ΣΥΡΙΖΑ: Ο μίτος των παρακολουθήσεων οδηγεί στο Μέγαρο Μαξίμου και στον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη

«Μετά την παραδοχή του επικεφαλής της ΕΥΠ στη Βουλή πως παρακολουθούσαν τον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη όταν ερευνούσε σκάνδαλα διαφθοράς, τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτει η έρευνα της “ΕφΣυν” και των Reporters United δείχνουν πως πίσω από το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων κρύβεται ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

Στη σχετική ανακοίνωσή του με τίτλο: «Ο μίτος των παρακολουθήσεων ξεδιπλώνεται και οδηγεί στο Μέγαρο Μαξίμου και στον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη», η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζει ότι «το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη τελικά αντί να ακούει και να λύνει τα προβλήματα των πολιτών, φτιάχτηκε για να ακούει τις συνομιλίες τους». 

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι «ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει εξηγήσεις σε όλα τα αμείλικτα ερωτήματα που προκύπτουν από τη δημοσιογραφική έρευνα σε σχέση με τη δραστηριότητα του γενικού του γραμματέα κ. Δημητριάδη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 1. Αντιγράφω από σχετική ανάρτηση:
  ” Η διαχείρηση του αρχικοριού PREDATOR, μεσοτοιχία με το Μέγαρο Μαξίμου.

 2. Οι παραιτήσεις του ανεψιού Γενικου κουμανταδόρου του Πρωθυπουργού Δημητριάδη και του Κοντολέωντα από κοντά, παραπέμπουν σε πρακτική “αυτοφοράκηδων” γιά να σωθεί το αφεντικό που έχει την ευθύνη.
  Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, οι επικείμενες αποκαλύψεις να στοιχειοθετούν μεθόδους παρακράτους άλλων εποχών με οικογενειακή προέλευση.
  Μακάρι να μην είναι έτσι αλλά………!!

 3. Περιμένουμε τους εκατοντάδες χιλιάδες πατριώτες που συγκεντρώθηκαν για τις Πρέσπες, να σπεύσουν γρήγορα και δυναμικά στους δρόμους απαιτώντας την πτώση της χούντας Μητσοτάκη.

  ‘Η τελικά ο πατριωτισμός σας ήταν ένας κίβδηλος αντικομμουνισμός της δεκάρας;

 4. Εθνικη ενοτητα τώρα – οχι εκλογες!!!!!, κυβέρνηση με Πρωθυπουργο Δένδια ΑΜΕΣΑ. Παραιτηση Προέδρου της Δημοκρατίας και ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ (ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ). Σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας , με τον ιδιωτικό τομέα μπροστά (ελεγχομενο όμως από το κράτος). Ενεργοποίηση της δικαιοσύνης , ανεξάρτητη στα πλαίσια του Συντάγματος. Πρωτοβουλίες της Εκκλησίας για την στήριξη και την βοήθεια στους αδύναμους(το κανει ήδη , αλλά ακόμα πιο πολύ).

 5. Ελέγχει την ΕΥΠ με νόμο, άρα οι υποκλοπές ήταν σε γνώση του κ. Μητσοτάκη. Οφείλει λοιπόν να παραιτηθεί και να προκηρύξει εκλογές, πρέπει να ξεβρωμίσει ο τόπος. Η δημοκρατία, η υγεία, η οικονομία και τα ατομικά δικαιώματα μπήκαν στο χρονοντούλαπο από το πιόνι της παγκοσμιοποίησης. ΥΓ Ο ανιψιός και ο σεκιουριτάς που παραιτήθηκαν ήταν απλά οι φιγούρες, καραγκιοζοπαίχτης ήταν ο αρχηγός, αυτός οφείλει να μας αδειάσει τη γονιά.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ποιος θα μας προστατέψει;

Μόλις άνοιξα το κινητό μου χθες το πρωί, αίφνης «προσγειώθηκε» στην οθόνη του ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον μήνυμα. Αποστολέας του ένας...

Η «σωστή πλευρά» και τα λάθη

Η ανασκόπηση της τακτικής της κυβέρνησης, κατά τη δεύτερη επέτειο της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, δικαιώνει τη διακήρυξή της...

Ο Κυριάκος τα λέει αυτά;

Ένας πολιτικός είναι ικανός για όλα. Μπορεί να λέει τη μία μέρα τα κανονικά και την άλλη τα αντίθετα....

Στα άδυτα του ΣΥΡΙΖΑ

Το εσωκομματικό πόκερ καλά κρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όσο κι αν οι συμμετέχοντες έχουν, όλοι, μακρά εμπειρία στον πολιτικό...