Ζελένσκι: Ελέγχουμε πλήρως περισσότερα από 4.000 τ. χλμ που ανακαταλάβαμε από τους Ρώσους

Η Ουκρανία έχει θέσει πλήρως υπό τον έλεγχό της περισσότερα από 4.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα εδαφών της που ανακατέλαβε από τις ρωσικές δυνάμεις και σταθεροποιεί τον έλεγχό της σε άλλα 4.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα, δήλωσε σε διάγγελμά του την Τρίτη ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ουκρανία: Παρουσιάσητκε το πρώτο σχέδιο για τις εγγυήσεις ασφαλείας

Χθες, Δευτέρα, ο Ουκρανός πρόεδρος είχε δηλώσει ότι η Ουκρανία ανακατέλαβε από τους Ρώσους 6.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα κατά την πρόσφατη αντεπίθεση των δυνάμεών της. Ουκρανοί αξιωματούχοι δηλώνουν ωστόσο ότι είναι σημαντικό να γίνεται διάκριση ανάμεσα στην ανακατάληψη εδαφών και την εγγύηση ότι είναι απολύτως ασφαλή.

Παράλληλα η εταιρεία ενέργειας Ukrenergo ανακοίνωσε απόψε ότι τα συνεργεία επισκευών αποκατέστησαν τη λειτουργία των δύο κύριων γραμμών παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στο Χάρκοβο και την γύρω περιοχή της πόλης αυτής στην ανατολική Ουκρανία, μετά τις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος που προκάλεσαν ρωσικοί βομβαρδισμοί.

Η Ukrenergo προσθέτει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ότι οι εργασίες αποκατάστασης θα συνεχιστούν σε άλλες γραμμές, χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  1. Άριστα κάνει Ο Κύριος Ζελένσκι .
    Αφού Ο Ζελένσκι μαζί με τον Ερντογάν είναι ουσιαστικά οι Ηγέτες της Ευρώπης , Κάνουν ότι Θέλουν , Λένε ότι Θέλουν και κανείς όχι μόνο δεν τους λέει τίποτε , κανείς δεν τους τραβάει το αυτί , αλλά στην ουσία κάθεστε Σούζα και χτυπάτε και Προσοχή με το χέρι τεντωμένο όπως οι ΝΑΖΙ .
    Αυτοί είστε Κύριοι της Δύσης πλην ελαχίστων περιπτώσεων .
    Κύριοι της Ε.Ε και Ολοκλήρου της Δύσης πότε θα κάνετε σύσκεψη με επικεφαλής τον Ζελένσκι και τον Ερντογάν να μας το ανακοινώσετε έτσι ώστε να αρχίσουμε να σας φτύνουμε και εσείς να νομίζετε ότι βρέχει .
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ο Μακρόν, ο Μπαρντελά και το σύστημα

Ο Μακρόν απευθυνόμενος στους συμβούλους του θα πει: «Πρέπει να σταματήσουμε να λέμε ανοησίες» (Il faut arrêter de raconter...

Μια «τρύπα στο νερό» η σύνοδος στην Ελβετία

Έχει χαθεί το μέτρημα από τον αριθμό των συζητήσεων και τις συνόδους κορυφής για την Ουκρανία, τις οποίες έχουν...

Η Τουρκία σε αναζήτηση γεωπολιτικού προσανατολισμού

Η Τουρκία, μετά τη λήξη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, για να αντιμετωπίσει πιθανές διεκδικήσεις της Σοβιετικής Ένωσης στην περιοχή...

Οι G7 και το ψυχομαχητό του κόσμου

Όλα δείχνουν ότι η έπαρση και η ολιγοφρένεια των δυτικών ηγετών πάει για απόσυρση. Φάνηκε και από τη Σύνοδο...