Εθνικό Λαχείο: Στις 15 Σεπτεμβρίου η πρώτη κλήρωση της νέας έκδοσης – Ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ εξηγεί πώς θα διεκδικήσετε το 1.000.000 ευρώ και πολλά έπαθλα σε κάθε κλήρωση

Λίγα 24ωρα έχουν απομείνει για την έναρξη των κληρώσεων της 256ης έκδοσης του Εθνικού Λαχείου, η οποία θα μοιράσει το μεγάλο εγγυημένο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ και πολλά ενδιάμεσα κέρδη. Η πρώτη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και, ήδη, οι φίλοι του ιστορικού παιχνιδιού προμηθεύονται τους λαχνούς τους από τα καταστήματα ΟΠΑΠ και τους  λαχειοπώλες σε όλη την Ελλάδα.

Όπως τονίζει ο Απόστολος Ντιβανίδης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στον Πειραιά, «σε αυτή την έκδοση οι κληρώσεις ξεκινούν στις 15 Σεπτεμβρίου και θα ακολουθήσουν ακόμα τρεις, με τελευταία αυτή στις 27 Οκτωβρίου. Κάθε μια περιλαμβάνει υπό-κληρώσεις σε διαφορετικές ημέρες, με ενδιάμεσα κέρδη. Έτσι, οι παίκτες έχουν περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσουν με μόλις 4 ανανεώσεις. Στην τελευταία κλήρωση κάθε έκδοσης, κληρώνεται ο Μεγάλος Λαχνός του 1.000.000 ευρώ».

Στην 255η έκδοση του Εθνικού Λαχείου, που ολοκληρώθηκε στις 25 Αυγούστου, ο μεγάλος νικητής που κέρδισε το 1.000.000 ευρώ βρέθηκε στην Αθήνα.  

Το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Ντιβανίδη στον Πειραιά

Το κόστος συμμετοχής και ο μηχανισμός των κληρώσεων

Αναφορικά με το κόστος των λαχνών του Εθνικού Λαχείου και τον τρόπο διεξαγωγής των κληρώσεων, ο κ. Ντιβανίδης εξηγεί: «Η αξία του κάθε λαχνού σε κάθε κλήρωση ανέρχεται στα 4 ευρώ, ωστόσο πωλείται συνήθως σε δεκάδες αξίας 40 ευρώ η κάθε μια. Υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής στο παιχνίδι με ένα έως και δέκα τεμάχια με τον ίδιο αριθμό. Αν δεν κληρωθεί ο αριθμός του παίκτη ή η χιλιάδα στην οποία ανήκει, συνεχίζει στο παιχνίδι με τον ίδιο αριθμό. Επιπλέον,  οι παίκτες που δεν κέρδισαν κάποιο έπαθλο στη διάρκεια μιας έκδοσης, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν δωρεάν ανανέωση για την Α’ κλήρωση της επόμενης έκδοσης. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το να έχουν λήγοντα μονό ή ζυγό αριθμό ανάλογα με τον λήγοντα του Μεγάλου Λαχνού».

Το τυχερό κατάστημα στον Πειραιά 

Το κατάστημα του κ. Ντιβανίδη, στον Πειραιά, λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα, στο παρελθόν έχει αναδείξει έναν μεγάλο νικητή του Εθνικού Λαχείου. «Το Εθνικό Λαχείο είναι ένα παιχνίδι που ξεχωρίζει λόγω της ιδιαίτερης διεξαγωγής του. Οι παίκτες παίρνουν μέρος στις κληρώσεις όλων των εκδόσεων. Είναι το ιστορικότερο παιχνίδι της Ελλάδας, καθώς κυκλοφορεί εδώ και 85 χρόνια. Στο κατάστημά μας υπάρχουν πελάτες που αγοράζουν σταθερά τον ίδιο αριθμό εδώ και δεκαετίες. Από εμάς μάλιστα είχε προμηθευτεί τον λαχνό του ένας μεγάλος νικητής του Εθνικού Λαχείου πριν από πολλά χρόνια. Επίσης, φέραμε τύχη σε δύο νικητές του ΛΟΤΤΟ που είχαν κερδίσει από 750 εκατ. δραχμές, καθώς και σε έναν υπερτυχερό στο ΠΡΟΤΟ που είχε κερδίσει 800 εκατ. δραχμές», σημειώνει ο κ. Ντιβανίδης. 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Λεωφορείον η μπίχλα

Το λεωφορείο ήρθε στην ώρα του. Μέχρι εδώ, θαυμάσια. Από εδώ και πέρα, όμως, όλα ήταν τραγικά. Μόλις μπαίνω,...

Με τους Ποντίους θα ασχολούμαστε τώρα;…

Την περασμένη Κυριακή έγιναν προ του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτου οι εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία των Ποντίων από τους...

Το ακομμάτιστο ελληνικό ποδόσφαιρο

Παρά τα 1.000 δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου, παραδόξως παραμένει ένας σε μεγάλο βαθμό απολιτικοποιημένος/ακομμάτιστος χώρος. Και λέμε «παραδόξως», διότι...

Γεννημένος νικητής, με τον «πόλεμο» στο DNA του

Αν κάτι έχει να διδάξει η πορεία του ΠΑΟΚ προς τον φετινό τίτλο είναι ότι δεν κατακτά το πρωτάθλημα...