Η χώρα διασύρεται ανεπανόρθωτα. Φύγετε επιτέλους κύριε Μητσοτάκη…!!!

Του Αδέξιου Δεξιού

Η χώρα πλέον διασύρεται καθημερινά ανεπανόρθωτα από έναν εμμονικό σε αποδρομή πρωθυπουργό, ο οποίος αρνείται να αποδεχτεί την πραγματικότητα εξ ου και η διολίσθηση στο τέλμα της ντροπής.

Και πολύ φοβούμαστε ότι όσο ο κύριος Μητσοτάκης υποδύεται τον ισχυρό επιχειρώντας μάταια να αποδείξει πως δεν έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, συμπεριφερόμενος σαν εκνευρισμένο πριγκιπόπουλο που του κλέψαν το παγωτό, η βλάβη που θα υποστεί στο τέλος η Ελλάδα ενδέχεται να είναι ανήκεστος. 

Δε χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυΐα για να αντιληφθεί κάποιος προς τα που οδεύουμε.

Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.

Με τις υποκλοπές να κατακρημνίζουν τη χώρα στην απόλυτη ανυποληψία.

Εξέλιξη που διόλου μας εξέπληξε, κρίνοντας πάντα από τις κυβερνητικές αμαρτίες των τελευταίων σχεδόν τεσσάρων ετών. 

Διότι όταν με το που αναλαμβάνεις πρωθυπουργός αρχίζεις κατευθείαν τις κυβιστήσεις στα εθνικά και στο μεταναστευτικό που επί της ουσίας σου δώσαν την αυτοδυναμία.

Όταν γίνεσαι υποχείριο ντόπιων και ξένων ολιγαρχών και τσακίζεις τον λαό εκμεταλλευόμενος δυο απανωτές κρίσεις για να εξυπηρετήσεις τα συμφέροντά τους.

Όταν καταντάς την Ελλάδα φέουδο (με όλα τα παρελκόμενα. Διαφθορά, «πετσωμένες» προπαγανδιστικές λίστες, εγκληματικότητα κάθε είδους) της Αγίας Οικογένειας και των αυλικών της.

Όταν εκτελείς αδιαμαρτύρητα τις διαταγές «εταίρων» και «συμμάχων» προς εκπλήρωση των γεωπολιτικών τους ονειρώξεων με μια νέα εθνική ταπείνωση να ελλοχεύει. 

Ε, τότε είναι προφανές ότι θα προβείς σε παρακρατικές ενέργειες για να έχεις καλυμμένα τα νώτα σου.      

Πόσο μάλλον, όταν δε διακρίνεσαι για τα ηγετικά σου χαρακτηριστικά, κι ας λένε ό, τι θέλουν οι καθεστωτικοί κονδυλοφόροι. Γιατί αν τα διαθέτεις  εξυπακούεται ότι δεν… κοριάζεις όλη τη χώρα ευτελίζοντας θεσμούς και κράτος εξαιτίας των ανασφαλειών σου.  

Φτάνοντας στο σημείο να παρακολουθείς μέχρι και τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων και κατόπιν του χάους που δημιούργησε η αδιανόητη αποκάλυψη, να βάζεις τους… άριστους να κάνουν διαρροές στους αργυρώνητους παπαγάλους διαπομπεύοντάς τον για να φανεί ότι ο… παραλίγο Μωυσής είχε δίκιο που τον παρακολουθούσε.

Ούτε στο Μεξικό και στην Κολομβία τέτοια σκηνικά.

Με αποτέλεσμα να μη σε παίρνει κανείς πια στα σοβαρά.

Είδατε τι συνέβη με τον Ράμα.

Σφαλιάρες το πρωί, χάδια το βράδυ. Με τον Ερντογάν να τρίβει χαιρέκακα το μουστάκι του, μη μπορώντας να διανοηθεί ότι αρχηγός κράτους δέχτηκε αγόγγυστα τέτοια ταπείνωση.

Στο μεταξύ, εν έτει 2022 πεθαίνουν μαθητές γιατί δεν υπήρξε σωστή συντήρηση σε σχολικές εγκαταστάσεις.

Ενώ τον έλεγχο του κράτους φαίνεται ότι τον πήραν οι Ρομά, επειδή ο Κυριάκος εμπιστεύτηκε τον νόμο και την τάξη σε έναν πρώην πασόκο γκαλοπίστα.

Και τι κάνει ο κύριος Μητσοτάκης για να επισκιάσει το όνειδος;

Δίνει επιδόματα (δεν ξέρει να κάνει και τίποτε άλλο) σε αστυνομικούς και λιμενικούς. Τους στρατιωτικούς δεν τους συμπεριέλαβε στις εξαγγελίες ίσως γιατί το… predator τον παραπληροφόρησε ότι ζουν πλουσιοπάροχα. Τι άλλο να πούμε με αυτά που βλέπουμε…

Άραγε, τι χρείαν έχομεν μαρτύρων για να διαπιστώσουμε ότι ο κύριος Μητσοτάκης έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο του κυβερνητικού πηδαλίου και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τη χώρα στα βράχια;

Δυστυχώς όσο κι αν μας φοβερίζει με την… επάνοδο του μπαμπούλα του ΣΥΡΙΖΑ, δε δύναται πλέον να αποκρύψει το γεγονός πως είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης.

Ναι… νεοφιλελεύθερα αδέρφια. Δεν κρατάει ο Τσίπρας τα σκήπτρα της ανικανότητας, καθώς πρόκειται για ξένο σώμα σε ένα καπιταλιστικό – ευνομούμενο – δημοκρατικό δυτικό κράτος, ασχέτως αν τελευταία πασχίζει να μας πείσει ότι άλλαξε μυαλά.

Ο Κυριάκος τα κρατάει, διότι παρόλο που γαλουχήθηκε με αυτή τη νοοτροπία δεν κατάφερε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών μιας χώρας που ζητούσε απεγνωσμένα έναν ηγέτη για να της γιατρέψει τις πληγές που της προξένησε η καταστροφική τσιπρική λαίλαπα.

Τούτων δοθέντων, είναι ηλίου φαεινότερο πως η μοναδική λύση για να αποτραπεί η πιθανότητα πρόκλησης ανηκέστου βλάβης στα σπλάχνα της χώρας (δε θέλει και πολύ ο Ερντογάν να μπουκάρει στο Αιγαίο. Βλέπε άρθρο Econοmist) είναι να παραδεχτεί την αποτυχία του ο κύριος Μητσοτάκης και να φύγει… χθες.

Σε περίπτωση που αρνηθεί και συνεχίσει την αυτοκτονική πορεία του, τότε είναι αυτονόητο ότι οι πατριωτικές δυνάμεις τη ΝΔ θα πρέπει να αφήσουν τα λόγια και να πράξουν αναγκαστικά τα δέοντα.

Οψόμεθα…

  1. Δύο παρατηρήσεις.

    1) Γράφει ο αρθρογράφος: Ενώ τον έλεγχο του κράτους φαίνεται ότι τον πήραν οι Ρομά, επειδή ο Κυριάκος εμπιστεύτηκε τον νόμο και την τάξη σε έναν πρώην πασόκο γκαλοπίστα.

    Πήραν τον έλεγχο του κράτους οι Ρομά?
    Με ποιόν τρόπο?
    Αν είχαν τον έλεγχο θα έκλεβαν εκατομμύρια και οι αστυνομικοί θα τους άνοιγαν τις πόρτες.
    Τώρα για ένα εικοσάρικο βενζίνης τους πυροβολούν.

    Μην χάνουμε το μέτρο.

    2) Αν ψάχνει ο αρθρογράφος να βρει σε ποιον να δώσει “τα σκήπτρα της ανικανότητας”, δεν χρειάζεται να ψάχνει μακριά.
    Η απάντηση βρίσκεται στο ίδιο το κείμενο του: σε όποιον “ζητούσε απεγνωσμένα έναν ηγέτη για να της γιατρέψει τις πληγές που της προξένησε η καταστροφική τσιπρική λαίλαπα(sic!)” και βρήκε στο πρόσωπο του Μητσοτάκη τον ηγέτη.

    Λες και δεν ήξερε το πανελλήνιο τι εστί Μητσοτάκης.

    Λες και υπάρχει δικαιολογία για όποιον ψήφισε Μητσοτάκη.

  2. Θα τον τακτοποιήσει ο Σαμαράς – ουαχαχαχαχααααααααα

  3. Εμείς πάντως δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον πρωθυπουργό μας.

  4. Με αφορμή δύο μεγαλειώδης συγκεντρώσεις περί βιβλίου και περί ιδρύματος.
    Μάλιστα η μια στη Λάρισα έχει την σημασία του.
    Δίνουν ένα μήνυμα που αφορά την εσωκομματική ταυτότητα της Ν.Δ.
    Καταβάλουν δυνατούς τρόπους ώστε να σπάσει ο πάγος η αλλού οδεύει η όλη κατάσταση.
    Με δεδομένο ότι ο ανιψιός δεν εκδιώχθηκε λόγω υποκλοπών αλλά παραιτήθηκε.
    Αλλάζει τελείως το νόημα και οι ευθύνες, θέμα υποκλοπές.
    Η χώρα βυθίζεται μεν, αλλά το παντεσπάνι μόνο για την δική μας τάξη.
    Φτωχή μου, χώρα το ψέμα έχει περάσει σε αριστεία ως προς την ενημέρωση.

    Μόνο σύμπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί, έχει γραφτεί και αυτό
    <>

    ……………………………………………………………………………………………..
    <>
    …………………………………………………………………………….

  5. Απόψε καταχειροκροτήθηκε ο Φλώρος,
    έπειτα με θέρμη ο Καραμανλής
    και με χλιαρό χειροκρότημα ο Κούλης

    Αυτά για να ξέρουμε που βρίσκεται η παράταξη, την οποία ο Σαμαράς συμβουλεύει να ξαναστηρίξει Κούλη!!!!
    Αίσχος!

  6. Η πραγματικότητα δεν μπορεί να αλλάξει μόνο με ευχές, βρισιές και παραμυθένια όνειρα.
    Τόσο καιρό παιδιά λέτε ένα παραμύθι που το πιστέψατε στο τέλος μόνο εσείς και νομίζετε ότι έγινε πραγματικότητα.

    Αυτές οι “πατριωτικές δυνάμεις” είναι σαν τις νεραίδες των παραμυθιών. Δεν υπάρχουν παιδιά πέρα απο το μυαλό όσων τις σκέφτονται.
    Αντιπολίτευση παρακαλώντας τους ψηφοφόρους της νέας δημοκρατίας να αυτοκτονήσουν πολιτικά δεν γίνεται.
    Η νέα δημοκρατία είναι αυτή που είναι ..Σε όποιον δεν αρέσει φεύγει και κάνει τη δική του πρόταση εξουσίας. Το να ζητάς να διαλυθεί όμως, χωρίς να προτείνεις εναλλακτική λύση και να το κάνεις ενώ είσαι πολιτικά αντίπαλος μόνο γέλιο βγάζει και κυρίως μια αίσθηση πολιτικής αδυναμίας που περνάει στον κόσμο και ισχυροποιεί τον μητσοτάκη.
    Δεν πέφτει ο κούλης παιδιά επειδή εσείς το θέλετε μεν αλλά δεν μπορείτε να πείσετε ότι είστε καλύτεροι απο αυτόν.
    Η κοινωνία θέλει πρόταση και όχι παραμύθια ή απειλές ότι επόμενη φορά θα τους ξεσκίσετε στη φορολογία επειδή δεν τα καταφέρατε την προηγούμενη.

    Αν ο μητσοτάκης είναι κακός πρωθυπουργός ο λαός θα τον διώξει σε λίγο καιρό και οι νεοδημοκράτες απο την ηγεσία του κόμματος για να κάνει τετράδα για ξερή με τους άλλους πρώην πρωθυπουργούς. Παρόλο που όλοι κόπτονται για δημοκρατία και εξουσία του λαού, η νέα δημοκρατία ως κόμμα έχει βαθιές ρίζες και κανονική λαική εξουσία…Βασιλιάδες γιόκ, αρχηγοί ναι για περιορισμένο χρόνο και όσο εκφράζουν την πλειοψηφία της κοινωνίας που σημαίνει πρωθυπουργία. Αλλιώς πάμε για άλλον, ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι.
    Μη το ξεχνάτε αυτό. Αυτές είναι οι κανονικές πατριωτικές δυνάμεις που στηρίζουν τη χώρα και το κόμμα τους μετά.
    Δεν είναι τα γιουσουφάκια της αριστεράς που φτύνουν εκεί που έγλυφαν
    Αν υπάρχει κάποιος καλύτερος απο τον κούλη για πρωθυπουργός , ο λαός θα τον επιλέξει. Ας προετοιμάζεται λοιπόν , αν υπάρχει, τους 3-4 μήνες που απέμειναν, το πολύ, μέχρι τις εκλογές.
    Με παραμύθια δεν πέφτει, ούτε φεύγει λοιπόν ο κούλης. Ούτε με τα παραμύθια των πρόωρων εκλογών που κουράσατε τόσα χρόνια να σερβίρετε κάθε μήνα έπεσε, ούτε με τα παρακάλια στις πατριωτικές δυνάμεις να τον πέσουν θα πέσει.
    Με εκλογές θα πέσει, αν πέσει. Αν χάσει τις εκλογές θα φύγει, αυτό είναι νόμος στη νέα δημοκρατία. Το ότι παρακαλάτε να φύγει χωρίς εκλογές σημαίνει ότι κατά βάθος έχετε πειστεί και εσείς ότι δεν θα χάσει και επομένως δεν θα φύγει.
    Και όσο επιμένετε τόσο τον ισχυροποιείτε στο κόμμα και διαλύετε τις “πατριωτικές δυνάμεις”…Τι θα προτείνουν λοιπόν στον κόσμο της νέας δημοκρατίας? Να διώξει τον μητσοτάκη επειδή το ζητά ο ερδογάνης, η ζαχάροβα και ο κομαντάτες? Πάτε καλά?

    Οι νεοδημοκράτες θα ψηφίσουν μητσοτάκη. Τελεία και παύλα. Για να χάσει πρέπει να μαζέψετε περισσότερους σε ένα κόμμα εξουσίας . Υπάρχει? Δεν υπάρχει τέτοιο κόμμα που να μπορεί να μαζέψει κεντρώους, δεξιούς και αριστερούς αυτή τη στιγμή.
    Εκ των πραγμάτων μόνο το πασόκ θα μπορούσε να λειτουργήσει σε τέτοιο ρόλο αλλά ούτε ο χρόνος ούτε ο αρχηγός του είναι αρκετός για να τα καταφέρει. Ο κομαντάτες ως λύση πρωθυπουργού που θα αντικαταστήσει τον κούλη δεν περνάει στην κοινωνία και όσο επιμένετε σε αυτή απλά παίζετε το παιχνίδι του κούλη.
    Πάμε λοιπόν στις μεθεπόμενες εκλογές που έλεγε και μια ψυχή εδώ μέσα.
    Αν κρίνω όμως απο τα όσα έγιναν τα προηγούμενα 4 χρόνια, για το χώρο της δεξιάς μιλάω, εδώ θα ειμαστε και το 2027 και θα γράφουμε και διαβάζουμε τα ίδια…
    Για αλόγατα και ηγέτες που έρχονται, θα έρθουν, ήρθαν και για τις νεράιδες των πατριωτικών δυνάμεων. Για τα της αριστεράς δεν θα διαβάζουμε πια, μετά τις εκλογές θα έξαφανιστούν, όπως οι νεράιδες το ξημέρωμα στα παραμύθια.

    Δεν διαλύετε η νέα δημοκρατία παιδιά…
    Ούτε με παρακάλια ούτε με απειλές…
    Στις εκλογές θα δείξει ο καθένας το μπόι του. Κοντός ψαλμός.

  7. πέφτει. είτε πριν είτε μετά τις εκλογές. Έρχεται μεγάλη εκλογική σφαλιάρα.

  8. Ο κούλης δίνει λέει 600€ επίδομα στους αστυνομικούς και στους λιμενικούς ως ανταμοιβή για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην χώρα και για το δύσκολο έργο που επιτελούν. Μάλιστα. Αυτοί δηλαδή αφιλοκερδώς εργάζονται δεν παίρνουν μισθό, δεν παίρνουν επιδόματα; Δεν θα μπορούσαν με αυτά τα 37 μύρια που κόστισε το πακέτο να δώσουν ένα επίδομα 200€ σε 150.000 μακροχρόνια ανέργους να περάσουν αξιοπρεπώς τις γιορτές; Αλλά όπως είχε πει και ο επίτιμος στους αστυνομικούς, όταν ήταν πρωθυπουργός, το κράτος είστε εσείς. Αυτό ακριβώς είναι και το κράτος που πάντα οραματιζόταν το νεοφιλελέ μητσοτακέικο. Ένα κρατος μικρό και ευέλικτο στο οποίο θα βολεύονται οι ίδιοι και τα κομματοσκυλα τους, ένα κράτος που θα δίνει τις εργολαβίες και τις προμήθειες σε ημέτερους, ένα κράτος που θα αφαιμάζει τα λαικά στρώματα, ένα κράτος που θα δέρνει τον διαμαρτυρόμενο κόσμο και που και που θα πυροβολεί και κανά δεκαπεντάχρονο για παραδειγματισμό. Οπως και να χει όμως ο άεργος γόνος θα πάρει στις επερχόμενες εκλογές αυτό ακριβώς που αρμόζει στην αυταρχική και αντιλαική διακυβέρνηση του. Και δεν θα τον σώσουν ούτε τα κομματόσκυλα, ούτε οι βολεμένοι κρατικοδίαιτοι, ούτε τα πορωμένα γερόντια. Ο δοκιμαζόμενος λαός, αριστεροί και δεξιοί, και κυρίως η ελληνική νεολαία αυτή που πάντα γράφει την ιστορία θα του δώσουν την πρέπουσα απάντηση στέλνοντας τον στα αζήτητα της ιστορίας. Όσον αφορά τις ψευτοπατριωτικές δυνάμεις της νου δου που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν τον κούλη θα καταπλακωθούν και αυτές από τα ερείπια της συντριβής το βράδυ των εκλογών.

  9. Ο Μητσοτακης ο Κουλης,ποτε δεν ηταν αυτοφωτος παντα κατω απο προστασια,του πατρος, της αδελφης και τωρα των ακραιων νεοταξιτων Γεωργιαδη,βοριδη Πλευρη ,και των κομμουνιστων Πιερρακακη και Θεοδωρικακου Και αλλων που καποτε περναγαν μονο απ εξω απο τη βουλη και τωρα μας τους καπελωσε ως υπουργους .Βοηθεια μας και μη ξεχασετε να τον ξαναψηφησετε ωστε να καθεται σουζα μπροστα στον Ε.Ραμα!

  10. @ Ορεσειβιος

    Πρέπει να κουράστηκες πολύ ώρα για να γράψεις όλα αυτά τα παραμύθια. Να σε πληροφορήσω λοιπόν ότι μόνο εγώ γνωρίζω αρκετούς παραδοσιακούς νεοδημοκρατες ψηφοφόρους που ψήφιζαν το κόμμα αυτό για δεκαετίες που δεν πρόκειται να ξαναψηφίσουν την ΝΔ του Κούλη και των ανίκανων και γελοίων συνεργατών του.
    Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι λοιπόν. Ήδη στη Βόρεια Ελλάδα θα πάθει πανωλεθρία ο ανίκανος και η μοιραία παρέα του.
    Νέα Δημοκρατία τέλος για εμάς οριστικά. Η ήττα δυστυχώς θα είναι ανάλογη αυτής του 2009. Αυτό να το ξέρεις και θα το δεις. Η αλαζονεία πληρώνεται πολύ ακριβά.

  11. Απορια. Γκαλοπ στους Ρομα γινονται; Επισης ολα αυτα τα αβατα τοσα χρονια ποιος τα εξεθρεψε; Μηπως ο Τσιπρας; 30 χρονια κυβερνατε ρε ΝΔκρατες και κρατος δεν κανατε. Τωρα θα μας σωσει ο αυτοδημιουργητος;

  12. Διασυρμού συνέχεια, η δικαιοσύνη αλληθωρίζει στην περίπτωση της συμπλοκής του αστυνομικού με τον ρομά, ενώ αμέσως μετά το κράτος καταλήφθηκε από τους ομόφυλους του. Καίνε, ληστεύουν, πυροβολούν και τραυματίζουν σοβαρά αστυνομικούς ( δεν γλύτωσε ούτε ο αρχηγός των ειδικών φρουρών), ενώ απειλούν όλη την κοινωνία με τα όπλα τους λες και πρόκειται για Ταλιμπάν στην πολιορκία της Καμπούλ. Ωραία δημοκρατία έχουμε, η πολιτεία κλείνει τα μάτια στην διάλυση του κράτους και ταυτόχρονα στρέφεται εναντίον του αστυνομικού που πυροβόλησε για να σώσει τη ζωή του( μάλλον πολλοί οι ψήφοι, άσε που πέφτουν μονοκούκι). Ο άνθρωπος κυνηγήθηκε οδηγώντας την υπηρεσιακή του μηχανή από το αυτοκίνητο του κακοποιού και η συντεταγμένη πολιτεία θεωρεί την αντίδραση του (πυροβόλησε αμυνόμενος ) ως απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο (κακούργημα). Πάει δηλαδή και το δικαίωμα του θύματος στην αυτοάμυνα ! Αλήθεια τι θα συνέβαινε αν τελικά ο κακοποιός εμβόλιζε τη μηχανή ; Δηλαδή η κυβέρνηση και ο εισαγγελέας πίστεψαν πως ο άνθρωπος σηκώθηκε το πρωί, πήγε το παιδί του στο σχολείο και βγήκε παγανιά για να σκοτώσει ανθρώπους ;
    Τώρα καταλαβαίνω γιατί η αστυνομία δεν πηγαίνει γρήγορα σε ληστείες, οι άνθρωποι φοβούνται την εμπλοκή τους με τους εγκληματίες και αφήνουν σκόπιμα τους πολίτες ανυπεράσπιστους(με το δίκιο τους).

  13. Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ τί κάνει, έχει την εμπειρία γιατί δεν τον ρίχνει να σωθεί ο τόπος.

  14. @Μεντορα. Και σε ξαναρωταω. Ολα αυτα τα αβατα ποιος τα εξεθρεψε; Οι αρχηγοι της υποψηφιας κυβερνησης καλουσε τον προεδρο των Ρομα και αφου τα ακουμπουσε χοντρα του ελεγε να ριξει το συνθημα για το ταδε κομμα.30 χρονια ΝΔ δεν εβαλε ταξη τωρα θα βαλει; Τωρα δεν μπορει να τους πει και τι θα ψηφισουν. Οι δημοσκοποι τηλεφωνουν στους Ρομα για γκαλοπ;

  15. Τέτοια ” ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΟΜΕΡΤΑ” δεν ξέρω εάν έχει ξαναζήσει η χώρα .
    1. Γίνετε γνωστή η υπόθεση Ανδρουλάκη και του Δημοσιογράφου για ΕΥΠ και ΠΡΕΝΤΑΤΟΡ . ” ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ” από την Κυβέρνηση.
    2. Γίνονται συνεδριάσεις και το μόνο που ακούμε είναι ότι ισχύει ” ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ” και όλοι κρατάνε το στόμα τους Κλειστό .
    3. Γίνεται γνωστό μέσω της Εφημερίδος ότι εδώθει άδεια από το ΥΠΕΞ για εξαγωγή του Λογισμικού και πάλι ” ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ “.
    4. Γίνεται συζήτηση στην Βουλή και πάλι το γνωστό σενάριο Ο Πρωθυπουργός δεν ήξερε απολύτως τίποτε .
    5. Διαρρέει συνομιλία του Χατζηδάκη και πάλι το ίδιο ” ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΗΞΕΡΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ”
    6. Ο Κυριάκος Κων/νου Μητσοτάκης είναι επικεφαλής της ΕΥΠ από την πρώτη Ημέρα και επικεφαλής χωρίς να έχει τις απαραίτητες προϋποθέσεις .
    7. Γίνεται έρευνα από την Ε.Ε και δεν πάει κανείς από τους υπεύθυνους να καταθέσει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή .
    8. Βγαίνει Η Κυρία Καιλή και προσπαθεί να εξαφανίσει τα αποτελέσματα της επιτροπής στην Ε.Ε και πάλι ” ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ”
    9. Εάν είτε σαν Προϊστάμενος της ΕΥΠ δεν ήξερε ή δεν γνώριζε , είτε το δεξί του χέρι δρούσε εν κρυπτώ από τον Πρωθυπουργό χωρίς να το ξέρει τότε ” Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙ ” .
    Δυστυχώς εδώ τι βλέπουμε ” ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΕΡΤΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ” υπό τις ευλογίες ποιανού άλλου της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Κυβέρνησης .
    Κύριοι Καραμανλή και Κύριε Σαμαρά αλήθεια σας εκφράζει Ο Πολιτικός Φορέας στον οποίο είστε ενταγμένοι ?

  16. Βρε Αδέξιε,

    Εσύ δεν τον έφερες με την ψήφο σου;
    Και πριν από αυτόν, τον κωλοτούμπα Σαμαρά που συμφιλίωσε σε μια κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ με τη χούντα;
    Και πριν από αυτόν, τον κερνάω-χρέος-σε-όλους-και-πειράζω-νουμεράκια Καραμανλή;

    Τι συζητάμε τώρα;

    Τα κάνετε μαντάρα, μετά ρίχνετε τις ευθύνες στους ανίκανους που ψηφίσατε, και μετά ξαναψηφίζετε τον επόμενο ανίκανο οπου σας πλασάρει η “παράταξη”.

    Είστε εκτός τόπου και χρόνου.

  17. @ Ορεσείβιος

    Για τώρα έχεις απόλυτο δίκιο. Για το 2027 -και αν φτάσει μέχρι εκεί- μην το δένεις όμως.
    Ο πολιτικός λόγος και η κυβερνητική πρακτική του Κυριάκου είναι εντελώς 90ς.
    Και ηττάται παντού στην Ευρώπη και στην Αμερική.
    Και αν κάτι έχει φανεί είναι ότι η Ελλάδα ακολουθεί. Με μεγάλη διαφορά φάσης αλλά τελικά φτάνει και αυτή.
    Οπότε υπάρχει μεγάλη περίπτωση το Ελληνικό version της Πελόζι να ακολουθήσει τα χνάρια της Νάνσυ στα αζήτητα.
    Και ναι σωστά το λες η ΝΔ θα αλλάξει ηγεσία αν ηττηθεί. Είναι κόμμα εξουσίας σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ανεμβολίαστοι «τζαμπατζήδες», φίλοι Τούρκοι

Ο Ερντογάν παρκάρει τις κανονιοφόρους του κάτω από τη μύτη του Μητσοτάκη κι ο δεύτερος κάνει ότι δεν τις...

Επέτειος που πρέπει να βγει από το ημερολόγιο

Ρώτησα κάποτε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών τον έντιμο και ακέραιο Παναγιώτη Κρητικό, που εκλεγόταν χρόνια με το ΠΑΣΟΚ...

Μαγειρεμένη έκθεση της Κομισιόν για το κράτος δικαίου!

Σαν ευχολόγιο από το εφηβικό διήγημα «Η Πολυάννα μεγαλώνει» μοιάζει η ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κατάσταση...

Ζήτημα αρμοδιοτήτων του ΠτΔ άνοιξε η K. Σακελλαροπούλου!

Χάρηκα πολύ που είδα προχθές το βράδυ στην εκπομπή «Επίλογος» της ΕΡΤ την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου να...