Μετονομάστε τη ΝΔ σε Νέα Σημιτοκρατία να τελειώνουμε κύριε Μητσοτάκη

Την ώρα που ξυπνούν στα μυαλά των πολιτών δυσάρεστες μνήμες από την τραγική περίοδο Σημίτη λόγω του ετοιμόρροπου στεγάστρου Καλατράβα, τι κάνει ο… παραλίγο Μωυσής για να προστατεύσει τον μέντορά του;

Στέλνει τη Σακελλαροπούλου να υποβάλλει τα σέβη της σε ειδική(!!!) εκδήλωση που θα διοργανώσει η συντρόφισσα Διαμαντοπούλου (την είχε προτείνει για Γενική Γραμματέα του ΟΟΣΑ) για να τιμήσει τον τιτανοτεράστιο εκσυγχρονιστή ηγέτη.

Δηλαδή κύριε Μητσοτάκη, αν κατέρρεε το στέγαστρο Καλατράβα θα τον προτείνατε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να τον υπερασπιστείτε;

 Έλεος!

Εξυπακούεται πάντως ότι με τη στήριξη που παρέχετε στον μέντορά σας (γνωστός κι ως «Αρχιερέας της Διαπλοκής»), εκτός από τη φαύλη διαχείριση της ολυμπιάδας, επικροτείτε και το λοιπό θεάρεστο έργο του που χαντάκωσε τη χώρα.       

Όπως το προμελετημένο έγκλημα με τα περιβόητα swaps όπου σε συνδυασμό με το μετέπειτα μαγείρεμα του ελλείμματος την έβαλαν στη μέγγενη των μνημονίων.

Ή το επίσης προμελετημένο έγκλημα του σκανδάλου του χρηματιστήριου που πτώχευσε τους Έλληνες.

Ή τις μίζες της Siemens σε πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ για να καταληστέψει το δημόσιο.

Ή το πάρτι διαρκείας που έκαναν οι νταβατζήδες στις πλάτες του λαού κλπ κλπ.

Και να θέλατε να κρυφτείτε δε μπορείτε, καθώς η άλωση της ΝΔ από τα πουλέν του με τις ευλογίες σας αποκαλύπτει περίτρανα την ενοχή σας.

Την οποία πλέον, καλύτερα θα ήταν να μετονομάσετε σε Νέα Σημιτοκρατία για να τελειώνουμε με το δούλεμα κύριε Μητσοτάκη.  

  1. Διαμαρτύρομαι έντονα γιατί χρησιμοποιείται μέρος του ψευδώνυμου που χρησιμοποιώ στις αναρτήσεις μου στο antiews. Είναι και Νέα Σημιτοποταμία!

    Πάντως πολλοί Καραμανλικοί αποκαλούν την κυβέρνηση του Μητσοτάκη, πολυεθνική. Έχει από όλα, από Χρυσοχοΐδη, Αγαπηδάκη μέχρι το πρώην αρχηγό του ΚΚΕ μλ στο Πολυτεχνείο, τον Τέλη τον Αηβαλιώτη (τώρα είναι με την δράση του Σκυλακάκη). Από γνήσιους δεξιούς μόνο τον Δένδια έχει. Οι τσεκουράτοι του Καρατζαφέρη δεν λαμβάνονται υπόψη, ως ξένο σώμα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ένα τραγικό δίδυμο στο υπουργείο Εξωτερικών

Ξεκίνησα τη δημοσιογραφία από το λεγόμενο «διπλωματικό ρεπορτάζ», οπότε τα χάλια της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής είχα την ευκαιρία να...

Ευρωεκλογές: Μόνοι χαμένοι οι Ευρωπαίοι κι εμείς μαζί τους

Ελάχιστος χρόνος απομένει μέχρι τις ευρωεκλογές του Ιουνίου και οι Έλληνες ψηφοφόροι αλλά και οι υπόλοιποι ψηφοφόροι της Ευρώπης...

Όλα πάνε πρίμα για τον Κυριάκο… το λέει και ο ΣΚΑΪ!

Δυο τρεις εβδομάδες πριν από τις «κρίσιμες» ευρωεκλογές, και όλα για τον Κυριάκο του 41% πηγαίνουν πρίμα. Κι αυτό...

Ιδού το κράτος – συμμορία!

Στο προηγούμενο άρθρο μας, με τίτλο «Να προσέξει ο κ. Μητσοτάκης», που δημοσιεύτηκε μία ημέρα πριν από την επίσκεψή...