Ομολογία Τσιόδρα: Αποτύχαμε παταγωδώς στην διαχείριση της πανδημίας!

«Αποτύχαμε παταγωδώς». Με αυτή τη φράση ο Σωτήρης Τσιόδρας ομολογεί την πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης όσον αφορά στη διαχείριση της πανδημίας κάτι που άλλωστε ήταν ξεκάθαρο από τις απώλειες χιλιάδων συνανθρώπων μας από τον κορωνοϊό.

«Εμπιστευτήκαμε την ιδεοληψία και όχι την επιστήμη», πρόσθεσε ο γνωστός λοιμωξιολόγος και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αν αποτύχαμε γιατί έφυγα από το προσκήνιο ή γιατί βγήκαν όλοι οι άλλοι. Αποτύχαμε γιατί σταματήσαμε να εμπιστευόμαστε την επιστήμη και εμπιστευτήκαμε την ιδεοληψία μας».

Αναφερόμενος στην πανδημία την προκειμένη χρονική στιγμή είπε: «Φαίνεται ότι η επείγουσα φάση αρχίζει να υποχωρεί. Βλέπω οι άνθρωποι να είναι πιο έτοιμοι και η επιστήμη καλύτερα οργανωμένη ώστε σταδιακά επανερχόμαστε στην κανονικότητα. Να προστατεύουμε τους ευαίσθητους. Να τους δώσουμε την αναμνηστική δόση. Να τους δώσουμε θεραπεία άμεσα όταν χρειάζεται. Να συνεχίσουμε την επιτήρηση με τα νέα μας εργαλεία».

Πηγή: newsbreak.gr

 1. Αποτύχατε και μας πήρατε στο λαιμό σας.
  Τα λέγε ο Σύριζα για τις ΜΕΘ, φώναζε ο Πολάκης για τα εμβόλια αλλά ήταν ψεκια για σας.
  Τώρα τι λέμε;
  Τι είπαν αλήθεια οι ‘πατριωτικές δυνάμεις’ όλο αυτό το διάστημα της ιατρικής δικτατορίας; Μίλησαν οι Καραμανλικοί; Είπε τίποτε ο Σαμαράς; Τσιμουδιά. Μόνο κάτι ‘παρεμβασεις’ για τα εθνικά είχαμε που δεν κάναν και τίποτε, μόνο ψηφοθηρική λειτουργία είχαν.
  Πατριώτες δεξιοί, προδομένοι από τις ‘πατριωτικές δυνάμεις’, θύματα μιας ιατρικής χούντας που έστησε το ίδιο τους το κόμμα.

 2. Σε ποιον θα χρεωθεί η αποτυχία της πανδημίας?
  Στα δύο χρόνια απομόνωσης?.
  Στα ψυχοφάρμακα, την κατάθλιψη, την ανθρωποφοβία που χρεώθηκαν πάρα πολλά άτομα?
  Στους θανάτους που χάσαμε το μέτρημα?
  Στις παρενέργειες των εμβολίων που άτομα θα έχουν στο υπόλοιπο της ζωής τους?
  Στα μαύρα ταμεία από το εμπόριο των ειδών, χρήσιμα για την πανδημία?
  Στην οικονομική κατάρρευση της χώρας, κλειστές επιχειρήσεις, απομόνωση ανθρώπων?
  Στα καλοπληρωμένα ΜΜΕ που έκαναν πανηγύρι με την ενημέρωση περί πανδημίας?
  Στις φαρμακευτικές εταιρίες που από χρεοκοπημένες πέρασαν σε αμύθητα κέρδη?
  Στο χορό των εμβολίων και την επιμονή, την υποχρεωτικότητα-τρομοκρατία περί εμβολιασμού?
  Στο πρόστιμο που χρεώθηκαν οι πάνω των 60 μη εμβολιασμένοι?

  Οι κυβερνήσεις λατρεύουν τις πανδημίες, προφητικό, αληθινό, επίκαιρο!!!
  Για την κυβέρνηση στη χώρα μας ………………………..
  ————————————————————–
  31|08|2020 00:14
  /SPARTACUS
   Η ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ – “ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΗΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ” – ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ…(ΒΙΝΤΕΟ)
  Ο Ρόμπερτ Κέννεντυ Τζούνιορ βρέθηκεστο Βερολίνο και μίλησε στα πλαίσια εκδήλωσης κατά της απειλής του Οργουελικού κράτους της καθολικής ψηφιακής Επιτήρησης και της ατζέντας της Βιοτρομοκρατίας της Big Pharm
  Η ομιλία του Ρόμπερτ Κέννεντυ Τζούνιορ, γιου του δολοφονημένου Ρόμπερτ Κέννεντυ, και ανιψιού του πρ. Προέδρου των ΗΠΑ ΤΖΩΝ ΦΙΤΖΕΡΑΛΝΤ ΚΕΝΝΕΝΤΥ, έρχεται ακριβώς σε μια στιγμή, που η επιβολή της παγκόσμιας δικτατορίας, βρίσκεται αν όχι μέσα στα σπίτια μας, τουλάχιστον έξω από την πόρτα μας.
  Αναλυτικά η ομιλία του :
  “Συγχωρείστε με για τη φωνή μου.
  Θα βελτιωθεί καθώς μιλάω και επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω λίγο για αυτό το ταξίδι που με έφερε εδώ
  Διευθύνω τη μεγαλύτερη ομάδα προστασίας του νερού στον κόσμο που ονομάζεται waterkeeper, και πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 2000 έκανα μήνυση
  σε μεγάλες μονάδες παραγωγής καυσίμου άνθρακα στις Ηνωμένες Πολιτείες για την ριψη υδραργύρου.
  Εκείνη την εποχή η μόνη μου ανησυχία ήταν ο αντίκτυπος του υδραργύρου στα ψάρια και στην υγεία των ανθρώπων που έτρωγαν τα ψάρια.
  Περίπου εκείνη την εποχή πρόσεξα ότι υπήρχαν επίσης μεγάλες ποσότητες υδράργυρου και σε εμβόλια που προοριζόντουσαν για τα παιδιά …ποσότητες πολυ υψηλές από ό, τι κάθε παιδί θα μπορούσε να πάρει και από την κατανάλωση ψαριών και έτσι ξεκινήσαμε να το αντιμετωπίζουμε και ιδρύσαμε εναν οργανισμό
  Προσπαθούσα να προσεγγισω ένα πολύ περιορισμένο πεδίο ωστε να αφαιρεθει ο υδράργυρος από τα εμβόλια.
  Σιγά-σιγά, κατάλαβα ότι υπήρχαν μεγαλύτερα προβλήματα με τα εμβόλια και το κυρίως πρόβλημα ήταν με όλα τα εμβόλια στις Ηνωμένες Πολιτείες
  που δεν έχουν ελεγχθεί για την ασφάλειλα τους .
  Είναι ένα τεχνούργημα της κληρονομιάς του CDC
  (Centers for Disease Control and Prevention) που ως υπηρεσία δημόσιας υγείας που ήταν τώρα προσφέρει στρατιωτική υπηρεσία και ξεκίνησε το πρόγραμμα εμβολίων.
  Ο σκοπός ήταν εθνικός και αμυντικός και αυτό
  θέλανε να βεβαιωθεί …ότι θα μπορούσαν να είναι τα εμβόλια
  Γρήγορα διατυπώθηκε και αναπτύχθηκε το εμβόλιο για να εκτροχιάσει τις επιθέσεις ξένων χωρών με βιολογικές ουσίες .
  Έτσι, αφαίρεσαν τα ρυθμιστικά εμπόδια, συμπεριλαμβανομένης της αναγκαιότητας
  να δοκιμαστούν τα εμβόλια .
  Πλέον ο κύριος σκοπός μου ειναι να ξεκινήσω την υπεράσπιση της υγείας των παιδιών .
  Ήταν εμβόλια με δοκιμασμένη ασφάλεια επειδή εάν δεν έχουν ελεγχθεί για την ασφάλεια κανείς δεν μπορεί να σας πει οποιαδήποτε ιατρική αρχή αν αυτό το εμβόλιο τραυματίζει περισσότερους ανθρώπους ή σώζει.
  Κόμως συνεχίσαμε με αυτήν την υπεράσπιση και έγινε πολύ σαφές ότι υπήρχαν και άλλα προβλήματα …. προβλήματα με τη διαφθορά στο πολιτικό μας σύστημα .
  Φαρμακευτικές εταιρείες δεν είχαν καταστρέψει μόνο τους πολιτικούς μας με τεράστια ποσά στα διάφορα πρακτορεία που υποτίθεται ότι προστατεύουν τους Αμερικανούς από απειλές για τη δημόσια υγεία .
  Το CDC, το FBI δωροδοκηθηκαν με μια τεράστια εισροή διαφημιστικών που εξουδετερώνει τον Τύπο και ανέτρεψαν αποτελεσματικά την αμερικανική δημοκρατία εξουδετερώνοντας όλους τους θεσμούς που οι ιδρυτές πατέρες του έθνους μας είχαν δημιουργήσει για να σταθούν ανάμεσα σε έναν άπληστο εχθρο .
  Εχουν καταστραφεί οι ρυθμιστικοί οργανισμοί συνελήφθησαν και έγιναν μαριονέτες.
  Ο Τύπος είχε παραμεριστεί και το χειρότερο από όλα
  είχαν εκδώσει νόμο στη χώρα μας το 1986 που έδινε στις φαρμακευτικές εταιρείες πλήρη ασυλία από την ευθύνη, οπότε δεν υπήρχε κίνητρο για καμία απο
  αυτές τις εταιρείες να κάνουν τα εμβόλια ασφαλή.
  Και σιγά σιγά όπως όλοι αναγνωρίζουμε αυτό δεν ήταν μόνο ένα αμερικάνικο ζήτημα.
  Αυτό ήταν ένα παγκόσμιο ζήτημα που πριν από δύο χρόνια που ήρθα όταν έλεγα για την υπόθεση monsanto και συνάντησα την σύνάδελφό μου εδώ .
  Oι φαρμακευτικές εταιρείες είναι πιο ισχυρές από τα πετρέλαια πιο ισχυρές και από τη χημική βιομηχανία και αποτελούν τη μεγαλύτερη απειλή όχι μόνο για την υγεία των παιδιών μας, αλλά και για όλους τους θεσμούς της δημοκρατίας που δεν βρίσκονται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά σε και σε όλο τον κόσμο .
  Και είμαι πολύ χαρούμενος που η tina choi βοήθησε να οργανωθεί η υπεράσπιση για τα παιδιά της Ευρώπης, είμαστε εδώ σήμερα για να ανακοινώσουμε την έναρξη αυτού του οργανισμού.
  ΟΙ φαρμακευτικες βιομηχανίες λειτουργούν και συλλαμβάνουν τους πολιτικούς και τις τρέχουσες κυβερνήσεις σε κάθε έθνος στον κόσμο και
  αν κερδίσουμε αυτήν τη μάχη μόνο σε ένα έθνος τις Ηνωμένες Πολιτείες θα τη χάσουμε παγκοσμίως, έτσι χρειαζόμαστε ανθρώπους καλής θέλησεως, που έχουν θάρρος ανθρώπους που έχουν εναν μη συμμορφωτικό τρόπο σκέψης που καταλαβαίνουν ότι μας λένε ψέματα .
  Οτι ολόκληρη η πολιτική δομή σήμερα είναι κορεσμένη απο τη φαρμακευτική προπαγάνδα και εγώ παρακολούθησα τα τελευταία χρόνια κάτι που είναι εξαιρετικό:
  Είμαστε σε σημείο καμπής, πιστεύω στην ανθρώπινη ιστορία
  το μεγαλύτερο και πιο κρίσιμο σημείο καμπής που είχε ποτέ συναντήσει η ανθρωπότητα..
  Ολοκληρωτικά και αυταρχικά κράτη έχουν χρησιμοποιήσει τη δύναμη του φόβου
  για να σχεδιάσουν τη συμμόρφωση των πληθυσμών
  Μεγάλωσα κατανοώντας τι συνέβη στον δευτερο παγκόσμιο πόλεμο στη χώρα μας και κατά τη διάρκεια των δοκιμών της Νυρεμβέργης .
  O hermann goering όταν ρωτήθηκε από τον εισαγγελέα: “πώς κάνατε τους γερμανούς να συμμορφωθούν;”, ο Guering είπε ότι δεν είναι μόνο η Γερμανία που λειτουργεί σε οποιαδήποτε χώρα, αν είναι φασιστική χώρα ή κομμουνιστική χώρα ή μοναρχία ή μια δημοκρατία .
  Αυτο που πρέπει να κάνουν όλοι οι ηγέτες είναι να πουν στους ανθρώπους ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να φοβούνται έντονα και να δείξουν με το δάχτυλό τους τη πηγή του φόβου τους και μπορούν έτσι να κάνουν τα ανθρώπινα όντα ό, τι θέλουν αυτοί.
  Μπορούν να τους κάνουν να σφαχτούν σαν τα πρόβατα, μπορούν να τους κάνετε να υπακούσουν.
  Ήμασταν πολύ τυχεροί χώρα που είχαμε έναν ηγέτη τον franklin roosevelt και είπε το μόνο πράγμα που πρέπει να φοβόμαστε είναι ο ίδιος ο φόβος και κατάλαβε ότι ο φόβος θα μας οδηγούσε σε ολοκληρωτισμό και στην ατζέντα της βιοασφάλειας που οι άνθρωποι όπως ο Bill GATES, ο Anthony Fauci και ο Davos και όλοι αυτοί οι άνθρωποι που τρέχουν τώρα την παγκόσμια οικονομία, έχουν καταλάβει εδώ και χρόνια ότι έχουν δύναμη τέτοια που δεν είχε ποτέ ξανά καμία ολοκληρωτική κυβέρνηση.
  Η βιοασφάλεια είναι ο σημερινός Χίτλερ που θα μπορεί να δείξει τους Εβραίους και να σας πει ότι είναι αυτη η μεγάλη απειλή που πρέπει να τη φοβάστε και εσείς όλοι οι άλλοι πρέπει να υπακούσετε .
  Αλλες χώρες φοβήθηκαν τους μπολσεβίκους στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Γνωρίζετε ότι οι δημαγωγοί μας δείχνουν τους μεξικάνους ή τους μελαχροινούς και λένε ότι πρέπει να τους φοβόμαστε και ξέρετε ότι όλα αυτά μας κάνουν να παραδώσουμε εθελοντικά τα ανθρώπινα δικαιώματά μας τα πολιτικά μας δικαιώματα και περπατάμε σαν πρόβατα στο σφαγείο.
  Και τώρα έχουν μια πηγή φόβου που είναι η πιο διαδεδομένη και ολοκληρωτική δύναμη που είχαν ποτέ, που είναι ο φόβος των πανδημιών .
  Οι κυβερνήσεις αγαπούν τις πανδημίες με τον ίδιο τρόπο που αγαπούν τους πολέμους, γιατί τους δίνουν δύναμη, τους δίνουν έλεγχο και τους δίνουν την ικανότητα να επιβάλουν την υπακοή στα ανθρώπινα όντα.
  Και σήμερα έχουμε την παραμόρφωση των νέων τεχνολογιών
  που δίνουν στις κυβερνήσεις τη δυνατότητα να επιβάλλουν ελέγχους σε πληθυσμούς που δεν είχαν ποτέ φανταστεί .
  Ποτέ πριν στην ιστορία της ανθρωπότητας ..από οποιονδήποτε τυράννο στην ιστορία, δεν ειχαμε ενα αντίστοιχο 5G, που έχει δημιουργήσει μια κατάσταση παρακολούθησης.
  Το 5G δεν είναι εδώ προς όφελός σας.
  Δεν είναι εδώ ώστε να μπορείτε να κάνει τη ζωή σας καλύτερη γιατί μπορείτε να κατεβάσετε το βιντεοπαιχνίδι σας σε έξι δευτερόλεπτα αντί για 29.
  Ο μόνος λόγος που το 5G είναι εδώ είναι επειδή επιτρέπει αυτά τα μεγάλα δεδομένα στις εταιρείες που διοικούνται από τον Bill Gates και τον Mark Zuckerberg και τον Jeffrey Beasos, ειναι να συλλέξουν τα δεδομένα Σας για να ακούσουν τις συνομιλίες σας στο κινητό σας τηλέφωνο.
  Ηταν πάντα σε θέση να το κάνουν αυτό, αλλά δεν υπήρχε τρόπος να ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ για να τα υποβάλουν σε αναλυτικά στοιχεία και στη συνέχεια να
  κερδίσουν χρήματα και και να τα πουλήσουν .
  Σήμερα χτίζεται μια πόλη στην Αριζόνα 80.000 άτομων με κέντρο δεδομένων
  που θα είναι σε θέση να λάβει όλα αυτά τα νέα δεδομένα τα δεδομένα στο alexis στο σπίτι σας ….πιστεύετε ότι το alexis λειτουργεί για εσάς ???
  Δεν δουλεύει για σένα …το κινητό σου κατασκοπεύει.
  Το ότι έχουν βιομετρική αναγνώριση προσώπου, που συστήνει το GPS σας όλους τους δορυφόρους που χρεώνουν πύλες καυσαερίων.
  Το ότι οι δορυφόροι του θα μπορούν να παρακολουθούν κάθε τετράγωνο κάθε ίντσα του πλανήτη 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, θα ξέρουν και στη συνέχεια έχουν μια άλλη καινοτομία που είναι το ψηφιακό νόμισμα και μόλις ψηφιοποιήσουν το νόμισμά μας και ξεφορτωθούν τα μετρητά.
  Έχουν απόλυτο έλεγχο πάνω μας στην οικονομία ολόκληρη.
  Γιατί θα μπορούν να φορολογούν κάθε συναλλαγή.
  Οι τράπεζες θα μπορούν να εξαργυρώνουν κάθε μεταφορά πλούτου κάθε συναλλαγή, ανεξάρτητα από το πόσο μικρή, όσο μικρή κι αν ειναι αλλά επίσης θα είναι σε θέση να επιβάλουν την υπακοή, γιατί αν είστε ανυπάκουοι θα μπορούν να κλείσουν τον τραπεζικό σας λογαριασμό και θα λιμοκτονειτε και δεν θα έχετε πρόσβαση σε μετρητά.
  Και πολλοί άνθρωποι υποστηρίζουν ότι αυτή η πανδημία ήταν μια πανδημία που ήταν προγραμματισμένη από την αρχή.
  Είναι μέρος ενός απαίσιου σχεδίου που δεν μπορώ να σας δώσω την απάντηση σε αυτό.
  Δεν έχω αρκετά αποδεικτικά στοιχεία.
  Εάν δημιουργήσουν αυτούς τους μηχανισμούς ελέγχου
  γίνονται όπλα υπακοής για αυταρχικά καθεστώτα, ανεξάρτητα από το κατα πόσο
  ευεργετικοί ή αθώοι ειναι οι άνθρωποι που τους δημιούργησαν.
  Μόλις τα δημιουργήσουν θα τα καταχραστούν εκατό τοις εκατό
  Εγγυώμαι ότι θα κακοποιηθούν όλοι οι άνθρωποι που είναι έξω στο δρόμο τώρα που διαφωνούν με αυτά με αυτό το νέο, με την επιβολή που βλέπουμε γύρω μας του αυταρχικού ελέγχου των ανθρώπων που τους λένε φορέστε τη μάσκα σας.
  Και ξέρετε, νομίζω ότι όλοι στην Ευρώπη, όλοι στη Γερμανία, όλοι στις Ηνωμένες Πολιτείες, τους είπαν γιατί πρέπει να φορέσετε μάσκα.
  Εδώ είναι η επιστήμη που λέει ότι θα βοηθήσει.
  Εδώ είναι η επιστήμη που λέει ότι λειτουργεί ότι θα σταματήσετε ετσι δηθεν τη μετάδοση του ιου.
  Ας λένε ότι είναι η επιστήμη, αλλά δεν είναι οι άνθρωποι.
  Ο πατέρας μου μου είπε όταν ήμουν παιδί οτι οι άνθρωποι στην εξουσία λεν ψέματα
  Ο Fauci και ο Bill gates λένε στην επιστήμη ό,τι θέλουν…
  Nα δούμε τις μελέτες για την υδροξυχλωροκίνη.
  Η καραντινα σκοτώνει περισσότερους ανθρώπους από τον ιο
  Θέλουμε να δούμε την πραγματική επιστήμη και τις πραγματικες εκτιμήσεις κινδύνου .
  Ο πατέρας μου μου είπε όταν ήμουν παιδί, οτι οι άνθρωποι στην εξουσία λεν ψέματα και οτι όλοι εάν θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε σε μια δημοκρατία που χρειαζόμαστε.
  Καταλάβετε το, ότι οι άνθρωποι στην εξουσία θα καταχραστούν κάθε δύναμη που εμείς τους δίνουμε Παραιτηθείτε από αυτούς.
  Τώρα τους δίνουμε τη δύναμη στη μικροδιαχείριση κάθε κομματιου της ζωής μας 24 ώρες την ημέρα .
  Πρόκειται να μάθουν πού είμαστε, που ξοδεύουμε τα χρήματα μας.
  Θα έχουν πρόσβαση στα δικά μας παιδιά που θα έχουν το δικαίωμα να τους επιβάλλουν ανεπιθύμητες ιατρικές παρεμβάσεις .
  Ξέρουμε ότι οι Ναζί το έκαναν αυτό στα στρατόπεδα συγκέντρωσης
  Στον δευτερο παγκόσμιο πόλεμο δοκίμασαν εμβόλια σε τσιγγάνους και εβραίους και ο κόσμος ήταν τόσο τρομοκρατημένος μετά τον πόλεμο.
  Υπογράψαμε τον κώδικα της Νυρεμβέργης και όλοι δεσμευτήκαμε όταν το κάνουμε αυτο, Ότι δεν θα επιβάλουμε ανεπιθύμητες ιατρικές παρεμβάσεις στα ανθρώπινα όντα χωρίς συγκατάθεση.
  Μετά από ενημέρωση και σε δύο χρόνια όλη αυτή η πεποίθηση έχει εξαφανιστεί ξαφνικά και οι άνθρωποι περπατούν τυφλά μαζικά.
  Είναι ενορχηστρωμενο αυτο
  Οι κυβερνητικές υπηρεσίες ενορχηστρώνουν την υπακοή και δεν είναι δημοκρατικό, δεν είναι προϊόν δημοκρατίας.
  Είναι το προϊόν ενός φαρμακευτικού πολέμου ατζέντας βιοασφάλειας που θα υποδουλώσει το σύνολο ,την ανθρώπινη φυλή και θα μας βυθίσει σε έναν δυστοπικό εφιάλτη όπου οι αποκαλυπτικές δυνάμεις της άγνοιας και της απληστίας θα τρέχουν τη ζωή μας , καταστρέφοντας τα παιδιά μας , καταστρέφοντας όλα τα όνειρα και την αξιοπρέπεια που ελπίζουμε να δώσουμε στα παιδιά μας.
  Και η έναρξη αυτής της οργάνωσης γίνεται προς υπεράσπιση της υγείας των παιδιών στην Ευρώπη.
  Είναι ένα προβάδισμα για τον κόσμο και δεν πρόκειται να το πάρουμε μόνο εμείς
  Εκεινοι χτίζουν ιδρύματα για να πολεμήσουν τα ιδρύματά μας και έχουν παγκόσμια ιδρύματα και τώρα έχουν παγκόσμιο ίδρυμα.
  Και θα βγούμε αύριο με το μεγαλύτερο πλήθος στην γερμανική ιστορία και θα λέμε όλοι ειρηνικά το ίδιο πράγμα .
  Δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να πάρετε τη δική μας δημοκρατία μακριά .
  Δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να πάρετε τη δική μας υγεία μακριά .
  Δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να πάρετε τις δικές μας ελευθερίες μακριά .
  Δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να πάρετε τα δικές μας παιδιά μακριά.
  Και είμαι πολύ περήφανος για τους ανθρώπους που κάθομαι εδω σε αυτό το τραπέζι, που είναι άνθρωποι που έχουν το θάρρος να μιλήσουν για την αλήθεια με δύναμη και να σκεφτούν ανεξάρτητα.
  Εργάζονται για ενα τόσο μεγάλο μέρος της ανθρώπινης φυλής .
  Σας ευχαριστώ”
  ————————————————————–

 3. @Κωνσταντίνος Μονομάχος
  OCT 15, 2022 AT 10:57PM
  Μην ταυτίζεις τον Πολάκη με τον Τσίπρα, ο Πολάκης τα έλεγε για τα εμβόλια, ο Τσίπρας τα υπεράσπιζε:

  Ο Τσίπρας, έσπευσε να μιλήσει για κουλτούρα εμβολιασμού και το κόμμα του οποίου δεν έχει βγάλει τσιμουδιά για τις χιλιάδες παρενέργειες των εμβολίων της Pfizer και της Moderna αλλά και τους θανάτους εξαιτίας των εμβολίων που έχουν ήδη καταγραφεί στη χώρα μας.

  Ο Τσίπρας στον ANT1: «άνοιξε η πλατφόρμα επιτέλους, έστω και για τα AstraZeneca για να ξεστοκάρουμε……. Αναφέρθηκε στη Μ. Βρετανία, τονίζοντας πως έχει εμβολιαστεί ολόκληρος ο πληθυσμός με το συγκεκριμένο σκεύασμα, συμπληρώνοντας ότι «όλα τα εμβόλια έχουν παρενέργειες, αυτό όμως που πρέπει να καταλάβει ο μέσος πολίτης που μας ακούει, είναι ότι οι πιθανότητες να έχει κάποιες παρενέργειες αυτό το εμβόλιο είναι μηδαμινές σε σχέση με τις πιθανότητες που έχει να κολλήσει κορωνοϊό και να περάσει δύσκολα και ενδεχομένως να μη γλιτώσει……

  Στην απόφαση του Πολιτικού Κέντρου επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παραμένει σαφής:
  Υπερασπιζόμαστε, στηρίζουμε και διαδίδουμε την ανάγκη του καθολικού εμβολιασμού και ενθαρρύνουμε όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν, πρώτα από όλα για τη δική τους τη ζωή αλλά και ως πράξη κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης.
  Διαχωρίζουμε τη θέση σας από επιλογές και πρακτικές αυταρχισμού και κοινωνικού διχασμού που θα φέρουν ενδεχομένως τα αντίθετα αποτελέσματα
  Ναι στον μαζικό εμβολιασμό χωρίς αναστολές και δεύτερες σκέψεις
  Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό στο γενικό πληθυσμό, που θα φέρει τα αντίθετα από τα προσδοκόμενα αποτελέσματα…….

  ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΤΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ και μας εκβιάσατε με το 100αρικο, όπως τώρα μας εκβιάζετε με το πρόστιμο στις εξετάσεις αν δεν γραφτούμε στον ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΓΙΑΤΡΟ, πάντα για το καλό μας, πω-πω η κυβέρνηση μας, μας σκέφτηκε, τι κυβέρνηση είναι αυτή με την συγκατάθεση όλων των κομμάτων, είδατε Έλληνες; μας σκέφτονται τα “παιδιά”

  ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ:
  Η ΕΕ ανακοίνωσε ότι ανοίγει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, έρευνα που όπως φαίνεται επαναφέρει το προσκήνιο τα γραπτά μηνύματα που είχε ανταλλάξει η πρόεδρος της Κομισιόν με τον επικεφαλής της Pfizer.

  Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, ανεξάρτητος θεσμός που διερευνά και διώκει οικονομικά εγκλήματα και υποθέσεις διαφθοράς, δεν διευκρίνισε ποιο είναι το αντικείμενο της έρευνας.

  Ωστόσο δύο άλλες ευρωπαϊκές υπηρεσίες έχουν εγείρει θέμα για τις άμεσες διαπραγματεύσεις της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν με τον Αλβέρτο Μπουρλά.

 4. Δεν το είπες καλά. Έπρεπε να πεις “Κυριάκο, αποτύχαμε” κατά το “Γιώργο, χάσαμε”. Και θα χάσετε.

 5. Όσοι αποτυγχάνουν πηγαίνουν στα σπίτια τους, πρέπει να δώσουν χώρο σε περισσότερο ικανούς. Άσε που βαρεθήκαμε να βλέπουμε τον καθηγητή των πρωινάδικων να μας κουνά το δάκτυλο στα κανάλια, με νέο αφήγημα κάθε φορά.
  Σημείωση: όσοι νόμιμα χρηματοδοτούν έρευνες ή μετέχουν σε συνέδρια με πληρωμένα τροφεία από φαρμακευτικές δεν πρέπει να λαμβάνουν δημόσια θέση για τα προϊόντα αυτών των εταιρειών.

 6. Ωστόσο, δεν το λέει με την έννοια που οι περισσότεροι νομίζουμε … Για τον Τσιόρδα, η αποτυχία συνίσταται στο ότι δεν κατάφεραν να μπολιάσουν το σύμπαν ! Είχαν προσπαθήσει και παλιότερα με τον Η1Ν1 αλλά δεν ήταν καλά προετοιμασμένοι. Επανήλθαν δριμύτεροι με τον κόβιντ, με ακατέβατους περιορισμούς, εκβιασμούς και διώξεις αλλά και πάλι .. φευ … ένα μικρό ποσοστό τους ξέφυγε !! Πώς έγινε αυτό ρε γμτ , αυτό αναρωτιέται ο Τιόδρας : “Αφού όλα τα κάναμε, και πρόστιμα τους βάλαμε και τα μμε προπαγάνδιζαν νυχθημερόν και κάθε αντίθετη άποψη** φιμώθηκε και καμία είδηση για έρευνες και αντιδράσεις του εξωτερικού δεν αφήσαμε να περάσει το σιδηρούν παραπέτασμα και υγειονομικά πάσα επιβάλαμε και human discrimination επιβάλαμε και τους υγειονομικούς κυνηγήσαμε και εξαναγκάζουμε ακόμα σε τεστ τους ατσίμπητους για τη δουλειά τους και τους θανάτους φουσκώσαμε για να φοβηθούν και επιλογή ασθενών κάναμε και φάρμακα δεν φέραμε, πώς έγινε και πάλι κάποιοι δεν υπέκυψαν ?? Αααα, την επόμενη φορά καλύτερα ! Ευτυχώς που υπάρχουν και οι νόμοι 4675 και 4682 που περάσαμε από το 2020 ακόμα και καθιερώνουν γενικώς την δυνατότητα υγειονομικής δικτατορίας ανεξαρτήτως κόβιντ !! Ούφφ !”

  **επιστημονική και μη, γτ ας μην γελιόμαστε, όλοι έχουν δικαίωμα στην άποψη όταν πρόκειται για το σώμα τους…

 7. Το βασικό φάουλ της κυβέρνησης αυτής ήταν με το έτσι θέλω κατά παράβαση της αρχή του Συντάγματος επιβολή εμβολιασμού..είναι πολύ θλιβερό…δεδομένων και των παρενεργειών των σκευασμάτων….και δεδομένου ότι νοσούμε αν και εμβολιασμένοι….για όλα έφταιγε ο Αλ6ς…δεν έχει έρεισμα το αφήγημα αυτό από τις αρχές του 20 που ήρθε το covid-19…και άρα οι κυβερνώντες δεν έχουν απολύτως καμία δικαιολογία….και τελικά για την οικονομική εξαθλίωση που προφανώς διάγουμε με γοργούς ρυθμούς θα μας πει κάποιος ποιός φταίει???

 8. Προσπαθήσατε να με κάνετε να πιστέψω πως είμαι ελέφαντας κ. Τσιόδρα, όντως επιστήμη λέγεται και αυτό, απέχει πολύ όμως από την επιστήμη και την ηθική του Ιπποκράτη. Μάλλον προσεγγίζει την επιστήμη που εκκίνησε ο κ. Γκέμπελς στην ναζιστική Γερμανία.
  Αν έχετε γραμμένες τις δηλώσεις σας, ακούστε τις προσεκτικά, θα δικαιολογήσετε απόλυτα τα σκληρά λόγια μου. Δεν αμφιβάλλω πως είστε απόλυτα έντιμος, όμως εμείς εισπράξαμε τις διαφορετικές σας τοποθετήσεις.
  Η ιατρική στηρίζεται στην ηθική, ενώ η πολιτική και το δημόσιο αξίωμα στην προπαγάνδα.
  Αυτό είναι το λάθος των επιστημόνων που παίρνουν πολιτικά δημόσια αξιώματα και ανακλαστικά κάνουν συνεχείς δηλώσεις στα κανάλια.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

H Ελλάδα ποτέ δεν θα πεθάνει!

Όταν πρόκειται να συνεργαστώ με το Δημόσιο αισθάνομαι κάπως, διότι μου έρχονται στον νου ουρές, μούτρα, καβγάδες, «περάστε σε...

Συμπλοκές και αποκαλύψεις

Διαβάζω ότι ένας 16χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στα Ιωάννινα, καθώς κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ συμμετείχε σε συμπλοκή ανηλίκων το...

Αυτές οι εποχές της παρακμής

Θωρώ στο YouTube -τη μόνη μας δυνατότητα πλέον να ακούμε λαϊκά- τον μέγα Καζαντζίδη, να κρέμονται οι γύρω από...

Εφηβεία και ταυτότητα

Η διαδικασία δόμησης της προσωπικής ταυτότητας του παιδιού γίνεται βαθμιαία, συχνά μέσα από αναπόφευκτες ενδοοικογενειακές συγκρούσεις. Η μετάβαση του...