Έπαιξε για πρώτη φορά ΣΚΡΑΤΣ και κέρδισε 10.000 ευρώ – Με ένα λαχνό του παιχνιδιού «7 και Τυχερά» αξίας 1 ευρώ

Τύχη από το πρώτο του «σκρατσάρισμα» είχε ένας παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ στην Κρήτη, ο οποίος με 1 ευρώ κέρδισε 10.000 ευρώ. Ο τυχερός παίκτης επισκέφθηκε κατάστημα ΟΠΑΠ στα Πεζά Ηρακλείου και δοκίμασε την τύχη του στο παιχνίδι «7 και Τυχερά».

«Πρόκειται για έναν άνδρα νεαρής ηλικίας, που επισκέπτεται συχνά το κατάστημά μας. Συνήθως παίζει ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και ΤΖΟΚΕΡ, όμως εκείνη την ημέρα θέλησε να παίξει ΣΚΡΑΤΣ για πρώτη φορά. Του πρότεινα να σκρατσάρει με ένα παιχνίδι χαμηλού κόστους. Επέλεξε έναν λαχνό του ΣΚΡΑΤΣ «7 και Τυχερά», αξίας 1 ευρώ, στον οποίο βρήκε το τυχερό σύμβολο «7» και κέρδισε 10.000 ευρώ. Ήταν πραγματικά απίστευτο!», τονίζει ο Χρήστος Μπέρκης, υπεύθυνος του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στα Πεζά Ηρακλείου. Και προσθέτει: «Είναι η 9η φορά που το παιχνίδι «7 και Τυχερά» μοιράζει το μέγιστο ποσό των 10.000 ευρώ, όπως μπορεί να διαπιστώσει κάποιος και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΚΡΑΤΣ».

Δεν είναι η πρώτη φορά, όμως, που το συγκεκριμένο κατάστημα ΟΠΑΠ στα Πεζά Ηρακλείου αποδεικνύεται τυχερό στο ΣΚΡΑΤΣ. «Πριν από τρία χρόνια, ένας άλλος πελάτης μας κέρδισε 100.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «Μαγικά Κεράσια», που κοστίζει 3 ευρώ», αναφέρει ο κ. Μπέρκης.

Έπαιξε για πρώτη φορά ΣΚΡΑΤΣ και κέρδισε 10.000 ευρώ – Με ένα λαχνό του παιχνιδιού «7 και Τυχερά» αξίας 1 ευρώ 432771 photo
Ο Χρήστος Μπέρκης, υπεύθυνος του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στα Πεζά Ηρακλείου

«Τίναξε τη Μπάνκα» με 16 ευκαιρίες για κέρδη σε κάθε λαχνό

Το ΣΚΡΑΤΣ διαθέτει μεγάλη γκάμα παιχνιδιών, που μοιράζουν καθημερινά κέρδη σε χιλιάδες νικητές. Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησε το νέο παιχνίδι «Τίναξε τη Μπάνκα», με έναν στους τρεις λαχνούς να κερδίζουν.

«Το ΣΚΡΑΤΣ έχει το δικό του φανατικό κοινό, καθώς διαθέτει δεκάδες παιχνίδια που διανέμουν ποικίλα έπαθλα που φτάνουν μέχρι και 1.000.000 ευρώ. Το τελευταίο διάστημα έχει μεγάλη ζήτηση το καινούργιο παιχνίδι «Τίναξε τη Μπάνκα», που κοστίζει 5 ευρώ. Το κοινό το προτιμά επειδή 1 στους 3 λαχνούς κερδίζει. Σε κάθε λαχνό υπάρχουν 16 ευκαιρίες για κέρδη, ενώ 1 εκατομμύριο δελτία μοιράζουν κέρδη έως και 100.000 ευρώ», σημειώνει ο Χρήστος Μπέρκης. Όπως εξηγεί, «οι παίκτες πρέπει να ταιριάξουν οποιονδήποτε από τους αριθμούς τους με οποιονδήποτε τυχερό αριθμό, από το επάνω μέρος του δελτίου, για να κερδίσουν το αντίστοιχο ποσό. Αν κάποιος βρει το σύμβολο «x2», το ποσό διπλασιάζεται, ενώ αν βρει το σύμβολο «ΟΛΑ» κερδίζει και τα 16 ποσά του λαχνού».

«ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» για τους παίκτες ΣΚΡΑΤΣ με προνόμια και δώρα

Το ΣΚΡΑΤΣ προστέθηκε πρόσφατα στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια μαζί με προνόμια και δώρα.

«Όλα τα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ συμμετέχουν στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις». Οι παίκτες σκρατσάρουν τους λαχνούς τους και μετά σκανάρουν τον QR κωδικό που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος, μέσα από το OPAPP στο κινητό τους. Έτσι κερδίζουν συμμετοχές σε κληρώσεις για προνόμια και δώρα», τονίζει ο κ. Μπέρκης.

Τελευταία άρθρα

Η δημογραφική κρίση της Ελλάδας έγινε viral

Παραμονές Χριστουγέννων ο Ίλον Μασκ κρατούσε στα χέρια τον γιο του στο φεστιβάλ του κόμματος της Μελόνι, στη Ρώμη....

Ο ψευτομουφτής εξόργισε ακόμα και τους δικούς του

Η Παρασκευή ήταν μια δύσκολη μέρα για τον εκλεκτό του Ερντογάν και μακρύ χέρι της Τουρκίας στη Θράκη, Μουσταφά...

Γιάννης Φέρτης: Μια συνέντευξη του 2011 στον Απόστολο Διαμαντή

Φοράει ένα πουλόβερ και καπνίζει συνεχώς,  40 τσιγάρα ημερησίως. Είναι γεμάτος ενέργεια, παρότι μιλάει χαμηλόφωνα, μ’ αυτήν την βαθιά...

Φλογισμένα σπλάχνα

«Μείνε σταθερός εις τούτη την υψηλή θέση. Η θλίψη τους στέκεται εις το να θυμούνται την ευτυχισμένη κατάστασή τους, όθεν...