Από το βούτυρο του Μητσοτάκη για τον Ανδρουλάκη, στο βούτυρο της Ντόρας για τον Δένδια (PODCAST)

Του Αργύρη Ντινόπουλου, δημοσιογράφου, πρώην υπουργού Εσωτερικών

H Ντόρα Μπακογιάννη «επιστρατεύτηκε» για να εξηγήσει (στον ΣΚΑΙ) τα τουρκολυβικά.

Για να πει, δηλαδή, ότι δεν έγινε και τίποτα αφού άλλωστε κανένα ξένο κανάλι δεν έπαιξε την επίσκεψη των Τσαβούσογλου και υπολοίπων στη Λιβύη (φοβερό επιχείρημα, όλα εξαρτώνται από τα κανάλια).

Αποφθεγματικά κατέληξε: «Όσα κάνει η Τουρκία είναι βούτυρο στο ψωμί της ελληνικής διπλωματίας» (Δένδιας).

Αλλά το βούτυρο (μανία…) είχε επικαλεστεί (στη ΔΕΘ) και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, όμως αυτός το άλειψε στο ψωμί όχι της ελληνικής διπλωματίας, αλλά στο ψωμί του Ανδρουλάκη.

Ισχυριζόμενος ότι ο Ανδρουλάκης είχε αποφασίσει πριν από τις υποκλοπές να τα σπάσει με την όποια προοπτική μετεκλογικής συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία.

Άρα οι υποκλοπές «ήρθαν και του κάθισαν» (βούτυρο στο ψωμί).

Μόνο που μόλις προχθές ο πρωθυπουργός υπαινίχθηκε (στους Sunday Times) ότι κάποιος έβαλε σφήνα ( δηλαδή κοριό) στον Ανδρουλάκη για να εμποδίσει αυτή τη μετεκλογική συνεργασία την οποία όμως, πάλι κατά τον πρωθυπουργό, είχε αποφασίσει ο Ανδρουλάκης πριν από τη σφήνα (κοριό).

Εξ ου και το βούτυρο στο ψωμί του Ανδρουλάκη κλπ.

Ας ελπίσουμε το βούτυρο που (κατά τη Ντόρα) αλείφει η Τουρκία στο ψωμί της ελληνικής διπλωματίας να μην είναι σαν το βούτυρο που (κατά τον πρωθυπουργό) άλειψαν (ποιοι άραγε;) στο ψωμί του Ανδρουλάκη.

  1. Το τελευταίο ταγκό στο Παρίσι, εκεί ήταν που είχε χρησιμοποιηθεί τόσο πολύ το βούτυρο. Τώρα χρησιμοποιείται λεκτικά από την οικογένεια που κυβερνά και βυθίζει σε χάος τη χώρα, οι Έλληνες έμειναν άναυδοι από τη δημόσια ομολογία.
    Πρέπει να τελειώνουμε με αυτούς, δεν είναι αστείο, είναι τραγικότητα που έπεσε στα κεφάλια μας.

  2. @ Αντιγόνη

    Αυτό το έργο μού ήλθε κι εμένα στον νου και είδα τον ελληνικό λαό στον ρόλο τής συγχωρεμένης Μαρίας Σνάιντερ 🙁

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

… Μετά τον Μητσοτάκη

Κυριάκος Μητσοτάκης στη Μάκρη Έβρου: «Η αντιπολίτευση δεν έχει εναλλακτική πρόταση και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι “να...

Όταν ο Μητσοτάκης παραπλανούσε τους ψηφοφόρους του στη Μακεδονία

Περιοδεύοντας σήμερα στη δυτική Μακεδονία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσει με νέου τύπου κορόνες να παραπλανήσει...

Ο Άδωνις απέτυχε, η Δυτική Μακεδονία βράζει…

Με αρκετό παρασκήνιο (και εσωκομματικό) συνοδεύεται η προεκλογική επίσκεψη που ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη ο Κ. Μητσοτάκης...

Μάθανε πως…

Δεν ξέρω, αλλά τις τελευταίες μέρες αισθάνομαι ότι έχω ψηλώσει δέκα μπόγια από τη μεγαλοψυχία που επιδεικνύει η πατρίδα...