Το… σύστημα τελειώνει τον Κυριάκο

Από ένα σημείο κι έπειτα οι απανωτές-κλιμακωτές κατραπακιές που δέχεται το μητσοτακικό καθεστώς παύουν να θεωρούνται συμπτώσεις.

Η αρχή έγινε με το ξήλωμα του.. επιτελικού παρακράτους και των… άριστων ωτακουστών.

Στη συνέχεια πληροφορηθήκαμε για το όνειδος του συλλόγου «μακεδονικής γλώσσας» με τη βούλα ελληνικού δικαστηρίου.

Ακολούθησε το επικό άδειασμα του… παραλίγο Μωυσή από τους τραπεζίτες, οι οποίοι επί της ουσίας του είπαν ότι εμείς είμαστε τα αφεντικά.

Κατόπιν, άγνωστοι (;) πυρπόλησαν  το αυτοκίνητο κορυφαίας διπλωματικής υπαλλήλου της πρεσβείας της Ιταλίας, την ημέρα (!!!) που επισκεπτόταν την Ελλάδα ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Αντόνιο Ταγιάνι.

Στην εξίσωση βάλτε και το νέο δείπνο Σαμαρά-Καραμανλή το οποίο έγινε λίγες μέρες πριν την εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας του ιδρύματος Σαμαρά, όπου σύμφωνα με κακές γλώσσες, ο Σαμαράς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του θα ταυτιστεί απολύτως με τις απόψεις Καραμανλή για τον μητσοτακισμό.

Κι όλα αυτά λίγο πριν τις εκλογές.

Κοινώς, για όσους δεν το κατάλαβαν, τα συγκεκριμένα υποτίθεται τυχαία γεγονότα (τα οποία είμαστε σίγουροι ότι θα ενταθούν όσο πλησιάζουμε στην κάλπη) θέλουν να εμφανίσουν έναν αδύναμο πρωθυπουργό ανήμπορο να κυβερνήσει, ώστε να εμπεδωθεί στον λαό ότι αποτελεί πλέον παρελθόν.

Ο φόβος που απορρέει η προπαγάνδα των καθεστωτικών κονδυλοφόρων, οι οποίοι επιχειρούν μάταια να επισκιάσουν τα παραπάνω μέσω του… δόλιου παπά, της δίκης για το Μάτι, άλλων τραγικών συμβάντων και του καλαθιού του νοικοκυριού που δυστυχώς τρύπησε το επιβεβαιώνει πλήρως.

Θα επανέλθουμε…             

  1. Τελείωσε ο ρόλος του Μητσοτάκη, λέω για αυτόν που έδωσε τα πάντα στους ξένους προστάτες του και πήγε ενάντια στα συμφέροντα των Ελλήνων. Τώρα πλέον έγινε αντιληπτή η ανθελληνική του πολιτική στους Έλληνες, γιαυτό και οι πάτρωνες του τον αποσύρουν από την κεντρική πολιτική σκηνή. Τον τελείωσαν λοιπόν, η συντριβή βρίσκεται προ των θυρών, το τέλος του Μητσοτακισμού είναι εδώ, περιμένει μόνο τις εκλογές για την πιστοποίηση του πολιτικού του θανάτου.

  2. Το επιτελικό παρακράτος της αγίας οικογένειας μαζί με τους γιάνκηδες της βασιλίσσης σοφίας ήταν αυτοί που του την έστησαν του τσίπρα στο μάτι. Να στιγματίσουν την τότε κυβέρνηση με μια ανθρώπινη εκατόμβη. Και το κατάφεραν με μια φωτιά που για να κάψει στοχευμένα το μάτι των εκατοντάδων αυθαίρετων σπιτιών μέσα στο δάσος πέρασε την λεωφόρο μαραθώνος από την πεντέλη με δυτικό άνεμο 8-9 μποφόρ (!!!) όταν οι δυτικοί άνεμοι δεν είναι ποτέ πάνω από 3-4 μποφόρ. Και φυσικά με την καθοριστική επιτηδευμένη αδράνεια των τότε εγκαθέτων του μητσοτακέικου στο κρατικό μηχανισμό. Τυχαίο άραγε που τα τότε κεφάλια της πυροσβεστικής και της αστυνομίας αξιοποιήθηκαν μετεπειτα από τον κούλη; Ηταν το μεγάλο ευχαριστώ για τις τότε πολύτιμες “υπηρεσίες” τους. Για μένα ο τσίπρας όταν αναλάβει εκ νέου την πρωθυπουργία πρέπει οπωσδήποτε να κάνει δύο πράγματα εαν θέλει να μακροημερεύσει. Πρώτον να ελέγξει πλήρως το θέμα της ενέργειας ασκώντας επιθετική πολιτική (κρατικοποίηση δεη δεδδηε και εξαγορά όλων των ιδιωτικών μονάδων) και δεύτερον να εκκαθαρίσει τις ανώτερες βαθμίδες του σκληρού πυρήνα του κρατικού μηχανισμού (στρατο, σώματα ασφαλείας, δικαιοσύνη) από όλα τα μητσοτακικά σταγονίδια. Ιδίως το δεύτερο θα είναι το ήμισι του παντός για μια άρτια διακυβέρνηση. Όσο για την νέα δημοκρατία το μακρύ ταξίδι μέσα στην νύχτα ήδη έχει αρχίσει.

  3. Το σύστημα που “ενθρόνισε” τον Κούλη, τώρα που έγινε επικίνδυνα τοξικός, θα τον “αποστρατεύσει” και θα γυρίσει σελίδα.
    Εξάλλου από ασπόνδυλα πολιτικά γιουσουφάκια το πολιτικό προσωπικό διαθέτει πληθώρα.
    Όπως ας πούμε όλοι αυτοί που αναφέρονται ως παρακολουθούμενοι από το Μέγαρο Μαξίμου και δεν αντιδρούν.
    Γιατί αν είναι συκοφαντίες πρέπει να στραφούν εναντίον των συκοφαντών που κοινοποιούν τις λίστες με τα ονόματα τους
    Αν δεν είναι πρέπει να στραφούν εναντίον του παρακράτους Μητσοτάκη.
    Και τα ασπόνδυλα δεν κάνουν ούτε το ένα ούτε το άλλο.
    Αναμένουν τις εξελίξεις για να προστρέξουν ανάλογα.

    Κατηφόρα ατελεύτητος

  4. Να τον χαίρεστε τον Πασόκο που κάνατε πρωθυπουργό εκεί στις…πατριωτικές πλαγιές.

    ‘Η Ελλάδα αλλάζει’ λέει ο Κουλης, κλέβοντας το σύνθημα του Γιωργάκη Παπανδρέου.

    ΝΔ=ΠΑΣΟΚ

    Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου διέλυσε κάθε αυταπάτη.

    Και για την ΝΔ και για το ΠΑΣΟΚ, οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές με σοσιαλισμό για τους λίγους, η πλήρης υπακοή στον ξένο παράγοντα και τους ντόπιους νταβάδες, είναι σημεία ταύτισης που ξεπερνουν κατά πολύ τις μικροδιαφορές (μετανασταυτικό, δικαιώματα, εθνικά).

    Γι’αυτό κι ένας υπερπατριωτης όπως ο Σαμαρας τα πήγε διάνα δουλεύοντας με έναν ακραίο κεντρώο όπως ο Βενιζέλος: τα κοινά τους είναι πολύ περισσότερα από τις διαφορές.

    Το ίδιο και σήμερα όπου κανείς βλέπει πρώην φασίστες να κάνουν μπίζνες για φούντες, και πρώην Πασόκους να βάφονται στα γαλάζια: όλοι μαζί εναντίον του ελληνικού λαού και υπέρ των νταβατζήδων.

    Καλή τύχη με τις επιλογές σας.

  5. Η Αριστερά έχει τελειώσει εδώ και σαραντα χρόνια , τώρα είναι η σειρά της δεξιάς. Από δω και πέρα ΝΟ POLITICA , μόνο business. Περιμένετε εσείς τον Καραμανλή και τον Σαμαρά να σώσουν την δεξιά.

  6. Το να θέλει το σύστημα να τελειώσει τον Μητσοτάκη τι σημαίνει; Το γεγονός αυτό είναι εναντίον του; Επιλέγουμε να στηρίζουμε έναν Πρωθυπουργό που δεν δέχεται “οδηγίες” από το σύστημα.

  7. Το παρακράτος του Μητσοτάκη βαράει διάλυση, η δράση της δυναστείας έγινε πλέον αντιληπτή και απώλεσε την υποστήριξη του μέσου πολίτη. Η προπαγάνδα δεν είναι δυνατόν να ισορροπίσει τα δεινά της άθλιας διακυβέρνησης, όλοι οι Έλληνες έχασαν, ενώ η χώρα αύξησε χρέος και μείωσε την ανταγωνιστικότητα της. Οι προστάτες και οι πάτρωνες του Κυριάκου τον αποστρέφονται και του γυρίζουν την πλάτη, έχασε πλέον τη λαϊκή στήριξη και τους είναι άχρηστος.

  8. Το “σύστημα” δεν έχει κανένα λόγο να τελειώσει τον Κυριάκο. Οχι ότι θα είχε και κάποιο πρόβλημα με τον Αλέξη. Οπως δεν είχε και με τον ΚΚ Β’.
    Αν ως “συστημα” εννοούμε την αυτόνομη Ελληνική πολιτική τάξη (το γκουβέρνο) σε σύμπραξη με τους Ελληνες ολιγάρχες και με τα εξωτερικά χαρακτηριστικά μιας δημοκρατίας που έφτιαξε ο “εθάρχης” το 74 αλλά στη πραγματικότητα με αυτά μιας μαφίας τότε μια χαρά υπηρετείται από όλους αυτούς.
    Με τον Κουτσούμπα σε ρόλο χειροκροτητή για να έχει και χαβαλέ η ιστορία.

    Από εκεί και πέρα
    (1) τι σχέση έχει ο Κυριάκος με την πυρπόληση ενός αυτοκινήτου από αριστεριστές?

    (2) Τι σχέση έχει ο Κυριάκος με το ότι ο λαός της ΦΥΡΟΜ αναγνωρίστηκε από την Ελλάδα ως Μακεδόνες! από τον πρωην πρωθυπουργό Αλέξη?

    (3) Οι ΚΚ Β’ και Σαμαράς είναι has been. Οπως ήταν ο Σημίτης όταν διαγράφηκε από τον ΓΑΠ
    Και δείπνα μπορεί να έχουν και κοκορέτσι να φάνε αλλά δεν έχουν καμία δυνατότητα παρέμβασης. Ακόμη και αν είχαν δεν θα το έκαναν προεκλογικά.

    (4) Ποιοι είναι αυτοί οι τραπεζίτες που υποτίθεται ότι είναι και αφεντικά? Ονόματα δεν έχουν? Γιατί η προηγούμενη γενιά τραπεζιτών έχασε τα πάντα όλα από το Ελληνικό κράτος που τους πήρε όλη τη περιουσία με το PSI και απο τότε δεν περνάνε ούτε απ’εξω από τράπεζα.
    Και αν αυτοί που πράγματι ήταν βαριά ονόματα με μεγάλες περιουσίες και τότε με μεγάλα τραπεζικά μαγαζιά δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την δήμευσή τους από το Ελληνικό δημόσιο ποιοι είναι οι σημερινοί τραπεζίτες ιδιοκτήτες μαγαζιών ζόμπι που χρεώνουν προμήθειες στις συναλλαγές για να τα κρατήσουν μια και από core business μηδέν?
    Αν οι σημερινοί είναι “αφεντικά” με μαγαζάκια που ελέγχονται από το δημόσιο και που είναι για λουκέτο οι Λάτσης, Κωστόπουλος, Σαλλας κτλ τι ήταν?

  9. @original ranger

    Που να προλάβει να τα κάνει όλα αυτά; Εχει να ρίξει κάτι βόλτες με κότερα( να προλάβω τους κακεντρεχεις,δεν εννοώ σαν αυτό της Παναγοπούλου που πήρε μετά τη φωτιά στο Μάτι Όσο για τα υπολοιπα λίγο δύσκολο όταν θα εξαρτάται από τη στήριξη του Ανδρουλάκη για να έχει μια οριακή πλειοψηφία, οπότε οι αρμοί μπορούν μάλλον να περιμενουν σύντροφε

  10. Έκανα ένα γκάλοπ μεταξύ φίλων και γνωστών. Έβγαλα μερικά αξιοσημείωτα συμπεράσματα και τα συζήτησα με διάφορους γνωστούς, που και αυτοί έχουν την ίδια αίσθηση. Παλιοί Πασόκοι που δεν έχουν πάει με τον Σύριζα, είπαν πολύ καλά λόγια για τον Κούλη και σκέπτονται να τον ψηφίσουν. Παραδοσιακοί δεξιοί δεν θέλουν ούτε το όνομά του να ακούσουν και δεν θα ψηφίσουν ΝΔ στις επόμενες εκλογές, περιμένοντας να φύγει ο Μητσοτάκης μετά τις πρώτες εκλογές.

    Ένα είναι σίγουρο για τις επόμενες εκλογές. Ο Κούλης δεν θα έχει πλειοψηφία χωρίς τους δεξιούς, μόνο με τους Πασόκους. Αν ο Τσίπρας κάνει κινήσεις προς τον αποκαλούμενο μεσαίο χώρο, υποψιάζομαι ότι πολλοί Πασόκοι, λόγω και του αντιδεξιού παρελθόντος θα τον ψηφίσουν.

    Σε κάθε περίπτωση το ποιος θα βγει εξαρτάται από το τι θέλει το σύστημα των ολιγαρχών, που κακά τα ψέματα μετά το ’90 κάνει κουμάντο στην Ελλάδα σε συνδυασμό με τις προτιμήσεις των πρεσβειών. Τα επόμενα χρόνια θα είναι δύσκολα από οικονομικής άποψης, άρα θα πρέπει να υπάρχει μια κυβέρνηση με ιδεολογία «αναδιανεμητική» υπέρ των αδυνάτων, προκειμένου να τους κρατάει και κατά κάποιο τρόπο εν «υπνώσει». Τον Τσίπρα δεν το βλέπω για πρωθυπουργό γιατί δοκιμάστηκε και επειδή τους ξέρει και είναι και ξύπνιος, δεν θα είναι πλήρως ελεγχόμενος. Ο Μητσοτάκης ότι τους έκανε το έκανε, τώρα θα είναι ο «αποδιοπομπαίος τράγος». Βλέπω κυβέρνηση Συριζα – Πασοκ με πρωθυπουργό άλλον όχι τον Τσίπρα. Θα δούμε, κοντός ψαλμός αλληλούια.

  11. @Αντώνης

    Συναγωνιστή καλύτερα βόλτες με κότερα παρά δωράκια από siemens, οφσορ εταιρείες και ψευδή πόθεν έσχες. Γενικά μιλάω. Δυστυχώς όπως τα κατάφερε ο άριστος αρχηγός σου έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας για μια αξιοπρεπή διαβίωση στον αλέξη. Επαναλαμβάνω δυστυχώς. Όσο για τους αρμούς και την εκκαθαριση τους από τα σταγονίδια ο υποκλεπτόμενος από το μητσοτακέικο ανδρουλάκης θα έχει ακόμα μεγαλύτερη πρεμούρα από τον αλέξη, να είσαι βέβαιος γι αυτό.

  12. Αυτό παραμένει το ζητούμενο, στήριξη του Ανδρουλάκη για να έχει μια οριακή πλειοψηφία.
    Αλλά πρωθυπουργός ο Τσίπρας, η αφελής παραμένει η έχει τόση επιθυμία για επόμενη θητεία
    ώστε να μην αντιλαμβάνεται τα επόμενα.
    Το πολιτικό παιχνίδι έχει αλλάξει μορφές εφαρμογής.
    Η εξωτερική πολιτική επηρεάζει πολύ σημαντικά την εσωτερική.
    Και εάν δεν τους περάσει και το πλαφόν να δεις το κλάμα-δράμα.
    Ξεφεύγουν σε κάθε πίσω αυλή τα πράγματα.
    Το πολύ μέτρημα κάτι άλλο θα αποδώσει ως τελικό αποτέλεσμα.
    Παραμένω ονειροπόλος σε αλλαγές που σφυρίζουν αδιάφορα για την ώρα, ως προς την ενημέρωση.

  13. Αντώνη απόλαυσε προς το παρον την πτώση της καρικατούρας.Τα υπόλοιπα θα έρθουν φυσιολογικά.Οσο για το Μάτι.Μην το αναφέρεις γιατί ο τσουβαλας και κολοκουρης μπορεί να μας διαβάζουν….

  14. Υλοποιεί την αποστολή του για διάλυση της ΝΔ, πρέπει όλοι να γίνουμε σαν τα ανθρωπάκια του Γαΐτη. Δεν πρέπει να αποτελούμε χωριστές ομάδες, όλοι πρέπει να μπούμε στο κοπάδι του κ. Σβάμπ, αυτό που ακολουθούν Μητσοτάκης, Τσίπρας και τα λοιπά παιδιά της παγκοσμιοποίησης.

  15. @ Σαρακατσάνος
    Γράψε με το όνομά σου. Μην ευτελίζεις την ευγενή και περήφανη καταγωγή σου, παρουσιάζοντας εαυτόν εκστασιαζόμενον από τον Αλέξη. Εκτός και αν δεν είσαι σαρακατσάνος, αλλά προβοκάτορας.
    Γενικώς δεν πρέπει να χρωματίζουμε την καταγωγή μας με κομματικά χρώματα – τα ίδια θα έγραφα και αν εμφανιζόσουν ακόλουθος του Κυριάκου.

  16. Νίκος Α έχουμε λογοκρισία και στο με ποιο ψευδωνυμο θα γράφουμε; Μάλιστα.Αν και βλέπω ότι είσαι εκστασιασμένος με τον ωτακουστη τριημερακια.Θεωρω το σχόλιο παντελώς άστοχο και δεν δίνω συνέχεια.Δεν σε ενοχλεί το Σαρακατσάνος σε ενοχλεί το ποιον υποστηρίζω.Τις υποδείξεις αλλού.

  17. Εσυ τι εισαι ρε Νικο Α; Καποιος δεξιος που δεν εχει να φαει.

  18. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για κάθε εορτάζοντα 06 Δεκεμβρίου
    Αυτό το σύστημα τα έχει όλα.
    <>
    Υπάρχει Μεσσίας έτος 2023 να ζώσει από που και πως?

    {{ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    Συγκλονίζει κτηνοτρόφος: «Τέτοια σκλαβιά, τέτοια πείνα και λεηλασία στον Έλληνα δεν έχει υπάρξει»
    Τα λόγια ενός κτηνοτρόφου στον Αλέξη Τσίπρα
    Συντάκτης: Newsroom
    Δημοσίευση:
    6-12-2022 • 15:10
    Τα λόγια ενός κτηνοτρόφου στον Αλέξη Τσίπρα που βρέθηκε σήμερα στην Καστοριά και συνομίλησε με πολίτες, προκαλούν ανατριχίλα και αποτυπώνουν την κατάσταση της πλειοψηφίας των ελληνικών νοικοκυριών, που πλέον δεν μπορούν όχι μόνο να ανταπεξέλθουν στα βασικά τους έξοδα, αλλά ούτε να εξασφαλίσουν καλά καλά το φαγητό τους
    «Είμαι ένας Έλληνας που ζω στην παραμεθόριο. Το επάγγελμά μου είναι κτηνοτρόφος. Έχουμε πει το ψωμί ψωμάκι. Εδώ είναι ο κόσμος να μιλήσει. Δεν θέλουν να ισορροπήσουν την κατάσταση εδώ. Ότι περνάμε καλά. Τέτοια σκλαβιά, τέτοια πείνα, τέτοια απόγνωση και λεηλασία στον Έλληνα δεν έχει υπάρξει», είπε ο κτηνοτρόφος μιλώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε:
    «Εγώ είμαι απ’ αυτούς που λένε ότι είμαι φασίστας γιατί αγαπάω την πατρίδα και την οικογένεια.
    Γιατί με βαπτίσανε δεξιό. 
    Εγώ είμαι Έλληνας και θέλω από τον πρωθυπουργό να κοιτάξει τον Έλληνα. Να φάμε ρε πρόεδρε. Τι είναι αυτά τα χάλια μας; Μπορούμε να πληρώσουμε πετρέλαιο; Μπορούμε να πληρώσουμε ρεύμα; Μπορούμε να πληρώσουμε ζωοτροφές; Τι μπορούμε να πληρώσουμε ρε πρόεδρε;» αναρωτήθηκε.}}

  19. Αναπολεί την εποχή του Τσίπρα ο “αυθόρμητος” κτηνοτρόφος. Όταν οργίαζαν οι ελληνοποιήσεις των κτηνοτροφικών προϊόντων και το πρόβειο γάλα είχε πέσει στα 0,75€. Τώρα που έφτασε η τιμή του στα 1,65€ πεινάει και συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος..

  20. ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΕΝΑΣ ΠΑΝΥΣΧΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ .ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ . ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΘΑ ΕΧΑΝΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΤΣΟΜΕΝΑ Η ΜΗ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΙΖΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΟΓΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΜΕ ΕΞΕΤΕΘΕ
    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΘΝΟΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ – ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΊΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΆ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ
    ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΡΑ .ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ; ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ; ΟΛΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ .ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΕΔΙΝΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΕΧΑΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΙΔΑΤΕ ; ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ .ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΩΣ ΤΟΝ ΖΗΤΑΤΕ ΕΙΔΑΤΕ ; ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Απορίες που -δυστυχώς- θα μείνουν απορίες

Η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη απορίες και ερωτήματα. Προσωπικώς, δύο είναι αυτά που με βασανίζουν τις μέρες αυτές: Ο...

… Προτάσεις για τα μπάνια του λαού

«Μπάνια του λαού δεν μπορεί να γίνονται μόνο από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 30 Αυγούστου. Έτσι όπως πάμε,...

Τα κουμπιά του Βορίδη…

Μάρθα Βούρτση και Νίκο Ξανθόπουλο θύμισε η συνέντευξη του Μάκη Βορίδη στο Action 24. «Κουμπί που να το πατάμε...

«Δεν με χτύπησε» 2

Στις 13 Ιουλίου, δηλαδή μόλις πριν από εννέα ημέρες, γράφαμε την κατά την άποψή μας πορεία που θα είχε...