Υποκλοπές, ακρίβεια, Πάτσης, Κοκλώνης & Κολοβού κάνουν «έξωση» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη από την εξουσία

Του Mr. Don’t Look Up

Εγκλωβισμένη μέσα σε έναν ορυμαγδό σκανδάλων και αρνητικών για την ίδια υποθέσεων βρίσκεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη τους τελευταίους μήνες, με το Μέγαρο Μαξίμου να δείχνει ότι έχει χάσει τον έλεγχο των εξελίξεων προσπαθώντας με επιχειρήματα που δεν πείθουν τη μεγάλη πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας, να αλλάξει -ανεπιτυχώς- τις διαρκώς αυξανόμενες σε βάρος της αρνητικές εντυπώσεις. Οι υποκλοπές, η ακρίβεια οι υποθέσεις Πάτση και Κοκλώνη (χωρίς κανείς να ξεχνά και το θέμα Μαραβέγια) και οι άγριες σκηνές που κατεγράφησαν κατά την πρόσφατη, πρωτοφανούς για τα ελληνικά δεδομένα βαρβαρότητας, επιχείρηση εκδίωξης της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού από την πρώτη κατοικία της, φαίνεται ότι μεγιστοποιούν τις πιθανότητες έξωσης της κυβέρνησης από την εξουσία.

Είτε τελικά επικρατήσει η άποψη για προσφυγή σε πρόωρες εκλογές, ακόμη και εντός του Ιανουαρίου, είτε ο πρωθυπουργός επιμείνει να στηθούν οι κάλπες στο τέλος της τετραετίας, πολύ δύσκολα πλέον θα αποφευχθεί το «μαύρισμα». Το προφίλ των «αρίστων» μοιάζει να έχει τσαλακωθεί ανεπανόρθωτα. Ένα «come back» φαντάζει σχεδόν αδύνατο, ειδικά τη στιγμή κατά την οποία γεγονότα τύπου άγριας έξωσης Κολοβού ή Κοκλώνη (με τις επιδοτήσεις εκατομμυρίων ευρώ, σε επιχειρήσεις με μετοχικό κεφάλαιο λίγων χιλιάδων ευρώ) σε ένα μεγάλο ποσοστό της κοινής γνώμης παγιώνουν την άποψη περί μιας ελιτίστικης κυβέρνησης, η οποία παρά τα τραγικά λάθη της (βλ., διαχείριση πανδημίας κορονοϊού με «μελανό» ρεκόρ σε αριθμό νεκρών, εγκλωβισμό χιλιάδων οδηγών στην Αττική οδό με μια χιονόπτωση, πυρκαγιές 2021, κ.α.) ασκεί εξουσία με καθεστωτική αντίληψη, χωρίς να μπορεί ή να θέλει να αφουγκραστεί τις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου.

Και όπως έχει αποδειχθεί κατά τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης, όταν το πολιτικό σκηνικό γίνεται κατηφορικό για μια κυβέρνηση, τα δεδομένα δεν αλλάζουν…

Επικίνδυνα γελοία αντιμετώπιση του σκανδάλου με τις υποκλοπές

Σίγουρα, το σκάνδαλο με τις υποκλοπές είναι αυτό το οποίο οδήγησε στα «τάρταρα» την όποια αξιοπιστία είχε διατηρήσει η κυβέρνηση, μετά τις γκάφες και τα μεγάλα λάθη της περιόδου 2021 – 2022. Ο τρόπος, μάλιστα, με τον οποίο ο πρωθυπουργός και οι συν αυτώ έχουν διαχειριστεί μέχρι στιγμής αυτή την πρωτοφανή για τα μεταπολιτευτικά δεδομένα υπόθεση (συγκρίνεται μόνο με ανάλογα σκάνδαλα της περιόδου 1990 – ’93) έχει συντελέσει στη διαμόρφωση μια ακόμη πιο αρνητικής για τους ίδιους εικόνας. Μιας εικόνας ενός συστήματος εξουσίας που από τη μια πλευρά ισχυρίζεται ότι θέλει να «πέσει άπλετο φως» στα γεγονότα και από την άλλη κάνει ό,τι μπορεί για να τα συσκοτίσει.

Η ακρίβεια δεν αντιμετωπίζεται με «τσιτάτα» και προπονήσεις σε χλιδάτα γυμναστήρια με πανέμορφες personal trainers

Ωστόσο, όταν οι πολίτες ευημερούν τέτοιες υποθέσεις μπορεί να μη λαμβάνουν τις πραγματικές διαστάσεις που τους αξίζουν (στην προκειμένη, η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕνΔΕ), Μαργαρίτα Στενιώτη έχει κάνει λόγο για «μέγα πολιτειακό και νομικό ζήτημα» που έχει λάβει διαστάσεις «πολιτικής εκτροπής»). Όμως, σε αυτόν τον παράγοντα η κυβέρνηση Μητσοτάκη δε μπορεί να υπολογίζει. Παρά τα όσα «τσιτάτα» λένε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και λίγοι υπουργοί του, όπως ο Άδωνης Γεωργιάδης περί «έκρηξης επενδύσεων» (δεδομένου ότι οι περισσότεροι έχουν επιλέξει να μην κάνουν δημόσιες εμφανίσεις και δηλώσεις, ούτως ώστε να μη μπουν στο «κάδρο»), η ελληνική κοινωνία στη μεγάλη πλειονότητά της είτε δεν τα βγάζει πέρα, είτε τα φέρνει βόλτα πάρα πολύ δύσκολα.

Η ακρίβεια σαρώνει, οι λογαριασμοί ενέργειας είναι «καυτοί» -και συνεχίζουν να τους αποπληρώνουν στο σύνολό τους οι πολίτες βγάζοντας το μέρος που τους αναλογεί, άμεσα, από την τσέπη τους και καλύπτοντας και τα υπερκέρδη των παρόχων με τους υπέρογκους έμμεσους φόρους που καθημερινά αποδίδουν, σε κάθε συναλλαγή ή αγορά τους- ενώ το «καλάθι του νοικοκυριού» αποδείχθηκε ότι είναι ένα ακόμη επικοινωνιακό «πυροτέχνημα», χωρίς αντίκρισμα για τα μεσαία και χαμηλά εισοδηματικά στρώματα της κοινωνίας. Μπροστά σε αυτό το πρωτοφανές «κύμα» ακρίβειας, που ξεκίνησε -στο περιθώριο όσων ψευδώς ισχυρίζεται η κυβέρνηση- από το 2021 και πήρε ακόμη μεγαλύτερη διάσταση φέτος, μετά την επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία, η κυβέρνηση μοιράζει «ευχές», αποποιείται κάθε ευθύνη κατηγορώντας όλους τους άλλους πλην της ίδιας και με τους υπουργούς της (βλ. Άδωνη Γεωργιάδη) να κάνουν προπόνηση σε χλιδάτα γυμναστήρια με πανέμορφες personal trainers, δείχνει να βρίσκεται πολύ μακριά από την τραγική πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι πολίτες.

Πάτσης, Κοκλώνης και Μαραβέγιας διαμόρφωσαν την εικόνα ενίσχυσης ημετέρων με εκατομμύρια ευρώ και ενέτειναν το αίσθημα αδικίας

Την ίδια στιγμή, το… νευρικό σύστημα μεγάλου αριθμού ψηφοφόρων, μεταξύ των οποίων ανήκουν πολλοί από όσους επέλεξαν να ψηφίσουν τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη το 2019, γίνεται… «κορδόνια», με τις υποθέσεις Πάτση, Μαραβέγια και τώρα του παρουσιαστή Νίκου Κοκλώνη. Η εικόνα που διαμορφώνεται από αυτές τις υποθέσεις, δείχνει σαν να έχει στηθεί τα τελευταία 3 χρόνια ένα σύστημα εξυπηρετήσεων ημετέρων, οι οποίοι με εταιρίες οι οποίες έχουν μετοχικό κεφάλαιο λίγων χιλιάδων ευρώ, επιδοτούνται και δανειοδοτούνται με αρκετά… εκατομμύρια ευρώ!

«Και τρέχα εσύ ηλίθιε, να δουλεύεις σαν σκυλί για να καταφέρεις να βγάλεις τα προς το ζην και να πληρώσεις τους λογαριασμούς», ανέφερε πρόσφατα φίλος του Antinews και πρώην -κατά τα φαινόμενα- ψηφοφόρος του πρωθυπουργού, αποτυπώνοντας μέσα σε λίγες λέξεις το αίσθημα κατάφορης αδικίας που έχει διαμορφωθεί σε ένα σημαντικό ποσοστό ακόμη και πολιτικά φίλα προσκείμενων προς τη ΝΔ του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας: Η Κολοβού δείχνει στους «άριστους» την έξοδο από την εξουσία

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πριν λίγα εικοσιτετράωρα, και παρά την άρνηση των συστημικών ΜΜΕ να μεταδώσουν επαρκώς τις εικόνες ντροπής, ήρθε και η βάρβαρη επιχείρηση που πραγματοποίησε ένας άθλιος σε συμπεριφορά δικαστικός επιμελητής, με την αρωγή ανδρών της αστυνομίας, για να πετάξουν τη συνταξιούχο δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού έξω από την πρώτη κατοικία της.

Μέσω κυρίως των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ένα μεγάλο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας είδε για πρώτη φορά να γίνεται εισβολή ξημερώματα σε σπίτι μιας ηλικιωμένης κυρίας, το οποίο είχε εκπλειστηριαστεί. Να κόβουν την πόρτα με τη χρήση πριονιού (!) και να βουτάνε κακήν κακώς μια συνταξιούχο, που δεν έχει άλλο σπίτι, για να την πετάξουν στον δρόμο για χάρη των funds και των εταιριών τύπου Πάτση (που με δανειοδότηση τραπεζική εξαγόρασαν «για ένα κομμάτι ψωμί» τα καθυστερούμενα δάνεια χιλιάδων Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι αδυνατούν λόγω των συνθηκών να τα ξεπληρώσουν).

Οι εικόνες από την επιχείρηση που στήθηκε για να πεταχτεί μια ηλικιωμένη στον δρόμο και να μείνει άστεγη δεν έχουν αφήσει ασυγκίνητο κανέναν πολίτη (γεγονός που επιβεβαιώνεται από τους χιλιάδες ανθρώπους που μέσα σε λίγες ώρες συγκεντρώθηκαν για να εκδηλώσουν τη στήριξη τους στη συνταξιούχο) πλην, ίσως, αυτών οι οποίοι ωφελούνται είτε άμεσα, είτε έμμεσα, από το σημερινό σύστημα εξουσίας. Άλλωστε, ο Έλληνας και δη οι «νοικοκυραίοι» που έδωσαν την εκλογική νίκη στον κ. Μητσοτάκη το 2019, δεδομένης της φτώχειας που έχει αντιμετωπίσει αυτή η χώρα από την απελευθέρωση από τους Οθωμανούς μέχρι σήμερα, έχει μια πολύ στενή σχέση με το σπίτι, με την οικία του.

Πέραν όσων βλέπουν την πραγματικότητα μέσα από κομματικά γυαλιά, όλοι οι άλλοι, με γεγονότα όπως αυτά που συνέβησαν στο σπίτι της κυρίας Κολοβού, νιώθουν ότι σύντομα μπορεί να βρεθούν στην ίδια θέση με τη συνταξιούχο. Η βάρβαρη επίθεση στο σπίτι της ηλικιωμένης παγίωσε σε ένα μεγάλο τμήμα της κοινής γνώμης την αίσθηση ότι τα πραγματικά κοινωνικά προβλήματα αντιμετωπίζονται από την υπάρχουσα κυβέρνηση με καθεστωτική αντίληψη και με μέτρα άγρια, που μέχρι πριν λίγα χρόνια φάνταζαν αδιανόητα.

Οι υποκλοπές, η ακρίβεια, οι υποθέσεις Πάτση, Μαραβέγια και Κοκλώνη έριξαν στην άβυσσο την αξιοπιστία της κυβέρνησης Μητσοτάκη και τσαλάκωσαν ανεπανόρθωτα το προφίλ που είχαν φιλοτεχνήσει δίδοντας πολλά εκατομμύρια ευρώ στα μεγάλα συστημικά Μέσα. Τώρα, μετά τα όσα έλαβαν χώρα στην επιχείρηση «πετάξτε στον δρόμο μια συνταξιούχο», η κυρία Ιωάννα Κολοβού φαίνεται ότι θα είναι ένας από τους κύριους παράγοντες «έξωσης» της κυβέρνησης από την εξουσία.

 1. Μάθαμε στην υποταγή μέσω της διαχείρισης του Covid, γιαυτό και εφαρμόστηκαν τα αστυνομικά μέτρα. Μετά θεωρήσαμε φυσιολογικά τα μέτρα της κλιματικής αλλαγής των ΜΚΟ και πιστέψαμε πως πολεμάμε τον Πούτιν. Στο ίδιο χρονικό διάστημα οι άριστοι βάζουν χέρι στο ταμείο και χρεώνουν εμάς, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.Η χώρα έγινε πλέον χειρότερη από την πατρίδα του Εμβέρ Χότζα στο επίπεδο ευημερίας των πολιτών και στις πολιτικές ελευθερίες.

 2. Μάλλον δεν θα κάνει πρόωρες εκλογές και θα εξαντλήσει την επταετία.

 3. Η όλη κατάσταση έχει ξεφύγει πέρα από την χώρα και σε επίπεδο επιβίωσης ΕΕ.
  Οι αλήθειες γράφονται αργά αλλά σταθερά.
  Ο λαός θα πληρώσει το μάρμαρο και άγνωστο πως, που έρχονται μαύρες μέρες.
  Οι εκλογές όποτε και να γίνουν παραμένει σταθερό το ίδιο ερώτημα.
  Η μορφή διακυβέρνησης που έχει τις δυνατότητες να δώσει φως στο σκοτάδι για την χώρα μας.
  Παραπληροφόρηση όσο σας παίρνει ως μέσα ενημέρωσης, αλλά η πραγματικότητα
  δεν σας αφήνει πολλά περιθώρια.
  Το παιχνίδι έχει πλέον πλεύση, αλλαγή πορείας. Τι δεν γίνεται κατανοητό?
  …………………………………………………….
  Οικονομία & Αγορές \ Διεθνή
  Η «υπαρξιακή» αγωνία της ευρωπαϊκής βιομηχανίας για το διπλό χτύπημα από τις ΗΠΑ – Τι σχεδιάζει η ΕΕ
  Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 22:04 •

  Η Ευρωπαϊκή Ένωση ετοιμάζει αντίμετρα κατά της πολιτικής Μπάιντεν με πακέτο επιδοτήσεωνςγια να αποτρέψει την «εξαφάνιση της ευρωπαϊκής βιομηχανίας από τους αμερικανούς ανταγωνιστές»
  Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η ΕΕ καθώς η Ευρωπαϊκή βιομηχανία δέχεται διπλό χτύπημα από τις ΗΠΑ. Εκτός από τις εκτιμήσεις ότι οι τιμές της ενέργειας στην Ευρώπη, θα παραμείνουν για μεγάλο διάστημα υψηλότερες από αυτές των ΗΠΑ., ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αναπτύσσει πρόγραμμα επιδοτήσεων, ύψους 369 δισεκατομμυρίων δολαρίων, για τη στήριξη των πράσινων βιομηχανιών στο πλαίσιο του νόμου για τη μείωση του πληθωρισμού

  «Η Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζει το δικό της πακέτο, για να αποτρέψει την εξαφάνιση της ευρωπαϊκής βιομηχανίας από τους αμερικανούς ανταγωνιστές», δήλωσαν δύο ανώτεροι αξιωματούχοι της ΕΕ στο POLITICO. Οι ίδιοι φοβούνται ότι οι ευρωπαϊκές επιχειρήσεις θα βρεθούν ενώπιον πιέσεων να στραφούν για νέες επενδύσεις προς τις ΗΠΑ.
  «Υπαρξιακή πρόκληση»
  Παράλληλα, ο επικεφαλής της βιομηχανίας της ΕΕ Τιερί Μπρετόν προειδοποιεί ότι το νέο πακέτο επιδοτήσεων του Μπάιντεν αποτελεί «υπαρξιακή πρόκληση» για την οικονομία της Ευρώπης.

  Ο Μπρετόν απηχεί τις εκκλήσεις επιχειρηματιών από όλη την Ευρώπη, που προειδοποιούν για την τέλεια καταιγίδα που έρχεται για τους κατασκευαστές. «Συμβαίνει αθόρυβα» δήλωσε ο πρόεδρος της BusinessEurope Fredrik Persson.

  Ευρωπαϊκή Επιτροπή και χώρες όπως η Γαλλία και η Γερμανία έχουν συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να δράσουν γρήγορα, αν θέλουν να αποτρέψουν τη μετατροπή της ηπείρου σε «βιομηχανική έρημο». Σύμφωνα με τους δύο αξιωματούχους, η ΕΕ επεξεργάζεται τώρα ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τη διοχέτευση χρημάτων σε βιομηχανίες υψηλής τεχνολογίας.

  “Ευρωπαϊκό Ταμείο Κυριαρχίας”
  Το σχέδιο των Βρυξελλών είναι ένα “Ευρωπαϊκό Ταμείο Κυριαρχίας”, που θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επενδύσουν στην Ευρώπη και να ανταποκριθούν στα φιλόδοξα πράσινα πρότυπα. Σε αυτό έχει ήδη αναφερθεί η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν κατά την ομιλία της για την κατάσταση της Ένωσης τον Σεπτέμβριο,

  Ανώτεροι αξιωματούχοι τονίζουν ότι η ΕΕ πρέπει να δράσει εξαιρετικά γρήγορα, καθώς οι εταιρείες λαμβάνουν ήδη αποφάσεις σχετικά με το πού θα κατασκευάσουν τα μελλοντικά τους εργοστάσια, για προϊόντα που αφορούν από μπαταρίες και ηλεκτρικά αυτοκίνητα μέχρι ανεμογεννήτριες και μικροτσίπς.

  Άλλος λόγος για τον οποίο οι Βρυξέλλες πρέπει να αντιδράσουν γρήγορα είναι, να προλάβουν τις χώρες -μέλη της ΕΕ από το να αναλώσουν κατά το δοκούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια έκτακτης ανάγκης, Η χαοτική αντίδραση στην κρίση της τιμής του φυσικού αερίου, όπου οι χώρες της ΕΕ λειτούργησαν μεμονωμένα, παίρνοντας με κάθε είδους εθνικά μέτρα στήριξης, απείλησε να υπονομεύσει την ενιαία αγορά.

  Ο αμερικανικός νόμος για τη μείωση του πληθωρισμού, υπονομεύει κατά πολύ τα κράτη της ΕΕ που παράγουν αυτοκίνητα – όπως η Γαλλία και η Γερμανία – καθώς ενθαρρύνει τους καταναλωτές να “αγοράζουν αμερικανικά” όταν πρόκειται για ηλεκτρικά οχήματα, γεγονός που πλήττει το παγκόσμιο ελεύθερο εμπόριο

  Αναγκαία η στήριξη Γερμανίας-Γαλλίας
  Με μια διπλωματική λύση να φαίνεται απίθανη και τις Βρυξέλλες να θέλουν να αποφύγουν έναν ολοκληρωτικό εμπορικό πόλεμο, ο αγώνας των επιδοτήσεων φαίνεται πλέον όλο και πιο πιθανός, παρότι θεωρείται από αρκετούς ως ένα αμφιλεγόμενο plan Β.

  Ζωτικής σημασίας ζήτημα είναι να εξασφαλιστεί η υποστήριξη της Γερμανίας αλλά και των πιο οικονομικά φιλελεύθερων επιτρόπων, όπως ο επικεφαλής του εμπορίου Βάλντις Ντομπρόβσκις
  και η επικεφαλής του ανταγωνισμού Μάγκρετ Βεστάγκερ.

  Η Γαλλία, ζητά εδώ και καιρό αντίμετρα κατά της Ουάσινγκτον με τη διοχέτευση κρατικών κονδυλίων στην ευρωπαϊκή βιομηχανία. Η ιδέα αυτή κερδίζει τώρα έδαφος και στο Βερολίνο, το οποίο είναι παραδοσιακά οικονομικά πιο φιλελεύθερο.

  Στη συνάντηση των υπουργών Εμπορίου της ΕΕ την Παρασκευή, οι Βρυξέλλες ελπίζουν να λάβουν πιο σαφείς απαντήσεις από την Γερμανία για το πόσο είναι διατεθειμένη να σπάσει το ταμπού των επιδοτήσεων.
  naftemporiki.gr
  ……………………………………………………………………..

 4. Αδέλφια, του διαδικτύου, ο θητεία του Κούλη θα λήξει όταν τα αφεντικά μας – του , βρουν το επόμενο ελεγχόμενο λαμόγιο! Είτε μας αρέσει είτε όχι, η χώρα είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ κυριαρχίας, την παραδοσαμε σε βαρώνους και σε ξένους! Τώρα αν λέγεται Κούλης η Φουφουτος η χώρα Ελλάδα έχει τελειώσει!!

 5. A ρε παλιοαριστεροι δεν συγχωρειτε λαθη σε ενα κομμα που κυβερναει πρωτη φορα.

 6. Συριζα= Γερμανικο κομμα Ελλαδος

  ΝΔ= Τουρλου τουρλου Αμερικανο-Γερμανικο-Γαλλικο με μια εσανς διεθνιστων απο Καταρ μεχρι Κινα

  Βελοπουλος-Γουοναμπι στους παραπανω δυο-προς το παρον φαντασιωσεις οτι ασχολειται μαζι του το Κρεμλινο

  ΚΚΕ= Πιστο στις αρχες του 5% με αρκετους μπροστινους διαφορων προελευσεων απο Σιβηρια μεχρι Σικαγο αμα λαχει

  ΜΕΡΑ25 Long live the King (UK style)

  AKKEL= Περιμενωντας το ξανθο γενος

  ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ/ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ κτλ κτλ= Γερμανικο κομμα, αλλα ειμαστε ανοιχτοι ΣΕ ΟΛΕΣ τις προτασεις αναλογως των εξελιξεων (Ο.Φ.Α.)

  Κασσιαδιαρης και λοιπες συνιστωσες του Δ ραιχ=Παιζουν εντος του Ελλαδικου περιβαλλοντος με απελπιδες προσθαιες να αποκτησουν καποιον ξενο προστατη αλλα φευ…

  Ανταρσυα = Διεθνιστικο παραλληλημα απο Τη μουσουλμανικη αδελφοτητα και τους εμπορους χαλιων στο Καρατσι μεχρι τα υπογεια του Τελ Αβιβ και της κομητειας του Φέρφαξ

  Μπογδανος και Προστεντανοπούλου=Αχαχαχαχαχα…..και παμε παλι αχαχαχαχα

  Ειναι καιρος για το κομμα των Πλοικτητων να κατεβει στην πολιτικη σκηνη της χωρας. Κομμα με πραγματικα “οικουμενικες” διαστασεις που τα παιρνει απο ολους και δεν εξαρταται απο κανεναν.

 7. Το πουλόβερ ξηλώνεται, το ΣτΕ κατήργησε την απόφαση του υπουργού υγείας και νομικού κ. Α. Πλεύρη για την παράταση της διαθεσιμότητας των υγειονομικών. Προφανώς ο κ. Πλεύρης δεν μελέτησε τις προηγούμενες αποφάσεις της ολομέλειας του ίδιου οργάνου, δεν κατάλαβε τον όρο « συνταγματικώς ανεκτό».
  κ. Πλεύρη, παραδεχθείτε το λάθος σας, να ανακοινώσετε την επαναπρόσληψη των υγειονομικών και την αφαίρεση των προστίμων μη εμβολιασμού των 60+.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Αν μαυριστεί στις 9 Ιουνίου…

Σκιάζεται από το ενδεχόμενο μαύρισμα της 9ης Ιουνίου ο Μητσοτάκης και μηχανεύεται ραδιουργίες προς ανάκτηση της λαβωμένης κυριαρχίας του....

Τι μαγειρεύει ο κ. Γεραπετρίτης;

Στις αρχές Απριλίου τρεις υπουργοί, οι κ. Σκυλακάκης, Γεραπετρίτης και Αυγενάκης, εξήγγειλαν τη χωροθέτηση δύο «εκτεταμένων» θαλάσσιων πάρκων, το...

Πρέσπες: «Μακεδονία» από το παράθυρο μέσα από τις μεταβατικές διατάξεις!

Εισαγωγική παρατήρηση πριν υπεισέλθω στην ουσία του σημερινού σημειώματος: εάν η Ελλάς δεν έχει κυρώσει μέχρι στιγμής τα πρωτόκολλα...

Ένα τραγικό δίδυμο στο υπουργείο Εξωτερικών

Ξεκίνησα τη δημοσιογραφία από το λεγόμενο «διπλωματικό ρεπορτάζ», οπότε τα χάλια της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής είχα την ευκαιρία να...