Σκάνδαλο υποκλοπών: Μόνη λύση για τη σωτηρία της χώρας και της παράταξης, να παραιτηθεί κι ο Μητσοτάκης

Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται πλέον η κυβέρνηση μετά από τις παραιτήσεις του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, και του διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Παναγιώτη Κοντολέοντα, στον απόηχο του σκανδάλου των παρακολουθήσεων των κινητών τηλεφώνων τόσο του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, όσο και του δημοσιογράφου, Θανάση Κουκάκη, μέσω του λογισμικού Predator.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, εκτός από την παρακρατική σαπίλα που αναδίδει, πλήττει καίρια και την εθνική ασφάλεια της χώρας, η οποία παρά την εσπευσμένη τοποθέτηση νέου διοικητή στην ΕΥΠ (τη θέση ανέλαβε ο έως σήμερα γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, πρέσβης Θεμιστοκλής Δεμίρης. Κακές γλώσσες αναφέρουν ότι είναι «άνθρωπος» της Ντόρας και δε διακρίνεται για την ενεργητικότητά του), μπας και συμμαζευτούν τα ασυμμάζευτα, επί της ουσίας βρίσκεται στον αέρα την ώρα που ελλοχεύει ο κίνδυνος για τουρκική εισβολή. Στο μεταξύ, η κυβέρνηση τοποθέτησε νέο γενικό γραμματέα του υπουργείου Εξωτερικών τον μέχρι σήμερα πολιτικό διευθυντή του υπουργείου, Θεοχάρη Λαλάκο, ο όποιος θεωρείται «σκληρός υποστηρικτής» της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ νέος γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού τοποθετήθηκε ο Γιάννης Μπρατάκος.   

Πριν από τις παραιτήσεις, Δημητριάδη-Κοντολέοντα, είχαν προηγηθεί η ηχηρή αποκάλυψη της «ΕφΣυν» και των Reporters United (Μεσοτοιχία το Μαξίμου με το Predator), όπου συνδεόταν άμεσα ο Δημητριάδης με τον… λαβύρινθο απόκτησης του Predator, και κατόπιν η σκληρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ (ΣΥΡΙΖΑ: Ο μίτος των παρακολουθήσεων οδηγεί στο Μέγαρο Μαξίμου και στον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη), η οποία δεν άφηνε πια περιθώρια ελιγμών στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έτσι, οι… άριστοι, δεμένοι πισθάγκωνα, αγκαλιά πάντα με τις λατρευτές τους αντιφάσεις, παραίτησαν τους Δημητριάδη-Κοντολέοντα, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να θολώσουν τα νερά, μήπως και γλυτώσουν την πτώση της κυβέρνησης. 

Οι επίσημες ανακοινώσεις και διαρροές τους έχουν ως εξής:

– Για τον Γρηγόρη Δημητριάδη: «Ο Γρηγόρης Δημητριάδης είναι στην πρώτη γραμμή από την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Επί 6 χρόνια έχει σηκώσει πολύ μεγάλο βάρος κι έχει δεχθεί πολύ σκληρές επιθέσεις από πολλές πλευρές. Είναι γνωστό ότι αυτές οι θέσεις είναι «ηλεκτρικές καρέκλες» για αυτό και η παραμονή σε αυτές πχ στις ΗΠΑ είναι 1,5 χρόνο κατά μέσο όρο. Η παραίτηση έχει να κάνει με το κλίμα τοξικότητας που έχει αναπτυχθεί γύρω από το πρόσωπό του. Σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με το Predator με το οποίο ούτε ο ίδιος ούτε η κυβέρνηση έχει καμία σχέση, όπως έχει κατηγορηματικά δηλωθεί».

– Για τον Παναγιώτη Κοντολέοντα: «Ο διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Παναγιώτης Κοντολέων, υπέβαλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό, κατόπιν λανθασμένων ενεργειών που διαπιστώθηκαν στη διαδικασία των νόμιμων επισυνδέσεων και η παραίτηση έγινε αποδεκτή».

Δηλαδή, τι μας λένε οι φωστήρες του Μάξιμου; Ότι η παραίτηση του Δημητριάδη δεν έχει σχέση με το Predator, αλλά με το κλίμα τοξικότητας που έχει αναπτυχθεί γύρω από το πρόσωπό του, επιχείρημα που συνοδεύουν με τη γελοιότητα περί «ηλεκτρικής καρέκλας» που οδηγεί σε παραιτήσεις ακόμη και στις ΗΠΑ, ενώ του Κοντολέοντα σχετίζεται άμεσα με το κακόβουλο λογισμικό.

Μάλλον ο Κυριάκος έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, αλλιώς δε δικαιολογούνται τέτοιου είδους αντιφάσεις και ανακρίβειες.

Το τραγικότερο είναι ότι ο Δημητριάδης, μέσα στην απελπισία του να αμυνθεί, κατέθεσε αγωγή κατά του Κουκάκη, απαιτώντας μάλιστα να διαγράψει και αναρτήσεις του στο twitter που αφορούν στις αποκαλύψεις των Reporters United και της Εφημερίδας των Συντακτών.

Δεν αντιλαμβάνεται άραγε, ότι με την κίνησή του αυτή δικαιώνει απόλυτα τον δημοσιογράφο, χαντακώνοντας εντελώς τον εαυτό του;  

Πάντως, πληροφορίες του Antinews αναφέρουν, ότι ο πρωθυπουργός πέρα από το…στρίμωγμα που του προκάλεσαν οι αποκαλύψεις της «ΕφΣυν» και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, θα ζητούσε έτσι κι αλλιώς τις παραιτήσεις των δύο ανδρών, για να αντιμετωπίσει από καλύτερη θέση τα… φθινοπωρινά πυρά που ετοιμάζουν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την υπόθεση των υποκλοπών (συγκρότηση εξεταστικής κ.ο.κ.).

Επιπλέον, σύμφωνα με άλλες πηγές, όλη η ευθύνη θα φορτωθεί στους Δημητριάδη και Κοντολέοντα για να… βγει λάδι ο Μητσοτάκης, ο οποίος λέει δεν ήξερε τίποτα για τις υποκλοπές και μόλις ο Κοντολέων εξαπέλυσε τις βόμβες στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, παραδεχόμενος ουσιαστικά ότι είχε «κοριάσει» τον Κουκάκη και δη έπειτα από αίτημα ξένων μυστικών υπηρεσιών («Βόμβα» από την ΕΥΠ: Με αίτημα από ξένες υπηρεσίες η παρακολούθηση του κινητού του Κουκάκη), εξεπλάγη και αποφάσισε να τους… πάρει τα κεφάλια.

Κάτι τέτοια έλεγε κι ο πατέρας του όταν είχε σκάσει το σκάνδαλο του «εθνικού κοριού» Μαυρίκη, με τα γνωστά αποτελέσματα.

… Αυτό το άτιμο το μητσοτακικό know-how, δεν την αφήνει να αγιάσει την αγία οικογένεια.

Ωστόσο, όσα ακούτε και διαβάζετε περί πρόωρων εκλογών, μην τα πιστεύετε.

Ο λόγος απλός: Με το που πατήσει το προεκλογικό κουμπί, ο Μητσοτάκης αυτομάτως παραδέχεται ότι έκανε τις υποκλοπές. Κάτι που σε συνδυασμό με την ήδη συσσωρευμένη λαϊκή οργή ένεκα της άθλιας διαχείρισης της κορονοκρίσης και του γεωπολιτικού χάους, κάλλιστα θα μπορούσε να επιφέρει δεινή εκλογική ήττα. 

Συνεπώς, οι μοναδικές κινήσεις που διαθέτει πια ο Μητσοτάκης στη φαρέτρα του, είναι ο ανασχηματισμός και το μοίρασμα χρήματος από το βήμα της ΔΕΘ.

Και φρονούμε, ότι έτσι θα πορευτεί, βαυκαλιζόμενος ότι ενόψει των εκλογών, είτε την άνοιξη είτε το καλοκαίρι του ’23, θα καταφέρει να… γυρίσει το παιχνίδι.

Δυστυχώς όμως, είναι προφανές ότι το παιχνίδι έχει ήδη χαθεί.       

Κι ό, τι κι αν κάνει ο Μητσοτάκης, δεν πρόκειται να αποφύγει την εκλογική συντριβή.

Άρα, η μόνη λύση που απομένει για να μην καταρρεύσει τόσο η χώρα όσο και η παράταξη, είναι να παραιτηθεί κι ο Μητσοτάκης.

Ώστε η ΝΔ, να καταστεί εκ νέου ισχυρή με έναν άφθαρτο αρχηγό στα ηνία της, ο οποίος θα δώσει τη μεγάλη μάχη για να μην πέσει πάλι η χώρα στα χέρια του επικίνδυνου Τσίπρα και των ολετήρων συνδαιτυμόνων του.

  1. Όχι λάθος η παραίτηση . Οι ανίκανοι συνεργάτες να φύγουν.Μπορείτε να προτείνετε κάποια άλλη λύση; όχι βέβαια,τους έχουμε δει όλους.

  2. Οφείλει να παραιτηθεί, τον αφορά άμεσα το σκάνδαλο, ο πρωθυπουργός είναι θεσμικά ο προϊστάμενος της ΕΥΠ. Γνώριζε ακριβώς τις δυνατότητες που θα του παρείχε αυτή η υπηρεσία, γιαυτό και το πρώτο του μέλημα του κ. Μητσοτάκη ήταν η θεσμοθέτηση της ανάληψης της διοίκησης της ΕΥΠ απευθείας από τον πρωθυπουργό.

  3. Μόνον οι βουλευτές μπορούν να τον υποχρεωσουν παρασκήνιακα σε παραίτηση, απειλώντας τον ευθέως με απόσυρση της εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. Θα το κάνουν; αμφιβάλω. Μωραινει κύριος…

  4. Τον Οκτώβριο θα έχουμε “αγκαλίτσες” λοιπόν. Ο Κυρ. Μητσοτάκης θα παραδώσει την Πρωθυπουργία και θα “εξαφανισθεί”, όπως ο γόνος Παπανδρέου το 2011. Όσο για τη Νέα Δημοκρατία, ούτως ή άλλως οδεύει προς το Ζάλογγο!
    Κουράγιο λοιπόν!

  5. Οι πολιτικά άθλιοι του Μαξίμου, αφού τα έβαλαν με όλους τους ψηφοφόρους της ΝΔ, γέμισαν τους Έλληνες με πρόστιμα εμβολιασμού και απαγόρευσης μετακινήσεων, λόγω covid, βάλτωσαν την οικονομία, δημιούργησαν το ενεργειακό – οικονομικό χάος με την πράσινη ενέργεια των ολιγαρχών, επέβαλαν τη διαφθορά με την χρηματοδότηση των ΜΜΕ, διέλυσαν το σύστημα υγείας και έγιναν πρωταθλητές ( πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα) με όσους έστειλαν στον άλλο κόσμο, τελικά την πάτησαν σαν κοριοί. Μάλλον, επειδή ήθελαν να βοηθήσουν τον άλλο γόνο που ήταν υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, τον Γιωργάκη. Ίσως, οι άμυαλοι άριστοι, πίστευαν πως θα ήταν περισσότερο συνεργάσιμος μετεκλογικά. ΥΓ. Η πτώση στο γκρεμό ξεκίνησε, εμείς οι 320χιλ που είχαμε κατά βάση ψηφίσει ΝΔ, αλλά χρεωθήκαμε το πρόστιμο μη εμβολιασμού, σου στέλνουμε το χαιρετισμό μας, οψόμεθα και για την αποδοκιμασία σου στις κάλπες.

  6. Η ΝΔ πρέπει να κάνει για τον Μητσοτάκη ότι έκαναν οι Εργατικοί για τον Τζόνσον. Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι τα μέλη της ΝΔ είναι πιστά σε αρχές και αξίες και όχι σε θέσεις και προνόμια.

  7. Orfeas
    Εκλεκτέ σχολιαστή, ζείτε στην Ελλάδα ή κάπου αλλού;
    Όσο για τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, είναι άξια του Προέδρου τους. Αλλιώς όφειλαν να έχουν πάρει ήδη τις αποφάσεις τους!

  8. Σχετικά με το σκάνδαλο των ημερών, εμείς “οι κυρίαρχοι πολίτες’ μάθαμε ότι:
    Οι υποκλοπές των επικοινωνιών ονοματίζονται “επισυνδέσεις.

    Πληροφορηθήκαμε από τα πιό επίσημα χείλη ότι ό οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να παρακολουθείται με αίτημα ξένου κράτος, το οποίο αίτημα να το εγκρίνει αρμόδιος επί του θέματος εισαγγελικός λειτουργό

    Διαπιστώσαμε ότι η κυβέρνηση έχει την ευαισθησία να αποδέχεται για λόγους τοξικότητας την παραίτηση του Γ.Γ. του Πρωθυπουργού και ανηψιού και την παραίτηση του Διοικητή της ΕΥΠ γιατί η υπηρεσία του κάνει νόμιμες παρακολουθήσεις και δεν το λέει στον Πρωθυπουργό.

    Και το επιστέγασμα όλων αυτών είναι οτί όλα αυτά τα παραπάνω γίνονται αποδεκτά από μεγάλο μέρος του μιντιακού συστήματος με κορωνίδα το ΑΠΕ – ΜΠ ειδήσεων, αλλά και την έγκριτες και έγκυρες ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Οικονόμου.
    Του κυβερνητικού στελέχους που η υποψία αλήθειας των ανακοινώσεών τους πρέπει να ελέγχονται ως ανακριβείς.

  9. Αν ο λόγος που παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη , έχει να κάνει με εθνικό κίνδυνο , οφείλουμε να τον ξέρουμε από χθες και όχι να υπάρχουν παραιτήσεις . Αν όχι πρέπει να υπάρχει συνολική παραίτηση .

  10. Μπορεί να μην σας νοιάζει αλλά από χτες έχασες 5 ψήφους και θα φροντίσω να χάσεις όσους περισσότερους μπορώ να μεταπεισω. Επιχειρήματα φροντίδες να μου δώσεις πολλά

  11. Η ΝΔ πλέον δεν σώζεται.
    Ποιος μπορεί να ξεχάσει την κοινοβουλευτική της ομάδα να χειροκροτεί όρθια τον χειρότερο της οικογένειας?
    Ποιος μπορεί να καταπιεί όσα κατάπινε ο κομματικός μηχανισμός για έχει πρόσβαση στην κουτάλα?

    Η μεταπολίτευση οδεύει και προς την τυπική ολοκλήρωση της καθώς μετά το ΠΑΣΟΚ θα κλείσει τον κύκλο της και η ΝΔ.
    Όπως συνέβη και παλιότερα με ΕΡΕ και Ένωση Κέντρου.
    Δεν είναι και άσχημα.
    Η μεταπολίτευση τελείωσε τον Βασιλιά, η μετα- μεταπολίτευση θα μας σώσει από τον Ιζνογκουντ.

  12. Το πρόβλημα δεν είναι να παραιτηθεί ο Πρωθυπουργός , αλλά η ενεργοποίηση της δικαιοσύνης. Χωρίς δικαιοσύνη δεν υπάρχει Δημοκρατία. Έχουν μαζευτεί πολλά , πάρα πολλά και η παράταξη χρειάζεται οπωσδήποτε κάθαρση. Πρέπει να μπει τάξη στα ιδιωτικά συμφέροντα. Όχι μόνο επιβολή υπακοής στον λαό , αλλά και ξεκάθαροι κανόνες στα ιδιωτικά συμφέροντα. Μόνο έτσι μπορεί να λειτουργήσει το κράτος. Αλλιώς φέουδα , τσιφλικάδες και χάος.

  13. Ο φλαουτιστας η´ ηταν τρομπονιστας ? Κοντολεων, ηταν εξωθεν φυτευτος και τελειως ανικανος.
    Αρκουσε η παρουσια του σαν διοικητης της ΕΥΠ, για να θεωρηθει ολη η υπηρεσια προεκταση της Αμερικανικης πρεσβειας…
    Του ελειπε το απαιτουμενο εκτοπισμα για να σηκωσει στους ωμους του τη συγκυρια. π.χ. Λιβυκο ζητημα…Τον υπνο του βλακος…..
    Ο Κυριακος ευρηκε δικαιολογια για να τον σουταρει και πολυ καλα εκανε. Απαλλαχτηκε…
    Ο ανηψιος…Η επαρση…Οι φωτιες εξαπλωνονται ταχυτατα, η κορωνιδα ολων το τελευταιο, που τον ξεγυμνωσε και σε πολλα αλλα…Καμμενο χαρτι ετσι κι αλλιως…
    Και στο οχι και τοσο πολυ βαθος, ο πανεποπτης Κυριακος…Εγω ημουν αλλου…
    Ε, λοιπον προεδρε δεν σε πιστευουμε

  14. Έκλεψαν τις συνταγματικές μας ελευθερίες και φόβισαν τους πολίτες, έλεγξαν τα συστημικά ΜΜΕ για την προπαγάνδα τους, επέβαλαν τις άγριες δεσμεύσεις της κλιματικής αλλαγής και δημιούργησαν χάος στην οικονομία. Δηλαδή, πίστεψαν πως ήταν οι μοναδικοί και αναγκαίοι Χαλίφηδες στη θέση του Χαλίφη. Νόμισαν πως ήταν θεοί, αυτό όμως τους έφαγε. Η υπερβάλλουσα αισιοδοξία και η αίσθηση παντοδυναμίας που είχαν, τους οδήγησαν στο σοβαρό πολιτικό λάθος. Το πουλόβερ ξηλώνεται με ανεξέλεγκτη ταχύτητα, δεν υπάρχει πλέον επιστροφή. Ο κατά φαντασία Βασιλιάς είναι τώρα πολιτικά νεκρός, οι εκλογές απλά θα επιβεβαιώσουν την τύπου Παπανδρέου συντριβή του. ΥΓ. Ας μην νομίσουν οι άθλιοι – άριστοι πως φταίνε μόνο οι υποκλοπές, τώρα θα ξεσπάσει όλο το πρόβλημα που δημιούργησαν και σε όλα τα μέτωπα ( ως γνωστόν, δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται).

  15. Τρελάθηκε το αφεντικό, ακούω και δεν θέλω να το πιστέψω, πως δυο άσχετες χώρες, πολύ μικρού διεθνούς εκτοπίσματος είχαν ζητήσει την παρακολούθηση έλληνα ευρωβουλευτή. Το δε χειρότερο είναι πως το αίτημα τους υλοποιήθηκε από το σεκιουριτά διοικητή της υπηρεσίας και τον ανιψιό του πρωθυπουργού. Δηλαδή, από δυο πολύ κοντινούς του κ. Μητσοτάκη. Αν προσθέσουμε και το γεγονός πως πρώτο μέλημα του πρωθυπουργού ήταν η υπαγωγή της ΕΥΠ στο Μαξίμου, τότε η παραίτηση και προκήρυξη εκλογών είναι μονόδρομος για τον κ. Μητσοτάκη.

  16. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ

  17. Eαν εξετασει κανεις το ψυχολογικο προφιλ και την πορεια του Μητσοτακη θα καταλαβει οτι δεν προκειται ποτε να παραιτηθει για διαφορους αλληλοσυμπληρουμενους λογους : Πρωτον, δεν ειναι ευφυης, οπως αποδεικνυεται απο τη συνολικη παρουσια του, τις εκφρασεις του προσωπου, τις στασεις του σωματος, τον τονο της φωνης. Ετσι δεν ειναι σε θεση να καταλαβει την ελληνικη κοινωνια, γι αυτο βγαινει γελωντας στις πυρκαγιες, φωτογραφιζεται ως “γκομενος”, χαιρεταει κουκλες, κλπ. Δευτερον, ως κακομαθημενος “γονος” νομιζει οτι η εξουσια του ανηκει λογω κληρονομικου δικαιωματος. Οι κυκλοι με τους οποιους συναναστρεφεται του επιβεβαιωνουν αυτη την “αριστοκρατικη” αντιληψη της πραγματικοτητας. Δεν εχει ενσυναισθηση. Τριτον, επισης λογω βλακειας, εχει πειστει για την υπεροχη του απο τους αυλοκολακες που τον περιστοιχιζουν και δεν ψαχνει ο ιδιος να μαθει τι συμβαινει γυρω του. Τεταρτον -το σημαντικωτερο- προκειται για μια χρησιμη μαριονετα που τοποθετησαν στην εξουσια συγκεκριμμενα συμφεροντα (κατι που ο ιδιος δεν το αντιλαμβανεται λογω των προηγουμενων λογων που αναφερθηκαν). Ο μονος τροπος για να φυγει απο την καρεκλα ειναι να τον ριξουν, κατ’αρχην αυτοι που τον τοποθετησαν εκει και κατα δευτερον οσοι σωφρονες βουλευτες της ΝΔ -σιγουρα υπαρχουν τετοιοι- εχουν στοιχειωδη αντιληψη και συνειδητοποιουν την οριακη διαλυση στην οποια οδηγειται η παραταξη τους. Βεβαια, η πλειονοτητα που τον χειροκροτουν ορθιοι νοιαζονται κυριως για το βουλευτικο μεροκαματο και δεν ρισκαρουν, υπαρχουν ομως και σοβαρα στελεχη που ισως σκεφτονται μακροπροθεσμα. Παντως, για να τελειωσω, ο ιδιος ο Μητσοτακης δεν προκειται να παραιτηθει αυτοβουλως. Εαν ειχε τετοιες στοιχειωδεις συναισθηματικες και δημοκρατικες ευαισθησιες δεν θα ειχε ακολουθησει την κωμικοτραγικη πορεια που ακολουθησε μεχρι σημερα.

  18. Τελικά οι συνεργάτες και οι βουλευτές που στηρίζουν τον χειρότερο Πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης σε θέματα αδιαφάνειας,χαφιεδισμού, παιδεραστίας,οργίων ,παράνομων εμπορίων ,κρατικού λαδώματος κλπ θα φέρουν μονίμως το στίγμα του Μητσοτακοπροστατη , βάζοντας σε πρώτη θέση τη προσωρινή θεσούλα τους από το σκοπό που τους εξέλεξαν οι απλοί πολίτες.Και αυτοί στο μέλλον δεν ξεχνούν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ανεμβολίαστοι «τζαμπατζήδες», φίλοι Τούρκοι

Ο Ερντογάν παρκάρει τις κανονιοφόρους του κάτω από τη μύτη του Μητσοτάκη κι ο δεύτερος κάνει ότι δεν τις...

Επέτειος που πρέπει να βγει από το ημερολόγιο

Ρώτησα κάποτε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών τον έντιμο και ακέραιο Παναγιώτη Κρητικό, που εκλεγόταν χρόνια με το ΠΑΣΟΚ...

Μαγειρεμένη έκθεση της Κομισιόν για το κράτος δικαίου!

Σαν ευχολόγιο από το εφηβικό διήγημα «Η Πολυάννα μεγαλώνει» μοιάζει η ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κατάσταση...

Ζήτημα αρμοδιοτήτων του ΠτΔ άνοιξε η K. Σακελλαροπούλου!

Χάρηκα πολύ που είδα προχθές το βράδυ στην εκπομπή «Επίλογος» της ΕΡΤ την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου να...