01/10/2007 16:58
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Υπουργείο Περιβάλλοντος γιοκ, δημοσκοπήσεις ναι

«Μια από τα ίδια» ήταν οι ομιλίες των «κορυφαίων» υπουργών της ΝΔ στη Βουλή. Καμιά πρωτοτυπία και κυρίως καμιά ένδειξη ότι κατανόησαν το μήνυμα των εκλογών. Προφανώς έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται τις επόμενες εκλογές. Ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση μας έκανε πάντως η εμμονή του Γ. Σουφλιά να κρατάει την πολιτική περιβάλλοντος για τον ίδιο και να μην επιτρέπει τη ίδρυση νέου. Μας είπε όμως ότι «προετοιμάζεται το έδαφος, ώστε ο διαχωρισμός να γίνει σε 2-3 χρόνια ομαλά και χωρίς αρρυθμίες». Πάει, θα καούν και τα υπόλοιπα το επόμενο καλοκαίρι. Όχι θα άφηνε να του φύγουν τα μεγάλα καμένα φιλέτα. Ποιος όμως να του πει «όχι» με 152 βουλευτές;

Εντύπωση μας έκανε επίσης ότι πέρασε στο «ντούκου» η δήλωση του υπουργού Επικρατείας Θ. Ρουσόπουλο ότι καταργείται η διάταξη που απαγόρευε τη δημοσίευση δημοσκοπήσεων τις τελευταίες 15 ημέρες πριν από τις εκλογές, λέγοντας ότι η διασπορά φημών και ψεύτικων δημοσκοπήσεων ήταν χειρότερη από τη δημοσίευση των πραγματικών. Δεν ήξερε δηλαδή τι θα γινόταν όταν θέσπιζε την απαγόρευση; Ή μήπως έτσι τους βόλευε τότε, διαφορετικά τους βολεύει τώρα; Φοβερή συνέπεια.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.