Παρών στην Καλαμάτα ο Αντώνης Σαμαράς 

Νέα γραφεία σε κεντρικό σημείο της πόλης, ευάερα και ευήλια και σε περίοπτη θέση εγκαινίασε την Κυριακή στην Καλαμάτα, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δείχνοντας ότι δε σκέπτεται ούτε να αποχωρήσει από την ενεργό πολιτική αλλά ούτε και να αφήσει τα τοπικά δίκτυα επιρροής του. 

Ο κ. Σαμαράς είναι βουλευτής Μεσσηνίας αλλά ως πρώην πρωθυπουργός δε χρειάζεται ψήφο για να εκλεγεί. 

Στα εγκαίνια των καινούργιων γραφείων παραβρέθηκε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας που είχε έλθει από την Αθήνα.

Δεν παραβρέθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας. Σύμφωνα με κάποιες φήμες ο Αντώνης Σαμαράς σκέπτεται να στηρίξει στην επόμενη εκλογή για περιφερειάρχη τον Πέτρο Τατούλη.

Και φυσικά δεν παραβρέθηκε στα εγκαίνια ο βουλευτής Μεσσηνίας Ιωάννης Λαμπρόπουλος, αφού είναι γνωστή η αντιπαλότητά του με τον Αντώνη Σαμαρά.

Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 αν και βγήκε πρώτος στη Μεσσηνία ο κ. Σαμαράς, ως πρωθυπουργός κράτησε την έδρα της Μεσσηνίας, με αποτέλεσμα ο  κ. Λαμπρόπουλος να μείνει εκτός Bουλής, αφού εξελέγη μόνο ένας από τη Μεσσηνία.

Κάτι που ο κ. Λαμπρόπουλος δεν ξέχασε. Αντίθετα ξέχασε ότι προηγουμένως ο κ. Σαμαράς τον είχε διορίσει υφυπουργό Εθνικής Άμυνας. 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Μπροστά στην απόλυτη τουρκική αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κινδυνεύει να πνιγεί μέσα στο θαλάσσιο πάρκο στις Κυκλάδες, εντός των χωρικών υδάτων, που έχει κάθε...

Η κορυφή και το παγόβουνο της παρακμής

Η περίπτωση του Δημήτρη Παπανώτα, με αφορμή τον αποκλεισμό του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, επαναφέρει -έστω εμμέσως- και...

Η Ελλάδα, η Τουρκία και η απειλή των drones

Η χρήση των τουρκικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών Μπαϊρακτάρ στη Λιβύη, στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ και, στα αρχικά του στάδια, στον πόλεμο...

Οι αληθινοί χριστιανοί και πατριώτες δεν κουνάν το δάχτυλο

Θα ήθελα πολύ να πάρω στα σοβαρά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κύριο Κασσελάκη, αλλά λυπάμαι. Δεν δύναμαι. Εκεί που...