Δε δύναται να εγγυηθεί τη σταθερότητα της χώρας ένας παραπαίων πρωθυπουργός

Του Αδέξιου Δεξιού

Τα πράγματα είναι απλά, απλούστατα.

Όταν μια χώρα επί της ουσίας βρίσκεται μέσα στη δίνη της σύγκρουσης δυο βουβαλιών (ΗΠΑ-Ρωσία), είναι αυτονόητο ότι ο κυβερνήτης της θα πρέπει να είναι ισχυρός ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει τις παγίδες, τις ανατροπές, τις καραμπόλες, τις προβοκάτσιες και τις προδοσίες που προκύπτουν πάντα σε τέτοιου είδους διαμάχες.

Δυστυχώς, κατόπιν της νέας τροπής που πήρε το σκάνδαλο των υποκλοπών, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα σκάνδαλα (πλιάτσικο εν μέσω κορονοκρίσης, λεηλασία εν μέσω γεωπολιτικού χάους, πετσωμένες λίστες προς βδελυρή προπαγάνδα, διεφθαρμένοι βουλευτές που διαγράφηκαν αφότου έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι) και τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται ανεμπόδιστος όπου ο λαός θα πει το ψωμί ψωμάκι, τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα που χρησιμοποιεί εσχάτως ο Κυριάκος για να πείσει ότι παρά τις απανωτές κατραπακιές παραμένει ισχυρός, άρα συνεχίζει να εγγυάται τη σταθερότητα της χώρας απέναντι στις γεωπολιτικές απειλές, είναι τζούφια και πέφτουν στο κενό.

Όπως αυτό το άθλιο, με τις ξαφνικές ανακοινώσεις για έρευνες υδρογονανθράκων δυτικά και νοτιοδυτικά της Κρήτης και επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια στα νοτιοανατολικά της Κρήτης, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να επισκιάσει τις νέες αποκαλύψεις για το… επιτελικό παρακράτος.

Θέλει να μας πει δηλαδή ο… παραλίγο Μωυσής ότι ενώ θα αντικρούει τις κατηγορίες -οι οποίες μαθαίνουμε ότι θα ανανεώνονται εβδομαδιαία- για τις υποκλοπές με την κυβέρνηση να κρέμεται κυριολεκτικά από μια κλωστή, θα είναι σε θέση να ανασχέσει επιτυχώς ένα πιθανό θερμό επεισόδιο από τον τραμπούκο επεκτατικό γείτονα, ως απάντηση στις… ετεροχρονισμένες πατριωτικές μαγκιές του.

Κι όλα αυτά την ώρα που το μέτωπο στην Ουκρανία φαίνεται ότι βαίνει στην τελική ευθεία, με όλους τους παράγοντες που αναφέραμε στην αρχή να είναι στο τραπέζι. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν τα τεκταινόμενα (αποτέλεσμα ενδιάμεσων αμερικανικών εκλογών, διαρροές για εκεχειρία Ουκρανίας-Ρωσίας, απόσυρση Ρώσων από Χερσώνα).

Πάρ΄ το αλλιώς Κυριάκο, γιατί πολύ φοβούμαστε ότι εκτός από υπονόμευση των θεσμών και της δημοκρατίας ενδέχεται να κατηγορηθείς και για εσχάτη προδοσία.

Στην εξίσωση βάλτε και το επικό άδειασμα της Ευρώπης στον Κυριάκο μέσω του διασυρμού από την επιτροπή PEGA, καθώς και την αναμενόμενη έκρηξη γαλάζιων βουλευτών, οι οποίοι όπως πληροφορούμαστε δεν είναι διατεθειμένοι να στηρίξουν τον Κυριάκο για τις υποκλοπές στα καφενεία και ως λύση στο αδιέξοδο που έχουν περιέλθει προκρίνουν την αλλαγή ηγεσίας ώστε να μπορούν να βγουν να μιλήσουν στον κόσμο με άνεση.            

Συνεπώς, είναι ήλιου φαεινότερο ότι ο Κυριάκος είναι πια ένας αδύναμος σε αποδρομή πρωθυπουργός κι όσο παραμένει στο τιμόνι της διακυβέρνησης της χώρας προσπαθώντας να διασωθεί με διάφορα θλιβερά τερτίπια, η Ελλάδα κινδυνεύει να καταλήξει βαριά λαβωμένη στα βράχια.      

Μόνη λύση πλέον για τη σωτηρία της πατρίδας, η προκήρυξη εκλογών… χθες!!!

Κι αν εξακολουθήσει να το αρνείται ο Κυριάκος, επιτέλους ας αναλάβουν τις ευθύνες τους οι πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ.

Συνεχίζεται…      

  1. Μην ανησυχείτε, ο Αντώνης έχει τη λύση. Δεν του’ φτανε που επί ημερών του η ΝΔ εξέπεσε σε εκλογικά βάραθρα, έστησε και ίδρυμα για την υστεροφημία του. Μαθαίνω ότι θα μιλήσει στις 7 Δεκέμβρη εφ’ όλης της ύλης. Σου λέει, ένα μηνάκι είναι: μέχρι τότε τα πράγματα θα έχουν ξεκαθαρίσει, μην εκτίθεμαι νωρίτερα.
    Α ρε Αντώνη πόσο μας είχες λείψει!

  2. Αυτό με τις εξορύξεις νοτιοδυτικώς της κρήτης στην περίφημη λεκάνη του ηροδότου δεν το κατάλαβα και εγώ. Έχουμε ανακυρήξει αοζ στην περιοχή εκεί; Έχουμε συμφωνήσει με το καθεστώς της λιβύης για την έκταση της δικής μας αοζ; Γιατί απ οσα γνωρίζουμε αυτοί με τον ταγίπ έχουν υπογράψει μνημόνιο. Και η συμφωνία με την εταιρεία ποια είναι ακριβώς; Όσο για τις υποκλοπές από την στιγμή που επιβεβαιώθηκε από την ευπ η παρακολούθηση ανδρουλάκη, ο μητσοτάκης όντας ο πολιτικός προιστάμενος της υπηρεσίας έπρεπε να αναλάβει την πολιτική ευθύνη (έστω και αν δεν γνώριζε) και να παραιτηθεί και από την πρωθυπουργία και από την αρχηγια της νεας δημοκρατιας. Και επίσης μια προσωπική άποψη για τα ναυπηγεία ελευσίνας για τα οποία χαζοπανηγυρίζει ο άδωνις. Ουσιαστικά τα ναυπηγεία χαρίστηκαν στην ονεχ και διαγράφηκε ένα χρέος 100εκ των ναυπηγείων προς το κράτος (80εκ.σε εφκα και 20εκ.σε δημόσιο) το οποίο θα έπρεπε να πληρώσει η ιδιοκτήτρια εταιρεία. Και εν τω μεταξύ ποσα εμπορικά πλοία θα ναυπηγηθούν εκεί όταν όλοι οι εφοπλιστές ναυπηγούν τα πλοία τους σε κορέα και κίνα. Όλες οι παραγγελίες θα είναι από το πολεμικό ναυτικό, από το κράτος δηλαδή. Και γιατί τότε δεν κρατικοποιήθηκαν ώστε να παίρνει το κράτος όλο το κομμάτι των καθαρών κερδών ενώ τωρα θα παίρνει μόνο το 20%, της φορολογησης τους δηλαδή. Για μένα λάθος του συριζα που υπερψήφισε αυτό το εντελώς νεοφιλελευθερης έμπνευσης έκτρωμα του άδωνι. Και μόνο το γεγονός
    δηλαδή που έφερε το νομοσχέδιο αυτό ο άδωνις ήταν λόγος καταψήφισης.

  3. Οι βουλευτές περιμένουν τον Βαξεβάνη να τους δώσει άλλοθι να τον διώξουν. Εάν βγει τεκημηριωμένη εμπλοκή της ΕΥΠ σε παρακολούθηση υπουργού, τότε θα κινηθούν οι αντιμητσοτακικοί. Θα τον υποχρεώσουν σε παραίτηση. Εάν αρνηθεί θα καταθέσουν πρόταση μομφής στο πρόσωπό του, θα τοποθετήσουν ως ΚΟ άλλο πρωθυπουργό, ο οποίος θα μείνει ένα δυο μήνες μέχρι να προχωρήσει η έρευνα και μετά θα προκηρύξει εκλογές. Στο μεταξύ η ΝΔ θα έχει εκλέξει νέο αρχηγό, το πιθανότερο την Ολγα Κεφαλογιάννη.
    Αυτό είναι το σχέδιό τους. Περιμένουν τα τεκμήρια υποκλοπών του Βαξεβάνη.
    Χωρίς αυτά δεν πρόκειται να κινηθούν.
    Εάν δεν βγουν, τότε ο Κυριάκος θα συνεχίσει κανονικά μέχρι το τέλος της θητείας του.

  4. Χάθηκε η αποδοχή του πρωθυπουργού από το εξωτερικό και από το εσωτερικό, ταυτόχρονα η διαπραγματευτική ισχύς της κυβέρνησης εκμηδενίστηκε. Μόνη λύση οι εκλογές, ο λαός καλείται να δώσει τη λύση στα σημερινά αδιέξοδα.

  5. Κάτι βαθύτερο για την χώρα δεν επιτρέπει να έχουμε αλλαγή σκηνικού.
    Ο θόρυβος εσωτερικά γίνεται μόνο και μόνο να ροκανίζουν τον χρόνο.
    Σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες που διανύουμε εσωτερικά και εξωτερικά
    όλα οδηγούν στο συμπέρασμα πως η Ελλάδα στο πρόσωπο του πρωθυπουργού μας
    διευκολύνει πολλά μέτωπα ώστε να καθορίζονται δουλειές.
    Όσο για τον λαό ποιος νοιάζεται πως βιώνει την κάθε μέρα του.
    Λίγο το καλάθι της νοικοκυράς, λίγο οι αυξήσεις στις συντάξεις ε έφθασαν τα
    Χριστούγεννα.
    Πρωτιά ο πρωθυπουργός μας, ακλόνητος στο καθήκον του, μα κάποιος έγραψε
    παλαιότερα μα τι του βρίσκουν, αυτός τους βρίσκει όλα όσα ποθούν να έχουν.
    Εάν η πολιτική αντίληψη δεν αλλάξει σε κάθε πολίτη ψηφοφόρο τα ίδια και χειρότερα
    για κάθε επόμενη εκλογική αναμέτρηση.
    Η ελπίδα μας αφήνει να αναπνέουμε οξυγόνο.
    Το πως και πότε η ξαστεριά η Πυθία δεν θέλει να δώσει χρησμό.

  6. Μουχλιασμένος πλέον ο εκπρόσωπος της δυναστείας, δεν τον θέλει και δεν τον εμπιστεύεται κανένας ηγέτης ή πολίτης. Οι βουλευτές που ψηφίσαμε καλούνται να αποφασίσουν, θα χαθούν μαζί του ή θα περισώσουνε ό,τι απέμεινε από τη ΝΔ.

  7. Το πιο σύντομο ανέκδοτο: Πατριωτικές δυνάμεις στη ΝΔ.

  8. Ο χειμώνας και η ακρίβεια θα καθορίσουν τις εξελίξεις , όχι οι υποκλοπές. Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Θεωρώ ότι θα βρεθεί μια συμφωνία στο Ουκρανικό για να μην καταρρεύσει η βιομηχανία στην Ευρώπη. Οι πιέσεις που ασκούνται στην Αμερική από την Ευρώπη είναι τεράστιες. Η Ρωσία έχει ποντάρει τα πάντα στον χειμώνα και την ενεργειακή κρίση. Θα περιμένει σταθεροποιώντας το μέτωπο. Αν δεν πάρει την συμφωνία που θέλει , πάλι θα ξεκινήσει επίθεση τον Μάρτιο. Η κυβέρνηση μας απλά ακολουθεί τις εξελίξεις.

  9. Η σημερινή δημοσκόπηση είναι αντιπροσωπευτική του τι συμβαίνει στον λαό.
    Όλος ο κόσμος ξέρει ότι ο Μητσοτάκης παρακολουθούσε τους πάντες.

    Κανένας δεν του είχε ποτέ εμπιστοσύνη, απλά στράβωσαν με τις κωλοτούμπες του Τσίπρα και υπέστησαν μητσοτακική πλύση εγκεφάλου από κάθε μήντια, από την ακροδεξιά μέχρι το ΠΑΣΟΚ, κι έτσι τον ψήφισαν.

    Τώρα ο βασιλιάς είναι γυμνός κι έχει χάσει τα λόγια του.
    Μιλάει για βούρκο ο άνθρωπος που το επίπεδό του ως αντιπολίτευση ήταν “νά τος, νά τος ο Τσίπρας ο σκαφάτος”! Ο άνθρωπος που έριχνε λάσπη με τα δημαγωγικά του μέσα στην προηγούμενη κυβέρνηση επί 3+ χρόνια. Ακούγαμε για “κυβέρνηση κουρελού” από τον άνθρωπο που έχει για βουλευτές και υπουργούς πλατσικολόγους, από ΚΝΙΤΕΣ μέχρι πρώην φασίστες.

    Τώρα πέσαν οι μάσκες. Θα συνεχίσει να τρώει λάσπη μέχρι να συρθεί στα γόνατα.

    Κι εν αντιθέσει με τους δύο προκατόχους του στο κόμμα, που και οι δύο έκαναν μεγάλη ζημιά στη χώρα και κινήθηκαν ανεύθυνα, ο Μητσοτάκης δε θα έχει κάνενα άλλοθι πατριωτισμού, γιατί αν μη τι άλλο κι ο ΑΣ κι ο ΚΚ την πατρίδα τους την αγαπούν ειλικρινά.

    Έτσι θα μείνει στην ιστορία σαν ένας υπερφίαλος μαφιόζος. Ο άνθρωπος που συγκέντρωσε πάνω του όλα τα κακά της χώρας, η χειρότερη εκδοχή της μεταπολίτευσης, μια χειρότερη εκδοχή του πατέρα του.

  10. Δεν πρόκειται να κουνηθεί κανένας και το ξέρει. Ακόμα και αν αποδειχθεί ότι παρακολουθούνταν αυτοί θα το δεχθούν να μην φωνάζουν κιόλας στα κανάλια ότι καλά τους έκανε γιατί έτσι προστατευοντουσαν από τον κακό εαυτό τους άσε που ποιος ξέρει τι άπλυτα θα βγουν στη φόρα αν κουνηθούν. Τουμπεκί με παλαμάκια αυτό θα κάνουν γιατί αυτοί είναι. Το απέδειξαν τρία χρόνια τώρα

  11. @ Κων. Μονομάχε δεν είναι μόνο αυτό, υπάρχει λόγος που δε μιλά. Πολύ απλά έχει λερωμένη τη φωλιά του.

    Μάντεψε ποιος προξένεψε έναν από τους ιδιώτες του predator στον Δημητριάδη….

  12. Πέτρο η άποψή σου είναι ίσως η πιο κοντινή εικόνα .Όντως περιμένουν τον Βαξεβάνη …….Αλλά δεν έχουν πλέον ελπίδα να επανεκλεγούν ούτε ως αντιμιτσοτακικοί ούτε ως καραμανλικοί ούτε ως σαμαρικοί .

  13. Παιδιά , της δεξιάς, βρείτε κάποιες άλλες δικαιολογίες για τις έρευνες νοτιοδυτικά της Κρήτης που ο θρασύς κούλης διακήρυξε χωρίς να σας ρωτήσει…Ούτε τους Λίβυους ρώτησε ο προδότης..
    Γιατί δεν κάνετε μια συμμαχία με τον Κρίτωνα της αλογοουράς και να βγείτε στο δρόμο όχι απλά φωνασκούντες και διαμαρτυρόμενοι, αλλά ουσιαστικά να ξεκινήσει η μεγάλη πορεία προς την εξουσία. Οπως ο Μάο.
    Ετσι μόνο θα φύγει ο κούλης….
    Εάν δεν τον πεθάνετε στο γέλιο με τις αντιδράσεις σας για τους υδατάνθρακες του μπάνου, που τολμά να εξορύξει , ο παραπαίων, τότε δεν σας μένουν και πολλές επιλογές με τον κανονικό τρόπο που είναι οι εκλογές.

    Και μετά περιμένετε να σας σώσουν οι….πατριωτικές δυνάμεις…Μα αυτές θέλουν να γίνουν οι έρευνες.
    Καλή η αντιπολίτευση , πρέπει να γίνεται σκληρά αλλά με προσοχή. Οχι άγαρμπα…Τα καλά τα λέμε και χτυπάμε τα κακά για να γινόμαστε πιό εύκολα πιστευτοί…
    Οταν οι μόνοι που διαμαρτύρονται για τις έρευνες στη Μεσόγειο είναι τα αδέξια παιδιά της δεξιάς και κατηγορούν τον κούλη ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ, τότε συγγνώμη αδέρφια αλλά ΔΕΞΙΟΙ ΄δεν είστε..
    ΑΔΕΞΙΟΙ ναί, τόσο στις κινήσεις όσο και στην ιδεολογία.

  14. Κτυπάμε το πρώτο πρόσωπο της όλης καταστροφής ως χώρα.
    Ίσως θα έπρεπε να εξετάζουμε κάπως βαθύτερες την όλη εικόνα.
    Δεν εκλέχθηκε μόνος του ως πρωθυπουργός.
    Με την ψήφο των πολιτών του ανατέθηκε η εξουσία της χώρας.
    Η οικογένεια του γνωστή στο Πανελλήνιο.
    Και όμως όλη η οικογένεια σε θέσεις υπεύθυνες ώστε να οδηγήσουν την χώρα σε πρόοδο ανάπτυξης.
    Η ουσία λοιπόν της υπόθεσης, τον λαό τον οδηγείς όπως επιλέγουν μια κατηγορία ατόμων
    που έτσι θέλουν την χώρα.
    Αυτός ο λαός και σήμερα αμφιβάλω εάν έχει τουλάχιστον κατά πλειοψηφία αντιληφθεί
    αυτό το παιχνίδι εναλλαγής της εξουσίας.
    Και σήμερα παραμένει το ίδιο έργο, επίκαιρη η επιλογή και εκλογή επόμενης κυβέρνησης.
    Συμπέρασμα, ο λαός χρειάζεται πολιτική ενημέρωση σε βαθμό που να προλαμβάνει τα χειρότερα.
    Το ζητούμενο λοιπόν, ελεγχόμενο και κατευθυνόμενο δεν γίνεται να αποδώσει ουσιαστικά.
    Η τηλεόραση κάνει την δουλειά της σε 24ωρη βάση.
    Το διαδίκτυο επίσης, για να αναζητήσεις αλήθειες χρειάζεται να το ψάξεις πάρα πολύ.
    Η οικογένεια στην χώρα μας που σε άλλοτε εποχές στάθηκε φάρος φωτός, σήμερα εμφανίζει
    σημάδια παρακμής έως διάλυσης.
    Τα νέα παιδιά εάν έχουν τύχη ίσως και ακολουθήσουν πορεία επιτυχίας.
    Το σχολείο, η μόρφωση, η παιδεία της χώρας μας ουδέν σχόλιο.
    Όχι δεν είναι θέμα εκπαιδευτικών, η θέμα υποδομών.
    Αλλού χρειάζεται η αναζήτηση της παρακμής.
    Σε εκείνα τα σκοτεινά συμφέροντα που θέλουν πτυχία στο τοίχο, αλλά την ανεργία-ανεργία.
    Εάν πράγματι θέλουμε την χώρα μας σε τροχιά ανάπτυξης και επίπεδο επιτρεπτό επιβίωσης,
    οι αλλαγές απαιτούν βαθύτερες ρωγμές.
    Κάποιοι σύνδεσμοι να αποχωρήσουν από το κρατικό κατεστημένο, να παύσουν να εξυπηρετούν
    δουλοπρεπώς συμφέροντα εκτός χώρας.
    Οι νέοι δεν πείθονται ούτε με το χαρτζιλίκι των γονιών, ούτε με την διαρκώς αυξανόμενη ανεργία,ούτε με την ανέχεια.
    Πείθονται με έργα, με εργασία, με αξιοπρεπή διαβίωση.
    Δυνατές λύσεις υπάρχουν, απαιτούν όμως ανθρώπους ικανούς που θα επενδύσουν σε αυτές και μόνο.

  15. @ Ορεσειβιε

    Γράφεις λες και θα κάνουμε εξόρυξη σε περιοχή που περιλαμβάνεται στο τουρκολιβυκο μνημόνιο.( Απαπα, αυτά είναι έξω από τα 6 μίλια)

    Χαλαρωσε λίγο. Δεν πήρε και την Πόλη. Τα τελευταία ασημικά πουλάει πριν την έξωση.

    Βλέπεις ζητούσε τα μεγάλα τα κυνήγια (ταμείο ανάκαμψης) αλλά αφού δεν ήταν μάγκας και νταης αλλά ” Κούλης”, τώρα καταπίνει τα τελευταία πόμολα.

  16. Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

    Με αφορμή την κουβέντα που γίνεται για την επάρκεια ή ανεπάρκεια του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησής του, σκέφτομαι ποιοι είναι αυτοί που επωνύμως και επισήμως τον έχουν στο στόχαστρο.

    Πούτιν, Ερντογάν, Τσίπρας, Ανδρουλάκης, Μαρινάκης, Αλαφούζος, οι φίλοι μας οι Γερμανοί, που θα ήθελαν έναν πιο βολικό ίσως, και κάποιοι άλλοι εγχώριοι και εξωχώριοι.

    Το γιατί, πέρα από την επιδερμική κριτική, το αφήνω στον καθένα σας να το σκεφτεί.

    Ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνησή του έχουν διαπράξει λάθη και είναι φυσιολογικό. Ακόμη και στο θέμα των υποκλοπών ο χειρισμός δεν ήταν ο ενδεδειγμένος

    Έτυχαν όμως στη σκοπιά τους πολύ σοβαρές καταστάσεις τις οποίες, κατά τη δική μου κρίση, χειρίστηκαν με επάρκεια κατά το μάλλον΄ή ήττον, ενώ πολύ άλλοι στη θέση τους πιθανώς να μας είχαν οδηγήσει σε τραγωδιές.

    Προσοχή, δεν επικαλούμαι ότι είναι άμωμοι, αμόλυντοι και σεπτοί.

    Επικαλουμαι ότι ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνησή του είναι οι πιο κατάλληλοι, στην παρούσα συγκυρία και στην περιοχή που βρισκόμαστε, να διαχειριστούν τις τύχες της χώρας, τις μεγάλες παγκόσμιες ανακατατάξεις και την δημιουργία του νέου κόσμου, μετά την κατάρρευση της παγκοσμιοποίησης έτσι όπως την γνωρίσαμε.

    Επειδή το έργο αυτό έχει πολλά επεισόδια, προσωπικά, όσο και μην θεωρώ τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνησή του μια δεξιά, συντηρητική και καπιταλιστική κυβέρνηση, εν όψει των πολύ σοβαρών θεμάτων που έπονται τα επόμενα χρόνια, εκτιμώ πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν με σχετική επιτυχία μια σοβαρή κατάσταση από ότι ο Αλέξης, ο Ανδρουλάκης και ο Γιάνης (με ένα -ν) combined.

    Αυτά τα ολίγα από έναν που σε ανύποπτο χρόνο είχε ασκήσει πολύ σφοδρή κριτική στον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνησή του, από τον καιρό που ήταν ακόμη αντιπολίτευση.

    Εν καιρώ θα έχουμε να πούμε πιο πολλά.

    ΜΦΧ

    Ιεροφάντης

  17. Αυτο που γινεται με τις λίστες, ειναι ο απόλυτος εξευτελισμός και αισχρή αποδόμηση ,τοσο του ιδίου οσο και της παράταξης που εκπροσωπεί.Και για αυτο ,δεν ειναι υπεύθυνος ο Τσιπρας.Οι πραγματικοί υπαίτιοι ,ειναι οι ανθρωποι του περιβάλλοντος του, Που για την επιτευξη των στοχων τους,τους βόλευε ενας ονειροπολος Ο οποιος πιστευε οτι ηταν γεννημενος ηγετης Μπροστά μας εξελίσσεται ενα ανθρωπινο δραμα.Ο Κικης έπεσε θύμα, της σιωπής,της κολακειας ,της πιεσης και των επιθυμιών ολου του στενού ,του οικογενειακού και του ,φιλικου περιβαλλοντοςτου.Που δια μεσω αυτου αποκομιζαν οφελη .Που τον εκμεταλλευοταν αντι να τον προειδοποιησουν να μην λαβει αυτο το αξιωμα διοτι δεν εχει τις ικανοτητεςΠοια η διαφορα του νυν με τον κοντολεοντα; Και οι δυο τους θυματα εκμεταλλευσης

  18. @ Ιεροφάντης

    Θα παίξει τώρα το χαρτί “καλύτερα να σας πάρουν τα σπίτια οι τράπεζες παρά οι κομμουνιστές”?

    Η παλιά καλή συνταγή.

    Όμως αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το παρακάτω:

    “Έτυχαν όμως στη σκοπιά τους πολύ σοβαρές καταστάσεις τις οποίες, κατά τη δική μου κρίση, χειρίστηκαν με επάρκεια κατά το μάλλον΄ή ήττον, ενώ πολύ άλλοι στη θέση τους πιθανώς να μας είχαν οδηγήσει σε τραγωδιές.”

    Μπορείς να εξηγήσεις την επιτυχία στους 34.000 καταγεγραμμένους επισήμως νεκρούς από COVID?

    Μπορείς να εξηγήσεις την επιτυχία στην τοποθέτηση της κόκκινης γραμμής στα 6 μίλια?

    Μπορείς να εξηγήσεις την επιτυχία στην κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος σε απευθείας αναθέσεις κολλητών και κουμπάρων?

    Μπορεις να εξηγήσεις την επιτυχία στην κυβέρνηση από τουρλού ανθρωπάκια που δεν έχουν καν την αξιοπρέπεια να παραιτηθούν και να αφήσουν τις καρέκλες?

    Μπορείς να εξηγήσεις την επιτυχία στον βιασμό κάθε θεσμού που είχε η πολιτεία μας?

    Σταματάω εδώ γιατι έχει τόσες πολλές “επιτυχίες” που η λίστα είναι πιο μεγάλη και απο την λίστα Πέτσα.

  19. @ Λυμπέρης

    Αγαπητέ φίλε, μάλλον δεν φαίνεται να έχεις καταλάβει, ή καμώνεσαι ότι δεν έχεις καταλάβει, τι συμβαίνει παγκοσμίως και στη γειτονιά μας την τελευταία δεκαετία και τι θα συμβεί την επόμενη.

    Ούτε φαίνεται να έχεις εκτιμήσει τον αντίκτυπο όλων αυτών των κατακλυσμιαίων αλλαγών που συμβαίνουν διεθνώς, πάνω στην χώρα μας, καθώς παλεύει να εξέλθει μιας σκληρότατης δεκαετούς δημοσιονομικής προσαρμογής με εμφανή τα σημάδια της μεταξύ άλλων και στον μέχρι πρίτινος, εκούσιο αφοπλισμό της.

    Η Ελλάς έχει χρυσή ευκαιρία τα επόμενα χρόνια να καταστεί από αμελητέο μέγεθος και κλοτσοσκούφι σύμμαχος της Δύσης στο άκρο του Νοτιοανατιολικού μετώπου της στο θέατρο της Ευρασίας, σε υπολογίσιμο στρατιωτικό εταίρο και πάροχο ασφαλείας στην περιοχή, ενεργειακό κόμβο ή/και παραγωγό ενέργειας, τηλεπικοινωνιακο και τεχνολογικό hub στον άξονα και ανατολής / δύσης και νότου προς βορρά, και ισχυρό soft power εταίρο στη Δύση, καθώς οι Μεγάλες Δυνάμεις της εποχής μας προετοιμάζονται για το διαμοίρασμα του κόσμου εκ νέου.

    Συνήθως οι περισσότεροι ανθρωποι αρέσκονται να εντοπίζουν την μικρή, την αρνητική εικόνα για πρόσωπα και πράγματα.

    Προσωπικά μου αρέσει να βλέπω τα πράγματα πιο σφαιρικά, να προσπαθώ να δω τη μεγάλη εικόνα, πέρα από πρόσωπα και καταστάσεις και πάντα με γνώμονα το όφελος για την πατρίδα.

    Με όλα αυτά, ναι, εξακολουθώ και θεωρώ τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνησή του επιτυχημένους, εν συγκρίσει με τους “άχαστους” που αντικατέστησαν.

    Θυμίζω εδώ το άρθρο που έιχα γράψει προ 4ετίας περίπου. λίγες εβδομάδες πριν την διεξαγωγή των εκλογών του 2019. Αν ανατρέξεις να το διαβάσεις, πιθανώς να κατανοήσεις τους λόγους της τοποθέτησής μου.

    Μφχ

    Ιεροφάντης

  20. @ Ιεροφάντης

    Όλα αυτά που περιγράφεις είναι ευσεβείς πόθοι.

    Ξέχασες την τύχη που είχε ο east med και άρχισες να λες πως θα γίνουμε η Βενεζουέλα της Μεσογείου επειδή μας άφησαν οι Αμερικάνοι να κάνουμε έρευνες.

    Που? Σε προσεχτικά επιλεγμένα οικόπεδα τα οποία δεν σχετίζονται με το τουρκολιβυκο σύμφωνο.

    Και αν η Τουρκία βγάλει φρεγάτα τι θα γίνει? Θα υπερασπιστούμε μια ΑΟΖ που δεν έχει ανακηρυχθεί ή θα τρέξουμε μέσα από την κόκκινη γραμμή των 6 μιλίων και θα κουνάμε μαντίλια στα τουρκικά πλοία που θα τα απομακρύνει ο άνεμος?

    Και σε ποιον θα προσφέρεις ασφάλεια? Στην Ιταλία? Στην Γαλλία? Μήπως στην Τουρκία?

    Μήπως στα Βαλκάνια που η μόνη κίνηση διειδυσης είναι η συμφωνία των Πρεσπών?

    Μήπως στην Λιβύη που δεν έχεις διπλωματική παρουσία και στις διεθνείς συνομιλίες σε έχουν αποκλείσει?

    Και θα γίνεις hub? Στο χωριό μου το λένε ” με τον νου πλουταινει η κόρη”. Άσε που ακόμη και να γίνεις κόμβος όλο το χρήμα θα πηγαίνει στην Αγία οικογένεια τους κουμπάρους και τους Πατσηδες.

    Οπότε αν το δούμε σφαιρικά, όταν βλέπουμε ένα κείμενο να υποστηρίζει τον Μητσοτάκη ως τον νέο Βενιζέλο, με επιχειρήματα βγαλμένα από τον Σκάι και μιλάει για μεγάλες εικόνες, όταν δεν μπορεί να διαπιστώσει ούτε ότι ο βασιλιάς έχει μείνει με το εσώρουχο το οποίο έχει απάνω την αστερόεσσα, τοτε είναι σαν να βλέπω διαφήμιση για μαθήματα αστρονομίας πάνω σε αφίσα που υποστηρίζει πως η γη είναι επίπεδη.

  21. Αυτο που γινεται με τις λίστες, ειναι ο απόλυτος εξευτελισμός και η αισχρή αποδόμηση ,τοσο του ιδίου οσο και της παράταξης που εκπροσωπεί.Και για αυτο ,δεν ειναι υπεύθυνος ο Τσιπρας.Οι πραγματικοί υπαίτιοι ,ειναι οι ανθρωποι του περιβάλλοντος του, Που για την επιτευξη των στοχων τους,τους βόλευε ενας ονειροπολος Ο οποιος πιστευε οτι ηταν γεννημενος ηγετης Μπροστά μας εξελίσσεται ενα ανθρωπινο δραμα.Ο Κικης έπεσε θύμα, της σιωπής,της κολακειας ,της πιεσης και των επιθυμιών ολου του στενού ,του οικογενειακού και του ,φιλικου περιβαλλοντοςτου.Που δια μεσω αυτου αποκομιζαν οφελη .Που τον εκμεταλλευοταν αντι να τον προειδοποιησουν να μην λαβει αυτο το αξιωμα διοτι δεν εχει τις ικανοτητεςΠοια η διαφορα του νυν με τον κοντολεοντα; Και οι δυο τους θυματα εκμεταλλευσης

  22. @Ιεροφαντη. Αυτη τη σκληροτατη δημοσιονομικη δεκαετη προσαρμογη ποιος την προκαλεσε; Μηπως ενα κομμα που το λενε ΝΔ; Εκανε τοσα καλα τα 3 χρονια και τα προηγουμενα 40 που ηταν; Και κρυψτε τις περικεφαλαιες γιατι οι συμαχοι μας οι αμερικανοι τη θελουν βορεια μακεδονια

  23. @ Λυμπέρηδες και λοιπούς αδέξιους “δεξιούς”

    Παιδιά είστε εκτός πραγματικότητας και ζείτε τις αυταπάτες μιας ακόμη επανάστασης…Που θα έρθει, έρχεται, ήρθε , πέτυχε και αρχίζουν οι πανηγυρισμοί, για να διαψευσθούν την επομένη αλλά η επιμονή σας είναι ατελείωτη.
    Πάμε για άλλη.

    Ο χώρος της δεξιάς, που μερικοί εξ υμών παριστάνουν ότι είναι αναπόσπαστα μέλη, δεν είναι όπως νομίζετε….Πολύ περισσότερο η νέα δημοκρατία, όπως και όλα τα κόμματα εξουσίας.
    Οπως ακριβώς πολλοί εξ υμών, ψηφίσατε ΟΧΙ , χορέψατε στο σύνταγμα και την άλλη μέρα σκουπίσατε το φτύσιμο του κομαντάτε και τον ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΤΕ , έτσι και οι νεοδημοκράτες δεν θα διαλύσουν το κόμμα τους επειδή έτσι βολεύει σε μερικούς ΑΔΕΞΙΟΥΣ της συμμαχίας των προθύμων του μετώπου της παλαβοαριστεροδεξιάς.
    Και οι νεοδημοκράτες τότε περίμεναν και πίστευαν ότι θα διαλυθεί ο τσίριζα και θα τους φωνάξουν να αναλάβουν την κυβέρνηση…Κούνια που τους και σας κουνάει…Δεν γίνονται έτσι τα πράγματα.

    Μπορεί ο μητσοτάκης , ο κούλης όπως τον λέγατε γελώντας προκαταβολικά, να μη θεωρείτε πολύ δεξιός για μερικούς ή πολύ νεοφιλελέ για άλλους, όμως η σύγκριση του αυτή δεν είναι θεωρητική μόνο, δηλαδή με το τι πιστεύει ο καθένας κριτής, αλλά κυρίως με τους επίδοξους αντικαταστάτες του.
    Και εδώ έρχονται τα γέλια, ούτε να κλάψει δεν μπορεί κανένας για τους ηγέτες της δεξιάς που τους ντύνετε με πανοπλίες και στολές του ηρώων…ή τους γνήσιους φιλελέδες. Και επανέρχονται όλοι στα κιλά τους. Οι δεξιοί και οι κεντρώοι που επέλεξαν κυριάκο, γιατί οι σκληροί της νέας δημοκρατίας θα ψηφίσουν έτσι και αλλιώς το κόμμα τους.

    Δεν διαλύετε η νέα δημοκρατία. Ψάξτε άλλη λύση…Το λέμε χρόνια τώρα, φέρτε άλλη πρόταση , αριστερή ή δεξιά και ζητείστε την εξουσία…αν είναι καλύτερη απο αυτή του κούλη ο λαός θα σας δώσει την εξουσία και τη κυβέρνηση.
    Η πρόταση σας, να διαλυθεί η νέα δημοκρατία, να διαλυθεί η χώρα για να κερδίσετε την εξουσία δεν περπατάει…Πολύ απλά γιατί είναι χοντροκομμένη και ο κόσμος πιό ψιλιασμένος πιά για σωτήρες και κήνσορες της κάθαρσης….Ο βοηθός του κοσκωτά πάει πολύ να είναι ο αρχάγγελος της ηθικής και της διαφάνειας, πόσο μάλλον ο υπηρέτης του λαού και διώκτης….των νταβατζήδων.

    Το σκεπτικό του ιεροφάντη είναι αυτό ενός κανονικού δεξιού… Αυτοί οι ΔΕΞΙΟΙ έφεραν τον αποκαλούμενο κούλη στην εξουσία, αυτοί θα τον διατηρήσουν γιατί βλέπουν ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή…
    Δεν μπορούμε να παίζουμε το παιχνίδι του ερδογάνη, που μάλιστα τόσο μα τόσο προκλητικά το βγάζει στην πιάτσα.
    Ο κομαντάτες σας έχει παρελθόν και με αυτό κρίνετε, ΑΚΟΜΗ, απο τους πολίτες ΑΡΝΗΤΙΚΑ.
    ΜΕΛΛΟΝ δεν μας φέρνει κανείς σαν πρόταση… Με Μαντζούνια απο Δεξιά και Μαντζουράνες απο Αριστερά δεν ζαλίζεται πιά ο κανονικός δεξιός.
    Κουντουράδες τέλος…
    Οποιος φύγει απο το μαντρί θα τον φάει όχι ο λύκος αλλά ο λαός της νέας δημοκρατίας που βλέπει μετά απο πολλά πολλά χρόνια το κόμμα του να έχει πολιτική και ιδεολογική υπεροχή στην κοινωνία. Τελείωσαν και οι χρήσιμοι ηλίθιοι, ούτε Ζορό υπάρχει να έρθει σαν εκδικητής ούτε αποκριές έχουμε πια για να τους εμφανίσετε.

  24. @ ορεσειβιε

    Μάλλον έχεις καταλάβει πως εγώ δεν ανήκω στους δεξιούς, όμως αν κρίνω από το μήνυμα σου, έχω σε μεγαλύτερη εκτίμηση την πλειοψηφία των δεξιών από ότι εσύ.

    Και εξηγώ.

    Δέχομαι πως το 2019, λίγο η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, λίγο τα ΜΜΕ, λίγο τα ακριβά κουστούμια και οι περγαμηνές, έκαναν τον μέσο ψηφοφόρο της ΝΔ να πειστεί πως ο Μητσοτάκης μπορεί να είναι ο ηγέτης της παράταξης και τον έκαναν πρωθυπουργό.

    Μπορεί να κατανάλωσαν λωτούς και να ξέχασαν τι εστί Μητσοτάκης, μπορεί και να ήθελαν να πιστέψουν το παραμύθι με τον αστραφτερό πρίγκιπα. Δεν έχει σημασία.

    Τα λάθη είναι ανθρώπινα.

    Όμως τώρα βρισκόμαστε στο 2022.

    Πλέον όλοι ξέρουμε ότι πρόκειται για έναν αδηφάγο του δημοσίου χρήματος ψεύτη, ο οποίος άφησε τον κόσμο να πεθάνει διασωληνωμενος εκτός ΜΕΘ με ένα διαλυμένο ΕΣΥ για χάρη των ΣΔΙΤ, για έναν ολετηρα των θεσμών της έτσι κι αλλιως προβληματικής πολιτείας μας.

    Οπότε εάν υποστηρίζεις πως ο μέσος νεοδημοκρατης θα τον ψηφίσει ξανά, τότε υποστηρίζεις πως ο αξιακος κώδικας αυτών των ανθρώπων είναι ανάλογος.

    Εγώ λοιπόν δεν πιστεύω πως το 40% της κοινωνίας αποδέχεται την κλεψιά, τα ψέματα και τον θάνατο των ανθρώπων για χάρη του κέρδους.

    Περιμένω λοιπόν από τους σοβαρούς και κυρίως τους πραγματικούς πατριώτες της δεξιάς να φερθούν αναλόγως.

    Τον δρόμο τον έδειξε ο Κακλαμάνης άλλωστε όπως δήλωσε : Θα το τακτοποιήσουμε εμείς ως παράταξη και ως κόμμα.

  25. @ορεσειβιε. Πες μας ποιος μας εκοψε 8.000 τον χρονο απο μισθους και δωρα και σου υποσχομαι οτι θα γυρισω στη ΝΔ. Α πες μας ποιος μας χρεοκοπησε; Ευκολα ξεχνατε. Ααα και ποιος πολιτικος ελληνας εχει κουμπαρο τον Ερντογαν.

  26. 34000 νεκροί και λέτε ότι χειρίστηκε την κατάσταση επαρκώς? 108η θέση στην ελευθερία του τύπου επαρκώς? Προσαύξηση χρέους κατά 60 δις επαρκώς? Τάισμα των ολιγαρχων από το δημόσιο ταμείο επαρκώς? Ένα να ξέρετε ότι έτσι και ξαναπεσουμε σε μνημόνια τα αφεντικά σας θα ξενητευτουν με γεμάτες τις τσέπες η πλειοψηφία όμως των ψηφοφόρων πελατών τους θα μείνουν εδώ και οι πιτσιρικάδες που δεν θα έχουν πια τίποτα να χάσουν ούτε θα μπορούν να φύγουν έξω όπως την προηγούμενη φορά θα σας κάνουν την ζωή κόλαση. Έχετε αντιληφθεί τι θυμός υπάρχει εκεί έξω?

  27. Πριν από 5 χρόνια πολλοί ακόλουθοι της ΝΔ ψήφισαν έναν νέο άνθρωπο με περγαμηνές –έτσι φημολογούταν -με σπουδές Έναν πρίγκιπα του παραμυθιού –έτσι τον έκαναν να φαίνεται, προκειμένου να αναχαιτιστεί ο Τσίπρας ο οποίος είναι ο πρώτος νεαρός πολιτικός στην ιστορία της Ελλάδος που λαμβάνει το αξίωμα του Πρωθυπουργού στην Χώρα.

    Μάλιστα ο λόγος που ο μηχανισμός του κόμματος της ΝΔ στο να επιλέξει εναν νέο άνθρωπο, ήταν και στο να ελκύσει και την νεολαία Ετσι ώστε η παράταξη να μην μείνει πίσω από τις εξελίξεις Και δη να μετατραπεί σε ένα μέρος, μια αποθήκη με απολιθώματα Γιατί ενα πολιτικό κόμμα , είναι όπως μια θρησκεία. Αν δεν έχουν οπαδούς και τα δύο πεθαίνουν.

    Και έτσι έγινε. Εκλέχθηκε λοιπόν ένας νεαρός, τον οποίο ούτε κανένας μας τον είχε ακούσει ούτε τον είχε δει ποτέ πριν. Και τελικά τι ήταν; Ένας ακόμη γόνος σε αντίθεση με τον Τσίπρα. Που όλοι γνωρίζαμε. Άλλωστε ο Τσίπρας φαινόταν, δεν κρυβόταν στοιχεία που τον συνοδεύουν μέχρι και τις ημέρες μας Μάλιστα έλεγαν και πίστευαν πολλοί -διότι τους άκουγα -οτι αυτός θα ήταν διαφορετικός ……
    Αυτό που απέδειξε για μια ακόμη φορά ο εν λόγο νεαρός που έλαβε την εξουσία είναι:

    Μια διακυβέρνηση που ασκείται με τρόπο, ο οποίος φέρει με εκείνους που ασκούνται σε χώρες λατινικής Αμερικής Με τρόμο σε όλους με υπερσύγχρονα μέσα παρακολούθησης Και το μόνο που κατάφερε είναι να εκθέσει μια ικανή υπηρεσία σε εχθρούς στο να λέμε τα λογισμικά που αγόρασε το κράτος …
    Άτομα που μοιραζόντουσαν χρήμα και προνόμια μεταξύ τους Που δεν ήταν δικά τους δεν τους άξιζαν ούτε κόπιασαν να τα αποκτήσουν με την αξία τους

    Πρόδωσαν την εμπιστοσύνη όλων εκείνων που τους ανέδειξαν τους χλεύασαν πουλώντας τρίπτυχα για περι πατρίδας περι οικονομίας και ανάπτυξης περι κατάντιας των άλλων Δηλαδή της επάρατου Αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ Και βεβαίως καλλιεργούσαν τον φόβο περί πασόκων και αριστερών….
    -Μια εμετική κατάσταση μια εικόνα ενός συνόλου που ευχαρίστως θα πουλούσε τους πάντες και τα πάντα σε οποιονδήποτε θελήσει να ζημιώσει την χώρα Προκειμένου για να γίνουν αρχηγοί

    Παράλληλα είτε βουλευτές είτε υπουργοί που ήταν αξιοπρεπείς, εργαζόταν όχι για το καλό του κράτους Αλλά για τέκνα και ανιψιούς που ανήκουν σε οικογένειες Και που πιστεύουν ότι τους ανήκει η παράταξη Την ίδια στιγμή χλευάζουν όλους εκείνους δηλ εμάς που τους στηρίζουμε με τις εγγραφές σε τοπικά γραφεία και με την ψήφο μας

    Την ίδια στιγμή οι σημιτικοί έκαναν την δουλειά και ήλεγχαν την παράταξη στα παρασκήνια διότι καταλάβαιναν οτι το μόνο που ενδιαφέρει τον γαλάζιο συρφετό ήταν το χρήμα τα προνόμια Και τον πρίγκηπα να είναι πρωθυπουργός Οπότε και τους δούλευαν όλους αυτούς Και εκείνοι εμάς
    Και αυτά δεν είναι τίποτε μπροστά σε εκείνα που βγήκαν σήμερα στις εφημερίδες όλου του φάσματος Ακόμη και σε δεξιές
    Διασπάθιση δημοσίου χρήματος το οποίο με τόσο κόπο αποταμιεύθηκε
    Αγορά οπλισμού που θα τα λάβουμε και αν
    Να αναφερθούμε στις διπλωματικές νίκες ;

    Ελάτε τώρα

    Γιατί η ΝΔ θα πρέπει να ταυτίζεται με την Δεξιά; Έχει ανάγκη η τελευταία να την εκπροσωπήσει ένας κομματικός μηχανισμός. Ο οποίος ούτε σχέση έχει με τον μέσο πολίτη ούτε θέλει; Ο οποίος από ότι απεδείχθη είναι στην ουσία το κονάκι όπου φώλιαζαν κάθε μορφής παράσιτα;
    Τι σεβασμό θα έχει ο πολίτης όταν διαπιστώνει πλέον ότι αυτό που έλαβε είναι στην πραγματικότητα μια ιλουστρασιόν χωματερή, περιττώματα πασπαλισμένα με χρυσόσκονηΚαι η εσχάτη χλεύη ; Δεν τους νοιάζει Γιατί; Διότι πήραν απο εμάς αυτό που ήθελαν Εμείς ήμαστε τα κορόιδα
    Τώρα να δούμε, πως αυτη η φιδοφωλιά να τσακώνεται να τρώγεται Στο ότι χάλασε το δούλεμα και ότι θα χάσει τα προνόμια τα οποία τους δίναμε όλα αυτά τα χρόνια
    Τωρα βλέπουμε με πόνο οτι εμείς πληρώναμε κάτι ανεκδιήγητους τύπους Οι οποίοι είναι στην πραγματικότητα γραμμάτια Και όχι πραγματικά ικανούς ανθρώπους πλην ελαχίστων εξαιρέσεων Αλλά καλύτερα έτσι Και την ίδια στιγμή η χώρα μπαίνει σε νέα οικονομική επιτήρηση
    Χάρη στον …πρίγκιπα ο οποίος θα πουλήσει και τους δικούς του προκειμένου να διασωθεί Κάλπικος τελικά .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ανεμβολίαστοι «τζαμπατζήδες», φίλοι Τούρκοι

Ο Ερντογάν παρκάρει τις κανονιοφόρους του κάτω από τη μύτη του Μητσοτάκη κι ο δεύτερος κάνει ότι δεν τις...

Επέτειος που πρέπει να βγει από το ημερολόγιο

Ρώτησα κάποτε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών τον έντιμο και ακέραιο Παναγιώτη Κρητικό, που εκλεγόταν χρόνια με το ΠΑΣΟΚ...

Μαγειρεμένη έκθεση της Κομισιόν για το κράτος δικαίου!

Σαν ευχολόγιο από το εφηβικό διήγημα «Η Πολυάννα μεγαλώνει» μοιάζει η ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κατάσταση...

Ζήτημα αρμοδιοτήτων του ΠτΔ άνοιξε η K. Σακελλαροπούλου!

Χάρηκα πολύ που είδα προχθές το βράδυ στην εκπομπή «Επίλογος» της ΕΡΤ την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου να...