Οι Συριζαίοι δουλεύουν για τον Κυριάκο (αλλιώς δεν εξηγείται)…

Του Strange Attractor

Έγραφα εδώ τις προάλλες για το πώς ο Κυριάκος θα πρέπει να ανάψει μια λαμπάδα στο μπόι του Αλέξη, μιας και ό,τι και να κάνει, όσα και να φάει, όλοι όσοι θυμούνται τα πεπραγμένα των τσιρκολάνων του Αλέξη λένε «απεταξάμην τον Σύριζα».

Με αποτέλεσμα οι «άριστοι» να συνεχίζουν απτόητοι το θεάρεστο έργο τους χωρίς καν να ασχολούνται με τα διάφορα σκάνδαλα που τους αποδίδονται.

Και με τους φίλα προσκείμενους στον σμιλεμένο κυβερνήτη μας επιχειρηματίες να συνεχίζουν τη μασαμπούκα, αφού το κρατικό χρήμα όπως φαίνεται θα συνεχίζει να ρέει στα (ιδιωτικά) ταμεία των κρατικοδίαιτων επιχειρήσεών τους, όσο το αντίπαλο δέος παραμένει ο «σέξι Αλέξης».

Παρασιτικός καπιταλισμός αλά γκρέκα και έτσι… τα έχουμε πει, να μην τα ξαναλέμε.

Και πριν λοιπόν αλέκτορα φωνήσαι, έρχεται διά μίαν ακόμην φοράν ο Αλέξης (και τα σούργελά του) για να με επιβεβαιώσουν.

Αφορμή ο πυροβολισμός στο κεφάλι 16χρονου Ρομά στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς, που τον καταδίωκαν μεσάνυχτα και κάτι, επειδή έβαλε φέσι 20 ευρώ σε βενζινάδικο.

Και εκεί είναι που αρχίσανε τα όργανα.

Με πρωτοπαλίκαρα τους συριζαίους, που σαν να μην πέρασε μια μέρα, κι εκεί που κάποιοι νομίζαμε ότι επιτέλους σοβαρεύτηκαν, βρήκαν πάλι αφορμή να θυμηθούν τις δήθεν αριστερές ιδεοληπτικές αγκυλώσεις τους, και να ξιφουλκήσουν εναντίον της «φασιστικής» αστυνομίας που δολοφονεί αθώα παιδάκια για 20 ευρώ, την ώρα που «οι Πάτσηδες κάνουν πάρτι εκατομμυρίων κλέβοντας τα σπίτια του λαουτζίκου» μπλα μπλα μπλα… (ξεχνώντας βέβαια να μας πουν ότι ο Πάτσης με νόμο του Σύριζα έκανε ό,τι έκανε).

Και επαναλαμβάνοντας τις διάφορες σαχλαμάρες που διατύπωναν πριν πάρουν την εξουσία, όπως π.χ. κατάργηση των ΜΑΤ, αφοπλισμό της αστυνομίας, οργάνωση εθελοντικών ομάδων πολιτών περιφρούρησης των γειτονιών (εν είδει σοβιέτ), και άλλες τέτοιες δήθεν αριστερές παπάντζες*, τις οποίες βέβαια ξέχασαν όσο ήταν κυβέρνηση, με τα ΜΑΤ να δέρνουν δεξιά κι αριστερά, μέχρι και συνταξιούχους, την αστυνομία να συνεχίζει να οπλοφορεί προστατεύοντας τα κυβερνητικά στελέχη (82 αστυνομικοί φύλαγαν μόνο τον μπάρμπα Αλέκο τον φραπεδιάρη επί 24ώρου βάσης), και το Μαξίμου να είναι «πακτωμένο» από παντού με κλούβες των… ΜΑΤ,  που θα καταργούνταν όταν πρώτα θα ωρίμαζαν οι συνθήκες για τον πούρο σοσιαλισμό (όπως θα έλεγε και η Μποφίλιου η διανοήτρια, που δηλώνει τροτσκίστρια αλλά ψηφίζει, λέει, ΚΚΕ!!!).

Έτσι λοιπόν, όσοι συμπατριώτες μας (και είναι πάρα πολλοί) ξέχασαν στο διάστημα που μεσολάβησε τα πεπραγμένα του Σύριζα στο καίριο ζήτημα της εγκληματικότητας, ξέχασαν τον νόμο Παρασκευόπουλου που έβγαζε ξανά στο δρόμο ελεύθερους κι ωραίους μέχρι και καταδικασμένους σε τρεις φορές ισόβια δολοφόνους, ξέχασε τη στήριξη από πλευράς Σύριζα κάθε είδους παραβατικού αντικοινωνικού ατόμου, ακόμη και μαχαιροβγαλτών προσφύγων πολέμου από χώρες χωρίς πόλεμο, και απασχολημένοι με τη σκληρή πραγματικότητα του υπαρκτού μητσοτακισμού, την ακρίβεια, τα σκάνδαλα, την πενία, κλπ.  σκέφτονταν μέχρι και να ψηφίσουν Σύριζα μπας και φύγει επιτέλους ο ανέμελος εκπρόσωπος συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων, ο οποίος ξεγέλασε κόσμο και κοσμάκη τη μία με το «μακεδονικό», την άλλη με την «τάξη και ασφάλεια», κ.ο.κ.

Και ενώ λοιπόν πλησιάζουμε σε εκλογές, με πολλούς κοψοχέρηδες νοικοκυραίους να σκέφτονται στα σοβαρά να ψηφίσουν Σύριζα, έρχονται οι ίδιοι οι Συριζαίοι, και σαν να είμαστε ξανά μανά στο 2014 στήνουν χορό του Ζαλόγγου, πυροβολώντας τα πόδια τους δηλαδή, υπερασπιζόμενοι την ανομία, καταγγέλλοντας την αστυνομία, και όλα αυτά με αφορμή τον τραυματισμό του 16χρονου Ρομά, πατέρα δίχρονου παιδιού, που όπως είπε σε κανάλι ο 28χρονος μπαμπάς του «τι έκανε το παιδί; Βενζίνη πήγε να βάλει… έπρεπε να τον σκοτώσουν;».

Και με τον 39χρονο παππού του να συμπληρώνει «ας έπαιρναν το νούμερο της πινακίδας, κι ας έρχονταν σπίτι να του δώσουν μια κλήση»!

Το αποτέλεσμα; Όλοι αυτοί που ξέχασαν τι εστί Σύριζας να το ξαναθυμούνται, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα.

Ναι, στις καθυστερήσεις ο Σύριζας έβαλε αυτογκόλ.

Και ποιοι ωφελούνται από πλευράς ψήφων;

Αν κρίνω από τον περίγυρό μου, ωφελείται ο Κυριάκος, και δευτερευόντως ο Τζήμερος, ο Εμφιετζόγλου, μπορεί και ο Βελό…

Διότι όσο «προοδευτικός» και αν είσαι, σίγουρα δε μπορεί (αν είσαι στοιχειωδώς νοήμων) να υποστηρίζεις παραβατικές και αντικοινωνικές συμπεριφορές, ούτε να καταγγέλλεις την αστυνομία, την οποία πρώτη θα καλέσεις όταν το αυγό μπει στον δικό σου κ@λο.

Διότι δε πρέπει να ξεχνάμε το κλασικό «άθεος μέχρι να αρχίσει να πέφτει το αεροπλάνο, και ισλαμολάγνος αλληλέγγυος μέχρι να σου βιάσει τον γιο ο Αμπντούλ από το Αλγέρι», που ισχύει και για περιπτώσεις εγκληματικών πράξεων εναντίον σου.

Εν κατακλείδι, μάλλον ο Αλέξης πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό, αλλιώς δεν εξηγείται (εκτός κι αν φοβάται να πιάσει την καυτή πατάτα, κι άρχισε πάλι τα κουλά του).

*Ο πραγματικός κομμουνισμός, τόσο στη θεωρία όσο και στην πράξη, ήταν και είναι κάθετος εναντίον κάθε παραβατικής πράξης, πατάσσει με ιδιαίτερη ορμή κάθε παραβατικότητα, και δεν έχει καμία σχέση με τις αηδίες που εκστομίζουν οι εδώ δήθεν αριστεροί του Σύριζα, που πολύ αμφιβάλλω για το αν διάβασαν ποτέ βιβλίο περί μαρξισμού κλπ, χωρίς εικόνες.

Εκτός κι αν κατάλαβα λάθος όλα τα προηγούμενα χρόνια, και όντως δεν υπήρχε αστυνομία στην Αν. Γερμανία, στην ΕΣΣΔ, στη Κούβα, κλπ.

  1. Επειδη προσπαθεις να μας δουλεψεις και δουλευεσε μονος σου,αν ειχαμε κομμουνισμο δεν θα πηγαινες να βαλεις 20 ευρω βενζινη τσαμπα. Ουτε θα εψαχνες στα σκουπιδια να φας. Ουτε θα χρειαζοσουν λεφτα να κανεις εγχειρηση(αν δεν εχεις πεθαινεις,το ειπε και ο Πετσας). Ουτε πως θα πληρωσεις τη ΔΕΗ η το ενοικιο. Και θα μαθαιναν ολοι γραμματα ειτε μπαλαμοι ειτε Ρομα. Δουλεψε λοιπον το λαο με ΨΩΜΙ καιΕΛΙΑ και ΚΩΤΣΙΟ βασιλια.

  2. Εντάξει καλό τα μένος με το ΣΥΡΙΖΑ το έχουμε εμπεδώσει σε βαθμό που δεν πάει περισσότερο.
    Ο τίτλος που δώσατε στο άρθρο με πολύ εύστοχο τρόπο, προκαλεί αποστροφή από τα να ψηφίσει κάποιος ΣΥΡΙΖΑ μεν, αλλά να έχετε και σε επόμενο τόνο το παράθυρο ανοιχτό να χρεώνεται στο ΣΥΡΙΖΑ ότι με δική του ανοχή έκανε αυτά που έκανε ο Κυριάκος.
    Με λύπη μου δεν θυμάμαι δικό σας άρθρο να έχει ενημέρωση με όλα αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο με τους έχοντες και κατέχοντες, με τον τρόπο που ασκούν τον έλεγχο, με τον τρόπο που ορίζουν πως επιλέγεται η διαδοχή της εκάστοτε επόμενης κυβέρνησης.
    Δεν θα πάρω ποτέ απάντηση πως εξηγείται στην χώρα μας με την απόλυτη πλειοψηφία των ΜΜΕ να στηρίζουν την ΝΔ και τα έργα της, να υπάρχει από τον λαό τόσο μεγάλη αντίσταση και να χρησιμοποιούνται τόσες ραδιουργίες ώστε να του κλέβεται την ψήφο.
    Το γράφω αυτό, διότι με την απλή λογική και μόνο, η κάθε εκλογική αναμέτρηση θα έπρεπε να αποτελεί περίπατο και αυτοδυναμία στην αυτοδυναμία, μετά από τοσο λιβάνι.
    Με το εκλογικό σώμα την ΝΔ και με όλα όσα εξελίσσονται από μέτωπο Κυριάκος έχετε κάτι
    να δώσετε ως τροφή?
    Ο κόσμος της ΝΔ εάν έχει υποστεί κλονισμό πράγματι , πως περιμένει να ξεπεράσει τη σκόπελο?
    Πως θα χειριστούν την όλη κατάσταση ξένος παράγων –αγορά– κορυφαίοι και πόσο καλά κάνει την δουλειά της η Δικαιοσύνη?
    Μην θέλετε να πιστέψουμε ότι ο Κυριάκος θα προχωρήσει σε εκλογές αρχηγός του κόμματος Ν.Δ.
    Η Πυθία έγραψε κάτι για νέο κόμμα πόσο αληθεύει και ποιο κόσμο θα αγκαλιάσει με πολύ αγάπη?
    Αποτελεί θλίψη σε τούτο τον τόπο, πρώτα να εξαθλιώνεται ο φτωχός, ο εργάτης, να αδειάζουν τα ταμεία, να εξαφανίζονται νοικοκυριά, να καταχρεώνονται πολίτες, και ύστερα, και ύστερα να εμφανίζονται οι σωσίες που υπόσχονται λύτρωση, υπόσχονται αναγέννηση, υπόσχονται δυνατή λύση!!!!!!!!!!!!
    Ο τόπος δυνατός και ευλογημένος, αλλά οι άνθρωποι ανεμοδαρμένοι, πέφτουν από την μια εξαπάτηση στην επόμενη, από τους τώρα παράγοντες στους επόμενους παράγοντες.
    Ουδέποτε θα επιτρέψετε σε αυτά τα χώματα να δρέψουν και να χορτάσουν στόματα με συνθήκες σε όρια επιτρεπτά.
    Τουλάχιστον ιστορικά έχουμε την γνώση ότι κάθε φορά ευρίσκεται ο κατάλληλος τρόπος ώστε ο λαός να υπακούει με πειθώ και τυφλή πίστη, όχι για το καλό του, αντιθέτως για το βάσανό του.
    Μα για να αποκτήσει ο λαός δυνατότητες θα πρέπει η ηγεσία του να του προσφέρει δυνατές διεξόδους, σε βασικά κύρια αγαθά, αυτά που μέχρι σήμερα πολύ έξυπνα του κλέβει μέσα από την δική του ψήφο.
    Αυτό, διότι ουδέποτε έμαθε ως λαός την αξία της ψήφου που διαθέτει και πως πρέπει να την χρησιμοποιεί την ώρα των εκλογών.
    Τα ΜΜΕ κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους, να παρέχουν ενημέρωση, να καθηλώνουν τον ακροατή στο καναπέ και όσο ο χρόνος τρέχει να του ετοιμάζουν την επόμενη παγίδα φίμωσης.

  3. Δεν προκύπτει από πουθενά ότι ψηφοφόροι της ΝΔ σκεφτόντουσαν ΣΥΡΙΖΑ
    Είναι τόσο τοξικός και με τόση εχθροπάθεια που κεντροαριστεροί ψηφοφόροι του Κυριάκου αποκλείεται να τον ψηφίσουν. Ισα ισα θα ψηφίσουν Κυριάκο και με τα δυο χέρια αυτή τη φορά.
    Δεν περιμένανε απόπειρα για νέο 2008 για να καταλάβουν.
    Αλλωστε είναι ακόμη νωπή η διακυβέρνηση Αλέξη- Καμμένου.

    Η επαναστατική γυμναστική γίνεται για περιχαράκωση του μειωμένου σε σχέση με την ήττα του 2019 ποσοστού. Και σε αυτή τη προσπάθεια συναντώνται το αντιεξουσιαστικο 3% και η οld school “αντιπολίτευση” ΠΑΣΟΚ του Μένιου Κουτσόγιωργα. Που όμως ήταν καλή στις αρχές των 80ς αλλά απωθεί 40 χρόνια μετά.
    Είναι και λίγο ειρωνία της τύχης η συνάντηση μια και ο θάνατος ενός άλλου νεαρού, του Καλτεζά το 85, τους είχε αιώνιους αντιίπαλους.

    Η μόνη πολιτική εξέλιξη που θα μπορούσε να επηρεάσει είναι η υπόθεση Καιλη. Αυτή όντως θύμισε το ΠΑΣΟΚ από παλιά και ενδεχομένως να κάνει να το ξανασκεφτούν πρώην ψηφοφόροι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που είχαν αποφασίσει ΠΑΣΟΚ την επόμενη φορά. Αν και η αντίδραση Ανδρουλάκη ήταν η ενδεδειγμένη.

    Κατά τα άλλα το μόνο κόμμα που δείχνει άνοδο τελευταία δεν είναι στη δεξιά μια και άλλωστε δεν υπάρχουν και δεξιοί ψηφοφόροι. Αυτοί έχουν καταμετρηθεί και μένουν μόνο κάτι κατά φαντασία δεξιοί ΝΔκράτες που μια ζωή μουρμουράνε και μια ζωή ψηφίζουν ΝΔ, δηλαδή Κέντρο.

    Οι μόνοι σε άνοδο είναι οι Ελληνες για την Πατρίδα με τους desperado/”θυμωμένους” της ακρίβειας.

  4. Καλά όλα αυτά που λέει ο αρθρογράφος αλλά πρέπει να μας λύσει μια απορία.

    Πριν περίπου ένα χρόνο είχαμε το περιστατικό με έναν άλλο νεκρό, τον 19χρονο Σαμπάνη.

    Τότε πάλι επιχείρησε , κατά την αστυνομία, να εμβολίσει τις μηχανές.

    Τότε πάλι πυροβόλησαν έναν άοπλο.

    Τότε πάλι ο θεοδωρικακος κάλυψε τους αστυνομικούς.

    Σήμερα λοιπόν έχουμε επανάληψη.

    Θα περίμενε λοιπόν κανείς ο αρθρογράφος να ζητά την παραίτηση του υπουργού ο οποίος επί έναν χρόνο δεν έκανε τίποτα ώστε να μην επαναληφθούν τα γεγονότα.

    Να μην βρεθούν οι μηχανές στον δρόμο ενός τετρατροχου.

    Να μην υπάρξουν πυροβολισμοί.

    Να μην υπάρξουν θύματα.

    Πρέπει όμως και κάποιος να εξηγήσει αν το πρόβλημα είναι στις επιχειρησιακές οδηγίες που υπάρχουν για αντίστοιχα περιστατικά ή αν φταίνε τα όργανα που δεν έχουν επαρκή εκπαίδευση ή που δεν έχουν διάθεση να εφαρμόσουν τις εντολές.

    Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχει αντικειμενική ευθύνη σε κάποιους εντός της αστυνομίας.

    Όπως κάθε φορά που έχουμε άοπλο νεκρο από όπλο αστυνομικού.

  5. Strange,

    έλα, συνέχισε, ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για όλα. Πάμε λοιπόν:

    Αστυνομικοί είναι εκτός ελέγχου, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

    Ρομά εκτός ελέγχου, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

    Η Καϊλή ντηλάρει με τους ισλαμοφασίστες του Κατάρ, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

    Ο Μητσοτάκης παρακολουθούσε τη μισή χώρα, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

    Οι τιμές είναι στο διάολο, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

    Τα πάμε κατα διαόλου από τη Λιβύη ως την Αλβανία, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

    Οι μισοί κοινοβουλευτικοί της ΝΔ είναι μπλεγμένοι σε σκάνδαλα διαφθοράς, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

    Έχει δώσει ρεκόρ άσυλα ο Κούλης, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

    Δεν προχωράει μισή επένδυση, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

    Ο ανιψιός έχει την Αθήνα τσιφλίκι του, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

    Όλοι στη ΝΔ βαράνε παλαμάκια, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

    Μηντιάρχες κάνουν ανοιχτά ντήλια με την κυβέρνηση, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

    Έχει πέσει στα 4 και λέει στο ΝΑΤΟ έλα ο Κυριάκος, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

    Αποστρατικοποιούμε νησιά, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

    Μας δουλεύει ο Ράμα μέρα μεσημέρι, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

    Φάγαμε εμβολιακό φασισμό, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

    Πέθανε μια ολόκληρη πόλη από κόβιντ, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

    Το έγκλημα έχει αυξηθεί κατακόρυφα, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

    Τα μήντια δεν παίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

    Με πονάει η μέση μου, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

  6. @georgeN. Επειδη εσυ το φιλισοφεις το θεμα,καποτε ειχες πει οτι ενα 4% του Συριζα θα πηγαινε στο Πασοκ,για πες μας τωρα εναν αλλο λογο να πεσει ο Συριζα το 31.5% που πηρε στις προηγουμενες εκλογες. Μηπως παει και αλλο ενα 3% απο το Πασοκ στον Συριζα;

  7. Αν ήταν μόνο οι συριζαίοι κάτι γίνεται…
    Ολοι της αντιπολίτευσης για τον κούλη τρέχουν…Να τον βγάλουν αυτοδύναμο…Με το ζόρι.
    Ο δε ανδρουλάτσις είναι ο πρώτος του χωριού και της λίστας. Με κλωτσιές διώχνει όσους θα ήθελαν να τον ψηφίσουν αντί να ψηφίσουν κούλη επειδή δεν θέλουν τον κομαντάτε.
    Οσο για τους δεξιούς…Τι να πείς….Οι 45 μάστοροι και 60 μαθητάδες είναι λιγότεροι απο τους ηγέτες-σωτήρες του εθνους και της παράταξης.

    Και μετά θα αναρωτιούνται μερικοί σοφοί τι συνέβη και κέρδισε τις εκλογές ο κούλης..Τι να συνέβη ρε αδέρφια και αδέξιοι…Ολοι για τον κούλη δουλεύουν…Και τα κοκόρια του γεννάνε…

    Με πορδές δεν βάφονται αυγά το Πάσχα…Με αυτή την αντιπολίτευση δεν χάνει τις εκλογές ο κούλης. Ακόμη και αν θέλει.

  8. @ Ορεσειβιος

    Να το αντιστρέψουμε.

    Όταν ο πρωθυπουργός

    Υποκλέπτει συνομιλίες

    Καταθέτει ύποπτο πόθεν έσχες

    Αθετεί τις υποσχέσεις του ως προς την συμφωνία των Πρεσπών

    Όχι μόνο δηλώνει αλλά είναι de facto τσιράκι των ΗΠΑ

    Κακοποιεί το Σύνταγμα

    Επιλέγει πρόσωπα ντροπή, από την θέση του ΠτΔ και του ΠτΒ μέχρι τον διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας

    Έχει αποτύχει σε όλες τις κρίσεις, ( κόκκινη γραμμή τα 6 μίλια, τουρκολιβυκο μνημόνιο, πυρκαγιές, κορονοιος)

    Και έχει κάνει θρυψαλα την εθνική ασφάλεια βάζοντας τον σεκιούριτι της Πρεσβείας να παρακολουθεί τον ΑΓΕΕΘΑ

    Τότε θα έπρεπε να λες πως η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ θα έπρεπε να έχει απαιτήσει να φύγει και να αναλάβει πρωθυπουργός ο οποιοσδήποτε, ακόμη και ο Ζαγοράκης.

    Και το ερώτημα είναι γιατί αυτό δεν συμβαίνει?

    Υ.Γ. έβγαλε το ρεπορτάζ πως εκτός από το Κόσσοβο είχαμε στείλει ως Ελλάδα τον Πάτση και στο Κατάρ ως πρόεδρο της επιτροπής φιλίας Ελλάδος Κατάρ.
    Τι πιο φυσικό θα πει κανείς…

  9. @Λυμπέρην
    Τα όσα γράφεις απλά επιβεβαιώνουν τον τίτλο του άρθρου…Οι Συριζαίοι δουλεύουν για τον κούλη.

    Συνεχίστε στο ίδιο βιολί και στο τέλος θα τα καταφέρετε μια χαρά…Αυτοδύναμος ο κούλης και η νέα δημοκρατία.
    Ξέχασες να γράψεις ότι τσιμέντωσε την ακρόπολη, ότι στηρίζει παιδοβιαστές, δεν δίνει άδεια στον κουφοντίνα, αγόρασε ραφάλ, έκανε συμμαχία με τους Γάλλους, ΑΟΖ με τους Αιγύπτιους, έβαλε σύνορα στη Θάλασσα…Α και ότι δεν αφήνει του ς γύφτους να κλέβουν ελεύθερα.
    Με αυτά τα μυαλά, τα πολιτικά, που κουβαλάτε δεν είναι τυχαίο που ο ο κούλης παίζει μόνος του χωρίς αντιπολίτευση…

    Αν νομίζεις ότι με αυτά που αραδιάζεις θα κερδίσει το τσούρμο τις εκλογές, καλά το πάς. Για τον κούλη φυσικά και την εκλογή του.

  10. Ρε συ ορεσειβιε μηπως εισαι λομπιστας; Αυτο ειναι το νεο επαγγελμα του καπιταλισμιυ.

  11. @ ορεσειβιε

    Φτάνει ένας Οικονόμου.

    Για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο λέω.

    Δεν αντέχεται άλλος.

    Δηλαδή ούτε αυτός δεν αντέχεται.

    Και δεν αναφέρομαι στην υπεράσπιση της κυβέρνησης αλλά στον τρόπο με τον οποίο επιχειρείται αυτή.

  12. @ Τσε

    Ποτέ δεν έχω πει κάτι τέτοιο. Αλλά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κοιτάει την πλάτη του ΣΥΡΙΖΑ της ήττας του 2019.
    Και μάλλον σε αυτό αναφέρεσαι.
    Τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι μετρήσεις του Ινστιτούτου Πουλατζά, του thinktank του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ηταν και η εκτίμησή μου την επομένη των εκλογών ότι αυτό θα συμβει και είχε αντικρουσθεί από φίλους σχολιαστές που είχαν την αντίθετη άποψη λόγω της βελτίώσης του ποσοστού του μεταξύ ευρωεκλογών και εθνικών.
    Πίστευαν από κεκτημένη ταχύτητα ότι ο Αλέξης είναι το asset του ΣΥΡΙΖΑ ενώ είχε ήδη γίνει albatross around its neck για να θυμηθούμε και τους Fleetwood Mac

  13. Θέλετε δεν θέλετε φεύγετε. Ότι και να νομίζετε ότι και να ελπίζετε ευτυχώς φεύγετε και αργά η γρήγορα έτσι η αλλιώς θα λογοδοτήσετε. Καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπουλια

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ο Ρεχάγκελ, η δημοκρατία και… το πόσιμο νερό

Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του, στην επέτειο των 20 ετών από την κατάκτηση του Euro 2004, ο Ότο Ρεχάγκελ...

Και πολύ καλά μας κάνουν…

Όταν ένας από εμάς, τα συνήθη φορολογούμενα κορόιδα, κριθεί προφυλακιστέο για κακούργημα και φυσικά δεν έχει να πληρώσει εγγύηση...

Το αλφάβητο της λευτεριάς

Όταν αναφωνούμε «ζήτω το έθνος!», ουσιαστικά εκφράζουμε έναν πόθο και μία προτροπή. Ζητάμε από τους συμπατριώτες και τον εαυτό...

Οικο-μανιακός χιτλερισμός

«Οι άνθρωποι είναι μικρόβια, που καταστρέφουν τη γη». «Είμαστε αρρώστια, είμαστε η αληθινή πανδημία που έχει χτυπήσει τον πλανήτη»....