Ο Ερντογάν απειλεί σε όλα τα μέτωπα: Τα όπλα της Ελλάδας σε νησιά και Δυτική Θράκη δεν σημαίνουν τίποτα για μας

Σε νέες απειλές και ρητορική που ξεπερνάει κάθε όριο προχώρησε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την διάρκεια εκδήλωσης του κόμματός του.

O Ερντογάν κατηγόρησε την Ελλάδα ότι προκαλεί την Τουρκία, ενώ πίσω από αυτές τις προκλήσεις αναφέρει πως υπάρχουν τρίτες χώρες, δείχνοντας προφανώς τις ΗΠΑ.

“Ξέρουμε πολύ καλά τις προθέσεις αυτών που μας προκαλούν. Τα όπλα που έχουν συγκεντρώσει στην Δυτική Θράκη και στα νησιά δεν σημαίνουν τίποτα για μας. Η ισχύς μας τα ξεπερνάει αυτά”, ανέφερε χαρακτηριστικά, όπως μεταδίσει το Anadolu.

O Τούρκος πρόεδρος επανήλθε στην γνωστή κατηγορία περί “περίθαλψης τρομοκρατών” σε Ευρώπη και Ελλάδα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο υποτιθέμενο στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών του ΡΚΚ στο Λαύριο.

Συνεχίζοντας το εμπρηστικό του ντελίριο, ο Ερντογάν μάλιστα προειδοποίησε την χώρα μας, πως δεν θα μας σώσουν “ούτε οι ΗΠΑ, ούτε η ΕΕ”, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο μεταναστευτικό, κατηγορώντας την Δύση ότι παίζει “το παιχνίδι των τριών πιθήκων”.

“Μπροστά στους θανάτους των μεταναστών στην Μεσόγειο, η Δύση προτιμά να παίζει το παιχνίδι των τριών πιθήκων. Οι πόρτες είναι κλειστές στους πρόσφυγες και είναι ανοικτές στα καθάρματα του FETO και τους τρομοκράτες του PKK”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή:  TheTOC.gr , capital.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ο Μακρόν, ο Μπαρντελά και το σύστημα

Ο Μακρόν απευθυνόμενος στους συμβούλους του θα πει: «Πρέπει να σταματήσουμε να λέμε ανοησίες» (Il faut arrêter de raconter...

Μια «τρύπα στο νερό» η σύνοδος στην Ελβετία

Έχει χαθεί το μέτρημα από τον αριθμό των συζητήσεων και τις συνόδους κορυφής για την Ουκρανία, τις οποίες έχουν...

Η Τουρκία σε αναζήτηση γεωπολιτικού προσανατολισμού

Η Τουρκία, μετά τη λήξη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, για να αντιμετωπίσει πιθανές διεκδικήσεις της Σοβιετικής Ένωσης στην περιοχή...

Οι G7 και το ψυχομαχητό του κόσμου

Όλα δείχνουν ότι η έπαρση και η ολιγοφρένεια των δυτικών ηγετών πάει για απόσυρση. Φάνηκε και από τη Σύνοδο...