ΑΔΑΕ: Με εντολή Κοντολέων καταστράφηκε το αρχείο Ανδρουλάκη, μόλις είπε ότι τον παρακολουθούσαν!

«Βόμβες» Ράμμου στην Εξεταστική για Δεμίρη και Βλάχου – Επεισόδιο προκάλεσε ο Δ. Μαρκόπουλος

Με «βόμβες» ξεκίνησε την κατάθεσή του στην Εξεταστική ο πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών Χρήστος Ράμμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ αποκάλυψε ότι η καταστροφή του αρχείου Ανδρουλάκη έγινε με εντολή Κοντολέοντα την ίδια ημέρα που έγινε η καταγγελία του Ανδρουλάκη ότι τον παρακολουθούν! Περιέγραψε δηλαδή μία ενοχική συμπεριφορά της ΕΥΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος είχε θερμό επεισοδιο με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ λέγοντας ότι «θα τα πουν μετά». Και ο πρόεδρος της Επιτροπής Γιάννης Κεφαλογιάννης σχολίασε ότι θα αναγκαστεί να λάβει μέτρα εναντίον του βουλευτή της ΝΔ. Κάνει τη δουλειά του ο Χρ. Ράμμος, φέρεται να είπε ο Δ. Μαρκόπουλος.

«Σαράντα χρόνια θητείας δεν θα τα χαλαλίσω για συγκάλυψη υποθέσεων», τόνισε ο Χρ. Ράμμος και δήλωσε ότι «εγώ θα δώσω συνέχεια σε αυτό» το σκάνδαλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, ερωτώμενος σχετικά, φέρεται να υποστήριξε πως η αρχική απάντηση του Θεμιστοκλή Δεμίρη στο αίτημα πρόσβασης του φακέλου Ανδρουλάκη ήταν πως δεν ξέρει αν υπάρχει, ήξερε μόνο για ένα έγγραφο Κοντολέων-Βλάχου προς τον πάροχο για πιστοποίηση αριθμού. Η ΑΔΑΕ επέμεινε και ζήτησε να έρθουν οι υποδιοικητές. Σε νέο έλεγχο μετά από δυό-τρεις ημέρες, φέρεται να είπε ο πρόεδρος της Αρχής, τους δόθηκε από την ΕΥΠ μια έγγραφη δήλωση του Θεμιστοκλή Δεμίρη ότι η διαδικασία της άρσης του απορρήτου κινήθηκε νόμιμα ενώ στην συνέχεια ο νέος διοικητής της ΕΥΠ επικαλέσθηκε απόρρητο και καθήκον εχεμύθειας για να μην δώσει άλλες απαντήσεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΕΥΠ χαρακτήρισε ως «υπεκφυγή» και «άρνηση συνεργασίας» την απάντηση Δεμίρη στο αίτημα της Αρχής για ενημέρωση, τονίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι απάντησε πως η ΕΥΠ δεν μπορεί να αντιτάσσει απόρρητο στην Αρχή που έχει από το Σύνταγμα την ελεγκτική αρμοδιότητα σε αυτή. Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ φέρεται να ανέφερε ακόμα πως η εισαγγελέας Βλάχου, αρμόδια για την ΕΥΠ, είπε πως η κρίση της είναι ανέλεγκτη και πως δεν μπορεί να δείξει στοιχεία.

Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να σημειώνει πως γενικά υπήρχε άρνηση συνεργασίας από την αρμόδια εισαγγελέα και την ΕΥΠ με υπεκφυγές για να «ξεγλιστρήσουν», όπως φέρεται να σημείωσε στην εξέταση του, σημειώνοντας ακόμα πως πουθενά δεν υπήρχε αιτιολογία για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη. «Δεν επιτρέπεται σε ένα κράτος δικαίου η αδιαφάνεια» φέρεται να είπε ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, σημειώνοντας για την υπόθεση πως το Σύνταγμα δεν επιτρέπει να υπάρχουν ανέλεγκτες νησίδες. 

Πηγή: newsbreak.gr

  1. Οι κοινοί εγκληματίες μετά την “επιχείριση” και για να σβήσουν τα ίχνη τους, καίνε το αυτοκίνητο και ότι άλλα στοιχεία μπορεί να τους ενοχοποιήσουν.
    Η υπό τον πρωθυπουργό ΕΥΠ “έκαψε” το φάκελλο που περιείχε στοιχεία για την επισύνδεση με τον Ανδρουλάκη.

    Όλες οι”μαφίες” λειτουργούν έτσι πάνω-κάτω. Με την ίδια μεθοδογία.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Η Άγκυρα «στοχοποιεί» τη βραχονησίδα Ζουράφα

Ακόμα και οι πλέον αφελείς μπορούν να κατανοήσουν πως μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί το επεισόδιο που σημειώθηκε...

Πράσινα σχέδια θερινής νυκτός σε γκρίζα εικόνα

Χάρης Δούκας: «Δεν είναι θέμα τρόπου ζωής ή βελτίωσης της ποιότητας ζωής - είναι θέμα επιβίωσης, όταν το 23%...

Ο Μητσοτάκης της Ουκρανίας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξελέγη πρωθυπουργός της Ελλάδας, πλην όμως αποφάσισε, χωρίς να ρωτήσει κανέναν, ούτε φυσικά τον λαό, ούτε...

Ο κύριος Δούκας και τα καταστατικά των κομμάτων

Παλιά, τα καταστατικά των κομμάτων δεν είχαν καμία σημασία. Ο Άρειος Πάγος εξέταζε τυπικά την πίστη και την προσήλωσή...