Το ΤΖΟΚΕΡ κλείνει 25 χρόνια και μοιράζει 4 Tesla – Ένας νικητής κάθε εβδομάδα έως τις 13 Νοεμβρίου

Το ΤΖΟΚΕΡ γίνεται 25 χρόνων και γιορτάζει τα γενέθλιά του μοιράζοντας 4 αυτοκίνητα TESLA Model 3.  Από τις 17 Οκτωβρίου έως και τις 13 Νοεμβρίου, 4 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αυτοκίνητο, σε 4 συνεχόμενες εβδομαδιαίες κληρώσεις. Για να συμμετάσχει κάποιος στην κλήρωση, το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να επισκεφθεί ένα κατάστημα ΟΠΑΠ ή την ιστοσελίδα tzoker.gr. Η συμμετοχή στις εβδομαδιαίες κληρώσεις γίνεται εντελώς δωρεάν, αφού δεν απαιτείται να παίξει κάποιος ΤΖΟΚΕΡ ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι προκειμένου να πάρει μέρος.  

Οι εβδομαδιαίες κληρώσεις, που θα χαρίζουν ένα αυτοκίνητο Tesla σε έναν μεγάλο τυχερό, θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα. Η πρώτη από τις τέσσερις κληρώσεις που θα πραγματοποιηθούν, θα γίνει στις 24 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει όλες τις συμμετοχές από 17 έως και 23 Οκτωβρίου. 

Τα 25 χρόνια ΤΖΟΚΕΡ σε αριθμούς

Από την πρώτη, ιστορική κλήρωση του παιχνιδιού, στις 16 Νοεμβρίου του 1997, το ΤΖΟΚΕΡ έχει μοιράσει συνολικά σχεδόν 1,4 δισ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας, ενώ στις μικρότερες κατηγορίες τα κέρδη έχουν ξεπεράσει το 1,5 δισ. ευρώ. Έως τα 25α γενέθλιά του, το παιχνίδι έχει μετρήσει 725 νικητές στην πρώτη κατηγορία, εκ των οποίων 564 εκατομμυριούχους.

Το μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία του παιχνιδιού, αλλά και στην ιστορία των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα συνολικά, δόθηκε στις 15 Απριλίου του 2010 όταν μοίρασε το ποσό των 19,3 εκατομμυρίων ευρώ. 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Περί λαθρομεταναστών

Έχει περάσει πάνω από μία δεκαετία από τη στιγμή που η Ελλάδα άρχισε να δέχεται ορδές λαθρομεταναστών από την...

Λεωφορείον η μπίχλα

Το λεωφορείο ήρθε στην ώρα του. Μέχρι εδώ, θαυμάσια. Από εδώ και πέρα, όμως, όλα ήταν τραγικά. Μόλις μπαίνω,...

Με τους Ποντίους θα ασχολούμαστε τώρα;…

Την περασμένη Κυριακή έγιναν προ του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτου οι εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία των Ποντίων από τους...

Το ακομμάτιστο ελληνικό ποδόσφαιρο

Παρά τα 1.000 δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου, παραδόξως παραμένει ένας σε μεγάλο βαθμό απολιτικοποιημένος/ακομμάτιστος χώρος. Και λέμε «παραδόξως», διότι...