Όλοι μαζί… για μια Ελλάδα που δεν θα είναι Ελλάδα

Του Lycinos

Μετά την εγκληματική… ενεργητικά ο ΣΥΡΙΖΑ, παθητικά και ενεργητικά η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, με την χαρά του ΚΚΕ, εκχώρηση ντροπή, της «Μακεδονικής» (!!!) γλώσσας στα Σκόπια.

Τα χειρότερα.

Χοροστατούντος τώρα του αντινατιβιστή Κυριάκου Μητσοτάκη…

Τσίπρας και Κουτσούμπας, άδουν όλοι εν χορώ και συμφωνούν για…

Μια Ελλάδα που δεν θα είναι Ελλάδα.

Να έλθουν απ´ όπου γης αλλόφυλοι, αλλότροποι, αλλόθρησκοι, με άλλα ιστορικά χαρακτηριστικά, ας είναι και λούμπεν υπόκοσμος. 

Που είναι τελείως ξένοι προς το ελληνικό κεκτημένο ζωής…

Η ΝΔ… για την ανάπτυξη…Τι ανάπτυξη και για ποιον; Δέκα ερωτηματικά και λίγα είναι…

Ο ΣΥΡΙΖΑ… αν είναι ποτέ δυνατόν!!! Για να λυθεί το δημογραφικό *1… Επικοινωνούν άραγε; 

Το ΚΚΕ… εργάτες όλου του κόσμου *2

Τα ακόμη χειρότερα.

Και ενώ αποπαιδίζουν και αποξενώνουν, τους υπερπολύτιμους Έλληνες της διασποράς *3.

Στερώντας τους με διάφορα προσχήματα *4, το δικαίωμα ψήφου που τους ανήκει.

Και τώρα, τα τρισχειρότερα ο κακός τους ο καιρός και ο μαύρος.

Χωρίς να ρωτήσουν τους Έλληνες, όπως κανονικά θα έπρεπε… Με κατάθεση προς έγκριση σαφούς προεκλογικής θέσης…

Είναι έτοιμοι…

Για την τελευταία, ύψιστη και μοιραία αμαρτία τους στην πολιτική ζωή του τόπου… 

Έτσι τους είπαν… Συν εξευρωπαϊσμός από την ανάποδη *5… Συν είναι της μόδας… Συν καλύπτουμε και τις διεθνιστικές μας υποχρεώσεις, και είμαστε εντάξει και με τη Νέα Τάξη…

Την παραχώρηση δικαιώματος ψήφου στους λαθροεισβολείς!!!…

Με αυστηρά κριτήρια βεβαίως… Εφορία, μόνιμη κατοικία, πόσα χρόνια κ.λ.π. 

Εθνική σύμπνοια… Και το ΚΚΕ μέσα… Σας λέει τίποτα το υπερεθνικό;

Όταν θα ιδούμε ισλαμικό κόμμα στη Βουλή να ιδείς γέλια…

Μια πρόταση στoυς κ.κ. Μητσοτάκη και Τσίπρα. 

Θα μπορούσατε, να συνεννοηθείτε μεταξύ σας και να προτείνετε κάτι ριζοσπαστικότερο, που θα αλληλοκαλύπτει και την «ανάπτυξή» σας κ. Μητσοτάκη, και τη «λύση» σας για το «δημογραφικό» πρόβλημα κ. Τσίπρα.

Όπως ας πούμε.

Μια συμφωνία με την Τουρκία, που θα επέτρεπε την εγκατάσταση στα νησιά μας, την Κρήτη και την ενδοχώρα τουρκικών πληθυσμών, με αντίστοιχη εγκατάσταση Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη και τα μικρασιατικά παράλια της Ιωνίας… Με δικαίωμα ένθεν και ένθεν, απόκτησης ακίνητης περιουσίας κ.λ.π.

Και πιο οικονομικά θα μας έλθει… Εξοπλισμοί…

Και αποτελεσματικό θα είναι.

Και ποιοτικό.

Και καλό, αδελφικό, θα μπορούσε να πει κάποιος, κλίμα συνύπαρξης και γειτονίας.

Και θα συμβάλλει να υπάρξει μεταξύ σας, Κυριάκο και Αλέξη, η πολλά ζητούμενη εθνική συνεννόηση

Άσε τα εύγε που θα πάρετε από τη Γερμανία, το ΝΑΤΟ και τις Βρυξέλλες. 

Όσο για το δικαίωμα ψήφου, γιατί όχι; Όλοι οι καλοί χωράνε, καλή προαίρεση να υπάρχει και όλα γίνονται.

Σκεφτείτε το…

*1. Φαντάζομαι και ελπίζω, ότι δεν είναι πολλοί οι βουλευτές και ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ που υιοθετούν μια τέτοια θέση.

*2. Τα διάφορα ΚΚ δεν έβαλαν μυαλό και δεν διδάχτηκαν τίποτε από τη συνεργασία τους με το Ισλάμ. Πίστευαν ότι θα το καπελώσουν, στο τέλος όμως συνέβη το αντίθετο… Το Ισλάμ προσφέρει καλύτερο ονειρικό πακέτο…

*3. Η πικρή ειρωνεία… Η Ελλάδα να της μέλλει να διασωθεί στη διασπορά από αυτούς που η πατρίδα φύσηξε στα ξένα. 

*4. Να πρέπει να ταξιδέψουν κάτι εκατοντάδες χλμ. για να εύρουν ελληνικό προξενείο. 

Να έχουν επισκεφτεί την Ελλάδα το δεύτερο Αυγουστιάτικο φεγγάρι τα τελευταία πέντε χρόνια κ.α.τ.

*5. Εμείς δεν κουβαλάμε το φορτίο της ενοχής των αποικιών των άλλων χωρών όπως ΗΒ, Γαλλία, Ολλανδία κ.λ.π.

  1. “Να έλθουν απ´ όπου γης αλλόφυλοι, αλλότροποι, αλλόθρησκοι, με άλλα ιστορικά χαρακτηριστικά, ας είναι και λούμπεν υπόκοσμος. ”

    Είναι γνωστό πως στην χώρα δεχόμαστε μόνο εύπορους αλλοφυλους, αλλοτροποπους, αλλόθρησκους, με άλλα ιστορικά χαρακτηριστικά ( Κινέζους, Σαουδάραβες, κλπ) αρκεί να είναι “επενδυτικός” υπόκοσμος.
    Παλαιότερα δεχόμασταν και αντίστοιχους εργάτες γης γιατι υπήρχε ανάγκη από χέρια, αλλά μας τελείωσε η παραγωγη.

    Κρίμα να μην δουλεύουν μετανάστες στην ΛΑΡΚΟ ή στην Μαλαματίνα να δέσει το γλυκό.

    Όσο εθελοτυφλουμε, όσο δεν αναρωτιόμαστε γιατί φεύγουν οι νέοι στο εξωτερικό στην αναζήτηση μια καλύτερης (καταναλωτικοτερης ?) ζωής, όσο ξεχνάμε πως οι νεοέλληνες στερουμαστε ελληνικής παιδείας ( φυσικά δεν αναφέρομαι στον τύπο της γραφής αλλά στην ουσία των νοημάτων) τόσο θα μας φταίνε οι ξένοι.

    Αλήθεια, φταίει η διαφορετική ιστορική διαδρομή που έχουν αυτοί οι άνθρωποι ή το γεγονός πως έχουμε παρακμάσει πολιτισμικά και δεν μπορούμε να τους αφομοιώσουμε?

  2. Βλέπετε, στις δημοκρατικές κοινωνίες, όσοι έχουν νοοτροπία “κυψέλης”αποτελούν πλεονέκτημα για τους «φιλελεύθερους» πολιτικούς. Όταν τους επιτρέπουν να εισέλθουν και τους εξασφαλίζουν τα πολιτικά δικαιώματα των ιθαγενών ,ουσιαστικά εξασφαλίζουν μια βάση ψηφοφόρων. Αυτό είναι ίσως το πιο μοιραίο ελάττωμα της δημοκρατίας.

  3. Η αριστερά είναι συνεπής σε αυτά που πρεσβεύει στο συγκεκριμένο ζήτημα.
    Το παράξενο δηλαδή θα ήταν να βγει και να πει τα αντίθετα. Παντού εχθρός της αριστεράς είναι τα εθνικά κράτη μια και είναι διεθνιστική. Το πρώτο εθνοκράτος στην Ιστορία, η Ελλάδα προφανώς και είναι κόκκινο πανί (Να πεθάνει η Ελλάδα, να ζήσουμε εμείς κτλ).
    Από την άλλη παντού οι μετανάστες αποτελούν εκλογική δεξαμενή για την Αριστερά. Λογικό είναι να τους λιγουρεύται και η δικιά μας.
    Αλλά και οι φιλελευθεροι είναι υπερ της μετανάστευσης αρκεί να γίνεται με κανόνες και να εξυπηρετεί την παραγωγή. Ο φιλελευθερισμός βάζει και point system για να αποφασίσει ποιοι θα έρθουν ανάλογα με τις ικανότητες και δεξιότητες.
    Αλλά και η Ελληνική “δεξιά” είναι υπέρ αρκεί να καλύπτει ανάγκες μικροαστών, από βοηθητικό προσωπικό στα σπίτια μέχρι εργάτες γης στα χωράφια. Συνήθως η Ελληνική “δεξιά” ανησυχεί όχι για αυτούς τους μετανάστες αλλά για την υπογεννητικότητα. Την ίδια στιγμή κρατικίστικη μέχρι τα μπούνια και υπέρ της τρίτης ηλικίας οι μπλε κομμουνιστές δεν βλέπουν ότι η ροπή της στην υπανάπτυξη διώχνει εκατοντάδες χιλιάδες νέους. Αλλά γενικότερα οι τύποι είναι για πολλά γέλια!

    Μόνο στην Ευρωπαική δεξιά βλέπουμε έντονο αντιμεταναστευτικό ρεύμα που γίνεται μέχρι και αντιισλαμικό. Στην Ελλάδα όμως τέτοιες θέσεις δεν έχουν ανταπόκριση.

    Οπότε με το 99% της κοινωνίας υπέρ της μετανάστευσης είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο δεν έχει και πολύ νόημα η συζήτηση. Οπως και με τον κρατισμό δηλαδή υπάρχει γενική αποδοχή.

  4. Θερμοπύλες ..η περιπέτεια του “ρωσσικού αερίου”, ευκαιρία μπορεί να γίνει, ή να είναι, για την Γεωθερμία… ..ένα Εργοστάσιο Ηλεκτρισμού και Γεωθερμίας Θερμοπυλών, θά ‘ταν “ύμνος” και “ευχή” και για τον ανδριάντα και για τον τόπο..!…
    ..o Αμερικανός -ΕλληνοΑμερικανός- Πρέσβης, μια έκκληση να κάνει (ΕλληνοΑμερικανοί δώρισαν τον ανδριάντα)…

  5. Όταν θα καταλάβετε πως τα κόμματα είναι απλά μια βιτρίνα και οι πολιτικοί δεν είναι τίποτα άλλο παρά φερέφωνα και καλοπληρωμένοι υπάλληλοι των τοπικών μαφιών της κάθε χώρας, τότε ίσως να καταλάβετε γιατί έχουν συμβεί τα πάντα παγκοσμίως από την εποχή του Αλ Καπόνε και μετά. Η δημοκρατία μπορεί να είναι το καλύτερο πολίτευμα στην ιστορία της ανθρωπότητας, όμως δυστυχώς είναι και το πιο ευάλωτο στην σήψη και την διαφθορά όταν αδιαφορούν για την καθημερινή χρηστικότητα της, οι λαοί που την χρησιμοποιούν. Πλέον τα σκοτεινά κυκλώματα έχουν ανάγκη την ομοιογενοποίηση των λαών του κόσμου, ώστε να φτάσουν πιο εύκολα στον πραγματικό τους στόχο, που είναι ΕΝΑΣ και μοναδικός άρχων του πλανήτη! Μία εξουσία που θα έχει την άνεση να πλάθει την παγκόσμια μάζα κατά τα θέλω της κάθε φορά, χωρίς να την εμποδίζουν οι κατά τόπους εθνικές παραδόσεις, ηθικές και πολιτισμοί της κάθε διαφορετικής χώρας. Όσοι για τους κατά συνθήκη κομμουνιστές πείτε μου τι έχουν καταφέρει από το 1974 και μετά, πέτρα από το να περιορίσουν στο ελάχιστο τη λαϊκή δυναμικότητα που χαρακτήριζε τους Έλληνες από την αρχαιότητα ακόμα. Με πραγματική ανεργία στο 40% και τα ελληνόπουλα να τρέχουν να σωθούν στις καλύτερες, από επαγγελματικής άποψης, χώρες και η αριστερά να κόπτεται για να σώσει τους απανταχού κακομοίρηδες της οικουμένης! Οποία υποκρισία! Για να μην μιλήσω για την άλλη τεράστια υποκρισία της δήθεν πατριωτικής δεξιάς! Όταν τα σύνορα του κάθε δεξιού ορίζονται από το μέγεθος της τσέπης τους. Όμως έννοια σας…υπάρχουν ακόμα αληθινοί Έλληνες!

  6. Μην ψάχνεστε, πρώτη μεγάλη απόπειρα της παγκοσμιοποίησης η Γαλλική Επανάσταση, δεύτερη η επανάσταση των μποσελβίκων, τρίτη απόπειρα οι δυο παγκόσμιοι πόλεμοι. Τώρα ήλθε η σειρά του Covid, της κλιματικής αλλαγής και
    της ανεξέλεγκτης μετακίνησης μουσουλμανικών πληθυσμών στη χριστιανική Ευρώπη. Οι κομμουνιστές πρωταγωνιστούν και εδώ, μπροστά σε όλα. Όμως ατύχησαν, δεν υπολόγισαν τον Πούτιν, την Κίνα, την Ινδία και τον τρίτο κόσμο.ΥΓ. Δεν σας έκανε εντύπωση η ταύτιση στη Βουλή Μητσοτάκη και όλων των κεντροαριστερών κομμάτων για τα παραπάνω θέματα, λες και τους συντονίζει αόρατο χέρι καραγκιοζοπαίχτη.

  7. Εσυ ρε Σωτηρη Κ κυριακη πηγαινες σχολειο; δεν ξερεις οτι η Κινα ειναι κομμουνιστικη; Και για πες μας τις σταυροφοριες και τις ιερες εξετασεις οι μουσουλμανοι τις καναν;

  8. Στέρεψαν οι Έλληνες από την πολιτική σκηνή, τα ντόπια ρετάλια της παγκοσμιοποίησης δεν μπορούν να λογιστούνε ως Έλληνες, ενώ έχουν μοναδική φροντίδα να μας χώνουν όλο και βαθύτερα στη μιζέρια και τους μπελάδες. Πιστεύουν πως ο μέσος Έλληνας είναι άνους, λένε τάχα πως μας σώζουν. Όμως, μας παίρνουν αυτά που δημιούργησαν οι προηγούμενες γενεές, πάνε τα ασημικά του κράτους τα εκποίησαν «μπίρ παρά» οι κ.κ. Παπανδρέου, Σαμαράς, Τσίπρας και τώρα ο υιός Μητσοτάκη. Πάνε και ιδιωτικές περιουσίες, γέμισε ο τόπος ξένα «φαν» που αγόρασαν ενυπόθηκα δάνεια στο 5-10% της αξίας τους και έτσι αρπάζουν περιουσίες. Το παιχνίδι όμως χόντρυνε, πωλήσαν τη ΔΕΗ και δεκαπλασίασαν την τιμή του ηλεκτρικού, ενώ ξεκίνησαν τα ίδια και με το νερό. Κινδυνεύουν όσα σπίτια δεν είναι ήδη χρεωμένα, ενώ μηδενίζονται η παραγωγή και οι επενδύσεις λόγω κόστους παραγωγής και μείωσης της ανταγωνιστικότητας. Εχθρική χώρα πλέον η Ελλάδα για τους κατοίκους της, οι πολιτικοί μας φρόντισαν για αυτό και χειρότερος όλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ο Ρεχάγκελ, η δημοκρατία και… το πόσιμο νερό

Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του, στην επέτειο των 20 ετών από την κατάκτηση του Euro 2004, ο Ότο Ρεχάγκελ...

Και πολύ καλά μας κάνουν…

Όταν ένας από εμάς, τα συνήθη φορολογούμενα κορόιδα, κριθεί προφυλακιστέο για κακούργημα και φυσικά δεν έχει να πληρώσει εγγύηση...

Το αλφάβητο της λευτεριάς

Όταν αναφωνούμε «ζήτω το έθνος!», ουσιαστικά εκφράζουμε έναν πόθο και μία προτροπή. Ζητάμε από τους συμπατριώτες και τον εαυτό...

Οικο-μανιακός χιτλερισμός

«Οι άνθρωποι είναι μικρόβια, που καταστρέφουν τη γη». «Είμαστε αρρώστια, είμαστε η αληθινή πανδημία που έχει χτυπήσει τον πλανήτη»....