Ο Ερντογάν έχρισε εαυτόν αδελφό Αλβανών και Εβραίων και δεν ξεχνά “τη σφαγή στην Τριπολιτσά”

Σε συνέχεια της προσπάθειας να εμφανίσει τον θύτη ως θύμα, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κρύφτηκε στις 14 Σεπτεμβρίου, ημέρα μνήμης της Καταστροφής της Σμύρνης, ενώ τις προηγούμενες ώρες επέλεξε μόνο να ψέξει το κεμαλικό κόμμα, ότι ήταν περισσότερο αντιοθωμανικό από όσο έπρεπε και λιγότερο ανθελληνικό από όσο έπρεπε.

Σήμερα επανήλθε με το γεγονός της Άλωσης της Τριπολιτσάς και τη σφαγή εκεί την οποία προσπαθεί να καταστήσει σημαία της ανθελληνικής εκστρατείας του. Αυτό φαίνεται και στο γεγονός ότι η ανάρτηση που έκανε στο Twitter έχει φωτογραφία που φέρει την υπογραφή του, λες και μπαίνει μπροστάρης εναντίον των Ελλήνων: “Δεν ξεχάσαμε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη Σφαγή της Τριπολιτσάς”, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

“Δεν ξεχάσαμε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη Σφαγή της Τριπολιτσάς, που έγινε στις 23 Σεπτεμβρίου 1821, στην οποία δολοφονήθηκαν βάναυσα χιλιάδες μουσουλμάνοι Τούρκοι, Αλβανοί αδελφοί μας και Εβραίοι”, επισημαίνει ακόμη ο Τούρκος πρόεδρος σε μία εμφανή προσπάθεια να δείξει ότι μεταξύ άλλων ανθρωπιστικών αρετών, τον διακρίνει και το αίσθημα κατά του αντισιμιτισμού.

Πηγή: capital.gr

 1. Εχει κλείσει όλα τα άλλα μέτωπα όπως όπως και έχει κλιμακώσει τη ρητορική εναντίον της Ελλάδας σε επίπεδα προετοιμασίας για σύρραξη.
  Από τα μέσα της πρώτης δεκαετίας του αιώνα ήταν καθαρό ότι ο στόχος ήταν η Ελλάδα (φαινόταν από το είδος των εξοπλισμών) και χρόνος εκδήλωσης το 2022/23 λόγω του συμβολικού τρόπου σκέψης του
  (Η επιτυχία του Κεμαλισμού με την ίδρυση της Τουρκίας πρέπει να σκεπαστεί 100 χρόνια μετά από μια επιτυχία του νεοθωμανισμού)
  Το άγνωστο είναι το εύρος της εμπλοκής που εξαρτάται και από τη διεθνή συγκυρία.
  Η Ελλάδα αντιμέτωπη με υπαρξιακή απειλή είχε την ατυχία να κυβερνηθεί από τυφλούς και πολύ κατώτερους των περιστάσεων πολιτικούς όπως ο ανεκδιήγητος ΚΚ Β’ που τίναξε τη χώρα στον αέρα, ο τουρίστας ΓΑΠ, ο Σαμαράς και ο Τσίπρας.
  Οχι μόνο δεν κατάλαβαν την απειλή αλλά πήγαν τη χώρα σε μονομερή αφοπλισμό για 15 χρόνια!
  Το ίδιο φυσικά και ο Κυριάκος που δεν είχε πάρει μυρωδιά και μόνο στα τέλη του 2019 με το Τουρκολυβικό σύμφωνο και την κρίση του καλοκαιριού του 2020 άρχισε να καταλαβαίνει.
  Ακόμη και τότε δεν αντιλήφθηκε την εγγύτητα της απειλής κάτι που φαίνεται στο σχεδιασχμό του επανεξοπλισμού της χώρας που χάνεται στο μέλλον.

  Μόνο τους τελευταίους μήνες άρχισε να γίνεται αισθητό ότι ο Αννίβας είναι προ των πυλών και αυτό μόνο στη κυβέρνηση ενώ ολόκληρη η αντιπολίτευση αριστερά του αδυνατεί ως συνήθως να αντιληφθεί τη πραγματικότητα παίζοντας το παιχνίδι του σουλτάνου.
  De facto δρα ως πεμπτοφαλαγγίτικη δύναμη, όχι βέβαια σκόπιμα αλλά λόγω απύθμενης βλακείας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ο Πούτιν ως άλλοθι

Ο τρόμος που επικρατεί στις τάξεις του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και της ηγεσίας του εν όψει των επερχόμενων ευρωεκλογών...

Έτοιμοι να τα «βρουν» ήταν Ρώσοι και Ουκρανοί

Ένα 17σέλιδο μυστικό έγγραφο, που θα μπορούσε να είχε τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία πριν καλά καλά ξεκινήσει, δημοσιεύεται...

Ένας οικονομολόγος στο τιμόνι του ρωσικού υπουργείου Άμυνας

Η αλλαγή-έκπληξη στην ηγεσία του ρωσικού υπουργείου Άμυνας στη Ρωσία ερμηνεύεται από δύο απλά νούμερα. Ο συνδυασμένος προϋπολογισμός του...

Οι ταραχές στα αμερικανικά πανεπιστήμια

Την αποκάλεσαν «Ματωμένη Πέμπτη» («Bloody Thursday»), όμως, στην πραγματικότητα, την 15η Μαΐου 1969, από τις συγκρούσεις μεταξύ αστυνομίας και...