Διεθνής ξεφτίλα λόγω #Κρυφακούλη

Του Mr_Don’t_Look_Up

Δεν έχει σταματημό το διεθνές ρεζίλεμα της Ελλάδας λόγω του σκανδάλου των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, ακόμη και πολιτικών αρχηγών όπως του προέδρου του ΠΑΣΟΚ / ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, με την εμπλοκή των πιο στενών, θεσμικά και ουσιαστικά συνεργατών και υφισταμένων του πρωθυπουργού, οι οποίοι παραιτήθηκαν άρον άρον πριν λίγες ημέρες, μπροστά στον ορυμαγδό των αποκαλύψεων. Η χώρα βρίσκεται στο επίκεντρο αρνητικών δημοσιευμάτων σε κάθε σημείο του πλανήτη, από την Ευρώπη έως την Ινδία και τις ασιατικές χώρες, μέχρι την Αφρική και την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

Η εικόνα που έχει διαμορφωθεί για την Ελλάδα σε κάθε γωνιά της Γης περιγράφεται περιεκτικά στο νέο ντροπιαστικό δημοσίευμα του Politico με τίτλο: «Πώς η Ελλάδα έγινε η χειρότερη χώρα της Ευρώπης για την Ελευθερία του Τύπου». Στο ρεπορτάζ του έγκυρου πολιτικού περιοδικού γίνεται, μεταξύ άλλων, αναφορά:

α) Στο σκάνδαλο των επαναπροωθήσεων προσφύγων και μεταναστών σε σχέση με το οποίο, όπως αναφέρεται στο άρθρο, την ώρα που στον διεθνή Τύπο υπήρχαν διαρκείς αναφορές, τα μεγάλα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης δεν έδειξαν τη διάθεση για να το δημοσιοποιήσουν,

β) Στη δολοφονία Καραϊβάζ με τις έρευνες να δείχνουν «παγωμένες» και φυσικά,

γ) Στο ελληνικό «WaterGate», με τις ευθύνες να πέφτουν πάνω στο στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον αγγίζοντας άμεσα τον πρωθυπουργό.

Στο θέμα του Politico υποστηρίζεται ότι τα προβλήματα σε σχέση με την Ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα, ξεκίνησαν από την «εποχή των μνημονίων», με τους πόρους υπέρ των ΜΜΕ να συρρικνώνονται με αποτέλεσμα πολλά εξ αυτών να στηρίζονται σε κρατικά κονδύλια (διαφημίσεις, κ.λπ.). και «νέοι οργανισμοί (ενημέρωσης) να γίνονται πιο κομματικοί». Η κατάσταση επιδεινώθηκε την περίοδο της πανδημίας, με το ρεπορτάζ να τονίζει ότι σταμάτησαν οι συνεντεύξεις Τύπου και εντάθηκαν οι φήμες περί σχέσεις εξάρτησης μεταξύ κυβέρνησης και Μέσων Ενημέρωσης, με τα… λεφτά των φορολογουμένων.

«Πιάσαμε πάτο»!

Σύμφωνα με το Politico, το φαινόμενο του περιορισμού των ελευθεριών του Τύπου παρουσιάζεται σε πολλές χώρες, όμως η Ελλάδα «έπιασε πάτο»! Συγκεκριμένα, στο άρθρο αναφέρεται ότι «χώρες όπως η Γερμανία και το Λουξεμβούργο, η Σλοβενία, η Πολωνία και η Ουγγαρία έχουν υποχωρήσει στην ετήσια κατάταξη της ελευθερίας του Τύπου. Όμως η Ελλάδα έπεσε στον πάτο όλων των ευρωπαϊκών χωρών στην τελευταία λίστα».

Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βάσει των όσων ανέφεραν Έλληνες δημοσιογράφοι, τα «εργαλεία» της κυβέρνησης για τη χειραγώγηση των ΜΜΕ είναι:

 1. Κρατικοί πόροι που η κυβέρνηση μπορεί να διοχετεύσει σε ΜΜΕ που την ευνοούν. Μέσα στους πρώτους μήνες της πανδημίας, αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Politico, η κυβέρνηση διέθεσε 20 εκατομμύρια ευρώ για μια εκστρατεία για τη δημόσια υγεία αλλά το Διεθνές Ινστιτούτο Τύπου υποστήριξε ότι αυτά τα κεφάλαια κατευθύνθηκαν δυσανάλογα, κυρίως προς ΜΜΕ που ήταν πρόθυμα να επαναλάβουν άκριτα την κυβερνητική γραμμή!
 2. Στήριξη από δημοσιογράφους οι οποίοι την προφυλάσσουν από αρνητικές ειδήσεις. Στο σημείο αυτό γίνεται στο ρεπορτάζ του Politico αναφορά στην παραίτηση της δημοσιογράφου Δήμητρας Κρουστάλλη από την εφημερίδα «Το Βήμα» μετά από, όπως η ίδια ανέφερε, «ασφυκτική πίεση», μετά από δημοσίευμα της με το οποίο ασκούσε κριτική για την παρακολούθηση των κρουσμάτων του κορονοϊού.
 3. Η ποινικοποίηση των «ψευδών ειδήσεων» με τον νόμο του περασμένου Νοεμβρίου. Σύμφωνα με το Politico, o νέος νόμος έδωσε στις αρχές την εξουσία να στέλνουν άτομα σε φυλάκιση έως και πέντε χρόνια για τη διάδοση εικαζόμενων ψευδών αναφορών που θεωρούνται «δυνατές να προκαλέσουν ανησυχία ή φόβο στο κοινό ή να υπονομεύσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στην εθνική οικονομία, την αμυντική ικανότητα της χώρας ή τη δημόσια υγεία». Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι υποστηρικτές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των μέσων ενημέρωσης αντέδρασαν αναρωτώμενοι «Ποιος καθορίζει τι είναι ‘’ψεύτικο»’’; Η κυβέρνηση; Οι Εισαγγελείς;».

Υποκλοπές και Predator

Στο ρεπορτάζ του Politico επισημαίνεται ότι ακόμη και την ημέρα που παραιτήθηκαν οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, η τακτική που ακολουθήθηκε από την πλευρά τους ήταν να προχωρήσουν σε… μηνύσεις κατά δημοσιογράφων! «Μέχρι εκείνη τη στιγμή», αναφέρεται στο δημοσίευμα, το θέμα των υποκλοπών ελάχιστα είχε καλυφθεί και προβληθεί από πολλά συστημικά ΜΜΕ.

Όπως όλα δείχνουν, οι άκρως αρνητικές αναφορές σε δημοσιεύματα αντίστοιχα με αυτά του Politico θα συνεχιστούν διασύροντας τη χώρα μας, αφού το υπό διερεύνηση σκάνδαλο φαίνεται ότι έχει «χτυπήσει» τις πιο ευαίσθητες «χορδές» του ευρωπαϊκού και συνολικά του δυτικού αστικού κατεστημένου, που διαπιστώνει ότι μια κυβέρνηση χώρας της ΕΕ ξεπέρασε κάθε όριο. Η υπόθεση που ήδη συγκεντρώνει στο ελληνικό περιβάλλον των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τα περισσότερα hashtags  (#υποκλοπές , #δημητριαδης , #κοντολεων , #Μητσοτακη_επισυνδεεσαι , #παρακολουθήσεις , #Κρυφακουλης , κ.λπ.) θα παραμείνει ψηλά στα διεθνή ΜΜΕ τόσο τον Αύγουστο, όσο και στη συνέχεια, μέχρι να διαλευκανθεί το ελληνικό «Watergate» και, ενδεχομένως, μέχρι να πράξει το αυτονόητο ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, δηλαδή να παραιτηθεί.

 1. Οι Τούρκοι κάνουν πράξη τα δικαιώματα που απορρέουν από το τουρκολιβικό σύμφωνο και απαιτούν αδειοδότηση σε όποιο πλοίο κάνει εργασίες εκεί. Λέω για το μνημόνιο που δεν αμφισβήτησε, ως όφειλε, ο κ. Μητσοτάκης. Εμείς, ενώ χάθηκε πρακτικά «εθνική κυριαρχία» ασχολούμαστε με τις παρακολουθήσεις που ο ίδιος κάνει στους πολιτικούς του αντιπάλους. Έχουμε τελικά τον ηγέτη που μας αξίζει, μας προέκυψε κατά πολύ χειρότερος του Τσίπρα στις εθνικές παραχωρήσεις. Η φοβική Ελλάδα, με την ξενοκίνητη ηγεσία της, βρίσκεται σε αυτό το χάλι μόνο και μόνο από την κακή ψήφο των Ελλήνων.

 2. Εκεί στον πατριωτικό χώρο:

  Μας έχετε ξεφτιλίσει.

  Ουρλιάζατε για τον Τσίπρα και μας φέρατε τον προδότη που αποστρατικοποιει τα νησια και εφαρμόζει σταλινισμό.

  Χίλιες φορές οι ‘κομμουνιστές’: και το λαό βοήθησαν και την πατρίδα κράτησαν όρθια.

  Εσείς τι κάνατε;

 3. Ήταν διεθνής ξεφτίλα ήδη το 2019…όταν λαός που υπέφερε οικονομική κ εθνική ταπείνωση λόγω της δράσης δύο συμμορίτικων κομμάτων, ΠΑΣΟΚ κ ΝΔ, έφερε το δεύτερο ξανά στην εξουσία με ηγεσία άκρως μνημονιακή.

  Αυτό το 40% που ψήφισε Κούλη θα κουβαλάει στους ώμους του εθνικό αμάρτημα.

 4. Για απόηχο χούντας μιλούν οι New York Times, κονιορτοποιωντας τον θλιβερό, πατριδοκάπηλο, ψεύτη Έλληνα πρωθυπουργό.

  Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά.
  Έρχεται καταιγίδα

 5. Ελάτε ρε παιδιά να σοβαρευτούμε λίγο. Έχουμε γίνει σαν κράτος ρεζίλι. Τέτοιο κακό σας έχει κάνει η πατρίδα και την ξευτιλιζετε; Φύγετε αφού δεν μπορείτε να λειτουργησετε σαν φυσιολογικό κράτος. Άντε στην ευχή της Παναγίας. Μην κάνετε άλλη ζημιά από αυτές που δεν διορθώνονται. Σκέφτηκε το λίγο καλύτερα και άντε για μακρές διακοπές

 6. Βλέπετε δεν ιδρώνει το αυτί του έχει στήριξη ακόμη από το λόμπι που εκπροσωπεί

 7. Δεν υπάρχει σωτηριααααα. Μιλάμε για τρέλα πια , έχει χαθεί κάθε ίχνος λογικής. Ζούμε στο 2022 ξυπνηστεεεε. Δεν υπάρχουν ιδεολογίες πλέον στον κόσμο , μόνο μπίζνες και συμφέροντα. Μας καταστρέψατε , αριστεροί και δεξιοι.

 8. Καταρρέει η ΝΔ, η συγκυβέρνηση θα μας πάρει τα πάντα. Η μόνη λύση για τη δεξιά παράταξη, τους Έλληνες και τη χώρα, είναι η απομάκρυνση Μητσοτάκη και της αμάδας του από την εξουσία.

 9. Το θέμα δεν είναι (μόνο) η ξεφτίλα. Είναι ότι μιλάμε για τον αρχηγό μιας σκοτεινής παρακρατικής οργάνωσης, με τρομερή εμπειρία από τον ραδιούργο πατέρα του.

  Πόσους και ποιους άραγε κρατάει εκτός από τον Ανδρουλάκη; Γιατί φοβάται να μιλήσει ο Σαμαράς; Γιατί φοβάται να μιλήσει ο Καραμανλής, θύμα κι ο ίδιος κατασκοπείας;

  Δειλοί ηγετίσκοι, τελειωμένες υποθέσεις. Μόνο ο Τατουλης τόλμησε και μίλησε για τη χούντα Μητσοτάκη….τέτοια είναι η κατάντια της υποτιθέμενης ‘παράταξης’.

  Τα πράγματα είναι απλά: η σημερινή ΝΔ είναι το πλέον αντεθνικό, αντιδημοκρατικό, και αντιλαϊκό κόμμα που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση.

 10. Εδω ζουμε ολοι,ξερουμε με ποιους εχουμε να κανουμε,ξερουμε τι σοι ανθρωπος ειναι ο Πρωθυπουργος της χωρας,οπως και τι σοι ανθρωπος ειναι ο αρχηγος της αντιπολιτευσης…

  Σημερα θα ασχοληθουμε με τον Κουλη,οχι τον Κουλη που παρουσιαζουν τα πετσωμενα μιντια,τον Κουλη που καταλαβαμε ποιος ειναι απο τις πραξεις του ειδικα τα τελευταια 3 χρονια,δεν θα αναφερθουμε στις μιζες της Ζιμενς και τα δωρεαν τηλεφωνικα κεντρα που πηρε και τα πληρωσε μετα τον σαλο που ξεσπασε,ουτε στους διορισμους του σε θεσεις με πολυ καλες αμοιβες στην αρχη της σταδιοδρομιας του.

  Θα μεινουμε σε οσα εκανε απο τοτε που πηρε την εξουσια.

  Ο Κουλης λοιπον.Σπουδαιο κεφαλαιο,δεν του ηρθαν ολα βολικα,σεισμοι,λιμοι,καταποντισμοι,χιονοπτωσεις το πρωι αντι το βραδυ,τεραστιες οικολογικες καταστροφες,και το κυριοτερο,Ο Κορωνοιος.

  Ποσο τον βολεψε τον Κουλη ο Κορωνοιος,δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο.

  Λατρης και οπαδος της Μεγαλης επανεκκινησης του Κλαους Σβαμπ,σχεδον υπηρετης αυτης της ιδεας βρηκε χωρο και ξεδιπλωσε την μονη ικανοτητα που εχει μεσα στα χρονια του κορωνοιου.

  Και η μονη ικανοτητα που εχει ειναι….

  Να μισει τους παντες.

  Ο Αυταρχισμος και ο τροπος που συμπεριφερθηκε στην διαρκεια της πανδημιας θα γραφτει σαν δειγμα αποφυγης για οποιον μελλοντικο ηγετης οποιας χωρας,αλλα δεν το εκανε στην τυχη ολο αυτο ο Κουλης.

  Η σχεδιασμενη απο το Παγκοσμιο οικονομικο φορουμ προσπαθεια εκμεταλλευσης του κορωνοιου ωστε να εγκαταστησουν την Παγκοσμια κυβερνηση ειχε ολα οσα μπορουσε να κανει ο Κουλης.

  Μισος

  Διχασμο

  Εχθροτητα

  Αδιαφορια για την ανθρωπινη ζωη.

  Αποδυναμωσε το ΕΣΥ,εδιωξε χιλιαδες υγειονομικους,την χειροτερη περιοδο,για να τους εκδικηθει.

  Ακομα και τωρα που πλεον ολοι παραδεχονται οτι ηταν λαθος …αυτος επιμενει με μπροσταρη εναν φασιστα που εχει για υπουργο υγειας και μια εξουσιομανη για υφυπουργο.

  Και θα ειχε πετυχει ο στοχος του αν δεν ασθενουσε η δυναμη του ιου.

  Ποιος ηταν ο στοχος?

  Οσοι δεν συμφωνουν περιθωριοποιουνται,αποκλειονται απο την κοινωνια και τους αφαιρειται το δικαιωμα στην εργασια και η χρηματικη αποζημιωση εως οτου αποφασισουν να υπακουσουν σε οσα λεει και απαιτει ο μεγαλος δικτατορας- ηγετης της χωρας.

  ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ.

  Με την ταχυτατη ψηφιοποιηση ολων των λειτουργιων του κρατους αυτο θα συνεβαινε σε ολους,οσοι εμεναν ανεμβολιαστοι,παρα την τρομοκρατια,τα προστιμα,τις προσβολες,τις καθημερινες αναφορες εναντιον τους απο τα υπολοιπα μελη της συμμοριας του Κουλη και τα πετσωμενα μιντια……

  Θα αποκλειονταν απο καθε συναλλαγη με το κρατος,με την ψηφιοποιηση του χρηματος που αναμενεται στο μελλον θα αποκλειονταν επισης απο κατοχη χρηματος,τι θα τους συνεβαινε?

  Αν δεν αποφασιζαν να υπακουσουν τον θιασωτη του ολοκληρωτισμου τον Κουλη θα πεθαιναν στην πεινα η θα ζουσαν με οτι εβρισκαν,δεν θα μπορουσαν να εχουν προσβαση σε ιατρικες,φαρμακευτικες,η οτι αλλου ειδους παροχες,θα ειχε μπλοκαριστει το φορολογικο τους προφιλ,και ολοι ξερουμε πλεον με ποιον τροπο μπορει καποιος να εξυπηρετηθει απο το κρατος η να λαβει βοηθηματα η οτιδηποτε αλλο,μεσω taxisnet.ΜΟΝΟ.

  Θα σκεφτεστε…..μα τι λεει ο μακακας,κι ομως,πηγαινετε πισω και θυμηθειτε πως μιλουσε για τους αντιεμβολιαστες,ετσι τους αποκαλουσε,τους αρνητες….και χειροτερα,με τι φρασεις,με τι θυμο στο βλεμα,σαν να τους ελεγε η θα υποκυψετε η θα σας πεθανω,αυτα δεν τα εβγαλε απο το ελαχιστο μυαλο του ο Κουλης,ειναι οδηγιες του Παγκοσμιου οικονομικου φορουμ και του αφεντικου του του Σβαμπ.

  Αρνητης της πραγματικοτητας ο ιδιος και η πολιτικη του συμμορια,υπαλληλος του σχεδιου απο-ανθρωποποιησης του πληθυσμου.Εκπληρωνει τις διαταγες και εντολες τους.

  Δεν τον ενδιαφερουν οι νεκροι,δεν εχει αναφερθει καθολου στους ανθρωπους που κατα δεκαδες πεθαινουν ξαφνικα,δεν τον απασχολει,δεν τον νοιαζει ποσοι θα πεθανουν,ισα-ισα τον βολευει,η μειωση του πληθυσμου ειναι στοχος του Σβαμπ και του Γκειτς.

  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ.

  Δεν εχει ιδεα ποια ειναι η πραγματικοτητα,πως ζει ο συνταξιουχος των 380 ευρω,ο ανεργος,ο μισθοσυντηρητος,ισως νομιζει οτι ολοι εχουν τα εισοδηματα του,δινει καθε 6 μηνες 200 ευρω με το ζορι για να καλυψει ο πολιτης ελλειμα 2000 ευρω,και περηφανευεται,και λεει οτι βοηθησε,τοσο ξερει,τοσο λεει.

  Και μεσα σε ολα αυτα αποκαλυφθηκε…το ελαχιστοτερο,οτι ο Κουλης παρακολουθουσε τον Ανδρουλακη,ουτε η χουντα τοσο δικτατορια,και δεν παρακολουθουσε μονο αυτον,χιλιαδες παρακολουθουσε,και ποιος τολμαει να αντιδρασει?

  Ο Κουλης κανει τα μπανια του και προσπαθει υπογεια να θαψει οτι μπορει απο το κακουργημα που εκανε,ο εισαγγελεας του Αρειου Παγου αντι να ψαξει ποιος εκανε το εγκλημα ψαχνει να βρει ποιος το αποκαλυψε και τα μιντια μας μιλανε για κλιματικη αλλαγη,αυτο ειναι το επομενο παραμυθι μετα τον κορωνοιο για να μειωσουν περισσοτερο τα δικαιωματα των ανθρωπων και να τους κανουν να δεχθουν οποιαδηποτε αποφαση παρουν εναντιον τους χωρις να αντιδρασουν.

  Ποιοι θα τον ελεγξουν?

  Αυτοι που διορισε ο ιδιος?

  Πιστευετε οτι θα συμβει ποτέ αυτο?

  Ο Κουλης ειναι εγκληματιας,παντα ηταν,πισω απο το φαινομενικα ηρεμο προσωπο του κρυβεται ο πανικος της ανικανοτητας του.

  Και ποια ειναι η εναλλακτικη μας?

  Ο Αλεξης?

  Δεστε μου σχοινι να κρεμαστω.

  Ο Ανδρουλακης?

  Βρειτε μου γκρεμο να πεσω.

  Προβλεπω πολυ χειροτερες μερες,και δεν ειναι μακρυα.

  ΟΠΟΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ….

  ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕΙ.

 11. Ο Πολακης και οι ανεμβολιαστοι φταίνε. Επικοινωνιακή καταιγίδα από τον Σεπτέμβρη. Τι ασχολείστε , δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

 12. Οι πρώην πρωθυπουργοί “μιλανε” σε καθε ευκαιρία και όταν ομιλούν κυριολεκτικά και όταν παρευρισκονται σε εκδηλώσεις ως καλεσμένοι μιλούν και δια της σιωπής τους ακόμα και όποιος επιθυμεί αντιλαμβανεται την σταση τους και δεν φοβουνται και αν κατι φοβούνται σιγουρα δεν ειναι ο ας πουμε πρωθυπουργος

 13. @Xάρης: Πολύ σωστά τα λέτε.
  Αλλά γιατί το δίλημμα για τον λαό πρέπει να είναι αυτοί οι πέντε-έξ αρχηγοί κομμάτων, που βουλεύονται (κακά) εν τω ναώ της ούτως ειπείν δημοκρατίας;

  Αν μου επιτρέπετε θα σας πώ ότι έτσι τραγικά είναι τα πράγματα, γιατί ξεχάσαμε Πατρίδα και Πίστη. Ο λαός εννοώ. Τους αρχηγούς αφήστε τους στην άκρη. Αυτοί είναι αναλώσιμοι και άγνωστοι στην Ιστορία.

  Εμείς, ο λαός δεχθήκαμε τα πάντα που εκμαύλισαν την ζωή μας.

  Ηθική και αρχές θεωρούνται παρωχημένα πράγματα και βλαβερά .

  Ξεχάσαμε τις χαμένες πατρίδες και δώσαμε εξουσιοδότηση να τις”ξεπουλήσει” η δημοκρατία όπως την αντιλαμβάνονται και την εκπροσωπούν οι ηγέτες -λέμε τώρα- των κομμάτων. Ορα Πρέσπες και προσεχώς νησιά, με την διαφαινόμενη αποστρατικοποίησή τους.

  Προδώσαμε τα ιερά και τα όσια της φυλής μας .

  Δεχθήκαμε να εκδιωχθούν άνθρωποι -οι υγιειονομικοί- επειδή εφάρμοσαν όσα είχαν θεσπισθεί με τον κώδικα της Νυρεμβέργης για τις ιατρικές πράξεις.

  Ανθρωποι πεθαίνουν ξαφνικά και ουδείς έδωσε εντολή να διερευνηθεί το θέμα. Και άλλα πολλά ων ουκ έστιν αριθμός.

  Δρόμος χωρίς Θεό, συνέλληνες, δεν αντέχεται. Ιδού τα αποτελέσματα.

 14. αν θέλετε το καλό και της παράταξης και της χώρας, πετάξτε έξω το μητσοτακέικο διά παντός

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Η Ελλάδα, η Τουρκία και η απειλή των drones

Η χρήση των τουρκικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών Μπαϊρακτάρ στη Λιβύη, στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ και, στα αρχικά του στάδια, στον πόλεμο...

Οι αληθινοί χριστιανοί και πατριώτες δεν κουνάν το δάχτυλο

Θα ήθελα πολύ να πάρω στα σοβαρά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κύριο Κασσελάκη, αλλά λυπάμαι. Δεν δύναμαι. Εκεί που...

Διεθνής διαπόμπευση (και πάλι) για τη διαπλοκή κυβέρνησης-δημοσιογράφων!

Η διεθνής κατάταξη της χώρας μας στη θέση 107 όσον αφορά την κατάσταση του Τύπου δεν αποτελεί εδώ και...

Η εξέλιξη των σχέσεων Ελλάδας και Ισραήλ

Η εικόνα ραστώνης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε παραλία των Χανίων, αν και ηγείται μίας χώρας-μέλους του ΝΑΤΟ με...