Αυξάνεται η δυσαρέσκεια των γαλάζιων βουλευτών – Πυρά Χρυσομάλλη κατά υπουργείου Υποδομών για έλλειμμα ενημέρωσης  

Φουντώνουν τα σύννεφα της γαλάζιας δυσαρέσκειας πάνω από το Μαξίμου.

Είχαν προηγηθεί οι μύδροι γαλάζιων βουλευτών για το σκάνδαλο των υποκλοπών, με σφοδρότερους αυτούς που εξαπέλυσε από την Κρήτη ο Κώστας Καραμανλής.

Κι εκεί που όλοι νόμιζαν ότι το Μαξίμου μάζεψε τη δυσφορία, ήρθαν νέες ριπές από βουλευτές της ΝΔ για τα δόλια παιχνίδια των κορακιών των funds και τις αδικίες στους συνταξιούχους.

«Ριπές» Τζαβάρα, Κακλαμάνη – Σε αναβρασμό οι βουλευτές της ΝΔ για πλειστηριασμούς και συνταξιούχους

Σειρά είχε το «αντάρτικο» του Κώστα Κυρανάκη, με αφορμή την άθλια εικόνα παρακμής σε φοιτητικές εστίες και Πανεπιστήμια.

«Αντάρτικο» Κυρανάκη στην κυβέρνηση με ανάρτηση – κόλαφο

Στο μεταξύ, πυρά μέσω των οποίων σκάνε με πάταγο οι πομφόλυγες του υποτιθέμενου αναπτυξιακού κυβερνητικού οίστρου, εκτόξευσε ο Μίλτος Χρυσομάλλης για το μείζον ζήτημα του βαλτώματος της κατασκευής του δρόμου Καλαμάτα – Ριζόμυλος.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας, μεταξύ άλλων, κατηγορεί ευθέως τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κων. Α. Καραμανλή, για έλλειμμα ενημέρωσης, αιτούμενος κατάθεση Εγγράφων και Μελετών για το οδικό τμήμα Καλαμάτα – Ριζόμυλος.  

Επισημαίνεται, οτί ο κ. Χρυσομάλλης έχει προβεί ήδη σε τρανταχτές αποκαλύψεις για το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει το συγκεκριμένο έργο.

Βόμβα Χρυσομάλλη για τον οδικό άξονα Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη

Αναλυτικά το αίτημα του βουλευτή Μεσσηνίας:

  1. Κινηθείτε γιατί χάνεστε, το πλοίο οδεύει ολοταχώς για τα βράχια. Εσείς βρίσκεστε στο κάτω κατάστρωμα όπου δεν υπάρχουν σωστικές λέμβοι, θα χαθείτε πρώτοι εισπράττοντας τον θυμό όσων έβλαψε ο κ. Μητσοτάκης. Αν έχετε πολιτικό ανάστημα δείξτε το, διαφορετικά αναζητήστε νέο επάγγελμα, αποχαιρετήστε την πολιτική. Πηγαίνετε τη χώρα από ύφαλο σε ύφαλο, τα λάθη του Covid διαδέχονται τα εγκλήματα της κλιματικής αλλαγής που φτωχοποιεί πολίτες και χώρα. Επάνω από όλα τα κακά της μοίρας που μας δέρνουν, νάσου και η αφαίρεση των συνταγματικών ελευθεριών των Ελλήνων, οι πολίτες δηλαδή δεν φτάνει που έχασαν το επίπεδο ευημερίας τους, έχασαν και τα συνταγματικά τους δικαιώματα. Μέγιστη εκτροπή η θητεία σας, όλοι εσείς είστε συνένοχοι στο μεγάλο έγκλημα. Η ψήφος σας (αυτό το ναι σε όλα), χωρίς σκέψη, πολιτικό αισθητήριο και λογική δημιούργησαν την ολέθρια δύναμη στον Κυριάκο, ώστε τελικά να διαλύσει κυριολεκτικά τη χώρα.

  2. Προς το παρον παντως η “δυσαρεσκεια” των βουλευτων της ΝΔ εκφραζεται με σκορπιες αναρτησεις και διαρροες γιατι μεχρι στιγμης τους ειδαμε να χειροκροτουν ορθιοι τον μεγαλο “ηγετη” στη Βουλη (ενω ορισμενοι εξ αυτων χειροκροτουσαν επισης ορθιοι και τον Καραμανλη που τον εκανε “ρομπα”). Περιμενουν να δουν που θα γυρει η “παλαντζα” μεχρι να παρουν μια ξεκαθαρη και εντιμη σταση. Φοβουνται, βλεπεις, μηπως διαλυθει τελειως το μαγαζι απο το οποιο αντλουν “τον αρτον ημων των επιουσιον” (οι λιγωτερο οικονομικα ασφαλεις) και τα παραπλευρα “οφιτσια” (οι πιο “περιοπτοι” και αποκατεστημενοι οικονομικα). Θα μου πεις, αυτο συνεβαινε παντοτε στα πλαισια της διαχρονικης ανθρωποζωολογιας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ανεμβολίαστοι «τζαμπατζήδες», φίλοι Τούρκοι

Ο Ερντογάν παρκάρει τις κανονιοφόρους του κάτω από τη μύτη του Μητσοτάκη κι ο δεύτερος κάνει ότι δεν τις...

Επέτειος που πρέπει να βγει από το ημερολόγιο

Ρώτησα κάποτε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών τον έντιμο και ακέραιο Παναγιώτη Κρητικό, που εκλεγόταν χρόνια με το ΠΑΣΟΚ...

Μαγειρεμένη έκθεση της Κομισιόν για το κράτος δικαίου!

Σαν ευχολόγιο από το εφηβικό διήγημα «Η Πολυάννα μεγαλώνει» μοιάζει η ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κατάσταση...

Ζήτημα αρμοδιοτήτων του ΠτΔ άνοιξε η K. Σακελλαροπούλου!

Χάρηκα πολύ που είδα προχθές το βράδυ στην εκπομπή «Επίλογος» της ΕΡΤ την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου να...