Ρωσία: Νεκρή μετά από έκρηξη στο αυτοκίνητό της η κόρη του «εγκεφάλου» του Πούτιν, Αλεξάντερ Ντούγκιν

Η κόρη ενός στενού συμμάχου του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν σκοτώθηκε όταν εξερράγη βόμβα που είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε χθες Σάββατο το βράδυ έξω από τη Μόσχα, ανακοίνωσαν οι ρωσικές αρχές σήμερα.

Η Ντάρια Ντούγκινα, κόρη του υπερεθνικιστή φιλοσόφου Αλεξάντερ Ντούγκιν ο οποίος είναι γνωστός και ως ο «εγκέφαλος του Πούτιν», σκοτώθηκε όταν εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός ο οποίος είχε τοποθετηθεί στο Toyota Land Cruiser το οποίο οδηγούσε, σύμφωνα με ρωσική επιτροπή έρευνας.

Όπως μετέδωσε το ρωσικό ειδησεογραφικό μέσο 112, η Ντούγκινα και ο πατέρας της επρόκειτο να επιστρέψουν στη Μόσχα με το ίδιο αυτοκίνητο. Όμως ο Ντούγκιν, ο οποίος πιστεύεται ότι ήταν ο πραγματικός στόχος της επίθεσης, τελευταία στιγμή αποφάσισε να ταξιδέψει ξεχωριστά.

Βίντεο, η αυθεντικότητα του οποίου δεν έχει επιβεβαιωθεί και το οποίο αναρτήθηκε στο Telegram, δείχνει τον Ντούγκιν να παρακολουθεί σοκαρισμένος την ώρα που τα σωστικά συνεργεία φτάνουν στο σημείο όπου βρίσκεται το φλεγόμενο αυτοκίνητο.

Η ρωσική επιτροπή έρευνας ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για ανθρωποκτονία, ενώ πρόσθεσε ότι εξετάζει «όλες τις εκδοχές» σχετικά με το συμβάν.

Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν τάσσεται εδώ και χρόνια υπέρ της ένωσης με τη Ρωσία των ρωσόφωνων περιοχών, με σκοπό τη δημιουργία μιας νέας ρωσικής αυτοκρατορίας. Σε αυτή θα περιλαμβάνεται και η Ουκρανία.

Η 30χρονη Ντάρια Ντούγκινα, δημοσιογράφος, είχε επίσης ταχθεί υπέρ της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. Τον Μάιο χαρακτήρισε σε συνέντευξή της τον πόλεμο «σύγκρουση πολιτισμών» και δήλωσε περήφανη που τόσο η ίδια όσο και ο πατέρας της είναι στόχος κυρώσεων από τη Δύση.

Νωρίτερα φέτος οι αμερικανικές και οι βρετανικές αρχές επέβαλαν κυρώσεις στη Ντάρια Ντούγκινα για τη διασπορά «παραπληροφόρησης» σχετικά με τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Ο Νοτύγκιν είναι στόχος κυρώσεων των ΗΠΑ ήδη από το 2015 για τη φερόμενη εμπλοκή του στην προσάρτηση της ουκρανικής χερσονήσου της Κριμαίας στη Ρωσία.

Η επιρροή του Ντούγκιν στον Πούτιν αποτελεί αντικείμενο εικασιών, με κάποιους αναλυτές να εκτιμούν ότι είναι μεγάλη ενώ άλλοι να τη χαρακτηρίζουν μηδαμινή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  1. Οι δολοφόνοι έβγαλαν το προσωπείο, σκότωσαν μια γυναίκα τριάντα ετών για τα πιστεύω του πατέρα της. Ο ελεύθερος κόσμος στα χειρότερα του, όμως δεν θα περάσουν τα σχέδια του βαθέως κράτους. Θα σπάσει τα μούτρα του, όπως και στις άλλες απόπειρες του για παγκόσμια υποδούλωση του ανθρώπινου γένους.

  2. «Μάχαιραν έδωσε, μάχαιραν έλαβε» ο τερματισμένος τουρκόφιλος (πλήθος οι φωτογραφίες του από ομιλίες σε τουρκικά πανεπιστήμια και υποστηρικτής της ανακήρυξης της ανεξάρτητης “ΤΔΒΚ”), Αλεξάντρ Ντούγκιν. Τα άρθρα του υπέρ Τουρκίας, βοούν.

    Βίωσε βεβαίως ό,τι χειρότερο για έναν πατέρα.
    Είναι ο Θεωρητικός Εμπνευστής και Υπεύθυνος για την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και για την απολυτη στροφή της Ρωσσίας προς την Τουρκία.

    Μεταφυσικός καθ’ ολοκληρία, φύσει και θέσει λόγω ασιατικών καταβολών.
    «Θεία Δίκη» λοιπόν.

    Κρίμα πολύ κρίμα για το κορίτσι το οποίο ήταν εξίσου υπέρμαχος της εισβολής και πρόσφατα είχε επισκεφθεί και φωτογραφηθεί πάνω στα ερείπια στο Αζόφσταλ για τα ρωσικά «επινίκια» και ετοίμαζε να εκδώσει το βιβλίο για τις ρωσικές δυνάμεις “Ζ”.
    RIP…

    Την είδηση με φωτος της ανατίναξης και τον συγκλονισμένο Ντούγκιν να οδύρεται στη θέα του ανατιναχθέντος οχήματος το οποίο προπορευόταν του δικού του, ανήρτησε πρώτη η διαδικτυακή προπαγανδιστική ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ του ΠΟΥΤΙΝ στις ΗΠΑ, το ZEROHEDGE, Με την επισήμανση: «Dugin is the former CHIEF EDITOR of the pro-Putin TSARGRAD TV network, and has been often portrayed in Western media as being a ‘MASTERMIND’ of the UKRAINE INVASION, as well as an intellectual / philosopher who’s had a large influence in Russia’s post-Soviet nationalism.»

    Απύθμενο το μίσος και οι ύβρεις του Ντούγκιν για το Ουκρανικό Έθνος το οποίο σε άρθρα του στην έναρξη της εισβολής δήλωνε πως “δεν υπάρχει κάτι τέτοιο”.
    Το αν υπάρχει ή δεν υπάρχει, το ένοιωσε για τα καλά επί του πεδίου 6 μήνες τώρα.

    Σε κρίσιμη ιστορικά καμπή για την Ρωσία (μετά την Πτώση του Τείχους του Βερολίνου) υπήρξε ο επί σειρά ετών χειριστής του Καγκεμπίτη εκμεταλλευόμενος τις ανασφάλειες και τα συμπλέγματα του δεύτερου παρά την «χείρα φιλίας» που του έτεινε συνεχώς η Δυτική Ευρώπη, επιτυγχάνοντας να στρέψει και αυτόν και την μεγάλη χώρα ολοκληρωτικά προς τον ασιατικό μυστικισμό, στιγματίζοντας την Ρωσία σύροντάς την σε έναν βάρβαρο πόλεμο. Είναι υπεύθυνος για τους θανάτους χιλιάδων αθώων Ουκρανών και μικρών παιδιών.

    Η ενέδρα και η ανατίναξη είναι έργο δυτικών μυστικών υπηρεσιών;
    έργο Ρώσων ολιγαρχών αντιπάλων του Πουτιν που τα έχουν “δει όλα” με δαύτονε…;
    έργο εθνικοσοσιαλιστικών ομάδων σε Ουκρανία και Ρωσία;
    έργο του καθεστώτος για να το χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία για ισχυρότερη επίθεση στην Ουκρανία;

    Ό,τι και να είναι πάντως, πρόκειται για το συγκλονιστικότερο γεγονός του πολέμου, μετά το Αζόφσταλ φυσικά, και την βύθιση του Μόσκβα.

    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ… με 45.000 στρατιώτες του νεκρούς και χιλιάδες άρματα μάχης, μαχητικά αεροσκάφη, ελικόπτερα, σκάφη, τεθωρακισμένα και άλλα βλητικά συστήματα κατεστραμμένα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Το «πρόβλημα Harris»

Όσο ακόμα πιεζόταν να αποχωρήσει από την εκλογική διαδικασία ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden, δεν ήταν ίσως πλήρως...

Ένα φιάσκο… ολυμπιακών διαστάσεων!

Έφθασε λοιπόν η μέρα. Η αρχή του τέλους των Ολυμπιακών Αγώνων σήμανε με την έναρξή τους. Δεν είναι λίγοι...

H παρακμή των ΗΠΑ και το σημείο της μη επιστροφής…

Από τα κύρια πράγματα που πρέπει να υπολογίσει, με τα έως τότε δεδομένα, και να έχει στον νου του...

Η άνοδος και η πτώση του Τζο

Όχι, οι φωτογραφίες δεν δείχνουν τον Μπάιντεν να μαθαίνει ζεϊμπέκικο. Τούμπες τρώει Του Παναγιώτη Λιάκου«Το να διοικείς τη χώρα είναι...