα, μετα σηκωνονται ορθιοι και χειροκροτουν και τον Μητσοτακη. Noμιζετε πως αυτο δεν το εχει καταλαβει ο κοσμος ;

  9. Δεν υπήρξε πιο αντιλαίκη και πιο μισητή κυβέρνηση από αυτήν των Σαμαρά-Βενιζελου.

    Η χώρα έφτασε σε τέτοιο πάτο, η φτώχια και η πείνα σε τέτοια νούμερα (50% ανεργία στους νέους, 1.000.000 στον ΟΑΕΔ, θάνατοι από μαγκάλια, 50.000 παιδιά εκτός νηπιαγωγείων), η καταστολή και το ξύλο ήταν τόσο γενικευμένα (Χαλυβουργική, Σκουριές, ΕΡΤ), το ξέπλυμα διαπλεκόμενων (βλ..Λάτσης, τηλ. αδειες, Λαγκάρντ, luxleaks, Φρουζης, απόρριψη ανακριτικής για υποβρύχια) τόσο ξώφθαλμο, η αλαζονεία τόσο προσβλητική (ο Μπένι με τα αμυντικά σχέδια της χώρας στο σπίτι), η εξωτερική πολιτική τόσο καταστροφική (ο Μπένι να ζητάει στρατιωτική επέμβαση στη Συρία!!!), που ΚΑΝΕΝΑΣ δε θέλει να ξαναδεί τον Σαμαρά ούτε τον Βενιζέλο σε τέτοιο θώκο.

    Αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμη, κάτι πάει στραβά.
    Κόμμα με τον Σαμαρά επικεφαλής δε θα έπαιρνε πάνω από 20%.
    Ο δε Βενιζέλος δε θα έβγαινε καν βουλευτής. Ο κόσμος τον μισεί.

    Οι Έλληνες προτιμούν χωρίς δεύτερη σκέψη τον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα.

    Πάρτε το χαμπάρι. Βενιζέλος και Σαμαράς είναι τελειωμένος φιγούρες. Για αυτό κι ακόμη αυτοί που τους χρωστάνε (Βορίδης, Πλεύρης, Γεωργιάδης και βέβαια ο ίδιος ο Μητσοτάκης) τους έχουν εντελώς γραμμένους.

    Ξυπνήστε.

  10. Ο γόνος έβλαψε πατρίδα και Έλληνες, ο πατριδοκάπηλος πρόδωσε τη χώρα. Ήτοι, προηγείται ως χειρότερος ο Μητσοτάκης του Τσίπρα με 2-1.

  11. Δείτε λίγο την ομιλία Τσίπρα σήμερα εκεί …. στον πατριωτικό χώρο,
    για να καταλάβετε ποιος είναι ο μόνος πατριώτης στην Ελληνική Βουλή αυτή τη στιγμή,
    και ποιες είναι οι πατριωτικές δυνάμεις.
    ΝΔ και πατριωτισμός ειναι πλέον πράγματα ασύμβατα.
    Αν έβλεπε ο κόσμος λίγο Βουλή ο Μητσοτάκης θα βρισκόταν κάτω από 20%.

  12. Εγκλημάτησε ο Κυριάκος απέναντι στη χώρα, έβγαλε από το χρονοντούλαπο της ιστορίας τον σφετεριστή του ονόματος της Μακεδονίας και τον τοποθέτησε στο τρένο της εξουσίας. Διέλυσε τη Νέα Δημοκρατία, την μετέτρεψε σε κλεπτοπασόκ και ΕΛΙΑΜΕΠ, ενώ για το κερασάκι στην τούρτα εμφύτευσε και μερικούς σουλατσαδόρους της αριστεράς. Οδοστρωτήρας, ολετήρας και καταστροφέας των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, πέρα βέβαια από την ολική καταστροφή της οικονομίας. Για τους ψηφοφόρους της ΝΔ είσαι τελειωμένος κ. Μητσοτάκη, η σκοτεινή πολιτική φιγούρα σου ανήκει πλέον σε ζοφερό παρελθόν της χώρας.

  13. 9 δια. απευθείας αναθέσεις από το εθνοπροδοτικό αντιλαϊκό κόμμα με το προσβλητικό όνομα ‘Νέα Δημοκρατία’

    Μπράβο στους πατριώτες ψηφοφόρους που έφεραν αυτό το εθνικό πλιάτσικο!

    Μπράβο στους ‘φιλελεύθερους’ που στήριξαν το μεγαλύτερο πάρτυ επιδοματισμού και αισχροκέρδειας που είδαμε ποτέ!

    Αλλά κυρίως, μπράβο στους δύο πρώην πρωθυπουργούς που έχουν βάλει φαρδιές πλατιές τις ψήφους τους σε κάθε προδοσία του λαού και συνεχίζουν ξεδιάντροπα!

    Μητσοτάκη, έρχεται ειδικό δικαστήριο!

  14. Προϋπολογισμός 2023 για την χώρα 156 ΝΑΙ 143 ΌΧΙ
    Υπάρχει ιστορικό σε προηγούμενες ψηφοφορίες μόνο το κυβερνών κόμμα να εγκρίνει τον προϋπολογισμό?
    Η οικονομία της χώρας πόσο ανεξάρτητη παραμένει από τις πατριωτικές δυνάμεις?
    Ζούμε το έτος 2022 τελευταίες μέρες του. Ζούμε τον 21ο αιώνα.
    Μας αξίζουν όλα αυτά για την χώρα μας?
    Ναι λαέ της Ελλάδας εσύ με την ψήφο σου έφερες αυτή την εικόνα του σήμερα.
    Θα επαναλάβεις τα ίδια λάθη?
    Ζητάς σωτηρία να σε σώσουν σήμερα οι άλλοτε ψεύτες και οι κλέφτες που έκρινες και τιμώρησες με την ψήφο σου?
    Και η κατάντια σου να ψωνίζεις με 10% έκπτωση είδη διατροφής όταν οι έχοντες και κατέχοντες μεταφέρουν τα χρήματα με βαλίτσες και σακούλες.
    Τρίζουν τα κόκαλα όλων όσων έδωσαν ψυχή και σώμα αυτός ο τόπος να είναι ελεύθερος.
    Δεν μας αξίζει αυτή η εθνική ταπείνωση.
    Όλα αυτά που μας έχουν κλέψει χρησιμοποιώντας κάθε βρώμικο τρόπο,ας τα αναζητήσουμε με
    τόλμη και γενναιότητα έστω και με καθυστέρηση χρόνου.
    Να περιγράψεις πως, στέρεψαν και τα λόγια!!!

  15. Μα μας δουλεύει ο αρθρογράφος;;; ΠΟΙΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Όλοι για παράδειγμα ψήφισαν τον προϋπολογισμό. ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (τρομάρα της κι αυτής)

  16. @Δημοσθένη

    Είναι καλό να γνωρίζουμε βασικά Ελληνικά.

    Δε φαίνεται να καταλαβαίνεις την λέξη ‘σφετεριστής’, σε βοηθώ λοιπόν:
    Σφετεριστής είναι όποιος σφετερίζεται, καταχράται κάτι που δεν του ανήκει.

    Στο μακεδονικό, ‘σφετεριστής’ θα μπορούσε να είναι ο Γκρουέφσκι, ο Ζάεφ ή παλιότερα ο Τίτο.

    Μιλάς για τον Γκρούεφσκι; Δεν νομίζω.

    Υποθέτω ότι αναφέρεσαι στον Τσίπρα. Για να τον θεωρείς ‘σφετεριστή’ σημαίνει ότι είσαι Σκοπιανός και θεωρείς ότι με τις Πρέσπες σου πήρε την δική σου (Σλάβικη) ‘Μακεδονία.’

    Είσαι Σκοπιανός; Δε νομίζω.

    Όποτε πρέπει να βρεις άλλη λέξη. Μήπως θέλεις να πεις ότι ο Τσίπρας πρόδωσε το όνομα; Πες το απλά. Μην μπερδεύεται με λέξεις που δεν καταλαβαίνεις.

    Αν αυτό προσπαθείς να πεις, θα σου πω πως κι εδώ είσαι λάθος. Το όνομα ‘Μακεδονία’ προδόθηκε με ΦΕΚ της 23ης Οκτωβρίου του 1959, με τη συμφωνία «περί αμοιβαίων δικαστικών σχέσεων» που υπέγραψε τότε η ΕΡΕ του Κωνσταντίνου Καραμανλή με τη Λαϊκή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας (του Τίτο) και στην οποία αποδέχεται ‘Μακεδονία.’

    Δηλαδή το όνομα προδόθηκε από τον…..εθνάρχη στον σφετεριστή Τίτο 60 χρόνια πριν τις Πρέσπες.

    Γλώσσα και ιστορία. Μην τα ξεχνάς.

  17. @Θεοφάνης κρης

    Θεοφάνη είναι ιστορικά ακριβές αυτό που αναφέρεις για τον καραμανλή. Βέβαια το μακεδονικό είναι ένα ζήτημα που έχει πολλές πτυχές και εγώ προσωπικά επ ουδενί δεν το βλέπω από το πρίσμα ενός επαρχιώτικου βλαχοεθνικισμού. Από την μία η ουσιαστική αναγνώριση μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας είναι πιθανό στο απώτερο μέλλον να ανοίξει τους ασκούς του αιόλου όσον αφορά την ακεραιότητα της ελληνικής μακεδονίας. Από την άλλη το κρατίδιο της βαρντάσκα ακόμη και αν δεν υπήρχε θα έπρεπε εμείς να το δημιουργήσουμε ως αναγκαίο ανάχωμα στον αλβανοκοσσοβάρικο ουτσεκάδικο υπερεθνικισμό που ουσιαστικά δρα ως το προκεχωρημένο δόρυ του νεοοθωμανικού ερντογανικού αναθεωρητισμού στα βαλκάνια. Ένας αναθεωρητισμός που σαφώς απειλεί ευθέως την υποσταση μας ως έθνος. Ο υποκλοπέας μαζί με τον βιβλιολαικατζή μοίρασαν βέβαια τότε άφθονο μακεδονικό εθνοόπιο στο πόπολο αλλά και στο σύριζα αντί να τονίσουν ότι η πρεσποσυμφωνία τουλάχιστον διασφαλίζει πλήρως την ιστορική κληρονομιά της αρχαίας ελληνικής μακεδονίας και αντί να εξηγήσουν την γεωπολιτική αναγκαιότητα της, το μόνο που έκαναν είναι να μιλάνε απαξιωτικά και περιφρονητικά για τον κόσμο που εξέφραζε την διαφωνία του.

  18. Κουράγιο αδέρφια….
    Οι πατριωτικές δυνάμεις έρχονται…Ετοιμάζουν στολές και θα εμφανιστούν ετοιμοπόλεμες στο κάλεσμα της ιστορίας.
    Τα αλόγατα μόνο να ετοιμάσετε εσείς και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν.

    Μήπως θα μπορούσαν να υπάρχουν και ελέφαντες? Πολεμικοί εννοείται.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ανεμβολίαστοι «τζαμπατζήδες», φίλοι Τούρκοι

Ο Ερντογάν παρκάρει τις κανονιοφόρους του κάτω από τη μύτη του Μητσοτάκη κι ο δεύτερος κάνει ότι δεν τις...

Επέτειος που πρέπει να βγει από το ημερολόγιο

Ρώτησα κάποτε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών τον έντιμο και ακέραιο Παναγιώτη Κρητικό, που εκλεγόταν χρόνια με το ΠΑΣΟΚ...

Μαγειρεμένη έκθεση της Κομισιόν για το κράτος δικαίου!

Σαν ευχολόγιο από το εφηβικό διήγημα «Η Πολυάννα μεγαλώνει» μοιάζει η ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κατάσταση...

Ζήτημα αρμοδιοτήτων του ΠτΔ άνοιξε η K. Σακελλαροπούλου!

Χάρηκα πολύ που είδα προχθές το βράδυ στην εκπομπή «Επίλογος» της ΕΡΤ την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου να...