Παρών στην Καλαμάτα ο Αντώνης Σαμαράς 

Νέα γραφεία σε κεντρικό σημείο της πόλης, ευάερα και ευήλια και σε περίοπτη θέση εγκαινίασε την Κυριακή στην Καλαμάτα, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δείχνοντας ότι δε σκέπτεται ούτε να αποχωρήσει από την ενεργό πολιτική αλλά ούτε και να αφήσει τα τοπικά δίκτυα επιρροής του. 

Ο κ. Σαμαράς είναι βουλευτής Μεσσηνίας αλλά ως πρώην πρωθυπουργός δε χρειάζεται ψήφο για να εκλεγεί. 

Στα εγκαίνια των καινούργιων γραφείων παραβρέθηκε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας που είχε έλθει από την Αθήνα.

Δεν παραβρέθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας. Σύμφωνα με κάποιες φήμες ο Αντώνης Σαμαράς σκέπτεται να στηρίξει στην επόμενη εκλογή για περιφερειάρχη τον Πέτρο Τατούλη.

Και φυσικά δεν παραβρέθηκε στα εγκαίνια ο βουλευτής Μεσσηνίας Ιωάννης Λαμπρόπουλος, αφού είναι γνωστή η αντιπαλότητά του με τον Αντώνη Σαμαρά.

Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 αν και βγήκε πρώτος στη Μεσσηνία ο κ. Σαμαράς, ως πρωθυπουργός κράτησε την έδρα της Μεσσηνίας, με αποτέλεσμα ο  κ. Λαμπρόπουλος να μείνει εκτός Bουλής, αφού εξελέγη μόνο ένας από τη Μεσσηνία.

Κάτι που ο κ. Λαμπρόπουλος δεν ξέχασε. Αντίθετα ξέχασε ότι προηγουμένως ο κ. Σαμαράς τον είχε διορίσει υφυπουργό Εθνικής Άμυνας. 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ανεμβολίαστοι «τζαμπατζήδες», φίλοι Τούρκοι

Ο Ερντογάν παρκάρει τις κανονιοφόρους του κάτω από τη μύτη του Μητσοτάκη κι ο δεύτερος κάνει ότι δεν τις...

Επέτειος που πρέπει να βγει από το ημερολόγιο

Ρώτησα κάποτε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών τον έντιμο και ακέραιο Παναγιώτη Κρητικό, που εκλεγόταν χρόνια με το ΠΑΣΟΚ...

Μαγειρεμένη έκθεση της Κομισιόν για το κράτος δικαίου!

Σαν ευχολόγιο από το εφηβικό διήγημα «Η Πολυάννα μεγαλώνει» μοιάζει η ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κατάσταση...

Ζήτημα αρμοδιοτήτων του ΠτΔ άνοιξε η K. Σακελλαροπούλου!

Χάρηκα πολύ που είδα προχθές το βράδυ στην εκπομπή «Επίλογος» της ΕΡΤ την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου να...