ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ η Ν.Δ! Μετά τον Καραμανλή βγήκαν (στα ΝΕΑ) τα εξάσφαιρα και για την Όλγα! (PODCAST)

Του Αργύρη Ντινόπουλου, δημοσιογράφου, πρώην υπουργού Εσωτερικών

Το «απόρρητο» εξελίσσεται σε «πολιτικό σύμβολο».

Όπως «πολιτικό σύμβολο» είχαν γίνει το… μακρινό 2014 και οι καθαρίστριες τις οποίες ο σημερινός πρωθυπουργός (και τότε υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης) επέμενε να απολύσει.  

Με τα γνωστά αποτελέσματα στις κάλπες του 2015 (οι οποίες, πάντως, του άνοιξαν τον δρόμο για την ηγεσία της ΝΔ).

Σήμερα διακεκριμένοι δημοσιογράφοι (οι οποίοι υμνούνε τον πρωθυπουργό) «εκτελούνε» (μετά τον Κώστα Καραμανλή) την Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ποιος νεοδημοκράτης (από υπουργό μέχρι πρόεδρο τοπικής κομματικής οργάνωσης) θα πιστέψει ότι δεν το κάνουν με υπόδειξη ή έστω συναίνεση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας;  (ακόμη και αν αυτό δεν ισχύει!)

  1. Χαλάει το μαγαζί, γιαυτό πρέπει να τον διώξουν. Ο θυμός του κόσμου είναι τεράστιος, η δε αντίδραση στις κάλπες θα μετατρέψει τη ΝΔ σε μικρό κόμμα, όπως το συρρικνωμένο ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη. Η λύση της εκτόνωσης προϋποθέτει τη θυσία του Μητσοτάκη, ο φόβος του αντιπάλου δέους δεν πιάνει. Οι πολίτες βίωσαν όχι μόνο πρωτοφανή δικτατορία, αλλά ληστευτήκαν για χάρη των ολιγαρχών φίλων του Κυριάκου. Ο φόβος δεν έχει κανένα νόημα, φοβήθηκαν και τον κοροναιο, αλλά παρόλο που υπάκουσαν τον Κυριάκο, πεθαίνουν σαν τις μύγες από το άθλιο σύστημα υγείας.

  2. Ρε παιδιά από ποτέ ο Παπαχρήστος ανήκει στους δημοσιογράφους που υμνούν τον Μητσοτάκη; Και δεν είναι εκτέλεση αυτό που λέει για το 2019. Πράγματι τότε μετά τις εκλογές είχε δημιουργηθεί θέμα με την Κεφαλογιάννη και τους όλοι έλεγαν ότι κάπου παρακάτω θα του την έχει στημένη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Απορίες που -δυστυχώς- θα μείνουν απορίες

Η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη απορίες και ερωτήματα. Προσωπικώς, δύο είναι αυτά που με βασανίζουν τις μέρες αυτές: Ο...

… Προτάσεις για τα μπάνια του λαού

«Μπάνια του λαού δεν μπορεί να γίνονται μόνο από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 30 Αυγούστου. Έτσι όπως πάμε,...

Τα κουμπιά του Βορίδη…

Μάρθα Βούρτση και Νίκο Ξανθόπουλο θύμισε η συνέντευξη του Μάκη Βορίδη στο Action 24. «Κουμπί που να το πατάμε...

«Δεν με χτύπησε» 2

Στις 13 Ιουλίου, δηλαδή μόλις πριν από εννέα ημέρες, γράφαμε την κατά την άποψή μας πορεία που θα είχε...