«Κλειδί» για το μέλλον του Μητσοτάκη, η παρέμβαση Σαμαρά

Του Προβληματισμένου Δεξιού

Κακά τα ψέματα, από τη στιγμή που ο Καραμανλής αποφάσισε να προβεί σε ολική ρήξη με τον Μητσοτάκη, υποδηλώνει ότι θα το… πάει μέχρι τέλους. Ήτοι, μέχρι να ρίξει την κυβέρνηση.

Διαφορετικά θα κινιόταν πιο ήπια.

Και δε θα αποκαλούσε τον πρωθυπουργό ανόητο (!!!), δείχνοντάς του επί της ουσίας την πόρτα της εξόδου.

Το γεγονός ότι ο Καραμανλής απεργάζεται την πτώση της κυβέρνησης, φαίνεται κι από την αντίδραση του Μητσοτάκη.

Ο οποίος ανοιχτά πάει στις Σέρρες με τον Καραμανλή Jr για να δείξει ότι δεν τρέχει τίποτα, κι από πίσω δίνει εντολή να τσακίσουν τον ξάδερφό του.

Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί… «αν νομίζει ο Καραμανλής ότι θα με ρίξει κι εγώ θα μείνω άπραγος πλανάται πλάνην οικτράν».

Ως γνωστόν, ο Καραμανλής θεωρείται σκακιστής. Άρα, όλο το προηγούμενο διάστημα κινιόταν ψύχραιμα, πετώντας καρφάκια για τα εθνικά για να κάνει αισθητή την παρουσία του, περιμένοντας να ενταθεί η κυβερνητική φθορά για να προχωρήσει στη θανατηφόρα κίνηση κατά του Μητσοτάκη.

Άφηνε συνεπώς τον Μητσοτάκη να φθείρεται τόσο από τη διαχείριση της κορονοκρίσης όσο και του γεωπολιτικού χάους με όλα τα παρελκόμενα, περιμένοντας το μεγάλο στραβοπάτημά του για να δώσει το τελειωτικό χτύπημα.

Κάτι που αποδείχτηκε περίτρανα με τους μύδρους που εξαπέλυσε για τις υποκλοπές μέσα στην έδρα του Μητσοτάκη.

Ο λόγος προφανής. Η επιστροφή του γαλάζιου μαγαζιού στον «ιδιοκτήτη» του. Είτε με αρχηγό τον ίδιο, είτε με την Κεφαλογιάννη ή τον Δένδια.

Μένει να φανεί, αν θα στεφθεί με επιτυχία, ακόμη μια προσπάθεια του Καραμανλή να πάρει πίσω αυτό που νομίζει ότι του ανήκει.

Κι εδώ μπαίνει ο παράγοντας Σαμαράς.

Από τον οποίο θα εξαρτηθεί αν ο Καραμανλής θα καταφέρει να φάει τον Μητσοτάκη, ώστε να ανοίξει τον δρόμο για να επιστρέψει στο «σπίτι» του.  

Υπενθυμίζεται, ότι ο Καραμανλής μετράει ήδη δύο αποτυχίες επιστροφής. Η μία το ’09 (στήριξη Ντόρας), η άλλη το ’16 (στήριξη Μεϊμαράκη).     

Πώς να το κάνουμε, δεν τον πιάνεις στην ίντριγκα και στη μαεστρία τον Σαμαρά.

Η απορία λοιπόν για το αν η τρίτη απόπειρα έχει πιθανότητες να πετύχει, θα λυθεί σύντομα πάλι από τον ίδιο.

Μέσω της αναμενόμενης (σύμφωνα με πληροφορίες),  παρέμβασής του για τις υποκλοπές.

Εφόσον κινηθεί σε ανάλογη σκληρότητα με του Καραμανλή, είναι αυτονόητο ότι… Μητσοτάκης τέλος, διότι δεν αντέχει να έχει και Σαμαρά και Καραμανλή απέναντι.

Εάν τραβήξει ολίγον το αυτί του Κυριάκου για το παρακράτος, αλλά στηρίξει την κυβέρνηση επειδή καραδοκεί ο Ερντογάν την ώρα που καταρρέει η Ευρώπη (άποψη που υποστηρίζουν πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος), σημαίνει ότι βάζει πάνω από όλα (όπως πάντα) το συμφέρον της χώρας.

Εάν δε μιλήσει, σημαίνει ότι και πάλι βάζει μπροστά το συμφέρον της χώρας, στέλνοντας εκκωφαντικό μήνυμα διά της αφωνίας του στον Μητσοτάκη, λέγοντάς του… σοβαρέψου γιατί τα σύνορα της Ελλάδας θα φτάσουν πάλι στην Πελοπόννησο.

Οσονούπω, θα ξέρουμε ποιο είναι το μέλλον του Μητσοτάκη κι αν έχει ελπίδες ο Καραμανλής να επιστρέψει στο «σπίτι» του.       

Πώς τα καταφέρνει ο άτιμος ο Καλαματιανός, να είναι διαρκώς ρυθμιστής της κατάστασης…

Πάντως, πιστεύω ότι θα κινηθεί εθνικά, θεσμικά, ενωτικά και παραταξιακά, αφενός για να μην κινδυνέψει η πατρίδα όπως είπα, αφετέρου για να μη χρεωθεί μια πιθανή επιστροφή του Τσίπρα.    

Και εικάζω ότι η μητέρα των μαχών (σύγκρουση Σαμαρά-Καραμανλή για τη νομή του γαλάζιου σπιτιού), θα δοθεί την επόμενη μέρα των εκλογών, αν φυσικά χάσει ο Μητσοτάκης.

Πολύ φοβούμαι ότι ο Καραμανλής βιάστηκε να επιτεθεί και κινδυνεύει να μείνει πάλι «άστεγος».

Οψόμεθα…

  1. Με όλο τον σεβασμό βρίσκω κάπως επιφανειακή την προσέγγιση των προθέσεων του Καραμανλή. ΄Όσο περνούν οι ημέρες μάλλον φαίνεται από τον τρόπο που επέλεξε να παρέμβει, και αναφέρομαι συνολικά σε όλη την ομιλία του και όχι μόνο στο θέμα των υποκλοπών ότι κάτι τον έχει ενοχλήσει σφόδρα, το ερώτημα είναι σε τι αφορά αυτό. Το τι ειναι αυτό, μόνο εικασίες μπορει να γινουν αυτήν την στιγμή. Περιμένω με ενδιαφέρον την παρέμβαση του Σαμαρά και ελπίζω τελικά αυτή να γίνει.

  2. Παραμύθια της …χαλιμάς το σχόλιο.Δεν στέκει τίποτε. Άλλωστε μονίμως διαψεύδεστε.Λυπάμαι για το απόλυτο της θέσης μου.Αλλά έλεος.

  3. Τα παιδία παίζει, ο λαός όμως τίθεται συνολικά απέναντι στη ΝΔ και την πολιτική της, όπως αυτή εκφράστηκε από τον Μητσοτάκη. Όμως, οι ηγέτες της τέως μεγάλης παράταξης ποιούν τη νήσσα. Δεν κατάλαβαν καλά, εδώ δεν παίζεται κανένα παιχνίδι εξουσίας για τον απλό έλληνα και ψηφοφόρο. Γνωρίζουμε πως διακυβεύεται η ίδια μας η ύπαρξη, οι αποφάσεις του Κυριάκου δεν μας παίρνουν μερικούς πόρους μόνο, δυστυχώς, έφτασαν μας παίρνουν τα πάντα. Δεν μας αφήνουν ούτε οξυγόνο για την αναπνοή μας, ζόφος κατάντησε η ζωή μας. Ο λαός δεν συμμετέχει σε εσωτερικές αψιμαχίες εξουσίας, αντίθετα θέλει την εξαφάνιση όλης της βλαβερής ηγετικής ομάδας της φαύλης εξουσίας του κ. Μητσοτάκη. Μας έκλεψαν συνταγματικές ελευθερίες, αλλά και τα προς το «καθημερινό ζείν». Ζόφο μας χάρισαν, ζόφο θα ρίξουμε μέσα στην κάλπη για τη ΝΔ και προσωπικά για τον πρόεδρο της. Αποχαιρέτα κ.Μητσοτάκη την εξουσία που φεύγει, να πεις πως ήταν ένα όνειρο, δεν άξιζε ένα τέτοιο κόμμα και ένας λαός, σαν τον ελληνικό, σε εσένα. Δεν σου ταιριάζει που αξιώθηκες μια τέτοια τιμή, αποχαιρέτα την λοιπόν την εξουσία που χάνεις.

  4. Όνειρα θερινής νυκτός.
    Πάλι μάχη προσώπων. Πάλι ευχές να επικρατήσει ο “δικός” μας μήπως και πάρουμε καμία θεσουλα .Ποιες ιδέες υποστηρίζει ο Καραμανλης, Ποιες ο Σαμαράς. Ποιες ο Μητσοτάκης? Έχουμε μάχη προσώπων και όχι ιδεών.
    Υπάρχει κάποιος εκεί στη ΝΔ να φέρει πάλι τις ιδέες της πατριωτικής δεξιάς στην επικαιρότητα και να τις κάνει γοητευτικές στους Έλληνες?. Μπορεί κάποιος στη ΝΔ να περιγράψει ένα ελπιδοφόρο μέλλον για να κινητοποιήσει τους πολίτες?
    Όλα τα άλλα είναι μηχανορραφίες και βυζαντινισμοί.

  5. Εχει σημασία το πώς θα φύγει ο Μητσοτάκης ; Θα κερδίσουμε κάτι αν γνωρίζουμε το πως θα φύγει ; Θα ρίξει αυτή η γνώση τις τιμές του ρεύματος και της ακρίβειας ; Θα αναχαιτίσει την ανεργία όπως και τον φόβο οτι με τέτοιο χρέος θα αδυνατούμε να δανειστούμε; Οχι για όλους εμάς τους υπολοίπους που δεν έχουμε ούτε το χιλιοστό μιας εκτων απίστευτων δυνατοτήτων που έχει ο νύν για να φύγει και για να ζήσει Την στιγμή που συζητάμε το πώς θα φύγει ο Κίκης πολύς κόσμος δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα ,η ακρίβεια καλπάζει και αυτό που έρχεται κάνει το 15 να φαντάζει παράδεισος . Τέλος ο Καραμανλής δυστυχώς απο μόνος του, δεν έχει ΄δυνατότητα να απομονώσει τον νυν Ίσως ο Σαμαράς με συνεργασία με τους καραμανλικούς θα μπορούσαν να ρίξουν τον Μητσοτάκη Αλλά και πάλι εμείς τι έχουμε να κερδίσουμε ; Ίσως οι πρόωρες θα έσωζαν την κατάσταση

  6. Είναι γεγονός πως κ. Σαμαράς έχει πάρει τον αέρα της γνωστής οικογένειας. Ας ξαναπάρει και ότι θα έχει απομείνει από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Ίσως είναι καλύτερα από την άλλη ενδεχόμενη εξέλιξη.

  7. Από μπούφο βγαίνει σαίνι και απο σαίνι μπούφος….

    Η πορεία του γιωργάκη μας δείχνει το μέλλον του κωστάκη..

    Ενας τύπος που παράτησε τη χώρα και το κόμμα του για τα σουβλάκια και μάζεψε δίπλα του τα γιουσουφάκια της αριστεράς δεν έχει κανένα μέλλον και ελπίδα στο χώρο της δεξιάς.
    Ετελεύτησεν…

    Τώρα τον έπιασε η κάψα και ο γκαιλές για τη διαφάνεια και τις παρακολουθήσεις…Τον κωστάκη..
    Ούτε ο αντώναρος δεν τον πήρε στα σοβαρά και μόνο οι γελοιογράφοι ασχολούνται με τον αετό της ραφήνας..

  8. Ο Σαμαράς έχει καταδικαστεί από το λαό οριστικά και αμετάκλητα επειδή κυβερνούσε με αλαζονεία και επέβαλε σκληρά μέτρα, οπότε μην κάνετε όνειρα είναι καμένο χαρτί και θα τού κάνει παρέα και ο Μητσοτάκης ο οποίος αυτοκτονεί πολιτικά άμα κάνει εκλογές την άνοιξη επειδή θέλει ο ξενος παράγοντας λόγο Ουκρανίας

  9. Συμφωνώ απολύτως με τον συλλογισμό του άρθρου.
    Δυστυχώς ψηφίσαμε Μητσοτάκη για να φύγει η χειρότερη Κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από την χώρα (Τσίπρα) και σε μόλις τρία χρόνια απεδείχθη ότι το χειρότερο δεν το είχαμε δει, ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!!
    Πλήρης διάλυση σε όλα τα πεδία, αλλά η προπαγάνδα του Μαξίμου κάνει τη νύχτα μέρα. Ισοπέδωσαν όχι μόνο το κράτος αλλά αρχές και αξίες που ήταν ταυτισμένες με αυτή την παράταξη.
    Ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα υπάρξουν νοικοκυραίοι δεξιοί που θα ψηφίσουν αυτό το Πασοκικό μόρφωμα.
    Έτσι την κατάντησε ο Μητσοτάκης και η παρέα του αυτή την ιστορική παράταξη !!!!!
    Λυπάμαι πολύ και συλλυπούμαι ειλικρινώς αυτούς που ακόμα τους υποστηρίζουν !

  10. @ ορεσείβιος
    Μην ανησυχείτε για τους γόνους, έχουν φροντίσει να εξασφαλίσουν το μέλλον τους για χρόνια! Άλλος είναι πάντως εκείνος που σέρνει το χορό για το Ζάλογγο!!!

  11. Έχω καταθέσει ξανά την άποψη πως η ΝΔ είναι ένα καμμένο trademark.
    Είναι χρεωμένη με ένα χρέος που δεν μπορεί να μαζευτεί.
    Επίσης αποτελεί κόμμα μιας εποχής που έχει τελειώσει, της μεταπολίτευσης.
    Και τέλος θα είναι πάντα συνδεδεμένη με τους καραμανληδες.

    Άρα τι μένει?

    Να βρουν ένα πειστικό αφήγημα οι “μουσαφιρηδες” για να πηδήξουν από το πλοίο πριν πάει στον πάτο.

    Με αυτά υπόψη θα πω πως ο Σαμαράς δεν πρόκειται να τελειώσει τον Μητσοτάκη δίνοντας του την ευκαιρία να είναι αυτός που θα πηδήξει από το πλοίο πρώτος, διασπώντας το κόμμα, φτιάχνοντας ένα κόμμα ΙΧ στον μεσαίο χώρο, και αφήνοντας πίσω τον Σαμαρά σε ένα σκαρί που έχει πάρει ήδη κλίση.

    Όχι, ο Σαμαράς ξέρει πως την “σκληρή” δεξιά γραμμή που θέλει να έχει ως πολιτικό πρόταγμα, την σκληρή δεξιά γραμμή που ευνοούν οι γεωπολιτικές και όχι μόνο συνθήκες, δεν θα μπορεί να την πλασάρει ανάμεσα στους καραμανλικους μετά την λαίλαπα Μητσοτάκη.

    Θα τον αφήσει να καεί μαζί με το κόμμα και μετά θα φύγει κύριος με όσους τον ακολουθήσουν δίνοντας την “πατριωτική” πλατφόρμα που θα βρει, με τις κατάλληλες συνθήκες που διαμορφώνονται, απήχηση στην κοινωνία.

    Εξάλλου όταν τοποθετούσε τον Μητσοτάκη στη θέση του καπετάνιου αποκλείεται να μην είχε αντιληφθεί ότι “το παιδί δεν κάνει” και θα ρίξει το καράβι σε παγόβουνο, έτσι δεν είναι?

    Όσο για τον Καραμανλή, θα έλεγα πως η ομιλία του, βλέποντας τα πράγματα πως εξελίσσονται, μάλλον ήταν στα πλαίσια της προστασίας της υστεροφημίας της παράταξης. Παρέλαβε ένα ιστορικό κόμμα, προσπάθησε να τα βάλει με τα συμφέροντα που είχαν εδραιωθεί μετά την 8ετια του “αρχιερέα της διαπλοκής” και απέτυχε. Το μόνο που του έχει απομείνει είναι να προσπαθήσει να αμβλύνει την κρίση της ιστορίας για το κόμμα που ίδρυσε ο θείος του.

  12. Ακόμη και οι πιθανότητες του πήγαν αντίθετα, σε όλα τα θέματα που χειρίστηκε έκανε τραγικά λάθη. Ξεπέρασε τη λογική, φανταστείτε κάποιον να ρίχνει νόμισμα, να ποντάρει συνεχώς κορώνα και επί δέκα συνεχείς ρίψεις να βγάζει γράμματα. Έλληνες, μας πήγε ήδη στη δεκαετία του ´50. Αν όμως τον αφήσουμε θα μας γυρίσει στο 1827, τότε που έγινε και η πρώτη χρεοκοπία της Ελλάδας.

  13. Από μια διαφορετική ματιά στα εσωτερικά του κόμματος υπάρχουν διασπάσεις
    όχι μόνο ως προς τα πρόσωπα που προβάλλονται, αλλά βαραίνει περισσότερο
    στα πρόσωπα που υπάρχουν στο παρασκήνιο και ελέγχουν την όλη εικόνα.
    Μετά το θέμα Ουκρανία, δουλειές εν καιρώ κρίσης-πολέμου με την Ρωσία όλα οδηγούν
    στο συμπέρασμα πως υπάρχουν ρωγμές που βαθαίνουν απρόβλεπτα.
    Μένει λοιπόν να αναμετρηθούν ως προς το ποιοι παραμένουν ισχυρότεροι.
    Το θέμα ΝΔ ως κόμμα έχει περάσει στο χθες.
    Ο Ελληνικός λαός επιλέγεται να δώσει το μήνυμα ποια Ελλάδα θέλει με ορίζοντα
    το πως εξελίσσονται τα επόμενα που έρχονται γεωπολιτικά μεν, αλλά επηρεάζουν
    σημαντικά την εσωτερική ζωή της χώρας.
    Αυτό όποτε και εάν γίνουν οι εκλογές.
    Ο πολίτης ας διευρύνει λοιπόν την αντίληψή του την ιδεολογία του με τα δεδομένα
    του σήμερα και ας απομακρύνεται από αυτά που μέχρι χθες του επέβαλλαν να σκέπτεται
    και να υπηρετεί χωρίς κρίση, δίχως σκέψη.
    Οι πρώην και οι νυν με ημερομηνία λήξης περνούν στο παρελθόν.
    Η χώρα διαρκώς αυτό-προστατεύεται, θωρακίζεται, συμβαδίζει με αυτά που διαφαίνονται
    στο αύριο από κάθε άποψης πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής, ανάπτυξης τεχνολογίας κ.ο.κ.
    Οι προστάτες και οι ευεργέτες στη νέα τάξη πραγμάτων, όπως αναπτύσσεται πολύ θα ήθελαν,
    αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια παρέμβασης με κόλπα και υποσχέσεις όπως γνώριζαν η
    όπως τουλάχιστον έπρατταν εξαγοράζοντας ψήφους και επιλέγοντας κυβερνήσεις.
    Εάν δεν προσέξουμε, δεν το κατανοήσουμε όλο αυτό, θα περάσουμε σε χαμένο χρόνο
    με πολιτική αστάθεια μη ικανή κυβέρνηση και η χώρα θα βυθίζεται στα χειρότερα.

  14. Η ΝΔ θα χασει τις εκλογές με πολύ κακό ποσοστό. Αυτό σημαίνει ότι ο ήδη τελειωμένος πολιτικά Κυριάκος θα εκδιωχθεί και η ΝΔ θα εκλέξει άλλον αρχηγό, πιθανότητα την Ολγα Κεφαλογιάννη. Ο Καραμανλής θα είναι η εγγύηση γι΄αυτό και επομένως το κόμμα θα επιστρέψει στην ασφάλειά του, στον κεντροδεξιό καραμανλισμό.
    Αυτό είναι το άμεσο μέλλον της ΝΔ. Ο Κυριάκος θα φτιάξει δικό του κόμμα προφανώς, νεοφιλελεύθερο κα μισαλλόδοξο, ένα μικρό κόμμα του 5-10%. Όσο για τον Σαμαρά, ο οποίος προφανώς αντιλαμβάνεται πως έρχεται σε λίγο η κυβέρνηση Τσίπρα- Ανδρουλάκη, θα προτιμήσει να μείνει στην ασφάλεια της καραμανλικής ΝΔ.
    Πιστεύω πως η παρέμβασή του θα είναι ήπια, αλλά θα μιλήσει κι αυτός για το σκάνδαλο των υποκλοπών, δεν μπορεί να το αποφύγει.

  15. Είναι εντυπωσιακό το πόσο υποτιμάται η νοημοσύνη μας. Βγήκε ο καραμνλής να μιλήσει μετά από 15 χρόνια, που καθόταν στην απόλυτη απραγία και τσέπωνε τα 20χίλιαρα, λες και του τα χρωστάγαμε και έπρεπε να ανατριχιάσουμε όλοι … Και δόσ΄του τα σενάρια για τον έτερο “κουρασμένο”, δήθεν θα μιλήσει κι αυτός και θα δρομολογηθούν εξελίξεις ως εξ΄αυτού και μόνο ! Γτ, λέει, ο Σαμαράς νοιάζεται για τα εθνικά και την πατρίδα.. Τους είδαμε όλους αυτούς και στην πρωθυπουργία τους και στη συνέχεια αυτής, όπως και όλο το συνονθύλευμα των στελεχών που δήθεν βράζουν. Το μόνο που τους απασχολεί είναι η καρέκλα τους, αν θα επανεκλεγούν, άντε ίσως και για το κόμμα να μην σκορπίσει, κι αυτό για την πολιτική τους ύπαρξη και μόνο. Κανένας δεν ενδιαφέρεται ούτε για τους πολίτες ούτε για τον τόπο. Θεωρούν την εξουσία τσιφλίκι τους και την πολιτική που ασκούν εμπόριο. Ουδείς εξ΄αυτών νοιάζεται να προσφέρει κάτι καλό στον τόπο, δεν αντιλαμβάνεται καν την έννοια της προσφοράς και της υπηρεσίας Μας είναι παντελώς αδιάφορη η τύχη τους, φτάνει μόνο να αποσυνδεθεί από τη δική μας.

  16. Ο αρθρογράφος είναι αυστηρός και δείχνει ότι δεν γνωρίζει καλά τον Κώστα Καραμανλή… Συνεπώς μην βιάζεται να βγάλει αυθαίρετα συμπεράσματα!
    Ο στόχος είναι ένας: “« να ρίξουμε τον Μητσοτακισμό στο καναβάτσο ώστε να ανασαίνει η ΝΔ,σε διαφορετική περίπτωση καλύτερα να διαλυθεί!»

  17. Η αλλαγή των αρχηγών αυτού του κόμματος, είναι μια τακτική για να παραμένει αυτή η παράταξη στην εξουσία όσο πιο πολύ γίνεται. Το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο.

  18. Συγγνώμη, αυτά με τα σύνορα και την Πελοπόννησο όντως τα πιστεύετε μερικοί μερικοί;
    Τώρα καταλαβαίνω γιατί σας χειρίζονται και σας χρησιμοποιούν έτσι εύκολα με τέτοιες ανεδαφικές φοβίες που σας έχουν καλλιεργήσει.
    Μια μικρή συμβουλή. Προσπαθήστε να ζήσετε και να σκέφτεστε χωρίς φοβίες και παράνοιες. Θα είναι όλα πολύ πιο ξεκάθαρα και πολύ πιο εύκολο να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ανεμβολίαστοι «τζαμπατζήδες», φίλοι Τούρκοι

Ο Ερντογάν παρκάρει τις κανονιοφόρους του κάτω από τη μύτη του Μητσοτάκη κι ο δεύτερος κάνει ότι δεν τις...

Επέτειος που πρέπει να βγει από το ημερολόγιο

Ρώτησα κάποτε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών τον έντιμο και ακέραιο Παναγιώτη Κρητικό, που εκλεγόταν χρόνια με το ΠΑΣΟΚ...

Μαγειρεμένη έκθεση της Κομισιόν για το κράτος δικαίου!

Σαν ευχολόγιο από το εφηβικό διήγημα «Η Πολυάννα μεγαλώνει» μοιάζει η ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κατάσταση...

Ζήτημα αρμοδιοτήτων του ΠτΔ άνοιξε η K. Σακελλαροπούλου!

Χάρηκα πολύ που είδα προχθές το βράδυ στην εκπομπή «Επίλογος» της ΕΡΤ την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου να...