Ένας ατελείωτος Αύγουστος…

Του Strange Attractor

Η αλήθεια είναι πως από τότε που ψηφίσαμε τον Κυριάκο δεν πλήττουμε ποτέ. Ούτε καν τον Αύγουστο, που παραδοσιακά είθισται να είναι βαρετός από πλευράς ειδήσεων, μιας και ο κοΖμάκης λείπει στα μπάνια, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα τσακάλια τους δημοσιογράφους, που και αυτοί δικαιούνται ένα διάλειμμα.

Και όμως, το ξαναλέω, αυτός ο Αύγουστος ήταν πλήρης ειδήσεων.

Με πολλές από αυτές ιδιαίτερα καυτές.

Όπως π.χ. εκείνος ο χαροκαμένος μπαμπάς, που είδε με τα μάτια του το 6χρονο κοριτσάκι του να πνίγεται, αλλά δυστυχώς δε μπόρεσε να το βοηθήσει, αναγκαζόμενος να γυρίσει σπίτι του πεζός για να φορτίσει το κινητό του, ώστε να πάρει τηλέφωνο τις αρχές.

Το γιατί δε ζήτησε βοήθεια από τους περίοικους στην παραλία, ή δε χρησιμοποίησε το σταθερό όταν έφτασε σπίτι του (3 χλμ. απόσταση) δεν έχει ακόμη απαντηθεί. Ίσως η απάντηση δοθεί τώρα που επέστρεψε στο μετερίζι του ο Εισαγγελάτος.

Πάντως, το γιατί δε βούτηξε ο ίδιος για να σώσει το παιδάκι του έχει απαντηθεί.

Ο άνθρωπος έπασχε, λέει,  από άσθμα… και άρα φοβήθηκε για τη ζωή του.

Άντε καλά…

Πάμε παρακάτω.

Μια άλλη είδηση που μονοπώλησε τα δελτία ήταν εκείνη η τραμπούκικη επίθεση Κρητικών (σεσημασμένων λένε) νταήδων, εναντίον οικογένειας Γερμανών τουριστών.

Μια επίθεση που έστειλε τον Κικίλια ως υπουργό Τουρισμού στα αντικαταθλιπτικά και στις βαλεριάνες, και που ανέδειξε έναν συνήγορο υπεράσπισης που μπροστά του ο Κούγιας είναι… λυκόπουλο.

Ένας πραγματικός συνήγορος, υπηρέτης της αλήθειας και της δικαιοσύνης, που για μια ακόμη φορά, αν κρίνω από τα λεγόμενά του, επιβεβαιώνει το «καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή».

Μάλιστα, σχολιάζοντας το βίντεο στο οποίο φαίνεται το 4Χ4 των Κρητικών να εμβολίζει το αμάξι των Γερμανών, και μετά από λίγο να κάνει όπισθεν και να το καβαλάει διαλύοντάς το, τι είπε ο αθεόφοβος; Ότι οι πελάτες του προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τους μαινόμενους Γερμανούς (εκπαιδευμένους πυγμάχους τους χαρακτήρισε), οι οποίοι τους κυνηγούσαν, αλλά ένα μπλε αμάξι τους έκοψε το δρόμο και έτσι αναγκάστηκαν να κάνουν όπισθεν για να γλιτώσουν το μένος των Γερμανών (ή κάπως έτσι).

Η μόνη σωστή κουβέντα που είπε είναι πως στο τέλος, άσχετα αν προφυλακίστηκε ο πελάτης του, η υπόθεση απλά θα απασχολήσει κάποιο μονομελές πρωτοδικείο, και τα ΜΜΕ θα είναι αλλού… θυμίζοντας πως υπεβλήθη και μήνυση εναντίον των Γερμανών για τον άγριο ξυλοδαρμό των πελατών του!!!!!

Σπουδάστε νομική μας έλεγαν… να υπερασπίζεστε τη δικαιοσύνη μας έλεγαν…

Άλλη μια περίπτωση που απασχόλησε τα ΜΜΕ είναι εκείνη στο Αλεποχώρι.

Όπου ομάδα ανήλικων, 14χρονων και 15χρονων, αποφάσισαν να πηδήξουν μια μάντρα ύψους 4 μέτρων παρακαλώ, στις 2 τα ξημερώματα!!!! για να «παίξουν» στην αυλή μονοκατοικίας ενός 70χρονου.

Κι αυτός ο ανεκδιήγητος τα πυροβόλησε με μια καραμπίνα (που κατείχε νόμιμα).

Άκου να δεις… ανήλικα αθώα παιδάκια που έπαιζαν στις 2 τα ξημερώματα(!) παραβιάζοντας  ξένο σπίτι, τώρα είναι στο νοσοκομείο, και ο κακός γέροντας στο αυτόφωρο.

Κάποιοι κακοπροαίρετοι λένε πως στο αυτόφωρο θα έπρεπε να είναι οι γονείς των ανήλικων, αλλά αυτοί μάλλον βλέπουν πολλές αμερικάνικες ταινίες.

Όπου στις ΗΠΑ, εκεί που όταν εμείς ακούγαμε Μπαχ και Τσαλίκη εκείνοι πυροβολούσαν ο ένας τον άλλον, και έτσι φτάσαμε στο σημείο αν κάποιος πυροβολήσει κάποιον εισβολέα στο σπίτι του, όχι μόνο θεωρείται αθώος, αλλά και ήρωας…

Αμερικανάκια… τι να πεις;

Θέλετε κι άλλα;

Έχουμε, έχουμε… π.χ. ομαδικοί εξορκισμοί στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, από έναν εξορκιστή ιερέα της Εκκλησίας των Εθνών.

Η  αλήθεια είναι πως όταν είδα το βίντεο νόμιζα πως γυρίζεται ακόμη μια τριτοκλασάτη βουλγάρικη  ταινία στην ερωτική συμπρωτεύουσα, μόνο που όταν παρατήρησα καλύτερα την «ηθοποιία» κατάλαβα ότι ούτε καν ελληνικό σίριαλ δεν είναι, ούτε καν οι «Οικογενειακές Ιστορίες» του ΑΛΦΑ.

Μιλάμε για υποκριτικό επίπεδο βιντεοταινίας των ‘80ς…

Και το κλου; Ο συγκεκριμένος άνθρωπος του ράσου δήλωσε πως το ίδιο έχει κάνει άλλες οκτώ φορές, με άδεια του Δήμου, απλά δεν το πήραν χαμπάρι τα ΜΜΕ επειδή μάλλον ασχολούνταν αποκλειστικά με την Πισπιρίγκαινα (την οποία παρεμπιπτόντως ανέλαβε ο Κούγιας, αν και στο παρελθόν είχε δηλώσει πως δεν πρόκειται ποτέ να την αναλάβει θυμίζοντας τον Δρα Μπαρουφάκη που το 2011 δήλωνε πως δεν πρόκειται ποτέ να πολιτευτεί. Ο λόγος τους συμβόλαιο).

Άλλες δυο σημαντικότατες ειδήσεις που απασχόλησαν την αυγουστιάτικη ειδησεογραφία ήταν το γεγονός ότι η Σάντρα Μπούλοκ εθεάθη σε ταβέρνα της Επιδαύρου να απολαμβάνει γίδα βραστή με ντόπιο τραχανά, ενώ ο Μπεν Άφλεκ έχει χάσει, λένε, 12 κιλά περνώντας κλεισμένος σε σουίτα 5στερου ξενοδοχείου έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος με την αχόρταγη Τσένι Φερλόπερ (έτσι την είδα να ονομάζεται σε κουτσομπολίστικο σάιτ).

Τέλος έχουμε και τη δευτερεύουσα υπόθεση των υποκλοπών, με τον Κυριάκο να δέχεται αήθεις επιθέσεις εντός και εκτός κοινοβουλίου, τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ (τα μισά μέλη του οποίου ήταν μέχρι το 2012 στο ΠΑΣΟΚ), αλλά αυτός να ανθίσταται ρωμαλέα αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη (τι ακριβώς σημαίνει αυτό, ποτέ δεν το κατάλαβα).

Και με τον Άδωνι, που επέστρεψε μαυρισμένος από τα μπάνια του να ωρύεται σήμερα το πρωί στο ΟΡΕΝ δικαιολογώντας την παρακολούθηση του Ανδρουλάκη λέγοντας  «μα καλά, δεν υπάρχει δηλαδή περίπτωση κάποιος εκλεγμένος βουλευτής να έχει εξαγοραστεί από τους Ρώσους, που είναι σε πόλεμο;».

Εύλογο το ερώτημα, μιας και έχουμε το παράδειγμα που αναφέρουν συνεχώς κάποιοι ποταποί, μιας διάσημης πολιτικής οικογένειας του τόπου, που ξεπουλάει επί δεκαετίες τώρα τη συνείδησή της στους δυνάστες της πατρίδας, και μάλιστα χωρίς καν να είμαστε σε πόλεμο…

Αυτά και σε άλλα με υγεία.

  1. Να συμπληρώσω στα αυγουστιατικα και το σημερινό τρολαρισμα του υπουργού ανάπτυξης στο open: «Δεν μας ενδιαφέρει τι λέει ο ίδιος. Αν υπάρχουν δύο πληροφοριοδότες που έχουν δώσει κάτι που εμπλέκει τον κ. Ανδρουλάκη είναι δυνατόν να τους κάνουμε μανταλάκια στην τηλεόραση και την βουλή. Αν τους βγάλουμε στον αέρα θα ξαναβρεί η Ελλάδα πληροφοριοδότη;»

    Και προφανώς πρόκειται για τρολαρισμα όταν ο ίδιος άνθρωπος δεν είχε επιδείξει την ίδια ευαισθησία για το που θα βρει ξανά η χώρα μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος όταν φώναζε πως θα τους βγάλει τις κουκούλες.

    Για τους, κατά το ΚΚΕ, χαφιέδες τον έπιασε ο πόνος, για τους μάρτυρες της εισαγγελίας που αξιολογείται πως χρήζουν προστασίας τίποτα.

    Βέβαια δεν θα πέσει κανείς από τα σύννεφα αν ισχυριστεί ο υπουργός πως η δική του εκδοχή της δημοκρατίας λειτουργεί με “πληροφοριοδότες” και όχι με μάρτυρες.

  2. Υπήρχε κάποτε ένας “πληροφοριοδότης” της ΕΥΠ που κατέληξε σε φυλακή των ΗΠΑ για 20 χρόνια. Ηταν αμερικανός, με ελληνική καταγωγή και έστελνε απόρρητες πληροφορίες στην Ελλάδα.
    Δεν τον ανακάλυψαν τυχαία οι αμερικανοί, απο εδώ έγινε βούκινο ο ρόλος και οι πληροφορίες του. ΑΣΧΕΤΟ?

    Ο μπαρούφ που κατέγραφε τις κλειστές συνεδριάσεις των υπουργών οικονομικών της ευρώπης, και δεν ξέρουμε ποιούς και τι άλλο και σε ποιούς τα έδινε, διαμαρτύρεται για…..παρακολουθήσεις.

    Οι επαναστάτες του πληκτρολογίου, που μέσω του έξυπνου τους τηλεφώνου, αλλά και της καταγραφής τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες γνωρίζουν τα πάντα για το που βρίσκονται, τι λένε, τι τρώνε, και με ποιούς, η γκούγκλ και λοιπές άγιες εταιρείες, φοβούνται μήπως παρακολουθείται το τηλέφωνο τους απο…την ΕΥΠ, την Μοσάντ, την Σία….Αυγουστιάτικα ανέκδοτα.
    …Δεν τους ακούνε…Δεν τους βλέπουν με τα σμάρτ τηλέφωνα τους…
    Οι πράκτορες σμάρτ του πληκτρολογίου …

    Οι επαναστάτες της βουλής, που συζητούσαν σε απόρρητες και μη συνεδριάσεις το θέμα παραβίασης του απορρήτου τηλεπικοινωνιών κατέγραφαν… παράνομα τις συζητήσεις στα κινητά τους τηλέφωνα και τις αναμετέδιδαν. Και συγχρόνως διαμαρτύρονταν ότι τους παρακολουθούν…

    Επί της ηρωικής εποχής της πουφουά με τα νταούλια, κανείς έλλην πολίτης δεν παρακολουθείτο, μας διαβεβαίωσε ο κομαντάτες. Μόνο οι κακοί Κσένοι. Δεν μπορούμε να μην το πιστέψουμε, δεν είπε ποτέ ψέματα στον λαό και ο λόγος του ήτο συμβόλαιο αλήθειας.

    Ουδέποτε στο παρελθόν έλλην βουλευτής παρακολουθείτο απο μυστικές υπηρεσίες…Μας διαβεβαίωσαν οι καλοκαιρινοί υπερασπιστές της δημοκρατίας.
    Οι βουλευτές της χρυσής αυγής μπήκαν φυλακή για εγκληματικές ενέργειες επειδή τα τηλέφωνα τους παρακολουθούνταν και καταγράφονταν οι συνομιλίες τους με τα όρκ και τους ανεγκέφαλους με τα μαχαίρια και τα ρόπαλα που μάζεψαν για επαναστατικό στρατό.

    Είναι το ίδιο πράγμα να παρακολουθείται το τηλέφωνο ελληναρά βολευτή όταν μιλά σε έναν κακό Κσένο και το ίδιο όταν ο κακός Κσένος μιλάει στον Έλλην βουλευτή?… Ας σοβαρευτούμε…

    Οι άνθρωποι αυτοί θέλουν να μάθουν κιόλας, με χαρτιά και βεβαιώσεις, τα ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα του δικτύου της ΕΥΠ, επειδή παρακολούθησαν και το τηλέφωνο του ανδρουλάτσι….Ο οποίος όταν του λένε έλα στην ΕΥΠ να δείς γιατί έγινε η παρακολούθηση φωνάζει δώστε τα στοιχεία στη δημοσιότητα …
    Θέλει να γίνει και πρωθυπουργός…

    Τον Στήβ Λάλας τον θυμάται κανείς στο τσίρκο μας ή Λάλησαν Αυγουστιάτικα?

  3. Η νόμιμη επισύνδεση – και όχι παρακολούθηση – του κ. Ανδρουλάκη, όπως ομολόγησε ο ίδιος ο κ. Πρωθυπουργός δεν θα είχε επιτραπεί εάν είχε ενημερωθεί. Βέβαια ο κ. Γεωργιάδης όταν ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το λόγο παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη απάντησε μεταξύ άλλων: «Δεν θα τον μάθετε και δεν πρέπει να τον μάθετε είναι η σωστή απάντηση». Οπότε ο κ. Γεωργιάδης μάλλον διαχωρίζει τη θέση του από τον κ. Πρωθυπουργό, ο οποίος παρότι θα ενημερώνονταν για το λόγο της παρακολούθησης, δεν θα την επέτρεπε!
    Υ.Γ. Για πόσες άλλες νόμιμες επισυνδέσεις δεν είχε/έχει ενημερωθεί ο μέχρι σήμερα Πρωθυπουργός;

  4. @ ορεσειβιε

    Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που υπάρχουν στο διαδίκτυο, ο Λάλας καρφώθηκε στους Αμερικανούς επί κυβερνήσεως του πατήρ Μητσοτάκη.
    Όμως έγραψες ένα σωρό πράγματα τα οποία είναι άσχετα με την ουσία, αντιγράφοντας τον πρωθυπουργό θα έλεγα.
    Τα θέματα είναι δύο:
    α) Για ποιον λόγο παρακολουθεί το Μαξίμου τον Ανδρουλάκη και όχι ποιοι έδωσαν τις πληροφορίες.
    β) η υποκρισία του υπουργού άνευ αναπτύξεως όπου καίγεται για την προστασία των πληροφοριοδοτών αλλά όχι για αυτή των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος.

    Υ.γ. ομολογώ πως είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει πως αν επικαλεστεί την υπόθεση Λάλα θα καταφέρει να βελτιώσει την θέση του πρωθυπουργού.

  5. Τον Λάλα ο μπαμπάς Μητσοτάκης παρέδωσε στους Αμερικάνους κ. Ορεσείβιε.

  6. Φίλτατε σχολιαστή ορεσείβιε,
    η φιλότιμη έως συγκινητική προσπάθεια που καταβάλετε πρέπει να αναγνωρισθεί και – ει δυνατόν – να ανταμειφθεί όσο είναι καιρός!
    Ο παραλληλισμός όμως των νόμιμων επισυνδέσεων με τα smart phones γεννά απορίες. Είναι το ίδιο πράγμα όταν κάποιος μέσω του smart phone οικειοθελώς ουσιαστικά δίνει τη δυνατότητα παροχής γενικών πληροφοριών (πχ την προτίμησή του σε πίτσα ή σουβλάκια) με την επίσημη καταγραφή των επικοινωνιών του;
    Υ.Γ.1 Έκανε “πολιτικό μασάζ” ο Α στον Β σε – όχι κοσμοπολίτικο – νησί των Κυκλάδων επί δεκαήμερο και εάν ναι γιατί; Ποιος είναι ο Α και ποιος ο Β φαντάζομαι δύνασθε να το εντοπίσετε.
    Υ.Γ.2 Πώς γνωρίζουν χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι ξένης πρεσβείας ότι το 2026 θα χρειαστούμε οπωσδήποτε δανεισμό και “ανησυχούν”;

  7. Ο κωνσταντίνος μητσοτάκης παρακολουθούσε την αμερικανική πρεσβεία και την πολιτική της μέσω ενός πράκτορα. Για χρόνια…
    Παρόμοιες καταστάσεις υπάρχουν πάντα, ακόμη και σήμερα.

    Οι πληροφοριοδότες δεν στέλνουν τις αναφορές τους με το κανονικό τους όνομα. Αρα και να δούμε ποιός ζήτησε την παρακολούθηση ανδρουλάτσι θα είναι ένα ψευδώνυμο. Θα πιστέψει ο κάθε πικραμένος της πουφουά ότι είναι υπαρκτό πρόσωπο ή θα ζητήσει μετά να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του?

    Τα θέματα των μυστικών υπηρεσιών δεν είναι για να συζητιόνται δημοσίως. Εκτός αν πρόκειται να γίνουμε ως χώρα ένα τσίρκο.
    Οι μυστικες υπηρεσίες των συμμαχικών χωρών συνεργάζονται, αλλά ποτέ κανείς δεν θα δημοσιοποιήσει τις επαφές και τα αλισβερίσια μεταξύ τους, αν θέλει να τον παίρνουν στα σοβαρά.
    Οι μυστικοί πράκτορες της ΕΥΠ και οι πληροφοριοδότες της είναι πάντοτε πρόσωπα υπεράνω υποψίας, διαφορετικά δεν θα λειτουργούσαν. Κανείς συνεργάτης της ΕΥΠ δεν βγαίνει στο δρόμο με το σήμα της στο μέτωπο. Θα μπορούσαν να είναι και κάποιοι απο τους εδώ σχολιαστές.
    Οσο πιό απόμακροι απο την ΕΥΠ τόσο πιό αποδοτικοί στην πληροφόρηση.

    Κατα τα άλλα, ηρεμείστε επαναστάτες.. Σε λίγους μήνες θα έχουμε εκλογές..
    Ο κούλης θα κριθεί απο τον λαό και αν δεν τον θέλει θα φύγει απο πρωθυπουργός και απο αρχηγός της νέας δημοκρατίας. Ετσι είναι το παιχνίδι.
    Για την ώρα όμως δεν φαίνεται στον ορίζοντα κάποιος που να μπορεί να τον αντικατααστήσει, στο κόμμα του και στην πρωθυπουργία, επομένως έχει πολλές ελπίδες να είναι πάλι πρωθυπουργός.
    Τα παιδιάστικα που του ζητούν να παραιτηθεί ή να τον ρίξουν οι δικοί του είναι ανέκδοτα…Αν ο κομαντάτες έχει τα κότσια δεν θα ζητά τους νεοδημοκράτες να αυτοκτονήσουν…Θα θέσει στο λαό την πρόταση του για την διακυβλερνηση.
    Πάντως να έχετε κατά νου, οι βιαστικοί, ότι στη Ελλάδα είθιστε να δίνουν δεύτερη ευκαιρία στον εκάστοτε πρωθυπουργό να κάνει το παιχνίδι του….Το ίδιο έγινε με τον κομαντάτε όταν έκλεισε τις τράπεζες και έφτυσε στα μούτρα των οχιτζήδων το ΟΧΙ . Ο κόσμος τους έδωσε την ευκαιρία να κάνει τις κινήσεις του.
    Το ίδιο έγινε και με τον κουκουβού και με τον σημίτη.
    Μπορεί να στεναχωριούνται μερικοί αλλά οι πιθανότητες να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στον κούλη είναι περισσότερες απο την καταψήφιση του…
    Η παρακολούθηση του ανδρουλάτσι είναι λεπτομέρεια στο γενικό σκηνικό. Αλλού θα κριθεί το θέμα των εκλογών.
    Το είπε ο κλίντονας με απλά λόγια…Η οικονομία είναι ηλίθιε….

    Ποιός μπορεί να εγγυηθεί για καλύτερη διαχείριση?
    Εδώ ο κούλης έχει πλεονέκτημα. Παρόλες τις δύσκολες καταστάσεις δεν αρπάζει τα πορτοφόλια των πολιτών , όπως οι ηλίθιοι της πουφουά, αλλά τους δίνει χαρτζηλίκι…Λίγο η πολύ δεν έχει τόση σημασία, η κίνηση μετράει…

    Κοτός ψαλμός. Εδώ θα είμαστε και μετά τις εκλογές, ως συνήθως…
    Εδώ και χρόνια είμαι πάντοτε παρών ,άλλοι χάνονται μετά τις εκλογές , όταν οι βαθυστόχαστες αναλύσεις τους πάνε στον κουβά…
    Προς λύπη των επαναστατών , επαληθεύομαι στις εκτιμήσεις μου. Γιατί γίνονται με ψυχρή ανάλυση και λογική.

    Αιρμαν αυτά τα κωδικοποιημένα δεν τα γνωρίζω…Πες τα με δικά σου λόγια…

  8. @ ορεσείβιος
    “… στη Ελλάδα είθιστε να δίνουν δεύτερη ευκαιρία στον εκάστοτε πρωθυπουργό να κάνει το παιχνίδι του….Το ίδιο έγινε με τον κομαντάτε όταν έκλεισε τις τράπεζες και έφτυσε στα μούτρα των οχιτζήδων το ΟΧΙ . Ο κόσμος τους έδωσε την ευκαιρία να κάνει τις κινήσεις του.
    Το ίδιο έγινε και με τον κουκουβού και με τον σημίτη.”
    Ξεχάσατε τον Κων. Μητσοτάκη!
    Υ.Γ. Χρειάζεστε “κλείδα” αποκωδικοποίησης μήπως; 🙂

  9. @ ορεσειβιε
    Το θέμα δεν είναι ποιοι είναι οι πράκτορες της ΕΥΠ αλλά αν ο Μητσοτάκης χρησιμοποιεί την κρατική υπηρεσία για να εκβιάζει τους πολιτικούς αντιπάλους και όχι μόνο.

    Νομίζω πως ένας άνθρωπος που κάνει τόσο βαθιές αναλύσεις όπως εσύ μπορεί να καταλάβει την διαφορά.

    Οπότε σταματά να πετάς την μπάλα στην εξέδρα μιλώντας για τον Λάλα και για τους πράκτορες γενικώς και αορίστως και έλα στο θέμα των υποκλοπών.

    Βέβαια, όταν γράφεις : “Εδώ ο κούλης έχει πλεονέκτημα. Παρόλες τις δύσκολες καταστάσεις δεν αρπάζει τα πορτοφόλια των πολιτών , όπως οι ηλίθιοι της πουφουά, αλλά τους δίνει χαρτζηλίκι…Λίγο η πολύ δεν έχει τόση σημασία, η κίνηση μετράει…” απορώ ποιος μπορεί να σε πάρει στα σοβαρά.

    Τα παραδείγματα πολλά με πιο πρόσφατο αυτό με την κλοπή δια του ρεύματος όπου θα φορολογήσει τα υπερκέρδη…μετά τον ισολογισμό. Ήδη ο Μυτιληναίος έκανε επένδυση (εξαγορασε την walt and volt) με τα δικά μας λεφτά σβήνοντας και 36 εκατομμύρια από τα υπερκέρδη κάνοντας τα “έξοδα”.

    Το θέμα των υποκλοπών απέδειξε πως η περσόνα “Κούλης” που φτιάξανε οι επικοινωνιολόγοι μας τελείωσε.
    Θα πρέπει να ομολογήσει ή ότι είναι αθωος λόγω βλακείας ( από ότι φαίνεται είναι η υπερασπιστική γραμμή που προτιμά καθώς του ταιριάζει αν μη τί άλλο) και τον εξαπάτησε ο υποτακτικός εκλεκτός και ο εκλεκτός ανιψιός, ή πως πήρε στην άμεση του εποπτεία όσα θα του έδιναν διευκολύνσεις στην ηγεμονία του( ΕΥΠ, ΕΡΤ, ΑΠΕ, προσφυγόπουλα)

  10. Είναι η οικονομία που κρίνει τις εκλογές επαναστάτες μου…
    Αυτό ενδιαφέρει τον κόσμο και με αυτό το σκεπτικό θα ψηφίσει τον επόμενο πρωθυπουργό.
    Μεταξύ τσίπρα μητοστάκη. αυτοί θα είναι οι δυό που θα διεκδικήσουν την πρωθυπουργία. Και οι δύο θα έχουν πίσω τους απο μια πρωθυπουργική θητεία και θα ζητήσουν απο τον λαό να τους δώσει άλλη μία.
    Το παρελθόν και των δύο και οι προοπτικές που δίνουν θα καθορίσουν την απόφαση….
    Ο κομαντάτες καταψηφίστηκε για το παρελθόν του. Τελείωσε ως προοπτική…Ο κούλης έχει ελπίδες να συνεχίσει. Αφού έχει αντίπαλο τον αλέκσι μπορεί να κερδίσει…Μόνο με αντίπαλο πασόκο θα μπορούσε να χάσει τις εκλογές.
    Μέχρι σήμερα αυτά. Το τι θα γίνει μετά απο 6 μήνες δεν το ξέρουμε. Θα εμφανιστεί κάποιος νέος αρχηγός> Δύσκολο…
    Θα αυτοκτονήσουν οι νεοδημοκράτες , όπως τους ζητούν οι πουφουάδες? ακόμη πιό δύσκολο…
    Γιαυτό οι πιθανότητες είναι με τον κούλη.
    Οι υποκλοπές δεν αλλάζουν το σκηνικό ούτε είναι καθοριστικές. Αν διαλυθεί η οικονομία κανείς δεν θα θυμάται τον ανδρουλάκι.
    αν κρατηθεί η οικονομία πάλι κανείς δεν θα θυμάται τις υποκλοπές , ούτε ο ανδρουλάκις, ο οποίος θα συνθλιβεί μεταξύ κομαντάτε και κούλη στις δεύτερες εκλογές…Πρωθυπουργό ψηφίζουμε όχι τον κανένα στις εκλογές..Και ο Πολύφημος με τον κανένα του δεν έγινε πιστευτός απο τους δικούς του.

  11. Αλλα δεν βλεπετε την κυβερνηση που ερχεται. Ουτε να το ξεστομισετε δεν μπορειτε Δεν σας αφη νει ο ΣΚΑΙ με τον ΑΝΤ1 . Πασοκ Συριζα και ουτε που το σκεφτεστε. Εμεις οι παλιοι φωναζαμε ο λαος δεν ξεχνα τι σημαινει δεξια.

  12. Κουράγιο και εξ ύψους παρηγορία σε εκείνους που επιμένουν πως στις επόμενες εκλογές ο Κυρ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία έχουν ελπίδες να συνεχίσουν. Υπομονή μέχρι το Φεβρουάριο, αφού ο μέχρι σήμερα Πρωθυπουργός ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για εξάντληση της 4ετίας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ο Ρεχάγκελ, η δημοκρατία και… το πόσιμο νερό

Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του, στην επέτειο των 20 ετών από την κατάκτηση του Euro 2004, ο Ότο Ρεχάγκελ...

Και πολύ καλά μας κάνουν…

Όταν ένας από εμάς, τα συνήθη φορολογούμενα κορόιδα, κριθεί προφυλακιστέο για κακούργημα και φυσικά δεν έχει να πληρώσει εγγύηση...

Το αλφάβητο της λευτεριάς

Όταν αναφωνούμε «ζήτω το έθνος!», ουσιαστικά εκφράζουμε έναν πόθο και μία προτροπή. Ζητάμε από τους συμπατριώτες και τον εαυτό...

Οικο-μανιακός χιτλερισμός

«Οι άνθρωποι είναι μικρόβια, που καταστρέφουν τη γη». «Είμαστε αρρώστια, είμαστε η αληθινή πανδημία που έχει χτυπήσει τον πλανήτη»....