Ξέπλυμα Μαξίμου: Tο ΑΖΟΦ δεν είναι νεοναζιστικό!!!

Μάχες οπισθοφυλακών δίνει το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να μειώσει το πολιτικό κόστος από τη ντροπή που συνιστά η ομιλία του νεοναζιστή “μαχητή” του τάγματος ΑΖΟΦ στη Βουλή των Ελλήνων.

Κομματικές πηγές λοιπόν, που δε θέλουν να εμφανιστούν σαν άνθρωποι του Μαξίμου, λένε ότι το “ΑΖΟΦ” δεν είναι νεοναζιστικό τάγμα αλλά είναι ενταγμένο στον ουκρανικό στρατό. Επιπλέον ότι ως νεοναζί τους εμφανίζει η ρωσική προπαγάνδα. Το Μέγαρο Μαξίμου δείχνει ακόμη και κατόπιν εορτής να καλύπτει πλήρως την εκδήλωση και την παρουσία του νεοναζιστή “μαχητή”, ακόμη και ξεπλένοντας το τάγμα ΑΖΟΦ.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτη πληροφορία έτερο μέλος της κομματικής εξουσίας φέρεται να δικαιολόγησε την παρουσία λέγοντας ότι «ο εχθρός του εχθρού είναι φίλος».

Βουλευτής, πάντως του κόμματος, έλεγε ότι η όλη εκδήλωση και η στάση της ηγεσίας είναι σε διάσταση με την πλειονότητα της κοινοβουλευτικής ομάδας, όπως και με την κοινή γνώμη.

Τελευταία άρθρα

Τα κουμπιά του Βορίδη…

Μάρθα Βούρτση και Νίκο Ξανθόπουλο θύμισε η συνέντευξη του Μάκη Βορίδη στο Action 24. «Κουμπί που να το πατάμε...

«Δεν με χτύπησε» 2

Στις 13 Ιουλίου, δηλαδή μόλις πριν από εννέα ημέρες, γράφαμε την κατά την άποψή μας πορεία που θα είχε...

Η οπλοκατοχή και… το μονοπώλιο της βίας

Γράφει ο Αμερικανός δημοσιογράφος Rod Dreher, σε ένα εγκώμιο για τον Ντόναλντ Τραμπ και τους στενούς συνεργάτες του στο...

Η Μαργαρίτα, ο Μένιος, ο Σημίτης και τα… μυστικά της Άννας

Κακά τα ψέματα, ως «νέα πολιτικός» πλασάρεται από φιλικά της δημοσιεύματα η Άννα Διαμαντοπούλου, αλλά το παλεύει εδώ και......