ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Συνεχίζεται η άθλια προπαγάνδα από την κυβέρνηση της ΝΔ σε βάρος των δημοκρατικών θεσμών

«Συνεχίζεται η άθλια προπαγάνδα από την κυβέρνηση της ΝΔ σε βάρος των δημοκρατικών θεσμών. Ενώ η Εισαγγελέας επικαλείται το νόμο για το απόρρητο της διαδικασίας, η κυβέρνηση διαρρέει πληροφορίες για Αρμενίους, Ουκρανούς και Κινέζους. Τους διαψεύδει ο πρέσβης της Αρμενίας αλλά συνεχίζουν να χρησιμοποιούν σκοτεινές και παρακρατικές μεθόδους» αναφέρει ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Δ. Μάντζος για παρακολουθήσεις: Πόσα γνώριζε ο Έλληνας πρωθυπουργός και από πότε;

«Ζητάμε οι αρμόδιοι υπουργοί, ο κ. Κοντολέων και ο νέος Διοικητής της ΕΥΠ κ. Δεμίρης να προσέλθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας την επόμενη εβδομάδα και να πουν όλη την αλήθεια. Καλούμε την ελληνική Δικαιοσύνη να ερευνήσει άμεσα όλες τις αποκαλύψεις. Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια. Αποδεικνύεται στην πράξη ότι η κυβέρνηση των ‘Αριστων του κ. Μητσοτάκη είναι μια κυβέρνηση επικίνδυνη» προσθέτει η ανακοίνωση και τονίζει:

«Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα εγγυηθεί την εύρυθμη λειτουργία της Δημοκρατίας. Δεν θα εργαλειοποιήσει με επικοινωνιακούς όρους θέματα που αφορούν τον πυρήνα της λειτουργίας του πολιτεύματος, όπως κάνει η ΝΔ και όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλα στο φως».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  1. Επείγει περισσότερο παρά ποτέ το αίτημα του εκδημοκρατισμού. Δεν είβαι δυνατόν να κυβερνιέται χώρα με τέτοιους όρους.
    Όσες κατακτήσεις πέτυχαν σοσιαλιστικές κυβερνήσεις ειδικά από Ανδρέα Παπανδρέου υπονομευτηκαν από τη νεοφιλελε δεξιοαριστερα.
    Κάπου πρέπει να μπει ένα τέλος οριστικό σε αυτή την διαρκή οπισθοδρόμηση.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ανεμβολίαστοι «τζαμπατζήδες», φίλοι Τούρκοι

Ο Ερντογάν παρκάρει τις κανονιοφόρους του κάτω από τη μύτη του Μητσοτάκη κι ο δεύτερος κάνει ότι δεν τις...

Επέτειος που πρέπει να βγει από το ημερολόγιο

Ρώτησα κάποτε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών τον έντιμο και ακέραιο Παναγιώτη Κρητικό, που εκλεγόταν χρόνια με το ΠΑΣΟΚ...

Μαγειρεμένη έκθεση της Κομισιόν για το κράτος δικαίου!

Σαν ευχολόγιο από το εφηβικό διήγημα «Η Πολυάννα μεγαλώνει» μοιάζει η ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κατάσταση...

Ζήτημα αρμοδιοτήτων του ΠτΔ άνοιξε η K. Σακελλαροπούλου!

Χάρηκα πολύ που είδα προχθές το βράδυ στην εκπομπή «Επίλογος» της ΕΡΤ την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου να...