Ο Ερντογάν απειλεί σε όλα τα μέτωπα: Τα όπλα της Ελλάδας σε νησιά και Δυτική Θράκη δεν σημαίνουν τίποτα για μας

Σε νέες απειλές και ρητορική που ξεπερνάει κάθε όριο προχώρησε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την διάρκεια εκδήλωσης του κόμματός του.

O Ερντογάν κατηγόρησε την Ελλάδα ότι προκαλεί την Τουρκία, ενώ πίσω από αυτές τις προκλήσεις αναφέρει πως υπάρχουν τρίτες χώρες, δείχνοντας προφανώς τις ΗΠΑ.

“Ξέρουμε πολύ καλά τις προθέσεις αυτών που μας προκαλούν. Τα όπλα που έχουν συγκεντρώσει στην Δυτική Θράκη και στα νησιά δεν σημαίνουν τίποτα για μας. Η ισχύς μας τα ξεπερνάει αυτά”, ανέφερε χαρακτηριστικά, όπως μεταδίσει το Anadolu.

O Τούρκος πρόεδρος επανήλθε στην γνωστή κατηγορία περί “περίθαλψης τρομοκρατών” σε Ευρώπη και Ελλάδα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο υποτιθέμενο στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών του ΡΚΚ στο Λαύριο.

Συνεχίζοντας το εμπρηστικό του ντελίριο, ο Ερντογάν μάλιστα προειδοποίησε την χώρα μας, πως δεν θα μας σώσουν “ούτε οι ΗΠΑ, ούτε η ΕΕ”, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο μεταναστευτικό, κατηγορώντας την Δύση ότι παίζει “το παιχνίδι των τριών πιθήκων”.

“Μπροστά στους θανάτους των μεταναστών στην Μεσόγειο, η Δύση προτιμά να παίζει το παιχνίδι των τριών πιθήκων. Οι πόρτες είναι κλειστές στους πρόσφυγες και είναι ανοικτές στα καθάρματα του FETO και τους τρομοκράτες του PKK”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή:  TheTOC.gr , capital.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.