Τρία χρόνια tzoker.gr με τζακ ποτ στα 4,2 εκατ. ευρώ

Κέρδη άνω των 44 εκατ. ευρώ για τους online παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ

Το tzoker.gr, η online έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού του ΟΠΑΠ, συμπληρώνει 3 χρόνια λειτουργίας έχοντας μοιράσει πάνω από 26 εκατομμύρια ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας και περισσότερα από 44 εκατομμύρια ευρώ στους τυχερούς παίκτες όλων των κατηγοριών. Μάλιστα, στα 3 χρόνια που βρίσκεται στον αέρα, έχει ήδη αναδείξει 11 εκατομμυριούχους μέσω του διαδικτύου.

Κι απόψε, όμως, οι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν το ποσό των 4,2 εκατομμύριων ευρώ, μέσω του tzoker.gr. Η κλήρωση για το μεγάλο τζακ ποτ θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και η προθεσμία κατάθεσης δελτίων είναι έως τις 21:30.

Ραντεβού με την τύχη μέσω διαδικτύου

Το tzoker.gr έκανε το ντεμπούτο του το 2019. Στη διάρκεια των τελευταίων τριών ετών, έχουν κατατεθεί 25 εκατομμύρια δελτία ΤΖΟΚΕΡ μέσω του διαδικτύου.

Ο πρώτος τυχερός παίκτης που έπιασε το ΤΖΟΚΕΡ μέσω διαδικτύου βρέθηκε τον Αύγουστο του 2019. Συμμετείχε στην κλήρωση της 18ης Αυγούστου και κέρδισε 6,7 εκατ. ευρώ, με ένα online δελτίο αξίας 5 ευρώ. 

Ο πιο πρόσφατος εκατομμυριούχος του tzoker.gr αναδείχθηκε πριν από ένα μήνα. Κέρδισε 4,5 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της 3ης Απριλίου, παίζοντας ένα πλήρες σύστημα με 50 στήλες. 

Γενέθλια με νέα ιστοσελίδα και εμπλουτισμένο περιεχόμενο

To ολοκαίνουργιο tzoker.gr υποδέχεται τους παίκτες σε καινούργιο περιβάλλον, με εμπλουτισμένο περιεχόμενο, νέες δυνατότητες γρήγορης κατάθεσης δελτίου και αποκλειστικές online λειτουργίες, που κάνουν το παιχνίδι πιο διαδραστικό και διασκεδαστικό.

Οι παίκτες του tzoker.gr μπορούν να βρουν προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής, να παίζουν και τους 20 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ με το πάτημα ενός κουμπιού, να συμπληρώνουν 12 στήλες ανά δελτίο και να επανακαταθέτουν το ίδιο δελτίο με ένα κλικ. 

Στο νέο site είναι επίσης διαθέσιμα τα αποτελέσματα προηγούμενων κληρώσεων του ΤΖΟΚΕΡ και μεταδίδονται ζωντανά όλες οι κληρώσεις του παιχνιδιού. 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ένα σχολείο κάπου…

Προ ημερών, βρέθηκα σε κάποιο ιδιωτικό νηπιαγωγείο κάπου στην Αττική, όπου παρακολούθησα την αποχαιρετιστήρια γιορτούλα των λιλιπούτειων μαθητών εν...

Ο πρόεδρος που έγραψε την ιστορία της ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει να καυχηθεί για πολλά ως εφοπλιστής και επιχειρηματίας. Από μια ταπεινή σχολή οδηγών στην Κοκκινιά...

Είναι ωραία στην Αθήνα το καλοκαίρι

Πάνε χρόνια που τα καλοκαίρια έχασαν οριστικά τη σημασία τους. Η έλευση του θέρους για πολλούς από εμάς σημαίνει...

Πώς θα σταματήσει η λεηλασία

Δεκαεπτά χωριά στον Λαγκαδά μείνανε χωρίς ρεύμα και τα χωράφια τους απότιστα, αφού οι γεωτρήσεις τους δουλεύουνε με ρεύμα,...