Αστυνομικοί σε μεγάλο κύκλωμα παράνομης διακίνησης μεταναστών

Συλλήψεις στη Φλώρινα – «Ξηλώνεται» το Τμήμα Ελέγχου Διαβατηρίων

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι πλήθος αστυνομικών φέρεται εμπλέκεται μεγάλο κύκλωμα παράνομης μετανάστευσης στη Φλώρινα.

Τις τελευταίες ώρες κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος έχει προχωρήσει σε συλλήψεις αστυνομικών και πολιτών, στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής, όπου «ξηλώνεται» το Τμήμα Ελέγχου Διαβατηρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες βαρύνονται με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, όπως σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένη πλαστογραφία και άλλα ποινικά αδικήματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί περίπου 15 άτομα, με τους μισθούς από αυτούς να είναι αστυνομικοί. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Καστοριάς.

Παράλληλα, βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες σε σπίτια των συλληφθέντων προκειμένου να συλλεχθούν αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος τους. Μέχρι στιγμής έχουν κατασχεθεί μεγάλα χρηματικά ποσά αλλά και πλαστά διαβατήρια.

Η παρακολούθηση και η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελία που έφτασε στο τμήμα εσωτερικών υποθέσεων. Μάλιστα, από τα τηλέφωνα τα εμπλεκόμενων που είχαν υπό παρακολούθηση, υπάρχουν ήδη συνομιλίες που αποδεικνύουν την δράση των συλληφθέντων.

Πηγή: newsbreak.gr

  1. Είμαι κάθετα αντίθετος με τους αντιεξουσιαστές και αναρχικούς και την πολιτική τους δράση. Γιατί είναι ατελέσφορη και συνάμα δίνει την ευκαιρία στην εξουσία να αυστηροποιεί το νομικό πλαίσιο και να περιορίζει τις δημοκρατικές ελευθερίες.
    Όμως ένα σύνθημά τους “οι μπάτσοι πουλάνε την ηρωϊνη” σημειολογικά και σε όλες τις εγκληματικές εκφάνσεις του, έχει βάση.

    Δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση στον τόπο μας χωρίς την εμπλοκή αστυνομικών. Είτε εν ενεργεία είτε απόστρατων.
    Από την πιό απλή που είναι η προστασία μαγαζιών εστίασης μέχρι την πιό επικίνδυνη που είναι κάποα “συμβόλαια”

  2. Αστυνομικοί σε κύκλωμα διακινητών; Δεν είμαι δυνατόν. Πέφτουμε από τα σύννεφα πάλι.
    Αλλά δεν έχουμε πρόβλημα. Από τις πολλές πτώσεις έχουμε πάρει τα μέτρα μας και βάζουμε από κάτω δίχτυ και δεν μας νοιάζει ότι και να ακούσουμε.

    Πολλές εμπλοκές αστυνομικών σε διάφορες συμμορίες.
    Τυχαίο; Δεν νομίζω. Πολλές οι περιπτώσεις για να είναι μεμμονωμένες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

… Θερμόπληκτη τρομοκρατία

Του Χρήστου ΜπολώσηΔιαβάζω στα ψιλά ψιλά του φύλλου της «Εστίας» της 15ης Ιουλίου 1920, που μας προσφέρει η «ΕτΚ»:...

Ορέστεια στην Επίδαυρο: Στα όρια των ορίων

Η παράσταση Ορέστεια, σε σκηνοθεσία Θεοδώρου Τερζόπουλου, που παρουσιάστηκε στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου στις 12 και 13 Ιουλίου...

Ο πλούτος ενός έθνους είναι τα παιδιά του

Είμαι τρίτεκνος. Πάντα όταν με ρωτάνε τον βαθμό δυσκολίας που έχει το μεγάλωμα των παιδιών, απαντάω με μαθηματικό τρόπο...

Ταυτότητα, ταύτιση, προσαρμογή

Στη συγκρότηση και στον σχηματισμό της προσωπικής - ατομικής ταυτότητας συντελεί ο ψυχικός μηχανισμός της ταύτισης, η οποία είναι...