Κατέβασαν το VIDEO με τις δηλώσεις Στυλιανίδη για την κακοκαιρία «Φίλιππος»! (VIDEO+PODCAST)

Του Αργύρη Ντινόπουλου, δημοσιογράφου, πρώην υπουργού Εσωτερικών

Οι νέες γκάφες Στυλιανίδη υποχρέωσαν προφανώς το «επικοινωνιακό επιτελείο» της κυβέρνησης να κατεβάσει από το YOU TUBE το VIDEO με τις ανακοινώσεις του για τον «ΦΙΛΙΠΠΟ» την Παρασκευή 11η Μαρτίου.

(Το VIDEO υπάρχει μόνον στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων τα οποία εκείνη την ώρα πραγματοποιούσαν ζωντανή σύνδεση)

Σε αυτές ο υπουργός κάνει λόγο για δήθεν χιόνι που θα πέσει στο κέντρο της Αθήνας και απευθύνει την γνωστή «ισχυρή σύσταση» σε όλους τους κατοίκους των βορείων προαστίων να μείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους!

Το χειρότερο είναι ότι όλα αυτά τα «μέτρα αλά Στυλιανίδη» τα προσυπογράφει και σχεδόν το μισό υπουργικό συμβούλιο το οποίο συμμετείχε στην σύσκεψη «ως μια οικογένεια» (έκφραση Στυλιανίδη, που την βρήκε!) αφού μάλιστα αναφέρει και τα ονόματα όλων των υπουργών και υφυπουργών.

Το γεγονός ότι ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών αναφέρεται ως… Αχιλλέας Καραμανλής είναι ενδεικτικό του γεγονότος ότι, δυστυχώς, ο Στυλιανίδης βρίσκεται όχι μόνον εκτός τόπου, αλλά και εκτός χρόνου.

Ίσως για το καλό όλων και πρωτίστως του πρωθυπουργού που τον επέλεξε ως ένα ακόμη… άριστο να μην τον αφήσουν να διαχειριστεί και τα όποια καιρικά φαινόμενα του καλοκαιριού.

Ας περιοριστεί στην διαχείριση του 1,2 δις ευρώ του προγράμματος «Αιγίς» για το οποίο άλλωστε ως ειδικός (βλέπε τα 50.000 που έλαβε για να στηρίξει το σχέδιο Ανάν) επελέγη.

Δείτε στο διασωθέν VIDEO τα σχετικά αποσπάσματα και ακούστε τα σχετικά σχόλια στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΕΛΛΑΔΑ 943FM»:

https://youtu.be/_zWoC9nsIw4

Τελευταία άρθρα

Ακραίος λαϊκισμός τα λαϊκά αιτήματα

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλάει πάντα με ενθουσιασμό. Αυτός ο ενθουσιασμός είναι αγέραστος. Έχουν περάσει τουλάχιστον δεκαπέντε χρόνια από τότε...

Αντιπερισπασμοί: Η Ελλάδα της κρίσης δεν υπάρχει πια. Την πάτησε το...

*** Ενδέχεται λέτε ο Νίκος Τεμπονέρας να αξιωθεί ως αντίπαλος του Κυριάκου; Να ζήσουμε μια κατάσταση τύπου ρεβάνς σε...

Πάνω απ’ όλα η υγεία

Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα. Το Antinews να πούμε, βαστάει η σκούφια του από το περιοδικό «Αντί», το...

… Αθάνατο Σημιτιστάν

Η «δημοκρατία», η οποία, ως γνωστόν, πρόσκειται στον... ΣΥΡΙΖΑ, φωνάζει εδώ και χρόνια ότι η Ν.Δ. έχει μεταμορφωθεί, σεμνά...