Πανικόβλητος ο Πέτσας ζήτησε συγγνώμη μετά την κατακραυγή

Aναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη μετά την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η αλαζονική δήλωσή του

Πονοκέφαλο στο Μαξίμου προκάλεσε η αλαζονική δήλωση του Στέλιου Πέτσα που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

«Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει» απάντησε αναίσχυντα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών στις διαμαρτυρίες των δημοσιογράφων για το κόστος αλλαγής του καυστήρα φυσικού αερίου σε καυστήρα πετρελαίου, με πολλούς να τον παρομοιάζουν με σύγχρονη Μαρία Αντουανέτα.

Σήμερα, ο Στέλιος Πέτσας, σε δήλωσή του αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη, κάνοντας λόγο για… «ατυχή δήλωση»:

«Χθες έκανα μια ατυχή δήλωση. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου, κάποιοι ένιωσαν προσβεβλημένοι. Τους ζητώ συγγνώμη. Όπως και από τους συναδέλφους μου στην Κυβέρνηση, που κλήθηκαν να συζητούν αυτό το θέμα, αντί να προβάλλουν την επιτυχημένη παρουσία του Πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και το τεράστιο κυβερνητικό έργο για την στήριξη της κοινωνίας ώστε να ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση ενωμένοι» δήλωσε ο Σ. Πέτσας.

Πηγή: newsbreak.gr

  1. Υπάρχει ο δρόμος της παραίτησης Πέτσα αλλά που θα βρει άλλο πρόθυμο ο Κυριάκος για να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του στην άλωση των ΜΜΕ.

  2. Μελέτησε καλλίτερα την θεωρία της εξέλιξης υπουργέ, η φύση δεν προχωρά σε αλλαγές μέσα από πολιτικές πιέσεις, αντίθετα αλλάζει τα πάντα σε βάθος χρόνου. Μόνο ο πόλεμος δημιουργεί παρόμοιες καταστάσεις γιαυτό ο Ηράκλειτος είπε: « Πόλεμος πάντων μεν πατήρ εστί». Όμως υπουργέ πότε είχαμε πόλεμο στην Ελλάδα ή στην ΕΕ ; Μας σύρατε όλες οι κυβερνήσεις και κυρώσατε τα πάντα, από τη συνθήκη του Κιότο, τη συνθήκη των Παρισίων, την ενεργειακή πολιτική της ΕΕ και τελος ψηφίσατε τους ενεργειακούς νόμους Μητσοτάκη χωρίς ενημέρωση, χωρίς ποτέ να θέσετε το περιβάλλον στην κεντρική πολιτική σκηνή. Γιατί ; Δεν υπήρξε κανένας επιστημονικός διάλογος, δεν αφήσατε την επιστημονική κοινότητα να συζητήσει ελεύθερα. Αντίθετα, όλες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και η ΕΕ δημιούργησαν τετελεσμένα ερήμην του κοσμάκη. Εδώ μπαίνετε και εσείς, μπαίνει μπροστά ο κ. Μητσοτάκης, γίνεται ο πρώτος σε δεσμεύσεις για τη χώρα και το λαό του, καταργεί πρόωρα το λιγνίτη και εφαρμόζει σκληρότερη νομοθεσία από τα lockdowns του Covid. Ο λόγος προφανής, θέλει μεγαλύτερο οικονομικό πακέτο από την ΕΕ, για να το μοιράσει στους φίλους του ολιγάρχες. Ο λαός δυστυχεί και πεινά, ο κ. Πέτσας προειδοποιεί πως αν δεν προσαρμοστούμε θα πεθάνουμε. Προσαρμογή σημαίνει αποδοχή του βιασμού μας ( άσκηση πίεσης, Leddell & Scott) από την κυβέρνηση και προσωπικά από τον κ. Μητσοτάκη. Όχι υπουργέ, δεν μας αρέσει ο βιασμός, θα το βιώσετε στην κάλπη.

  3. Παραιτείστε τον Κυριάκο, μήπως και γλυτώσει τουλάχιστον το κόμμα και διασωθούν κάποια από τα στελέχη του. Διαφορετικά, ο Νάρκισσος θα σας οδηγήσει όλους στην κόλαση και την αφάνεια. Δες τε πως κατάντησε το ΠΑΣΟΚ, κοιτάξτε την πορεία του Γιωργάκη. Όπως μου είπε κάποτε πασόκος φίλος μου: «ψήφισε μικρό κόμμα, ψήφισε εμάς», τώρα αυτή η φράση θα πηγαίνει γάντι στη ΝΔ της μετά τον Μητσοτάκη εποχής.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ανεμβολίαστοι «τζαμπατζήδες», φίλοι Τούρκοι

Ο Ερντογάν παρκάρει τις κανονιοφόρους του κάτω από τη μύτη του Μητσοτάκη κι ο δεύτερος κάνει ότι δεν τις...

Επέτειος που πρέπει να βγει από το ημερολόγιο

Ρώτησα κάποτε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών τον έντιμο και ακέραιο Παναγιώτη Κρητικό, που εκλεγόταν χρόνια με το ΠΑΣΟΚ...

Μαγειρεμένη έκθεση της Κομισιόν για το κράτος δικαίου!

Σαν ευχολόγιο από το εφηβικό διήγημα «Η Πολυάννα μεγαλώνει» μοιάζει η ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κατάσταση...

Ζήτημα αρμοδιοτήτων του ΠτΔ άνοιξε η K. Σακελλαροπούλου!

Χάρηκα πολύ που είδα προχθές το βράδυ στην εκπομπή «Επίλογος» της ΕΡΤ την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου να...