Τζακ ποτ 3,1 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ και «Super Offer 1+1» για τους online παίκτες – Δυνατότητα συμμετοχής σε συνεχόμενες κληρώσεις

Σε καλοκαιρινή διάθεση το ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει απόψε 3,1 εκατομμύρια ευρώ στην πρώτη κατηγορία. Όσοι επιλέξουν να καταθέσουν τα δελτία τους διαδικτυακά θα βρουν την προσφορά «Super Offer 1+1». Οι online παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα για τη συγκεκριμένη προσφορά, για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, κάνοντας login στον λογαριασμό τους στο tzoker.gr ή στο tzoker app.

Επιπλέον, όλοι οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ online έχουν τη δυνατότητα επιλογής πακέτων με συνεχόμενες κληρώσεις. Έτσι, μπορούν να συμμετέχουν σε όσες κληρώσεις επιθυμούν, χωρίς να χάνουν καμία από τις τρεις εβδομαδιαίες κληρώσεις του παιχνιδιού, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους από όπου και αν βρίσκονται.

Online εγγραφή με απλά βήματα και εύκολη συμπλήρωση δελτίου

Η κλήρωση για τα 3,1 εκατομμύρια ευρώ θα πραγματοποιηθεί στις 22:00. Η προθεσμία συμμετοχής λήγει μισή ώρα νωρίτερα, στις 21:30. Η κατάθεση δελτίων μπορεί να γίνει και μέσα από την ανανεωμένη ιστοσελίδα tzoker.gr ή μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ. 

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ online είναι η δημιουργία λογαριασμού. Η εγγραφή γίνεται με απλά βήματα και με λίγα κλικ, συμπληρώνοντας το email και τα απαραίτητα στοιχεία στην ειδική φόρμα.  

Στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού και στο tzoker app, οι παίκτες μπορούν να βρουν προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής, να παίζουν και τους 20 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ με το πάτημα ενός κουμπιού, να συμπληρώνουν 12 στήλες ανά δελτίο και να επανακαταθέτουν το ίδιο δελτίο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Παράλληλα, μπορούν να βλέπουν τα αποτελέσματα  προηγούμενων κληρώσεων του ΤΖΟΚΕΡ και να παρακολουθούν ζωντανά όλες τις κληρώσεις  του παιχνιδιού κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Μνήμη Τάσου Κρατημένου

Την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι βρέθηκα στο Καλονέρι Λαγκαδίων Γορτυνίας, όπου κηδέψαμε με στρατιωτικές τιμές τον εφ. Ανθυπασπιστή Αναστάσιο...

Υποσμηναγός (Ι) Νικόλαος Σιαλμάς, «…ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΣ»

Όνειρο κάθε Έλληνα Αεροπόρου, πριν ακόμη εισέλθει στη Σχολή Ικάρων, είναι να ανοίξει τα φτερά του και να ξεχυθεί...

Ελλάδα: Μια ανοργάνωτη χώρα ηλικιωμένων

Κάθε φορά που η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ανακοινώνει τις προβλέψεις της, είναι σαν να βγάζει πολεμικά ανακοινωθέντα. Σαν να...

Για να ζήσει η χώρα: Κουράγιο, καρτερία και συντροφικότητα

Στο κείμενο που ακολουθεί υπήρξε μια ομιλία της οποίας η καταγραφή -ηθελημένα- έγινε εκ των υστέρων. Παρουσιάστηκε ως παρέμβαση...