Πότε θα κάνει ξαστεριά;

Των Αδέξιου Δεξιού – Αριστερού Ψάλτη  

Φανταστείτε να ξυπνούσαμε μια ωραία πρωία και να βλέπαμε στο τιμόνι της χώρας πραγματικούς άριστους.

Οι οποίοι θα υπηρετούσαν ανιδιοτελώς τον λαό.

Δίχως να εκμεταλλεύονται αναπάντεχες κρίσεις για να γίνουν οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.

Δίχως να στέκονται στα τέσσερα, εκτελώντας αδιαμαρτύρητα τις εντολές των ισχυρών του πλανήτη, οι οποίοι θέλουν την Ελλάδα φέουδό τους κι ένα απλό πιόνι στη νοσηρή γεωπολιτική σκακιέρα τους.     

Με ορθή μεταναστευτική πολιτική,  που δε θα μετατρέπει τη χώρα σε αποθήκη ψυχών και τους κυβερνώντες σε φύλακες  της δυστυχίας, επειδή έτσι τους διέταξαν πάλι οι ισχυροί για να προστατεύσουν τις χώρες τους, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την καταστροφή που προκαλούν στην Ελλάδα.

Με αντικειμενική ενημέρωση χωρίς… πετσωμένους παπαγάλους που κάνουν τη νύχτα μέρα γιατί έτσι τους είπε το αφεντικό του Μαξίμου που τους κόβει παχυλές διαφημίσεις.

Με ασφάλεια και φως στις ζωές των πολιτών, κι όχι σκοτάδι με κάθε λογής  εγκληματίες να σκοτώνουν μέρα μεσημέρι δημοσιογράφους κάνοντας ορμητήριά τους μέχρι και φοιτητικές εστίες, και ανώμαλους που δε διστάζουν να βιάζουν ανήλικα παιδιά διότι ξέρουν ότι στο τέλος θα τη σκαπουλάρουν.

Με ισχυρή οικονομία που θα προσφέρει ευμάρεια στον λαό και δε θα τον ξεζουμίζει με δυσβάσταχτους φόρους για να συντηρείται το αρρωστημένο πελατειακό μοντέλο της μεταπολίτευσης, όπου οι μόνοι ευεργετημένοι είναι οι γνωστοί-άγνωστοι νταβατζήδες και οι κακομοίρηδες που ξεπουλάνε την ψήφο τους για μια θέση στο δημόσιο, αδιαφορώντας για τη ζημιά που προκαλούν στους συμπολίτες τους.

Ποτέ μη λες ποτέ…

Καλή λευτεριά!!!

Πού θα πάει, κάποια στιγμή θα έρθει…

  1. Τώρα μας μπέρδεψες! Να αναμένουμε ώσπου να προκύψουν άριστοι στην εξουσία δηλαδή αν προκύψουν ποτέ “καλοί δικτάτορες”, ή να ακολουθήσουμε άμεσα τις οδηγίες του άσματος?

  2. Μαύρη μαυρίλα μας έφερε ο Κυριάκος, πλακώνεται η ψυχή μας, βρισκόμαστε συνεχώς από τη θλίψη στην οδύνη.
    Μόνο με το εκλογικό μαύρισμα του υπαίτιου των δεινών μας, θα υπάρξει πιθανότητα να βρούμε την άσπρη μέρα που μας ταιριάζει.

  3. Το μόνο κοινό πως και ο Ξυλούρης καταγωγή από Κρήτη.
    Η ξαστεριά στην Ελλάδα θα είναι η τελευταία πολιτική πινελιά
    των χωρών κρατών της Ευρωζώνης.
    Και τι ξαφνικό και αυτό θα έχουν προηγηθεί οι ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ.
    Το βαρόμετρο έχει δει δώσει κλίση πολύ απλά οι εκκρεμότητες απαιτούν
    χρόνο ώστε να μην υπάρχουν.
    Και όσο και να μην αρέσει το παιχνίδι χωρίς την Ρωσία η Ε.Ε. δεν!!!

    {{Ο Πούτιν είπε: «Μπορούμε να μεταφέρουμε φυσικό αέριο μέσω της Μαύρης Θάλασσας, στην Ευρώπη μέσω της Τουρκίας, δημιουργώντας μια τεράστια περιοχή διανομής εκεί, εάν οι εταίροι μας ενδιαφέρονται για αυτό».
    Ο Ρώσος πρόεδρος εξέφρασε την ετοιμότητα της χώρας του να προμηθεύσει την Ευρώπη με πρόσθετες ποσότητες φυσικού αερίου, ειδικά το φθινόπωρο και το χειμώνα, αλλά σε περίπτωση που οι χώρες της ανταποκριθούν στις συνθήκες της Ρωσίας, ειδικά σε αυτές που σχετίζονται με τον πόλεμο της Ουκρανίας.

    Τόνισε ότι «η Ρωσία είναι έτοιμη να προμηθεύσει αέριο στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του αγωγού που δεν επηρεάζεται από το Nord Stream 2» και είπε: «Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να ανοίξει η κάνουλα».
    Είναι δυνατή η επισκευή των Nord Streams, αλλά θα έχει νόημα εάν η λειτουργία τους είναι οικονομικά δικαιολογημένη και ασφαλής.
    Δεν θα προμηθεύσουμε ενεργειακούς πόρους σε χώρες που θα περιορίσουν τις τιμές του πετρελαίου.
    Θα πω ένα πράγμα – η Ρωσία δεν θα ενεργήσει αντίθετα με την κοινή λογική.}}

  4. Στη κοινωνία που ζούμε ξαστεριά θα κάνει όταν δεν χρωστάμε και έχουμε οικονομική ευμάρεια, κατά πάσα πιθανότητα οι παρούσες γενιές θα είναι στο σκοτάδι εκτός αν γίνουν μεγάλες ανατροπές που δεν το βλέπω …

  5. Δεν πρόλαβα να κατευοδώσω τον μεγάλο μας τραγουδιστή, τον Σταμάτη Κόκοτα.
    Οι εποχές φεύγουν και μας έχουν κάνει να μην τις προλαβαίνουμε.
    Η παλιά Ελλάδα, εκείνη μετά την Επανάσταση της Εθνεγερσίας, η Πατρίδα μας, θα αναγεννηθεί.
    Δεν έμεινε πολύς καιρός..
    Ελαφρύ το χώμα..

    ΣΤΟΥ ΟΘΩΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
    https://www.youtube.com/watch?v=mtlvnD8hzVg

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ο Ρεχάγκελ, η δημοκρατία και… το πόσιμο νερό

Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του, στην επέτειο των 20 ετών από την κατάκτηση του Euro 2004, ο Ότο Ρεχάγκελ...

Και πολύ καλά μας κάνουν…

Όταν ένας από εμάς, τα συνήθη φορολογούμενα κορόιδα, κριθεί προφυλακιστέο για κακούργημα και φυσικά δεν έχει να πληρώσει εγγύηση...

Το αλφάβητο της λευτεριάς

Όταν αναφωνούμε «ζήτω το έθνος!», ουσιαστικά εκφράζουμε έναν πόθο και μία προτροπή. Ζητάμε από τους συμπατριώτες και τον εαυτό...

Οικο-μανιακός χιτλερισμός

«Οι άνθρωποι είναι μικρόβια, που καταστρέφουν τη γη». «Είμαστε αρρώστια, είμαστε η αληθινή πανδημία που έχει χτυπήσει τον πλανήτη»....